ΑΝΑΚΟΙNΩΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΑΝΑΚΟΙNΩΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

Την συμπεριφορά των φιλάθλων του ΠΑΟΚ καταγγέλει με ανακοίνωσή της διοίκηση του Φιλίππου. Συγκεκριμένα τονίζει: "Πρωτόγνωρα για το άθλημα της χειροσφαίρισης και ιδιαίτερα δυσάρεστα γεγονότα αθλητικής βίας συνέβησαν από ομάδα 600 και πλέον φιλάθλων του ΠΑΟΚ στην πόλη της Βέροιας το Σάββατο 9/4 στον αγώνα του Πρωταθλήματος Α1 Εθνικής χάντμπολ ΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, οργανωμένοι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, που μετακινήθηκαν από τη Θεσσαλονίκη και τις γύρω πόλεις στη Βέροια με λεωφορεία και ΙΧ, για την παρακολούθηση του αγώνα, περίπου ένα δίωρο πριν την έναρξή του, προκάλεσαν με την άναρχη συμπεριφορά τους, μεγάλη ένταση και υλικές ζημίες, στην περιοχή του γηπέδου τρομοκρατώντας τους περίοικους της περιοχής, οι οποίοι για πρώτη φορά, στα τόσα χρόνια λειτουργίας του γηπέδου, αντιμετώπισαν “οπαδικά” επεισόδια.

Επεισόδια επίσης προκάλεσαν και κατά την είσοδό τους στο γήπεδο, πλην περίπου 30 ατόμων, εισβάλλοντας βίαια και χωρίς να κόψουν εισιτήριο ξεφεύγοντας από τον αστυνομικό έλεγχο και προπηλακίζοντας τους υπεύθυνους για την έκδοση των εισιτηρίων.

Ανεξέλεγκτοι, φέροντας σακίδια μπουκάλια με οινοπνευματώδη, τσιγάρα, κροτίδες και βεγγαλικά, βρέθηκαν στις κερκίδες και στον αγωνιστικό χώρο όπου δημιούργησαν μια τρομακτική πολεμική ατμόσφαιρα, που υποβίβασε τον αγώνα, με αποκορύφωμα του βανδαλισμού, τον ξυλοδαρμό του αθλητή της ομάδας μας κ. Μπαντή Δημήτριου.

Επισημαίνουμε, πως η διοίκηση και η επιτροπή χάντμπολ του ΠΑΟΚ «παραπλάνησε» και δεν ενημέρωσε για τη μαζική μετακίνηση των φιλάθλων του, ούτε την Αστυνομική Διεύθυνση Βέροιας, ούτε τη διοίκηση του συλλόγου μας, για την κράτηση εισιτηρίων, όπως όφειλε, σύμφωνα με τους κανονισμούς.

Ευτυχώς τα επεισόδια περιορίστηκαν μόνο στην περιοχή του γηπέδου και δεν επεκτάθηκαν στο κέντρο της Βέροιας.

Η διοίκηση του συλλόγου μας, για την αποφυγή επέκτασης των επεισοδίων, αρχικά σκέφτηκε την αποχώρηση της ομάδος, ενημερώνοντας τους διαιτητές και τον παρατηρητή του αγώνα. Τελικά, κρίνοντας με σύνεση και νηφαλιότητα πως μια αποχώρηση θα κατάστρεφε το πρωτάθλημα και θα δυναμίτιζε επιπλέον την όλη κατάσταση, αποφάσισε τη συνέχιση του αγώνα , αγώνας που σε τεχνικό και αγωνιστικό επίπεδο δεν αντέχει καμίας κριτικής μιας και στα πρόσωπα των αθλητών μας ήταν ζωγραφισμένος ο φόβος , η τρομοκρατία και η ανησυχία για την σωματική τους ακεραιότητα.

Εκτός από λυπηρό είναι πλέον πολύ ανησυχητικό, η επιδημία των φαινομένων βίας να πλήττει και μάλιστα με αυξημένη συχνότητα, το άθλημα της χειροσφαίρισης.

Επιβάλλεται πλέον μια σοβαρή αντιμετώπιση αυτών των ακραίων και άρρωστων καταστάσεων πριν γίνουν ανίατα, όχι μόνο συλλογικά αλλά και θεσμικά.

