7 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ… - greekhandball.com

Τελευταία νέα

7 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ…

ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Η τελευταία χρονιά του στην Α1 ανδρών ήταν την περίοδο 2003-2004, τότε που υποβιβάσθηκε στην δεύτερη κατηγορία. Μετά από 7 χρόνια ο ιστορικός Αρης Νίκαιας θα ξαναβρεθεί στα μεγάλα σαλόνια, αφού ολοκλήρωσε στην 2η θέση της Α2 ανδρών –πίσω από τον ΓΑΣ Κιλκίς- το φετινό πρωτάθλημα. Η παραίτηση Αρίωνα Πτολεμαϊδας και Ποσειδώνα Λουτρακίου από τα πλέι- οφ ανόδου, απλά επίσπευσαν την διαδικασία ανόδου, αφού η αλήθεια είναι πως αγωνιστικά ο Αρης αναμενόταν να τα καταφέρει, μιας και με την ομάδα του Κιλκίς είχαν εμφανής διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες στο πρωτάθλημα. Η άνοδος αυτή είναι πολύ σημαντική για το χάντμπολ στην Νίκαια και μία ευκαιρία να πάρει πνοή του άθλημα στην ευρύτερη περιοχή. Ο Αρης θα είναι η μοναδική ομάδα της πόλης σε ανώτατη κατηγορία ομαδικού αθλήματος και μόλις η 3η μετά από Ολυμπιακό (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, πόλο) και Εθνικό (πόλο) στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι παίκτες του Αρη δεν πήραν φέτος ούτε ένα ευρώ, γνωρίζοντας πως η διοίκηση δεν έχει χρήματα, κάτι που κάνει ακόμα μεγαλύτερη την επιτυχία τους.

Μελετάκος: «Είναι δικαίωση και το αξίζαμε»

Ο τεχνικός του Αρη Τάκης Μελετάκος, που διένυσε φέτος τον 13ο χρόνο του στην ομάδα και την ανέβασε για 2η φορά μετά το 2001, σχολίασε: «Είναι μια δικαίωση. Ολη τη χρονιά δείξαμε μία σταθερότητα στην απόδοση μας. Είναι μια ομάδα που απαρτίζεται κατά 90% από τα φυτώρια μας. Το αξίζαμε. Πραγματικά θέλαμε με τα παιδιά να παίξουμε τα πλέι- οφ, παρόλα αυτά σεβόμαστε τις αποφάσεις των ομάδων, εξάλλου και εμείς συναινέσαμε σε αυτές. Ξέρουμε τις μας περιμένει δεν είναι εύκολο να αλλάξει η φιλοσοφία μας, θα στηριχτούμε πάλι στα δικά μας παιδιά». Τέλος ο 43χρονος τεχνικός δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον άμεσο συνεργάτη του τόσο στην πρώτη ομάδα όσο και στις μικρές ηλικίες, Γιώργο Μπελεχρή, αλλά και την συμβολή της διοίκησης με τους κ.κ. Χαλκίδη και Χατζηνικολάου.

Αντύπας: «Το γουστάρουμε»

Ο αρχηγός και πίβοτ της ομάδας Βαγγέλης Αντύπας δήλωσε για την άνοδο: «Δείξαμε μία συνέπεια. Τα τελευταία τρία χρόνια έχουμε δεθεί πολύ μεταξύ μας. Θέλαμε να παίξουμε και πλέι- οφ. Εχουμε βρεθεί κάποιοι στην Α1. Υπάρχουν και από πίσω αρκετοί νέοι που έρχονται και έχουν όρεξη για δουλειά. Τίποτα δεν θα είναι εύκολο, αλλά είμαστε μία ωραία παρέα και γουστάρουμε αυτό που κάνουμε. Εμείς παίζουμε με την φανέλα».

