Εκανε το 1-0 η Νέα Ιωνία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Εκανε το 1-0 η Νέα Ιωνία

Ωραίο παιχνίδι έγινε στην Νέα Ιωνία, όπου η τοπική ομάδα νίκησε δύσκολα την Αναγέννηση Αρτας και έκανε το 1-0 στην σειρά των ημιτελικών στην Α1 γυναικών. Η Αρτα προηγήθηκε 3-8 στο 10’ και 9-12 στο 21’, ωστόσο με σερί 6-0 η γηπεδούχος ομάδα έφτασε στο 15-12. Στο δεύτερο ημίχρονο η Νέα Ιωνία προηγήθηκε 27-22 στο 52’ και 29-27 στο 57, αλλά με δύο γκολ της Σκάρα η Αρτα ισοφάρισε στο 59:33. Η Λαφάρα (σε μία φάση όπου η Μπαλάφα αποβλήθηκε) έδωσε τη νίκη στην ομάδα της με 30-29 χάρης σε τέρμα που σημείωσε 7 δευτερόλεπτα πριν το τέλος. Το δεύτερο ματς θα γίνει στην Αρτα την Τετάρτη.

«Δεν είχαμε σταθερή απόδοση με αποτέλεσμα να έχουμε καλά και άσχημα σημεία. Δώσαμε το δικαίωμα στην Αρτα που έχει παράδοση και καλές αθλήτριες να επιστρέψει στο ματς. Οι μεγάλες διακοπές του πρωταθλήματος δεν ευνοούν τις ομάδες, διότι τις αποσυντονίζουν. Εμείς ειδικά είχαμε πάρα πολλές αθλήτριες και σε γυναικών και σε νεανίδων. Πιστεύουμε η εικόνα μας στο 2ο ματς να είναι διαφορετική», σχολίασε η Σοφία Ναϊσίδου.

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ ΖΗΤΑΕΙ Η ΑΡΤΑ

Εντονες διαμαρτυρίες για τη διαιτησία στον αγώνα Νέα Ιωνία - Αναγέννηση Άρτας από τις φιλοξενούμενες, που κάνουν λόγο για αλλοίωση του αποτελέσματος και σφαγιαστική διαιτησία. Ο αγώνας τελείωσε με 1 γκολ υπέρ της Νέας Ιωνίας και οι ιθύνοντες της Αναγέννησης σε δηλώσεις τους στο handballnews.gr δήλωσαν ότι έχουν το βράδυ έκτακτο συμβούλιο, ώστε να αποφασίσουν την απόσυρση της ομάδας τους στον επόμενο εντός έδρας αγώνα με τη Νέα Ιωνία, αν δεν παραιτηθεί άμεσα ο πρωτεργάτης της ελληνικής διατησίας, κ. Νικολίτσας.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ- ΑΝΑΓΓΕΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ 30-29

Τα δεκάλεπτα: 3-8, 9-11, 16-13 (ημχ.), 20-18, 26-22, 30-29

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Σοφία Ναϊσίδου): Πέντσεβα, Κρούμοβα 8, Ζουμπουνέλη, Κοντοστεργίου, Λαφάρα 5, Παπανικολάου 6, Κατσιλιάνου 1, Μπότσμαν 1, Λογδανίδου 1, Σλιάκοβα, Αμαξινεσέι, Τσάκαλου 8, Βοίτοβιτς, Μακρή.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ (Σωτήρης Ντάλας): Μπαλάφα 4, Σκουτέλλα 3, Χήτα, Βέμη 9, Σκάρα 8, Δήμου, Βράτσεβα 5, Ντιβέρη, Στανκούτε 8, Πέτρο, Καλασνίκοβα. Διαιτητές: Βήτας- Σκλαβενίτης, δίλεπτες: 2-2, κόκκινη: 59:53 Μπαλάφα (για επικίνδυνο παιχνίδι, δεν κρατήθηκε δελτίο).
www.handball.gr

10 comments

Anonymous said...

ti egine ekei re paidia?mpaxalo ta ekanan h blakies lene apo thn arta?

Anonymous said...

ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΑ!!!!!!!

Anonymous said...

ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΥΤΗ.ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΚΦΟΒΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ.ΟΛΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ.

Anonymous said...

kranioti pes tin alithia... ton dalla ton plironis h se plironi gia na kanei ton proponiti? apo tote pou peire tin omada des pos thn katantise...

