«Πάμε στη Μάλαγα για το μετάλλιο»! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Πάμε στη Μάλαγα για το μετάλλιο»!

Η συνέντευξη τύπου του ερασιτέχνη Παναιτωλικού για τη φετινή σεζόν του μπιτς χάντμπολ

Με αφορμή την έναρξη των φετινών υποχρεώσεων της ομάδας μπιτς χάντμπολ, η διοίκηση του ερασιτέχνη Παναιτωλικού παραχώρησε συνέντευξη τύπου στην αίθουσα τύπου του ποδοσφαιρικού γηπέδου της ομάδας, που πριν λίγες ημέρες κατέκτησε το πρωτάθλημα στη football league και ανέβηκε στην super league. Το παρόν έδωσαν ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναγιώτης Στεργίου, ο γενικός αρχηγός του τμήματος Σωτήρης Σταθόπουλος και οι αθλητές Γιάννης Λαζαρίδης, Λεωνίδας και Γιώργος Ραμμόπουλος.

Την ερχόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα το διάστημα 27-29 Μαΐου ο Παναιτωλικός θα αγωνιστεί στο 1ο τουρνουά του 12ου Πανελληνίου σιρκούι στην Περαία Θεσσαλονίκης, όπου θα αρχίσει και η υπεράσπιση του τίτλου του πρωταθλητή που πήρε πέρσι. Ο μεγάλος στόχος όμως είναι το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα συλλόγων (Masters) που θα διεξαχθεί 4-5 Ιουνίου στη Μάλαγα. Εκεί η ομάδα του Αγρινίου όπως τονίστηκε από τους πρωταγωνιστές θα έχει σαν στόχο ένα μετάλλιο, έχοντας στον όμιλο της τις Ντετόνο Ζάγκρεμπ (Κροατία), Ντέιμι Ρέιντ (Πολωνία) και Θιουδαδ Ντε Μάλαγα (Ισπανία). Ακόμα ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Λαζαρίδης μίλησε και για την προσπάθεια της Εθνικής ανδρών που θα αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό της Κροατίας (4-9 Ιουλίου), έχοντας ως βάση την ομάδα του Παναιτωλικού.

«Αυτή η ομάδα βγάζει τον Παναιτωλικό εκτός συνόρων»

Παναγιώτης Στεργίου (πρόεδρος ερασιτέχνη Παναιτωλικού): «Από την αρχή ο σύλλογος στήριξε το μπιτς χάντμπολ και αυτό επειδή αυτή η ομάδα διαφημίζει το όνομα του Παναιτωλικού και εκτός Ελλάδας. Και σαν παράδειγμα θέλω να αναφέρω την περσινή χρονιά, όπου το τμήμα πέρασε τα σύνορα και κατέλαβε την 4η θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα συλλόγων (masters), που ήταν μια μεγάλη επιτυχία, αν αναλογιστεί κανείς πως ήταν και η πρώτη του παρουσία σε τελική φάση τέτοιου θεσμού. Πιστεύω πως και φέτος η ομάδα θα διεκδικήσει με αξιώσεις μία καλή θέση, αν και θεωρείται επιτυχία και μόνο ότι για δεύτερη χρονιά θα αγωνιστεί σε μία τόσο σπουδαία διοργάνωση. Η ομάδα για μια εβδομάδα θα κάνει προετοιμασία στις εγκαταστάσεις του Emileon ενόψει των υποχρεώσεων για το Ευρωπαϊκό. Πέρσι δεν είχαμε αυτή την δυνατότητα, οπότε φέτος η ομάδα θα δέσει καλύτερα. Επίσης θα γίνει και ένα τουρνουά (χωρίς να είναι σίγουρ αν θα είναι ενταγμένο στο Πανελλήνιο σιρκουί, λόγω χρόνου, αλλά και διαστάσεων του γηπέδου). Εγώ δεν θα πω τίποτα άλλο, θα αφήσω να μιλήσουν οι πρωταγωνιστές. Είναι μεγάλη μας τιμή που ο Γιάννης Λαζαρίδης -που έχει γράψει ιστορία στο άθλημα- βρίσκεται σε αυτή την ομάδα».

