Συνάντηση- ορόσημο - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Συνάντηση- ορόσημο


Η παρουσία των εθελοντών έδωσε το σύνθημα για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων- Ξεπέρασαν και τους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας!

Aν και αρκετά πράγματα έχουν μείνει πίσω, ενάμιση μήνα, πριν την έναρξη των αγώνων του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Νέων της Θεσσαλονίκης (17-31 Ιουλίου), η δυναμική παρουσία των εθελοντών στην 1η συνάντηση που είχαν με τους αρμοδίους, έδωσε έναν τόνο αισιοδοξίας πως η διοργάνωση θα στεφτεί από επιτυχία. Η συγκέντρωση έγινε στη Μίκρα και συγκεκριμένα στην αίθουσα συνεδρίων «Ιωάννης Μελισσανίδης». Αξίζει να σημειωθεί πως στη διοργάνωση θα υπάρξει ρεκόρ εθελοντών για το ελληνικό χάντμπολ. Αυτοί αναμένεται να ξεπεράσουν τους 300, σχεδόν οι διπλάσιοι δηλαδή από τους εθελοντές των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας (160 χρησιμοποιήθηκαν, ενώ έγιναν 200 αιτήσεις). Το παρόν έδωσαν 180 εθελοντές από τους 240 που υπάρχουν επίσημα στους καταλόγους, ενώ έγιναν εκείνη τη στιγμή και 30 νέες αιτήσεις.

Την συνάντηση συντόνισαν ο Διευθυντής Εγκαταστάσεων και Αγωνιστικού του Παγκοσμίου Δρ. Δημήτρης Σκούφας και οι υπεύθυνες εθελοντισμού και προσωπικού της διοργάνωσης Έφη Μπούρα και Μαριάνθη Διαμαντή. Επίσης το παρόν έδωσαν ο Πρόεδρος της ΟΧΕ Σίμος Λαζαρίδης και το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Παγκοσμίου Μπάμπης Μαναβής.

Λαζαρίδης: «Διαφήμιση για την πόλη μας»
O πρόεδρος της ΟΧΕ στην ομιλία του ευχαρίστησε τους παραβρισκόμενους για τη συμμετοχή τους, εξέφρασε τη χαρά του και την έκπληξη του για αυτή τη μεγάλη συμμετοχή και εξέφρασε την πεποίθηση πως θα γίνουν πολύ καλοί αγώνες οι οποίοι θα προβάλλουν το χάντμπολ αλλά και θα αποτελέσουν μια χρυσή ευκαιρία για την τουριστική προβολή και διαφήμιση της πόλης, αλλά και της ευρύτερης περιοχής».

Σκούφας: «Θα πετύχουμε»
Ο διευθυντής της διοργάνωσης Δημήτρης Σκούφας τόνισε πως δεν πρόκειται να γίνει διοργάνωση με προχειρότητα, αλλά με υπευθυνότητα. «Θα πετύχουμε», κατέληξε. Η κ. Μπούρα από την πλευρά της μίλησε για τεχνικά ζητήματα και τα καθήκοντα των εθελοντών.

Επόμενο ραντεβού στην Αριστοτέλους
Μεγάλος αριθμός εθελοντών τοποθετήθηκε σε εγκαταστάσεις ενώ πραγματοποιήθηκαν και μίνι συνεντεύξεις σε πολλούς από τους εθελοντές οι οποίοι γνωρίστηκαν με τους ανθρώπους που θα συνεργαστούν.
Επίσης πραγματοποιήθηκαν και ομάδες εργασίας μεταξύ των στελεχών της διοργάνωσης, με θέμα την ανταλλαγή απόψεων και τεχνογνωσίας.

Μετά την αθρόα συμμετοχή όλων αυτών των ανθρώπων που εθελοντικά επιθυμούν να συνδράμουν στην πραγματοποίηση μιας άρτιας διοργάνωσης το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων αποκτά πλέον σάρκα και οστά.
Το επόμενο κάλεσμα των εθελοντών και των ανθρώπων του αθλήματος έγινε για το Σάββατο 4 Ιουνίου (10:00-14:00) στην πλατεία Αριστοτέλους όπου θα γίνει μία μεγάλη γιορτή για την ανάπτυξη του αθλήματος σε συνδυασμό με την καμπάνια για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Το 3ο ραντεβού με τους εθελοντές και τον κόσμο του αθλήματος έχει οριστεί για την ερχόμενη Τετάρτη 8 Ιουνίου όπου η Εθνική θα αγωνιστεί για τα προκριματικά του Euro 2012 κόντρα στην Τσεχία στο Κλειστό του ΠΑΟΚ (18:30). Αυτός ο αγώνας θα είναι και ένα test event ενόψει του Παγκοσμίου καθώς το «παλατάκι» θα είναι το κεντρικό στάδιο στη διοργάνωση, ενώ αγώνες θα γίνουν σε ΧΑΝΘ, Εύοσμο και Μίκρα. Στους εθελοντές μοιράστηκε φάκελος του Παγκοσμίου με ενημερωτικό υλικό και αναμνηστικά δώρα.

