Πριμ 19.000 Ευρώ made in Χονγκ Κονγκ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πριμ 19.000 Ευρώ made in Χονγκ Κονγκ

Από www.handball.gr

Απίστευτα και όμως αληθινό. Φανατικός υποστηρικτής της ΑΕΚ ο οποίος ζει μόνιμα στο Χόνγκ Κονγκ έδωσε πριμ 19.000 Ευρώ (!!!) στους παίκτες και το προπονητικό τιμ της ομάδας χάντμπολ της Ένωσης για την κατάκτηση το πρωταθλήματος. Το πιο συγκλονιστικό είναι ότι ο οπαδός της ΑΕΚ θέλει να παραμείνει ανώνυμος και ζήτησε απλά να παρουσιαστεί ως φίλος του γνωστού ενημερωτικού site aek-live.gr απ΄ όπου είδε τα βίντεο της υποδοχής των παικτών και συγκινήθηκε. Ο Ενωσίτης πιστός οπαδός στο παρελθόν είχε βοηθήσει και το ποδηλατικό τμήμα θέλοντας και τότε να κρατήσει χαμηλούς τόνους. Η όλη διαδικασία έγινε με την διαμεσολάβηση του aek-live.gr και τα χρήματα παραδόθηκαν από τον δημιουργό του site Νίκο Αγγελίδη μέσα σε ατμόσφαιρα έντονης συγκίνησης. Οι παίκτες δεν πίστευαν στα αυτιά τους όταν τους ανακοινώθηκε το μέγεθος του πριμ για το οποίο δεν γνώριζαν απολύτως τίποτα. Η παράδοση των χρημάτων έγινε παραμονές της αναχώρησης της ομάδας για τα Χανιά όπου η ΑΕΚ θα συμμετάσχει για τρίτη συνεχή χρονιά στο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος. Το πριμ αντιστοιχεί σε 1000 Ευρώ για τον κάθε αθλητή και τα μέλη του προπονητικού τιμ. Επίσης υπάρχει και ένα μπόνους 1000 Ευρώ το οποίο παρέλαβαν οι αρχηγοί Γιώργος Παπαδόπουλος, Φάνης Τσαούσης και Χριστόφορος Μπακαούκας. Τα χρήματα αυτά προορίζονται για να διασκεδάσει η ομάδα μετά και το Final Four του Κυπέλλου.
Ο Χριστόφορος Μπακαούκας ανέλαβε να μιλήσει τηλεφωνικά με τον «άγνωστο» οπαδό της ΑΕΚ από την άλλη άκρη του κόσμου και του υποσχέθηκε και το νταμπλ το οποίο αν επιτευχθεί θα είναι το πρώτο για την Ένωση μετά από 33 χρόνια! Τότε το είχε κατακτήσει η μεγάλη ομάδα του Λουκά Μπάρλου στο ποδόσφαιρο. Οι αρχηγοί της ομάδας έκαναν δηλώσεις μετά την παράδοση του πριμ ευχαριστώντας τον αφανή ήρωα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Χριστόφορος Μπακαούκας: Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο απί την ξενιτιά. Νομίζω ότι είναι όχι μόνο ΑΕΚτζής αλλά και άνθρωπος. Εύχομαι να του χαρίσουμε το κύπελλο στα Χανιά. Θα προσπαθήσουμε μέσα από την καρδιά μας να τον κάνουμε υπερήφανο για ακόμη μια φορά.

Γιώργος Παπαδόπουλος: "Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από την καρδιά μας τον μεγάλο αυτόν Ενωσίτη για ότι έκανε για εμάς. Ευχαριστούμε πολύ που κατάφερε με την διαμεσολάβηση του aek-live.gr να στείλει αυτά τα χρήματα. Άξιζε τον κόπο γιατί υπάρχουν παιδιά που έχουν πραγματική ανάγκη. Είναι μεγάλη υπόθεση για εμάς.

Φάνης Τσαούσης: Είναι πολύ συγκινητικό για όλα τα παιδιά αυτό που έγινε. Όλοι μας έχουμε μεγάλες υποχρεώσεις και είναι μια καλή βοήθεια. Ευχαριστήσουμε τον φίλο της ΑΕΚ από το Χονγκ Κονγκ με όλη μας την καρδιά μας και του ευχόμαστε ότι καλύτερο".

2 comments

Anonymous said...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ..ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ..

Anonymous said...

Μπορώ να γίνω βαπτιστήρι του;