«Ανεβάσαμε ψηλά τον πήχη»

Γιάννης Λαζαρίδης (παίκτης Παναιτωλικού, παίκτης- προπονητής Εθνικής ανδρών): «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην πόλη του Αγρινίου και στο κέντρο και την ψυχή της πόλης στο γήπεδο του Παναιτωλικού. Εδώ και δύο χρόνια καταβάλουμε μια μεγάλη προσπάθεια με την στήριξη του ερασιτέχνη να δημιουργήσουμε μία ομάδα πρότυπο όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και την Ευρώπη. Στην πρώτη μας χρονιά με το άρμα του Παναιτωλικού πήραμε το πρωτάθλημα Ελλάδας και την 4η θέση στην Ευρώπη, που ισοδυναμεί με άθλο, αν αναλογιστεί κανείς πως στη διοργάνωση συμμετέχουν εκατοντάδες ομάδες. Αυτό μας έριξε στα βαθιά και είμαστε υποχρεωμένοι να ανεβάσουμε πολύ ψηλά τον πήχη. Ξεκινάμε με όνειρα και φιλοδοξίες, να υπερασπιστούμε τα κεκτημένα σε Ελλάδα και Ευρώπη και να πάρουμε αν μπορέσουμε και ένα μετάλλιο. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του ερασιτέχνη κ. Στεργίου για την συμπαράσταση και την βοήθεια που μας παρέχει. Εγώ δυστυχώς δεν θα μπορέσω να βοηθήσω αγωνιστικά αυτή την προσπάθεια για επαγγελματικούς λόγους, αλλά θα είμαι μαζί τους ψυχικά. Μου έχει ανατεθεί ως περιφερειακός προπονητής ανάπτυξης στην Θεσσαλονίκη ένα πολύ μεγάλο event με εκατοντάδες παιδιά στην πλατεία Αριστοτέλους στις 4 Ιουνίου, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για την ανάπτυξη του αθλήματος στην Ελλάδα, αλλά και το Παγκόσμιο Νέων που θα γίνει τον Ιούλιο. Και πέρσι έχασα το Masters για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους, αλλά πιστεύω πως η ομάδα φέτος θα είναι ακόμα πιο έτοιμη με την προσθήκη του Βραζιλιάνου Παγκόσμιου πρωταθλητή Γκιούλιβερ Ουέλινγκτον Εστέβεζ, του Στέλιου Δημάκη, του Γιώργου Ραμμόπουλου, ενώ πάντα υπάρχει η ψυχή αυτής της ομάδας ο Βασίλης Χαραλαμπάκης, ένας από τους κορυφαίους τερματοφύλακες στην Ευρώπη. Η ομάδα αυτή μπορεί να πάρει μετάλλιο σε όποιο τουρνουά στην Ευρώπη και αν αγωνιστεί. Φέτος ειδικά ο συνειρμός Παναιτωλικός super league και Παναιτωλικός μπιτς χάντμπολ μόνο καλό θα μας κάνει.

«Εξάδα και πρόκριση στο Παγκόσμιο με την Εθνική ανδρών»

«Αναφορικά τώρα με την Εθνική ομάδα, που η βάση της θα είναι ο Παναιτωλικός, θα αγωνιστεί σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα για δεύτερη φορά στην ιστορία της. Η διοργάνωση θα γίνει σε μία χώρα (Κροατία- Ούμαγκ) που είναι από τις κορυφαίες δυνάμεις του αθλήματος. Το κεντρικό γήπεδο μάλιστα θα είναι χωρητικότητας 5.000 θέσεων. Εκεί στόχος μας είναι η διεκδίκηση μία θέσης στην εξάδα, που οδηγεί στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Ο Παναιτωλικός θα έχει τον βασικό κορμό της ομάδας, αλλά είναι και μεγάλος χορηγός του ταξιδιού και της όλης προσπάθειας. Οσον αφορά τον όμιλο είναι φαινομενικά βατός, διότι στο παρελθόν έχουν αντιμετωπίσει και κερδίσει την Νορβηγία, η Τουρκία και η Σερβία είναι στα μέτρα μας, η Ρωσία είναι το φαβορί, αφού είναι και η πρωταθλήτρια Ευρώπης. Είναι πολύ σημαντικό να τα καταφέρουμε γιατί θα ανοίξουν οι πόρτες για πολλές μεγάλες διοργανώσεις, ακόμα και τους Ολυμπιακούς αγώνες, όπου το άθλημα έχει αρκετές πιθανότητες να μπει στο επίσημο καλεντάρι. Το μπιτς χάντμπολ έχει αποκτήσει μεγάλη δυναμική και παίζεται παντού, σε παραλίες, σε πλατείες, στους δρόμους. Προωθείται για διαφημίζεται πολύ από την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία».