Καλούμε τη διοίκηση της ΟΧΕ να λάβει θέση και να προχωρήσει στη λήψη αποφάσεων και να μας απαντήσει αν επικροτεί αυτή ή τα όργανα της να ανέχονται στα τελευταία πέντε λεπτά του αγώνα όρθιους όλους του αθλητές που βρισκόταν στον πάγκο του ΠΑΟΚ να τραγουδούν και να «παίζουν» με συνθήματα των φιλάθλων τους".

29 comments

Anonymous said...

Πάντως ήμουνα και εγώ στο γήπεδο και είδα τους τραμπούκους –στρατιωτάκια του παοκ που ψάχνανε την παραμικρή ευκαιρία για να τα σπάσουν και να κάνουν σαματά… Όλοι οι παίχτες του Φιλίππου ήταν χεσμένοι. Το μόνο που ήθελαν ήταν να πάνε σπίτια τους ασφαλείς, γιατί και απλήρωτος και δαρμένος πάει πολύ… Στην κερκίδα με τους φιλάθλους της Βέροιας δεν τολμούσε να μιλήσει κανείς γιατί όποιος έκανε το λάθος να πει κάτι έτρωγε τέτοιο βρισίδι που θα το θυμάται μια ζωή. Μία κυρία στο ημίχρονο πήγε να φύγει με την κόρης της που ήταν περίπου 10 χρονών, προς το κυλικείο και την χουφτώνανε και τσατισμένη η γυναίκα πάει να του ρίξει σφαλιάρα και πέσανε οι τραμπούκοι πάνω της και την βρίζανε λέγοντας της άντε γ@@@ σου μορή π@@@@ εδώ είναι γήπεδο και αν δε σου αρέσει να μην ξαναρθείς. Ένας πατέρας που ήταν με τον γιό του στην κερκίδα οπού ο γιος είναι και στο παιδικό του Φιλίππου και κάνει το λάθος ο μικρός και φωνάζει «βήματα», το τι άκουσε για την μάνα του δεν περιγράφετε… με συνέπια ο πατέρας του να τα πάρει και να τους ζητάει το λόγω… το τι ακολούθησε δεν λέγετε και όλα αυτά με την δικαιολογία ότι εδώ είναι γήπεδο. Κανένας από την κερκίδα του Φιλίππου δεν τολμούσε να κοιτάξει προς τα δεξιά όλοι ήταν χεσμένοι . Και ρωτάω πρώτα τους παίχτες του πάοκ (και της αεκ βέβαια γιατί και εκείνη δεν είναι καλύτεροι θυμάστε με τον πυροσβεστήρα τι έγινε) με αυτό το χαντμπολ μεγαλώσατε? Έχετε την ανάγκη να σας χειροκροτούν τέτοιοι τραμπούκοι? Έχετε την εντύπωση πως γνωρίζουν τα ονόματα σας?

Anonymous said...

Είμασταν που είμασταν μπουρδελο τώρα θα πέφτει και ξύλο .πρωτάθλημα τρομοκρατίας ανύπαρκτη ομοσπονδία τι άλλο θα δουν τα ματιά μας !

Anonymous said...

giati kostaki sbineis ta sxolia gia ton boi8o tou paok ???/ apla epeidi ton exeis gia ton exeis gia na sou lei ta nea apo ton paok kostaki giati kostakis eise parto xampari

Anonymous said...

exei dikaiw o prwtos!!! alla den blepw tous paixtes tou paok kai tis aek na apantane...

Anonymous said...

nai ..... uparxei thema kurioi tis oxe !!! vrite lusi to athlima exei 1000 provlimata ( ta opoia den lunetai...) i via einai to teleutaio frouto pou emfanistike..... as elpisoume oti gia auto tha vreite mia lusi giati einai polu epikindino frouto.....

Anonymous said...

mallon sto filippo den eftasan ta 14 goal kai propsathei na diasurthei akoma perissotero,prosvalontas thn istoria tou kai olo twn veroiotiko kosmo!

krima gia thn palai pote mhtropolh tou handball!

Anonymous said...