Πολίτης: «Ο Πειραιάς στην Α1»

Ο περιφερειακός Αντώνης Πολίτης, σχολίασε: «Μια πολύ καλή προσπάθεια όλη τη χρονιά. Τα καταφέραμε με πολύ κόπο. Μπράβο στα παιδιά, μπράβο στους προπονητές. Περιμένουμε πίσω δύο παιδιά τον Αχιλλέα και τον Χρήστο Δαμίγο για να είμαστε πλήρεις. Ο Πειραιάς είναι πια στην Α1».

Τριάντης: «Οι παίκτες είχαν… άντερα»!

Ο αριστερός εξτρέμ του Αρη Αριστοτέλης επεσήμανε:
«Υπήρχε όλη την χρονιά μεγάλη πίεση να διατηρήσουμε την 2η θέση και αυτό ήταν πρωτόγνωρο για κάποιους αθλητές. Φάνηκε όμως πως τα παιδιά είχαν… άντερα και κράτησαν μία πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική στάση. Τώρα όσο για του χρόνου η ομάδα είναι άπειρη. Το μόνο που θα μας σώσει είναι η δουλειά. Η άνοδος του χάντμπολ στην Α1 είναι πολύ σημαντικό για την πόλη. Αν και χομπίστες για το επίπεδο της Α2 προπονούμαστε σε επαγγελματικά πρότυπα».

11 comments

Anonymous said...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΑΚΗ ΜΕΛΕΤΑΚΟ

Anonymous said...

ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΤΑΚΗΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΛ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΕΦΑΓΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΛΟΥΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΜΑΤΩΝΟΥΝ. ΑΠΟ ΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ Α1 ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ

Anonymous said...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΜΑΓΚΕΣ ... ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ 3 ΠΑΙΚΤΕΣ 7ΑΔΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΟΝΤΟ ΣΤΗΝ Α1.ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο COACH DEN GLITVNETE TO 10 ΜΠΑΛΛΟ

Anonymous said...

poli gennaia prospatheia ston ari nikaias oli ti xronia kai ena terastio mpravo ston coach taki meletako.tha einai diskola ta pragmata tou xronou alla kalitera na milame gia to twrino mpravo kai tou xronou vlepoume ti mellei genesthai...

Anonymous said...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Anonymous said...

o ΑΡΗΣ ΕΠΑΙΖΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΜΥΝΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΞΕΠΕΡΝΑΓΕ ΤΑ ΟΡΙΑ,ΑΝ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΝ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΒΕΒΑΙΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ...ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΑΖΟΥΝ, ΤΑΖΟΥΝ , ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ

Anonymous said...

paiktes kai proponhths me h8os bravo sta paidia

Anonymous said...

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ. ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Σ.Χ.Α ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ

Anonymous said...

Χα, χα, χα, ωραίο ανέκδοτο αυτό που είπες φίλε, αν ξέρουν στην ΕΣΧΑ πόσες ομάδες ανεβαίνουν, χαχαχα, σιγά μην ξέρουν ρε!

Anonymous said...

Σσσσςςςς, δεν πρέπει να μαθευτεί τίποτα για το πόσες ομάδες ανεβαίνουν και πόσες πέφτουν, ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ, άλλωστε δεν αφορά και κανέναν άλλον.

Λες και δεν θα πρέπει να δοθεί κάποια απάντηση στο ερώτημα, αφού θα απαντήσετε που θα απαντήσετε, συνεδριάστε μια ώρα αρχίτερα να γνωρίζουν και οι ομάδες τι θα κάνουν.

Anonymous said...

kserate oti h ESXA exei diko ths paramythi?

Diavasteto edw

http://ilovehandball.blog.com/?p=55

Deite epishs pws h ESXA esteise to prwta8lhma stoys paides me thn prwtofanh gia ta pagkosmia xronika energeia ths na timwrhsei ton A.O. LEWNIDA gia ta idia gegonota 2 fores meta apo 2 mhnes.

http://ilovehandball.blog.com/?p=49