Anonymous said...

toulaxiston o ntalas exei paiksei handball oi diaithtes exoun paiksei???poios einai se kalyterh thesi na krinei kyrioi???

Anonymous said...

diladi an exeis paiksei hanball eisai kai proponhths? o ntalas to mono pou kserei na kanei einai na diamartirete apo ta apoditiria akoma...auta ekane kai san paixths...

Anonymous said...

telika ti apofasisate sto ektakto d.s. tha pate sto ghpedo h tha aneboyme tzampa. pantos an pate parte kai to megalo tsoybali gia ta gool giati pali tha xasete mesa sthn edra sas...........

Anonymous said...

Σε «πανηγύρι» σκέφτονται να μετατρέψουν το δεύτερο παιχνίδι των πλέι οφ με τη Νέα Ιωνία στο χάντμπολ γυναικών, οι άνθρωποι της Αναγέννησης Άρτας.
Πανό εναντίον του πρόεδρου της ΚΕΔ, Θανάση Νικολίτσα, καθυστέρηση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και χρησιμοποίηση της δεύτερης ομάδας, είναι όσα έχουν σχεδιάσει να κάνουν στην Αναγέννηση Άρτας, στο μεθαυριανό (4/5) παιχνίδι με τη Νέα Ιωνία. Η ομάδα της Άρτας, που συμμετέχει στα πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α1 χάντμπολ γυναικών, νιώθει αδικημένη από τη διαιτησία και κυρίως διαμαρτύρεται για το πρώτο παιχνίδι της σειράς με τη Νέα Ιωνία, για αλλοίωση του αποτελέσματος από τους διαιτητές.
Ο πρόεδρος της Αναγέννησης, Βασίλης Κρανιώτης μίλησε στο Onsports για τον τρόπο που αναμένεται να αντιδράσει η ομάδα της Άρτας στο επόμενο (4/5, 18:00) παιχνίδι με τη Νέα Ιωνία, στην περίπτωση που δεν παραιτηθεί ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Θανάσης Νικολίτσας.
«Θα κατέβουμε με κορασίδες και νεανίδες, αν δεν παραιτηθεί ο κ. Νικολίτσας. Δεν μας σέβεται. Μας έχει βάλει στο στόχο, δεν μας άφησε στον τελικό Κυπέλλου, ούτε τώρα. Εδώ υπάρχει αγωνιστική και οικονομική κρίση και αυτός ασχολείται με την παράγκα», ήταν το αρχικό σχόλιο του Βασίλη Κρανιώτη.
Και συνέχισε: «Αυτά που ήταν να προσφέρουμε, εμείς τα έχουμε προσφέρει στο χάντμπολ. Πλέον, θα αντιδράσουμε γιατί δεν μπορούμε άλλο. Αν δεν παραιτηθεί ο κ. Νικολίτσας, έχουμε αποφασίσει να κατέβουμε με μικρές, οι οποίες θα μπούνε στο παιχνίδι με δέκα λεπτά καθυστέρηση. Επίσης, ο σύνδεσμός μας θα αναρτήσει πανό εναντίον του προέδρου της ΚΕΔ. Αν παραιτηθεί θα κατέβουμε κανονικά αλλά δεν μπορούμε να συνεχίζουμε με αυτούς τους όρους. Θέλουμε τουλάχιστον σεβασμό και αξιοπρέπεια».

Anonymous said...

πραγματικα μιλαει ακομα για αδικα αποτελεσματα η αρτα΄ που μεσα σε λιγοτερο απο χρονο εχει χασει απο την ιωνια στο περσινι final four στα περσινα play off αυτην την σεζον εχασε στον πρωτο γυρο εφερε ισοπαλια με την χορηγια Μετζελοπουλου στον δευτερο γυρο εχασε στον τελικο του κυπελου και ξανα το σαββατο. ΕΛΕΟΣ

Anonymous said...

Τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά ρε Κρανιώτη; Αν δηλαδή όποιος έχανε - έστω και άδικα (ας δεκτώ την άποψή σου) - έκανε τα ίδια με σένα, τι θα γινόταν στο πρωτάθλημα; Ο κάθε θεωρούμενος αδικημένος να ζήταγε κάθε φορά να αλλάξει ο υπεύθυνος διαιτησίας, πόσους υπεύθυνους θα έπρεπε να έχουμε για να βγάλουμε την χρονιά;