τι σχέση έχει αυτό! ο παοκ ήταν καλύτερος μέσα στο γήπεδο και το έδειξε αλλά τι σχέση έχει αυτό με τους κάφρους της κερκίδας? πήγε και ο Τσακίρης να τους σταματήσει και τον βρίζανε... Εσείς του παοκ ξέρετε οτι απο αυτούς που μαζέψατε το 80% έβλεπε για πρώτη φορά handball. Αν αύριο ο Τσακίρης και ο κάθε Τσακίρης δεχθεί ένα πυροσβεστήρα στο κεφάλι από έναν αεκτζή ή ολυμπιακό ή παοκτζή ή βάζελο τι θα λέτε? όλα αυτά τα παιδάκια που τα εκμεταλλεύονται δίνοντας τους το τσιγαριλίκι για αντάλλαγμα, έχουν μάθει να είναι μαντρωμένα σε κερκίδες με κάγκελα- κλουβιά, ενώ τώρα είναι ελεύθεροι να κάνουν ότι θέλουν... Η πρόταση μου είναι αν το πρωτάθλημα φέτος πάει με παοκ –αεκ στο γήπεδο να υπάρχουν μόνο μαθητές σχολείων γιατί αλλιώς θα είμαστε πρωτοσέλιδο

Anonymous said...

ΦΙΛΕ 9.10.ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΜΠΑΟΚ ΤΗΝΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΤΟ ΝΑ ΓΥΡΥΖΕΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΑΠΟ ΠΡΕΖΟΝΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ

Anonymous said...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΩΛ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ.
ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΑΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΤΑΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΝΑΤΕ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΑΣ.
ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΓΑΜ....ΤΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΣΠΡΕΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ,
ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΩΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΗΣΑΝ
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΑΝ ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΑΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ?
ΠΑΟΚ ΚΡΗΝΗ, ΠΑΟΚ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΚΛΠ ΒΛΑΚΕΙΕΣ
ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ

Anonymous said...

siga re mitropoliti..otan o phillipas eixe omadara,mesa sti veroia kapoioi goneis paixton kanane toys daides stin kerkida..kai den sas legane k tipota...tora mitropoliti paize 5 6 7 8 pou den tha ginoun k xalarose..o badis enoxlithike apo kapoious pou bazane pano stin kerkida,kai ton sfaliarisan.stin poli kai exo apto gipedo den egine tipota.opote paidakia aptin veroia 16 k kato min grafete oti na nai.o filipos palia itan koryfi k tora egine koropi..safos o paok exei mikroteri istoria apo veroia k ioniko.soo what;;;na ton lupithei ton aytokratora;

Anonymous said...

oloi eseis pou asxoliste me to filippo kalo tha htan na asxoliste me tis omadoules sas kai afhste ton filippo sthn hsyxia tou.otan ftasete thn istoria tou filippou(an thn ftasete pote,pou den nomizo) tote tha mporeite na sygkrinetai katastaseis.oso 3.04 pou les oti egine koropi eisai polu gelasmenos kai den tha sou kanei thn xarh o filippos na syriknothei.oi omades krinontai sth diarkeia ton xronon kai oxi san pyrotexnimata.

Anonymous said...

ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΟΥΤΕ Ο ΠΑΟΚ ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΗΑNDBALL KAI H KATΡΑΚΥΛΑ ΤΟΥ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ.ΚΑΠΟΤΕ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΥΓΙΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ . ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ME ΗΘΟΣ , ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ HANDBALL ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ ¨"ΑΡΡΩΣΤΙΑ".ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ. ΦΤΑΝΕΙ Η ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.

Anonymous said...

θα συμφωνήσω απολυτα με τον παραπάνω φίλο που κάνει αναφορά για υγείς ανθρώπους στο δσ της ΟΧΕ