16 comments

Anonymous said...

Κωστάκη απορώ πως η Έφη που ξέρει, σε αφήνει να γράφεις τέτοιες μαλακίες. 160 ήταν μόνο για το σπορ. Ρε Τάκη έλεος. Φροντίστε να παρακολουθήσει τη διοργάνωση ο κόσμος και αφήστε τις βλακώδεις συγκρίσεις.

Anonymous said...

Εντάξει ρε φίλε,δειξε κατανόηση.
Για τον Τακη είναι μεγάλη υπόθεση!
Στο κάτω κάτω έτσι του τα δίνουν.

Anonymous said...

"Αξίζει να σημειωθεί πως στη διοργάνωση θα υπάρξει ρεκόρ εθελοντών για το ελληνικό χάντμπολ"
ρε φιλε 8,07 δεν το διαβασες ?

Anonymous said...

th aeprepe na eixe katakleistei to facebook gia thn diorganwsh alla kai pali de akougetai tpt apolutws....mhpws na ginei kapoio group sto facebook???den nomizw Takh...3ypnate kareklokentayroi kai ypallhliskoi ths pentaras...o kosmos exei proxwrisei den ma8enetia pleon ena event apo afises...

Anonymous said...

Μυρίζει φαγοπότι...!!!

Ο Σκούφας:
1. πρώην υπεύθυνος ανάπτυξης, δηλαδή κολλητός της ομοσπονδίας για να είναι εκεί,
2. πρώην μέτοχος Ατέρμωνα, εκεί που τα καταθέταμε χρόνια (τυχαίο;) για τα ηλικιακά - τον γιγαντώσαμε οικονομικά τον Ατέρμωνα,
3.μάνατζερ ποδοσφαίρου, (όπου ακούς μανατζεριλίκι καταλαβαίνεις τι βρώμα και δημόσια σχέση κυκλοφορεί...)

Σε ποιόν δεν γεννιέται η υποψία ότι κάτι παίζεται;

Anonymous said...

Ποιό ρεκόρ εθελοντών ρε Κώστα;
Που η υποχρέωσε τους φοιτητές να γίνουν εθελοντές για να τους περάσει το μάθημα στο Πανεπιστήμιο;

Anonymous said...

σιγα μην τα κονομησε ο Ατερμωνας!
και για να εισαι μανατζερ και μαλιστα επιτυχημενος,απαιτουνται φοβερες ικανοτητες,δεν ξερω αν ο Σκουφας ειναι,αλλα αν ειναι : μαγκια του

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

2:49
Ise ke POLI MAKAKAS...

Oti thes mporis na pis alla na anaferis ti mana tou Dimitri den ehis kanena dikeoma!!! Elithie!!!

Anonymous said...

den ntrepese na diagrafeis to sxolio mou megale dhmosiografe....alla kai esy tsipaki ths omospondias eisai kwloxontre...koraki...

Anonymous said...

τον χοντρο θα τον φατε?

Anonymous said...

DEN NTREPESAI RE ALHTH POIOS MILHSE GIA THN MANA TOU sKOUFA MWRE GRAFEIS ENA SXOLIO GIA THN DIAGRAFH GIA NA KERDISEIS TIS ENTYPWSEIS ...TELIKA TO LIPOS TO EXEIS STO MYALO ALHTH...ASXETE KAIROSKOPE

Anonymous said...

afhste ta mish kai piaste to ...
make love not war!

Anonymous said...

ΡΕ ΚΩΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΒΡΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΙΓΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΥΦΑ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΚΩΣΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΛΟΙΩΔΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΣΕ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΠΕΤΑ ΕΞΩ ΤΟΝ ΒΡΟΜΙΑΡΗ.

Anonymous said...

POIOS EINAI BRWMIARHS RE LAMOGIO???POIOS KWSTAS THA ME PETAKSEI EKSW???ESEIS EISTE H BRWMA ESEI POU PROSPATHEITE NA GATZOTHEITE APO TO XANDBALLAKI GIA NA FAETE PSWMI ANEPAGGELTOI...BALE THN GLWSSA MESA RE PEINASMENE GIATI TA SALIA SOU,DEIXNOUN TI ANTHRWPOS EISAI...THA ME PETAKSEI EKSW O KWSTAKHS..POLY ASTEIO...

Anonymous said...

ΚΩΣΤΑΚΗΣ;;;;;ΕΕΕΕΕ ΤΩΡΑ ΚΩΣΤΑΚΗΣ. ΜΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕΣ ΕΣΥ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΤΣΙ ΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΧΤΗΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΡΡΩΣΤΟΥ.