Στα Χανιά το F4 του κυπέλου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στα Χανιά το F4 του κυπέλου

Ήταν κοινό μυστικό τις τελευταίες μέρες ότι το F4 του κυπέλλου Ελλάδας θα γινόταν στα Χανιά, γεγονός που επισημοποιήθηκε σήμερα από την Ομοσπονδία. Στην επιλογή αυτή  οδηγήθηκε η ΟΧΕ από τον ΓΓΑ Π. Μπιτσαξή, ο οποίος ενώ δημοσίως μιλούσε για το ΣΕΦ ή το Ελληνικό, στην ουσία προωθούσε τη λύση των Χανίων ή της Σάμου, όπως και έγινε τελικά.

Για την παραχώρηση του ΔΑΚ Κλαδισού και την διεξαγωγή του Φαιναλ Φορ στα Χανιά ο Πρόεδρος της ΟΧΕ Κος Σ. Λαζαρίδης δήλωσε: «Η ΟΧΕ για μια ακόμα φορά στράφηκε στην περιφέρεια η οποία στηρίζει πάντα το άθλημα. Η διεξαγωγή του Φαιναλ Φορ στα Χανιά είναι μια ακόμη ευκαιρία περεταίρω διάδοσης του αθλήματος εκτός των αστικών κέντρων και είμαι σίγουρος ότι θα γίνει μια άψογη διοργάνωση την οποία θα ευχαριστηθούν τόσο οι ομάδες όσο και οι φίλαθλοι. Ευχαριστούμε θερμά το Δήμο Χανίων για την παραχώρηση του γυμναστηρίου.»

10 comments

Anonymous said...

ΜΠΡΑΒΟ.ΩΡΑΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΑ ΧΑΝΙΑ.ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ.ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΚΑΡΑΒΑΝΙΑ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΓΟΣ ΑΦΟΥ Η ΚΡΗΤΗ ΠΕΦΤΕΙ ΚΟΝΤΑ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

Anonymous said...

Γιατί ρε παιδιά δεν το κάνετε στην Τρίπολη της Λιβύης; Κοντά πέφτει. Έχει και Δ.Α.Κ. με αντικριστές κερκίδες.

Anonymous said...

Φίλε, αν δεν μπορείς να πας, μην πας! Αν πάλι δεν σου αρέσει η κρήτη, μην πας! Αν σου πέφτει μακριά, μην πας! Αντί να σκέφτεσαι ότι, του χρόνου μπορεί να μην υπάρχουν καθόλου λεφτά, και να μην ξαναγίνει f4, κάθεσαι και κρίνεις την ΟΧΕ, τα Χανιά και δεν ξέρω και ποιον άλλον. Στο κάτω-κάτω της γραφής, τα Χανιά έχουν ένα πολύ ωραίο γυμναστήριο, αγαπούν το άθλημα, έχουν όρεξη, άρα δικαιούνται και μια μεγάλη διοργάνωση. Όποιος δεν θέλει, δεν πειράζει. Ας περιμένει τον άλλον χρόνο!

Anonymous said...

Το θέμα δεν είναι η Κρήτη αλλά ότι παραμυθιαστήκαμε με τα ολυμπιακά γήπεδα και τελικά καταλήξαμε στη Κρήτη. Διαφωνώ επίσης με το σκεπτικό σου ότι επειδή του χρόνου δεν ξέρουμε αν θα έχουμε χρήματα για φ4 ας φάμε όσα έχουμε φέτος και να χρεώσουμε και τις ομάδες που τους τρέχουν από τα μπατζάκια. Για πες μας ακόμα τι άλλο προσφέρει η αυτοδιοίκηση Χανίων πέρα από το γήπεδο? Όσο για το ποιος θέλει ή δεν θέλει συμφωνώ αρκεί να γεμίσετε το γήπεδο.

Anonymous said...

giati ta gemizete eseis kai 8a krinete tous xanwtes pou mazepsan 1700 atoma me 8nikh kai mazeyoun kosmo kai gia thn topikh omada?

Ase pou proswpika de 8elw ton teliko sta xania giati 8a mazeytoun oi gnwstoi kai 8a to spasoun an o dikefalos den to parei.Terastio la8os tou dhmou kai den 3erw poiwn allwn pou to anelavan.

Terastio la8os.opote mh skate.mallon mas plasarane ena saki me 200 kila varos stous wmous pou den to h8ele kaneis.

Anonymous said...

Σχετικα με τη λιβυη και το εντελως αντεθνικο σχολιο σου, σε αφηνω στη μιζερια σου.Το ηθελες εξω απο το σπιτι σου μεταξυ συγγενων και φίλων;Να μαζευτουνε μανατζαρεοι, τελειωμενοι προπονηταραδες των 80'ς , κρατικοδιαιτοι και χαζογκόμενες;

Έτσι το καταντησατε το αθλημα.30 ατομα στο γηπεδο, χωρις χορηγους και μεσα στη βρωμια.

Anonymous said...

ΡΕ ΜΗ ΨΑΡΩΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΟΝ ΛΑΚΟ.


ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜ ΑΤΟΥς ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΕΚΕΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΘΑΛΑΜΟ.

ΡΕΜΑΓΚΕΣ ΣΑΣ ΠΑΝΑΕΙ Η ΑΕΚ????ΠΟΛΥ?????? ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!!!

Anonymous said...

stoa rgos nomizan oti 8 aproun prwta8lhma.etsi tous eixe pei to kyklwma.
meta tous eipan oti 8a tous dwsoun to kypello na mh gkrioniazoun gia ta lefta pou exasan.

alla o kosmos ths aek exei allh apopsh kai 8a deite ena kleisto gemato aderfia aektzhdes.

thn allh fora sto nafplio na volyteite.synh8hsate me thn aekara orfanh xwris kosmo?

Anonymous said...

για πες μας ποιο ειναι το κυκλωμα που εταξε στο αργος το πρωταθλημα? πολλοι εξυπνακηδες μαζευτηκαν εδω μεσα.

Anonymous said...

ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ, ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΕΧΕΙ 30 ΑΤΟΜΑ ,ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΥΔΕΤΕΡΟΙ Η ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΜΟΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΕΧΟΤΑΝ..ΤΩΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΣΤΗΝ ΟΧΕ (ΒΛΕΠΕ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΡΙΩΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ, ΤΡΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΟΧΕ, 6 ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ. DELEGATE ,ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ Κ. ΣΙΜΟ ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΟΤΙ ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΤΕ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ. ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΧΑΝΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ..Α! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΑΕΚ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΚ. ΕΤΣΙ ΚΥΡ. ΣΙΜΟ¨???