για εκείνο όμως που μπήκα να γράψω έχει να κάνει με τον παράγοντα τπυ ΠΑΟΚ ο οποίος σήμερα το πρωι σε γνωστό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης είπε ανακρίβιες δηλ.
α) Ο Μπαντής δεν κατέβασε κανένα πανώ . Ο Μπαντής άλλαζε πάσες στο ζέσταμα πήγε να πάρει την μπάλα μπροστά απο τις κερκίδες ( αυτές που πληρώσαμε εμείς 300 Ε ως διαρκείας και εσείς τις καταλάβατε)και εκεί τις έφαγε κανονικά. Τώρα αν αντανακλαστικά αντέδρασε και έδωσε και αυτός μια ψιλή δεν γινόταν διαφορετικά ήταν σε άμυνα . Κινδύνευσε η ζωή του απο τους μαστουρωμένους που του επιτέθηκαν.
β) Η κατάληψη του γηπέδου απο 500 χουλιγκάνους ήταν σχεδιασμένη για αυτό και δεν ενημερώσατε αστυνομία και φίλιππο. Ήταν το γνωστό σας σχέδιο που χρόνια τώρα το κάνατε διατριβή.
γ) Νιώσαμε ξένοι στο γήπεδο μας αφού μας το καταλάβατε όλο. Δείτε τι λέει ο κανονισμός και μετά να μιλάτε στα ραδιόφωνα. Ολοι τους τζαμπατζήδεςς.
δ) Εσείς οι ίδιοι δεν μπορείτε να τους κάνετε κουμάντο και μετά ζητάτε και τα ρέστα. Ε οχι δα !
ε) Οι καλοί σας οπαδοί ακριβώς πάνω απο τα επίσημα χούφτωσαν γυναίκα - μητέρα που κρατούσε την κόρη της απο το χέρι , αηδίασε και έφυγε απο το γήπεδο. Πλάκωσαν πατε΄ρα αθλητού του φιλίππου απο τις μικρές ηλικίες.

Υπάρχουν και άλλα γεγονότα που αν τα αναφέρουμε ένα πρός ένα δεν θα μας φτάσει ο χώρος . Ντροπή σας για οσα κανατε.

Αν αυτό είναι για εσάς το χάντμπωλ τότε πολύ γρήγορα θα διαλυθεί να το θυμάστε.

Anonymous said...

οι παίχτες του παοκ και της αεκ γιατι δεν λενε κάτι? γαργάρες....

Anonymous said...

ti na poune oi paiktes ths aek kai tou paok?otan tous symferoun moirazoun sygxarithria kai otan einai na bgoun kai na katadikasoune kanoune toubeki oloi tous.autoi einai dysthxos oi paragontes tou handball ton dyo somation.tha prepei na ntrepontai autoi pou dioikoun auta ta dyo somatia.etsi kyrioi tha dioksoume kai ton ligo handballiko kosmo pou phgainoun sta mats,kai thn thesh tous tha pairnoun ta xouligkan opos ginetai sto mpasket kai sto podosfairo

Anonymous said...

ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΝΤΙΝΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΟΚΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΓΚΙΕΣ.ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΟΤΕΣ.ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ.ΤΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΤΥΧΑΙΑ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΑΓΚΕΣ.

Anonymous said...

Όλοι γουστάρουμε να μιλάμε και να λέμε πολλά. Στην περίπτωση αυτή τα πράγματα όμως είναι απλά. Αν οι διαιτητές και ο παρατηρητής έγραψαν κάτι στο φ.α τότε η υπόθεση θα πάρει αυτόματα το δρόμο της αθλητικής δικαιοσύνης. Αν όχι τότε ο Φίλιππος μπορεί να κάνει επίσημη καταγγελία και να αναφέρει τη δική του εκδοχή. Φαντάζομαι ότι αν έγιναν έτσι τα πράγματα και με 35 αστυνομικούς παρόντες καιαν έσπασαν όντως την πόλη η αλήθεια θα λάμψει. Αν το επιθυμεί και η ΟΧΕ ας αναλάβει αυτή την πρωτοβουλία. Άλλωστε Φύκατας και Καψάλης είναι μέλη του ΔΣ. Όλα τα υπόλοιπα που γράφονται είναι για λαϊκή κατανάλωση. Εγώ θα έλεγα όχι μόνο το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ αλλά όλα τα παιχνίδια των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ να γίνουν μόνο με μαθητές και χαντμπολικούς. Αλλιώς γίνουν επεισόδια ας μην τολμήσει κανείς από την ΟΧΕ να καταδικάσει τις ομάδες.

Anonymous said...

ΟΣΟ ΤΟ ΣΒΗΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΘΑ ΤΟ ΒΑΖΩ

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ 3.33 ΞΕΧΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΑΒ.ΑΝΤΕ ΦΥΚΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΨΑΛΗ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΣΑΙΤ ΚΑΝΕΤΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΑΝΘ ΕΤΡΩΓΑΝ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΕΖΟΝΙΑ?Η ΟΧΕ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΟΙ 15 ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.