«Καλώ τους επιχειρηματίες του Αγρινίου να στηρίξουν την ομάδα, γιατί το αξίζει».

Σωτήρης Σταθόπουλος (γενικός αρχηγός τμήματος): «Γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια, την οποία έχουν αγκαλιάσει οι κάτοικοι του Αγρινίου. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον μεγάλο χορηγό μας το Emileon και στον πρόεδρο της ΠΑΕ Φώτη Κωστούλα για την συμπαράσταση του. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς μας όπως τον κ. Καψάλη (τεχνική εταιρία), την κ. Αλεξοπούλου (πρακτορείο ΟΠΑΠ), τον Κ. Χαλβαντζή (κατεψυγμένα), τον κ. Φραγκούλη (μεταφορές), τον κ. Βασιλείου (τυροκομικά), τον κ. Σιδέρη (μεταφορές- καύσιμα), τoν κ. Κράλλη και τα τουριστικά γραφεία CHAR- MA, τη φαρμακαποθήκη Pharmanet, τον κ. Φελώνη (οπτικά- φακοί επαφής), τις επιγραφές Firma, το TROFICO S.A., και το www.bakisresorts.com.

Δεν έχει κλείσει ακόμα το χορηγικό κομμάτι και κάνω κάλεσμα στον κόσμο του Αγρινίου και στους επιχειρηματίες να στηρίξουν αυτή την ομάδα γιατί το αξίζει. Είμαστε ένα ερασιτεχνικό σωματείο και χρειαζόμαστε την οικονομική βοήθεια όλων, ώστε αυτή η ομάδα να κάνει την προετοιμασία και τα ταξίδια που πρέπει για να φέρει και άλλες επιτυχίες στον Παναιτωλικό, αλλά και στην πόλη».

«Το περσινό πρωτάθλημα το χάρηκα περισσότερο απ’ όλα»

Λεωνίδας Ραμμόπουλος (παίκτης Παναιτωλικού και Εθνικής ανδρών): «Θέλω να ευχαριστώ τον ερασιτέχνη Παναιτωλικό για αυτή την μεγάλη προσπάθεια που κάνει. Ο όμιλος μας στο Masters είναι στα μέτρα μας. Την Ντετόνο Ζάγκρεμπ και την Πολωνική ομάδα τις έχουμε παίξει ξανά και μάλιστα την δεύτερη την έχουμε κερδίσει. Οι Κροάτες είναι το φαβορί, καθότι πρωταθλητές Ευρώπης. Επίσης την Ισπανική δεν την γνωρίζουμε, διότι μπήκε με wild card, αλλά σίγουρα προέρχεται από μία μεγάλη σχολή. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε ένα μετάλλιο στο Αγρίνιο. Οσον αφορά το Πανελλήνιο πρωτάθλημα είμαστε το φαβορί ξανά, διότι έχουμε την καλύτερη ομάδα. Πέρσι κατέκτησα το 4ο πρωτάθλημα της καριέρας μου, όμως ήταν το πιο γλυκό, διότι ήταν με την φανέλα του Παναιτωλικού. Είχα μία δύσκολη χρονιά, αφού είχα ένα σοβαρό τραυματισμό, ωστόσο ελπίζω να είμαι έτοιμος για τα τουρνουά».

«Με τον Βραζιλιάνο γινόμαστε πολύ δυνατοί»

Γιώργος Ραμμόπουλος (παίκτης Παναιτωλικού και Εθνικής ανδρών): «Η περσινή επιτυχία του Παναιτωλικού στην Πορτογαλία, αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα ανέβασε πολύ ψηλά τον πήχη, ώστε φέτος να διεκδικήσουμε ένα μετάλλιο. Θέλω να ευχαριστήσω όλο το συμβούλιο του Παναιτωλικού για την συμπαράσταση. Θέλω να πω ότι με την συμβολή του Βραζιλιάνου Παγκόσμιου πρωταθλητή, η ομάδα θα ανεβεί ένα επίπεδο ψηλότερα. Εχουμε να μάθουμε πολλά από αυτόν».

* Ευχαριστούμε πολύ για τις φωτογραφίες την Μαριλένα Σταθοπούλου.

38 comments

Anonymous said...

me ton kitsara kai ton alpmani mhn fovaste tipotaaa... gourgoumi etoimasou gia polla goalakia!!!

Anonymous said...

Δεν ξερω για την προσπαθεια στο Beach handball της ομαδας του Παναιτωλικου, ευχομαι βεβαια καλη επιτυχια..!! Αλλα νομιζω οτι καλυτερος καθρεφτης ειναι η ΓΕΝΙΚΗ πορεια του συλογου και στην αμμο και στην σαλα... και τα τελευταια 2 χρόνια στη σαλα δυστυχως.......μονο καφριλες, επεισοδια τιμωριες βλεπουμε..!!
Και μιλαμε για τους ιδιους παικτες σχεδον....!! Γιατι τοση διαφορα ..??
Οπως και να εχει καλη επιτυχια...!!

Anonymous said...

Σαμμερ μια ζωη!!!Ανδρεας ο πολωνος....

Anonymous said...

ΠΟΛΛΗ ΜΟΥΡΗ ΚΑΙ ΛΕΖΑΝΤΑ.ΕΤΣΙ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΑΠΛΗΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΕΤΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ

Anonymous said...

5.35 gine pio safis kai min afineis pragmata na eorountai

Anonymous said...

o 2:55 exei dikio. poly kafrila sta entos. genikos ekei mesa poulate mouri kai vazete tous podosfairikous na dimiourgoun manoures kai na xtypane paiktes. kai den kanete tipota gia na to stamatisete auto.
thelete kai beach handball....meta!!

Anonymous said...

metalloplastiki,akropolis,panaitolikos-summer 04=to apoluto ntermpi.peftoun kormia kai me polu oraio theama.

Anonymous said...

11.42 epeidi eisai asxetos epeisodia ginane mono me tin kupseli,pou apo to proto lepto kanane xeironomies kai vrizane tin eksedra.oso gia to beach handball den tous ftaneis oute sta pio trela sou oneira.

Anonymous said...

magkes oloi pou lete to makri sas kai to konto sas,mallon sas enoxlei i kiriarxia tou agriniou,exete meinei eti fotos piso kai psaxnete dikeologies gia na kalipsete to ipolipeste pleon....

Anonymous said...

2.55 kai 11.42 afiste tin klapsa kai tis asinartisies.an de kserete de tha milate.sas tsouzei fainetai i oli i prospatheia.malaga kai genika tetoia pragmata mono se kart postal tha vlepete.oso gia tous agones kanape kai internet.gia na tous apolausete...perastika sas

Anonymous said...

osa de ftanei i alepou ta kanei kremastaria...malaga eseis? epeisodia sti sala emeis....
xorigous k protathlima eseis?
aplirotes oi ginekes emeis....
oti tou lalei tou lolostefani

Anonymous said...

exei dikio o p.s

Anonymous said...

Pragmatika exete poly gelio....
Den xerw ti kanate me tin Kypseli...(xlomo to kovw aytoi na kanane xeironomies stin exedra opws lete..). Me tis Elpides Patras den egine tipota e..? Me Akadimia tipota...!! Me Spartako tote tipota e..?
Re Eyropaioi....plaka mas kanete..??
Oli tin kafrila tin vgazete mesa stin sala.....(kai kyrios me autous pou fernete stin exedra...pou den exoun idea apo xantmpol para mono na vrizoun) kai to paizete koultoura sto beach handball...???

paradexteite oti exete kanei xontra lathi stin kai tha sas poun oloi mpravo gia to beach handball..!! aplo einai....

Anonymous said...

autoi toulaxiston einai europaioi...esu mono apo cart postal kai apo ntokimanter exeis dei europi...ante gia upno

Anonymous said...

loipon gia na kleinei to thema filtate athinee kalotheliti,asxolisou me tis geitonies tis athinas,tin omada sou sti sala pou parapeei,ti zoi sou stin protevousa pou xeiroterevei mera me ti mera kai ase kapoious allous na kanoun evropaika taxidia diekdikontas evropaikes diakriseis kai megaleia pou oute sta pio trela sou oneira mporeis na fantasteis.
sinexise na vgazeis ti xoli sou oso thes,akougesai kai krinesai.

