Ανακοίνωση ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ανακοίνωση ΠΑΟΚ

"Ο ΑΣ ΠΑΟΚ καταγγέλλει ως απολύτως ψευδή και συκοφαντικά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας είτε ως δηλώσεις είτε ως επίσημη ανακοίνωση του ΑΣ Φίλιππος Βέροιας, σχετικά με δήθεν επεισόδια τα οποία πραγματοποιήθηκαν πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα χάντμπολ Ανδρών μεταξύ του Φιλίππου Βέροιας και του ΠΑΟΚ το προηγούμενο Σάββατο στην πόλη της Βέροιας.Επί πέντε ημέρες περιμέναμε οποιαδήποτε όχληση από οποιαδήποτε αρχή η οποία πιθανώς θα ασπαζόταν όσα η διοίκηση του Φιλίππου Βέροιας κατήγγειλε.Κάτι τέτοιο δεν έγινε και πώς να γίνει άλλωστε για έναν αγώνα με λευκό φύλλο αγώνα, λευκή την έκθεση του παρατηρητή, της ΔΕΑΒ και της αστυνομίας.Τα ευφάνταστα σενάρια παραγόντων της τοπικής ομάδας τα οποία οι ίδιοι φρόντισαν να διοχετεύσουν σε οπαδική αθλητική ιστοσελίδα και η επαίσχυντη ανακοίνωση που ακολούθησε, η οποία κατηγορούσε τη διοίκηση, τους αθλητές και τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, προφανώς εξυπηρετούσε τους Αθηναίους φίλους των παραγόντων της τοπικής ομάδας.Ο ΠΑΟΚ παρόλα αυτά εξακολουθεί να αντιμετωπίζει με φιλικά αισθήματα το Σωματείο του Φιλίππου Βέροιας και τους φιλάθλους του, αλλά δεν πρόκειται να ανεχθεί να λασπώνονται αδίκως το όνομα του ΠΑΟΚ και των φιλάθλων του.Για τον ΠΑΟΚ το θέμα λήγει εδώ, ελπίζοντας ότι δε θα χρειασθεί να επανέλθουμε".

12 comments

Anonymous said...

δυο λέξεις θα σας πω εσάς του παοκ αντε-αντεεεεεεε... (πλανήτης γη καλεί παοκ over...) το μόνο σύγουρο ειναι οτι οι παίχτες του παοκ είναι πολύ πιο σοβαροί, σε σχέσει με τον εξωγήινο που σκέφτεικε να γράψει αυτήν την παπαριά και οτι θα καταδικάζουν τους τραμπούκους που κάνουν κακό στο άθλημα...

Anonymous said...

ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΧΕΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΠΑΛΙ Η ΑΘΗΝΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ?? Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ 2 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΖΟΝ.ΣΤΟ ΧΑΝΤΜΠΩΛ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ

Anonymous said...

Δανείζομαι
"Με πρωτοβουλία του προέδρου της ΟΧΕ...........Ο πρόεδρος της ΟΧΕ, ζήτησε από τους εκπροσώπους των ομάδων, την συνεργασία και την συμβολή τους, για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.........Σχετικά με τον αγώνα των πλει οφ, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.......να υπάρξει συνεργασία, όλων των εμπλεκομένων .....για την ομαλή διεξαγωγή του συγκεκριμένου παιχνιδιού"

και
"Τα ευφάνταστα σενάρια παραγόντων της τοπικής ομάδας τα οποία οι ίδιοι φρόντισαν να διοχετεύσουν σε οπαδική αθλητική ιστοσελίδα...... προφανώς εξυπηρετούσε τους Αθηναίους φίλους των παραγόντων της τοπικής ομάδας........Ο ΠΑΟΚ...... δεν πρόκειται να ανεχθεί να λασπώνονται αδίκως το όνομα του ΠΑΟΚ και των φιλάθλων του.Για τον ΠΑΟΚ το θέμα λήγει εδώ, ελπίζοντας ότι δε θα χρειασθεί να επανέλθουμε"

Σίμο μόλις ένα 24ωρο χρειάστηκε για να σε αδειάσουν. Είναι προφανές τι έχουν να δουν τα μάτια μας στα πλει οφ. Ελπίζω κάποιος οι κάποιοι στην ΟΧΕ να βρουν το θάρρος της απόφασης για να γίνουν τα παιχνίδια των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ μόνο με μαθητές, αθλητές, προπονητές, παράγοντες.