Anonymous said...

Βγάλτε το άχτι σας και τη μαστούρα σας στο Φίλιππο. Πέρσι στη Λαμία όμως τις φάγατε και ακόμα κάνετε κομπρέσες. Η μαγκιά σας φτάνει μέχρι τη Λάρισα. Δεν νομίζω να έχετε τη δύναμη να πουλήσετε μαγκιά κάτω από εκεί. Δεν χρειάζεται για τους υγιείς να περιμένουν Φ.Α. και διαιτητές που έχουν διαρκείας στην Θύρα 4, να αποκαλύψουν την αλήθεια. Στη συνείδηση του φίλαθλου κοινού οι 220 χούλιγκαν δεν μπορούν να συγκριθούν με τα 220 παιδιά της ανάπτυξης του ΦΙΛΙΠΠΟΥ. Αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ φέτος δεν θα έχουν τη δυνατότητα να δείξουν τη δύναμή τους με συμπαραστάτες το φίλαθλο κοινό τους.
Όταν το τζόνυ γουόκερ έρχεται το χάντμπολ φεύγει.
Στη υγειά σας.

Anonymous said...

ΦΙΛΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΑ.ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ.ΦΥΚΑΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΨΑΛΗΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΩΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΟΧΕ.ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΤΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΗ ΣΕΒΟΣΑΣΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ.

Anonymous said...

OTAN MA8ETE PAOKAKIA TI EINAI O FILIPPOS STO HANDBALL TOTE KSANAELATE KAI AFISTE TIS VLAXOMAGKIES AENANTI SE PEDAKIA TOU FILIPPOU GIATI TO MONO P KATAFERNETE ETSI INE NA DEIXNETE TIN OPADIKI SAS ANUPARKSIA!!! KA8ARA AGWNISTIKA TWRA TO PEXNIDI ASXETA P EGINE PREPEI NA DW8EI STON FILIPPO ALWSTE DEN EINAI MIRKO PRAGMA NA XTIPANE PEXTI VAROMETRO GIA TIN OMADA ... A8LITIS TMIMATWN FILIPPOY VERIA HANDBALL

Anonymous said...

ΠΟΙΟΣ ΣΙΜΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ. ΤΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΞΑΝ. ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΜΕ.ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΗΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΕΖΟΝΙΑ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΥΜΕΝΟ ΤΟ ΣΙΜΟ ΗΣΥΧΟ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΟΜΩΣ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΤΙΑ ΤΩΝ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΩΝ.

Anonymous said...

ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΟΧΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΛΟΓΟ , ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΙΩΠΟΥΝ .
ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ
ΟΡΙΣΕ ΣΕ ΔΥΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ (ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ)ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΣΤΗ ΘΥΡΑ 4 ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΑ ΕΙΧΕ ΘΑ ΤΑ ΕΓΡΑΦΕ ΟΛΑ. ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΣ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
ΛΕΤΕ ΤΑ ΤΡΩΜΕ ΤΟΣΟ ΑΧΥΡΟ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΟΧΕ ?

Anonymous said...

αν κάνοθν να μπουν και γαυροωαζελοι στο handball το μαμισανε το αθλημα.απλα και σιγουρα τα αποτελεσματα τοτε...

Anonymous said...

στη βεροια γρηγορα ξεχασανε τα επεισοδεια που ειχαν γινει στο ματσ φιλλιπος-πανελληνιος.τοτε που ο πανελληνιος πηρε το πρωταθλημα μεσα στη βεροια.κι ολα αυτα επειδη ο γραμματικος πανηγυρισε το πρωταθλημα πανω σε ενα τραπεζι το οποιο εσπασε επειδη δεν αντεξε.με πολλουσ τραυματισμουσ παιχτων τοτε και τον κρανακη στο νοσοκομειο.κανω λαθος?οχι πως δικαιολογω την συμπεριφορα των παοκτζιδων

Anonymous said...

Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου οτι τα γεγονότα που συνέβησαν στη Βέροια εκείνο το απόγευμα του 2004 ήταν απαράδεκτα, αν και θα μπορούσα να σου πώ και 10 αιτίες που ξεκίνησαν εκείνα τα γεγονότα.

Αλλά ενα απαράδεκτο γεγονός είναι πάντα απαράδεκτο και πάντα αδικαιολόγητο. Όμως δεν θα ξεχάσω οτι στο τέλος εκείνου του αγώνα οι Πέτρος και Γιώργος Φύκατας ήταν όρθιοι και χειρόκροτούσαν (παρά την πικρία τους) τους παίκτες-πρωταθλητές του Πανελληνίου, στάση αντίθετη από αυτή που κρατάνε κάποιοι παράγοντες σήμερα που εφαρμόζουν σε ότι κακό συμβαίνει την θεωρία της "ζαρτηνιέρας".

Όπως επίσης δεν θα ξεχάσω ότι 1 χρόνο πρίν απο εκείνα τα γεγοτότα ο Φίλιππος έπαιζε ημιτελικό και τελικό Ευρώπης μπροστά σε παραπάνω απο 1.500 άτομα που κανένα από αυτά δεν είχε έρθει για πρώτη φορά στο γήπεδο, που κανένα από αυτά δεν ήρθε απλά για να ξεσπάσει, απλά πολύ απλά είχαν έρθει όλοι για να δούνε handball είτε ήταν Φίλιππος αυτοί είτε όχι.

Και σε παρακαλώ μην συγκρίνεις τις όποιες φασαρίες έχουν γίνει κατα το παρελθόν σε πολλά handballικα γήπεδα στην Βέροια, την Κατερίνη, το Κιλκίς, την υγειή Ν.Φιλαδέλφια, τα Βριλήσσια. Γιατί όλοι εκεί είχαν απλά κάτι να σουν πουν για το γιατί. Γιατί όλοι αυτοί είχαν ονοματεπώνυμο και ποτέ δεν ήταν οι γνωστοί-άγνωστοι. Ποτέ δεν ήταν κάποιοι 50 που βρέθηκαν κατα τα άλλα τυχαία μέσα στους υπόλοιπους 1500 υπέροχους (χούλιγκαν), και πάνω από όλα γιατί ποτέ δεν μπήκε κανένας μέσα με τον πυροσβεστήρα στο χέρι ή το τσιγαριλίκι στην τσέπη.

Ας αποφασίσουμε τελικά τι handball θέλουμε.

Α) Σαν το Ελληνικό ποδόσφαιρο-μπάσκετ-βόλλευ

Β) Σαν αυτό που παίζουνε τα παιδιά της Εθνικής εκεί έξω.


Επειδή για μένα είναι εύκολη η απάντηση, γιατί το έχω ζήσει εδώ στην Βέροια, επειδή ζώ για το handball και όχι απο αυτό, απλά θα επιλέξω το Β.

Anonymous said...

ρε παιδια η βεροια ειναι η καλυτερη ομαδα.δωστε σασ παρακαλω το πρωταθλημα στα παιδια να ηρεμισουν.τοσα χρονια επειδη εισασταν βεροια σφαζατε με το μπαμπακι ολεσ τισ ομαδεσ..καλα σασ κανουν τωρα,με βεροιοτεσ διαιτητεσ κανατε παντα παρτυ οπου πηγαινατε..τωρα που περασε η μπογια σασ θα τα παθενετε διπλα.

Anonymous said...

φιλε 10.43 θα συμφωνησω σε πολλα πραγματα μαζι σου.σιγουρα ο καθενας για τα εκαστωτε επεισοδεια εχει και μια αλλη αποψη η απλα εστερνιζεται την αποψη της μαζας η απλα αυτη που τον συμφερει.εγω παλι θα ηθελα μια μιξη απο Α-Β.και εξηγω.να υπηρχαν οι οικονομικοι ποροι και τα αναλογα τηλεοπτικα με αυτα τησ μπαλας καθως και μεγαλη προβολη του αθληματος.πραγμα ανεφικτο οποτε θα αναγκαστω να διαλεξω το Β.οπως καταλαβες και γω καταδικαζω τα επεισοδεια.

Anonymous said...

πριν ενα χρονο μιλας για το challenge cup φανταζομαι.μια 3-αδα θα σου πω που εκανε ολοι τιν διαφορα και ηταν μετεγραφες τουτσκιν αταβιν μπενιαμσον