Anonymous said...

Mono pou den eimai Athinaios alla Patrinos....!!! Alla opws kai na exei...oti kai na lete simasia exei oti o kosmos tou handball kserei..!!!
kante kai tis kafriles stin ammo na eiste yperifanoi europaioi...

Anonymous said...

re panivlaka patrine oi athlites tou handball den sas esosan?i mipos ksexnas ti kanete stin patra.ti egine fetos me ton vyrona?gia pes mas?pioi pigane sto nosokomeio?opote mi milas gia kafriles.

Anonymous said...

ΕΧΕΤΕ ΒΓΑΛΕΙ ΓΛΩΣΣΑ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ Ο κ.ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΠΙΤΣ ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ

Anonymous said...

poios karras kai beach handball re file?sto 2011 vriskomaste.gia prin deka xronia nai,pou to monogoalo pigaine se allo topo.les kai paizame sala.kai gia na mathaineis o k.karras katevase omada perusi.

Anonymous said...

karras=daskalos alla gia alles epoxes. o kosmos exelisetai,edo eixe katevasei tin ethniki omada me 3 termatofilakes sto roster, i megaliteri prototipia pou exei simvei sta xronika tou beach handball...imarton.
file patrine ta tou oikou sou na koitas prota kai meta na milas gia agrinio.se prostatefsane oi paiktes tou agriniou kai de to sevesai kai les genikologa.ase pou to olo skiniko itan prosopiko kai den eixe sxesi me to handball.niose ligo prin miliseis

Anonymous said...

Οι αθλητές του μπιτς χάντμπολ του Παναιτωλικου προέρχονται απο άλλες πόλεις και είναι άνθρωπο με ηθως. Δεν έχουν καμία σχέση με την ομάδα της σαλας που είναι απο τις χειρότερες της χώρας σε ποιότητα και συμπεριφορά.
Συγχαρητήρια που διατηρείτε το άθλημα του μπιτς χάντμπολ σε υψηλο επίπεδο

Anonymous said...

oi athlites leei einai apo alles poleis...
oti nanai eiste,grafete oti sas katevei.den asxoloumai allo ,me exete kourasei eidimones..

Anonymous said...

σοβαρά μιλάτε ρε παιδιά γιατί λέτε πριν δέκα χρόνια και ποίος ΚΑΡΑΣ και διάφορα άλλα .Έχει αλλάξει κάτι από τότε;Τότε ήταν ποιο θεαματικό το άθλημα τώρα είναι μονότονο η μπάλα στα άκρα πιρουέτα και γκολ .Τότε τα παιδιά έπαιζαν με φαντασία και δεν έκλεβαν στις αλλαγές παρατηρήστε τούς αδελφούς ΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥΣ πόσο γρήγορα κάνουν τις αλλαγές και πέστε μου αυτό γινόταν πάντα και γίνεται

Anonymous said...

re panivlaka 11.53,mathe prota orthografia kai meta grapse.asxete,midenike,ths na sxoliaseis kiolas!agrammate!

Anonymous said...

1. admin kleidose ta sxolia exoume kourastei na apantame se kakovoulous.
2.to handbal tis epoxis karra,eixe palestikes laves stin amina,xilo ala sala,miden athlitika prosonta opos taxitita,ekriktikotita,alma,sighronism ston aera ktl. oi omades pou simmeteixan tote itan stin pliopsifia tous periferomenoi paratheristes pou kanan tzampa diakopes,giati tote itan tzampa i diamoni kai eniote diatrofi. a xehasa,dilonan oti pezoun beach handball...
3. oi allages stin amina exoun ginei toso grigores kai aftomatopiimenes pou ginontai sto orio,alla kata 90% toulaxiston einai sostes. iparxei toso megali exeidikefsi stin kathe thesi kai o kathe athlitis gnorizei epakrivos pote tha mpei,ti tha kanei,kai einai ena me ton epitithemeno.oi kakies peri lathos allagon sigxorountai logo monimis parousias se defterotrites theseis,isos kai pio kato.

Anonymous said...