Anonymous said...

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ - ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Η ΑΕΚ.
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΙΧΑΜΕΡΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ "ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ" ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΙ ΛΑΜΙΕΣ, ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.
ΣΙΧΑΜΑ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ , ΣΙΧΑΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ.

Anonymous said...

NE FILE 10:39 POLI SOVARI INE I PEKTES TOU MPAOK. IDIKA O ''O DIMETROS'' POLITIKADIS,RE OUST

Anonymous said...

Τώρα για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά-εμένα μου κάνει εντύπωση η απουσία μίας έστω έκθεσης επεισοδείων!Και καλά διαιτητές και παρατηρητής είναι μιλημένοι,η αστυνομία που είναι και απο το ίδιο μέρος;Εάν έγιναν τέτοιας έκτασης γεγονότα όπως ισχυρίζεται ο Φίλιππος δεν έπρεπε κάτι να γράψουν;

Anonymous said...

ο μειμαριδης δεν εγραψε ολη την αληθεια και συνεργασθηκε με τον δεαβ για να πεσει στα μαλακα ο παοκ
αυτο ειναι ολο και σ αυτο βοηθησαν και οι ρεφερυ
αντε γεια χαντμπολακι

Anonymous said...

Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟς ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΦΤΙΑ , ΟΥΣΤ ΡΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ .
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΟΒΑΡΑ Ο ΝΙΚΟΛΙΤΣΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΡΙΖΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΝΑ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ, ΕΤΣΙ κ. ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ ? ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΟΥΣ, ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ . ΣΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΜΙΓΚΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ , ΑΝΤΕ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

Anonymous said...

Αν κυριοι της οχε ασχοληθείτε κάποια στιγμή σοβαρά και δείτε ποιός είναι ο ρόλος σας , ψάξτε στο facebook πoιοί είναι οι ρόλοι κάποιων συγκεκριμένων διαιτητών, τότε ίσως καταλάβετε πόσο μαλάκες eίναι όλοι αυτοί πού ακόμη σας εμπιστεύονται τα χρήματα τους και εσείς κάνετε πρωταθλήματα.
Βουήζει το facebook με τις σωματειακές τοποθετήσεις τους, αλλά ποιός απο εσάς να ασχοληθεί ? Εσείς τις καρέκλες σας να έχετε και να λέτε στην γειτονία σας πως είστε σύμβουλοι της ΟΧΕ , αυτό μόνο κάνετε.

Anonymous said...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.
Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ, ΗΤΑΝ ΚΥΡΙΟΙ ΜΕ Κ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΜΗΤΣΟΣ Ο ΤΣΑΚΙΡΗΣ.
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.
ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.

Anonymous said...

Να συνεχιζει η συντηρηση της κοντρας Βορρα και Νοτου . Εβαλαν στο ματι οι Παοκτσήδες μια καθαρα χαντμπωλικη ιστορικη ομαδα στο στομα τους για να βγαλουν το κομπλεξ τους απέναντι στην Αθηνα.
Κάπως έτσι αρχίζει η διάλυση του αθλήματος

Anonymous said...

Καποτε λεγαμε να ερθουν οι μεγαλες ομαδες στο αθλημα μηπως μπορεσουμε κ ξεφυγουμε απο την αφανεια....και ηρθαν οι μεγαλες ομαδες στο αθλημα, και τωρα λεμε ποτε θα φυγουν, να μπορεσουμε να δουμε εναν αγωνα μαζι με τα παιδια μας στο γηπεδο.