ΦΙΛΕ 5.07 ΟΛΑ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΈΝΩΝ Κ.Κ.Κ.Κ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΠΙΤΣ ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΡΡΑ ΠΟΥ ΔΊΔΑΞΕ ΚΑΤΙ ΠΟΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ;ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΠΟΙΟ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΧΩΡΙΣ ΑΜΥΝΕΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΠΡΟΟΔΟ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ Ο ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ ΠΟΥ ΛΕΜΕ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ,ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΑΝΕ ΤΣΑΜΠΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ

Anonymous said...

loipon 11.24,epeidi kourases pragmatika,prepei na paradextis oti eisai asxetos!eutixos kati apopseis kai idees san tis dikes sou einai metrimenes sta daxtila kai to beach handball proxoraei me alles antilipseis.kalitera na asxolitheis me tipote allo.auto pou sou proteino an thes,afilokerdos panta(min pane kai xamena ta lefta),tora pou ksekinane ta tournoua na erxesai na mas dineis ta nerakia gia na parakoloutheis kai theama!se euxaristo pou iparxei kapoios san ki esena,me ta tosa provlimata pou antimetopizei i koinonia mas kai gelame!

Anonymous said...

ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΖΗΤΟΥΛΑΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΙΤΣ ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΚΑ ΑΝΤΕ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.

Anonymous said...

χαχαχαχαχ!!! ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ 5:05 ΠΟΥ ΓΙΝΑΝ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ....ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΑΝΕ..!!
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ....ΜΕ ΜΑΓΚΙΕΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΕΣ...ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΓΑ.....ΝΑ ΔΙΑΔΏΣΟΥΝ ΤΟ ΦΊΛΑΘΛΟ ΠΝΕΎΜΑ...ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΊΞΟΥΝ ΕΥΡΩΠΑΊΟΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ..!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!!!!!!

Anonymous said...

ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΉΣΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΕ ΚΑΦΑΤΟ,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, ΑΕΚ,ΜΠΑΛΟΜΕΝΟ,ΓΕΩΡΓΟΥΔΗ,ΓΙΑΜΟΥΡΗ Κ.Α ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΞ ΙΣΟΥ ΚΑΛΟΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΞΥΛΙΝΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΑΚΡΑ ΝΟΤΑ ΘΕΑΜΑΤΟΣ Ο ΠΛΕΥ ΜΕΙΚΕΡ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΤΟΥ

Anonymous said...

10.21 perna mia volta apo agrinio na deis ti esti vlaxos...karagkiozako

Anonymous said...

re 4.41 kourases...katevase mia omada me aftous pou les,pare proponiti ton karra kai ela paikse...ante na doume giati mas ta zalises

Anonymous said...

na itane i zilia psora...a re nostalgoi tou parelthontos,poso mporei na fthoneite to agrinio gia ta vimata pou kanei. eseis arkesteite sto na anapoleite perasmena megaleia( o theos na ta kanei megaleia),psaxteite pou tha mazefteite parees parees na deite ta paidia tou agriniou sti malaga sto ebt masters. eseis masters stis koukouvaounes kai aftoi sti malaga.eides oi vlaxoi athinaioi filoi mas?

Anonymous said...

10.21 kai 4.41 prepei na eiste poli apotiximenoi sti zoi sas!sigxoreistai logo vlakeias kai malakias!apopsi mou,kalitera na autoktonisete!einai krima i ellada na plironei kati malakes san ki esas!

Anonymous said...

Δηλαδή εσείς απο τον Ολυμπιακό Κ. επειδή πήγατε κάποτε σε ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα δεν θέλετε να βγει κανένας άλλος εκτός συνόρων και καταδικαζετε κάθε προσπάθεια παρόλο που κανένας απο εσάς δεν ασχολείται πλέον με το άθλημα

Anonymous said...

ηδη φτασατε τα 35 σχολια.τελικα σας ποναει πολυ πού η ομαδα του αγρινιου θα παιξει στο εξωτερικο.τουλαχιστον οι ''βλαχοι'' οπως τους αποκαλεις 10.21 θα παιξουν στην ευρωπη.εσυ σε ποια γειτονια της αθηνας θα βολοδερνεις ρε κακομοιρη?

Anonymous said...

ΣΑΜΜΕΡ...ΜΟΓΓΟΛ....ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ....ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΩΛΟΝΟΣ....ΧΙΥΣΕΙΝ.....

Anonymous said...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΚΟΜΑ 37 ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΞΕΡΩΛΑ