ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Α.Ο. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Α.Ο. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Ο πρόεδρος του ΑΟ Ιωαννίνων και αντιπεριφεριάρχης Γιάννης Καραμπίνας απέστειλε την παρακάτω επιστολή προς την ΟΧΕ (επιτροπή πρωταθλήματος και κεντρική επιτροπή διαιτησίας) και προς τον αθλητικό δικαστή.
«Σας γνωρίζουμε ότι στις 19/3/2011 έγινε στα Ιωάννινα ο αγώνας Β’ Εθνικής μεταξύ των ομάδων ΑΟ Ιωαννίνων και Δίας Πολίχνης με διαιτητές τους κ.κ. Ανδρεάδη και Τέμη από Πτολεμαϊδα.
Στο 25’ λεπτό αποβλήθηκαν με κόκκινη κάρτα οι αθλητές Χριστοδούλου (Ιωάννινα) και Αξαρλής (Δίας) και σημειώθηκαν στο φύλλο αγώνα από τη γραμματεία κ.κ. Παπαχριστοδούλου και Αμπεριάδου.
Στο τέλος του αγώνα ο διαιτητής κ. Τέμης πήρε το φύλλο αγώνα και συμπλήρωσε μόνος του τρία δίλεπτα (!) για να δικαιολογήσει την αποβολή των παικτών και στην διαμαρτυρία της γραμματείας και εμού προσωπικά μας είπε: «Συνεννοήθηκα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης»!
Καταγγέλλουμε τους εν λόγω διαιτητές για παραποίηση και αλλοίωση του φύλλου αγώνα, καθώς και την παραπέρα πορεία του πρωταθλήματος.
Παρακαλούμε όπως εφαρμοστούν οι κανονισμοί και οι νόμοι προς πάσα κατεύθυνση.
Είμαστε στη διάθεση σας για κάθε διευκρίνηση και βοήθεια προς εσάς».

24 comments

Anonymous said...

karagkiozako karampina

Anonymous said...

Φίλε, αυτά τα λένε την άλλη μέρα, αν όχι το ίδιο βράδυ, όχι μετά από 4 μέρες, αν μεσολαβήσει κάποιος καιρός εμένα με πονηρεύει ότι κάτι άλλο είχατε συμφωνήσει όλοι μαζί και κάπου χάλασε η δουλειά. Μου βρωμάει το πράγμα γιατί αν στον διαιτητή δήλωνες εκείνη την ώρα ρητά και κατηγορηματικά ότι αμέσως θα το καταγγείλεις δεν θα ήταν τρελός να κάνει την αλλοίωση.
ΜΑΖΙ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΣΑΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΚΟ, αλλά μετά τους τράβηξες καραμπίνα...

Anonymous said...

mia zoi ta idia den alazeis . Kati se xalase sto mats ( pou exases ) kai mas les oti egine aloiosi fulo agonos kai to katageleis gia to kalo tou elinikou handball sosta ?? . kai etsi na egine ti prospa8eis na kaneis ?? akou loipon giati eise toso poniro stoixeio giati mia zoi kaneis ta idia kai xeirotera ( oi palioi se 8umounte kala) loipon antiperiferiarxa pou mas to tonizeis kiolas ( arxilamogio tou handball ) oli auti tin saxlamara pou estises autoskopo sou eine na kerdiseis kai kala tis entiposeis apo tin kataggelia kai sti sunexeia na prokaleis tous dietites opos ekanes kai perisi ston agona gianena- ptolemaida me dietites ΤΖΙΑΝΑΜΠΕΤΗ - ΛΑΖΑΡΙΔΗ diakopi agona eno exanes 10 gkol meta apo tis dike sou diamartiries kai propilakismous kai stin fetini xronia se epexe to idio zeugari se 6 mats kai ta apotelesmata eine gnosta . kai kati teleuteo pisteuo gia to kalo tou handball na ekopses kai ekeni tin kali sunu8eia pou exeis na perneis tai maout sto 59.59 eno kerdizeis me polla gkol

Anonymous said...

ΒΓΗΚΕ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΟΚ.ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ 3 ΔΙΛΕΠΤΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ.

Anonymous said...

Τόσο πολύ σας πόνεσε τελικά?????
Ο Δίας είναι η μοναδική ομάδα που δεν μάσησε από τους συνήθεις τραμπουκισμούς μέσα στο γήπεδό σας και η μοναδική που κέρδισε εκεί, ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΑ. Τώρα δεν ξέρετε τι να πείτε και τα ρίχνεται στη διαιτησία την οποία τραμπουκίζατε από το πρώτο λεπτό. Τι να σου πω ρε καραμπίνα, είσαι πραγματικά αξιολύπητος......

Anonymous said...

apo mikros sthn diaplokh o "newteros"?

Anonymous said...

η κύρια ευθύνη για τέτοιες πονηρές συμπεριφορές ανήκει στους διαιτητές ,ας γράφουν στο φύλλο αγώνα όλα όσα κατά καιρούς οι 'πονηροί' τους σέρνουν για να καθαρίσει το τοπίο .
δεν θα φτωχύνει το αθλημα αν κάποιοι συστηματικά πονηροί πάνε σπίτι τους .

Anonymous said...

poso karagkiozis mporeis na ginei karampina!!!!!!!!!!!!!!tsouzei toso poli tsouzi!!!!!!!!!!!!!
giauto katse ekei stin b tou xronou giati den xrreiazontai gelious san esena stis pio megales katigories!!!!!!!!!!!
A2 ITHELES KARAMPINA
TORA KOYKOY MPANANA
KOYKOY MPANANA

Anonymous said...

ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟΙ, ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ .
ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ , ΠΩΣ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΙΑ ΔΙΛΕΠΤΑ.
ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΘΑ ΣΤΕΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΙΚΤΗ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΖΕ Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ.
ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ.
ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΤΑ ΩΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΛΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ.
ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΗΠΕΙΡΟΣ !

Anonymous said...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΠΡΩΤΟΝ Ο ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ,ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΙΟΥΜΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.
ΔΕΥΤΕΡΟΝ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ(ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ)ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΟΥ.ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΙ ΟΡΑΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ.
ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΛΛΑ ΜΕ ΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΣΚΟΠΟΥΣ,ΕΧΕΙ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ-ΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ

Anonymous said...

αν ειχε ασχοληθεί κάποιος σοβαρά απο την ΟΧΕ με αυτά τα πρωταθλήματα δεν θα έκαμαν οι διαιτητές αυτά που συνήθως κάνουν.
ο καραμπίνας καλά έκανε που τα αναφέρει γιατί όλοι αν το κάναμε αυτό θα ήταν διαφορετικό το πρωτάθλημα που η ίδια η ΟΧΕ το απαξιώνει . Είδατε ένα παράγοντα της ΟΧΕ σε αγώνες αυτής της κατηγορίας ? ένα να μου πείτε. Γραβάτες, κουστούμια, λόγια και θεωρία μόνο σε τίποτα τηλεοπτικά της Α1 , στην Β εθνική ποιός να μας κάνει την τιμή να μας παρακολουθήσει ?
και για να έρθω στην ουσία της καταγγελίας δεν είναι οι πρώτοι διαιτητές που γράφουν ανακρίβιες και με αυτό τον τρόπο πραγματικά γίνεται αλλοίωση πρωταθλήματος.
δεν παίζω σε ομάδα που διεκδικεί άνοδο απο την κατηγορία και δεν με ενδιαφέρει ποιοί και πόσοι θα ανέβουν, αλλά και εγώ έχω ενοχληθεί αρκετές φορές με την απαξίωση αυτού του πρωταθλήματος.και στην απαξίωση βοηθούν διαιτητές και ΟΧΕ

Anonymous said...

ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΟΧΕ ΑΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΓΥΜΝΙΑ ΤΟΥ ΟΜΟΡΦΟΥ ΑΥΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ ΤΟ ΦΤΑΣΑΤΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.
ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΦΥΛΟ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΕΓΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ

blue vayeros said...

Χαλαρωμένε, φραπεδαρισμένο ταγάρι, καραγκιοζάκο θεσσαλονικιέ με την "κούκου μπανάνα" , θα στην δόσω να την φάς γιαυτό μην ανοίγεις το στοματακι σου για τα Γιάννενα, οκ?
Αν ήθελαν να βγούν τα Γιάννενα στο χαντμπόλ θα το είχαν κάνει, πλάκα σας κάνουμε έτσι για να χαμε να λέγαμε.

Anonymous said...

ΒΓΗΚΕ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΟΚ.ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ 3 ΔΙΛΕΠΤΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ.

23 Μαρτίου 2011 2:49 μ.μ.
αλλοίωση του αγώνα σίγουρα δεν είναι, όπως και σίγουρο είναι πως πρέπει να τιμωρηθούν οι διαιτητές !!!, αλλά και πολύ σίγουρο είναι πως έτσι συντελείται αλλοίωση πρωταθλήματος !!! γιατί με τις 3 δίλεπτες δεν θα τιμωρηθούν οι αθλητές μία ή δύο ή όσες πρέπει αγωνιστικές και θα αγωνισθούν σε κρίσιμα παιχνίδια των 2 εναπομείναντων αγωνιστικών .
Σαν να έχει δίκηο ο Καραμπίνας και δεν λέει βλακείες .

Anonymous said...

ton karampina ton etsouxe o kwlos pou exase thn anodo... kai ola ta alla einai m@l@kies kurioi! oso gia ton 9.28, vre limnotagaro apo pou to emathes to handball esu gia na kaneis kai plaka se allous? apo ton KARAMPINA??? xaxaxaxaxaxaxax...
mia zwh sthn b tha eiste ante to polu kammia a2 gia na nomizetai oti kati kanate...

Anonymous said...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑ??? ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΟΧΕ ΜΕ ΤΑ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ ΤΩΝ 2 ΟΜΑΔΩΝ?
ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ???????

blue vayeros said...

ρε ταγάρι της φραπεδιάς, όταν εμείς παίζαμε α1 εσύ βοσκούσες τα γίδια σου καραγκιοζάκο.
και να σου την πω και αλλιώς, δεν γουστάρουμε και πολλά πολλά, καλά είμαστε και στην Β΄εθνική ή άντε και την α2 αν τύχει.
εμείς δεν νομίζουμε ότι κάτι κάνουμε γιατί έχουμε και κάνουμε καί μάλιστα πολλά.
άντε για κανένα μπακαλιάρο τώρα έτσι για να νομίζεις πως είσαι κάποιος

Anonymous said...

Einai alitheia oti o Karampinas zhta akoma lefta gia na dinei kathe xrono ton 29xrono BARBA me iposxetiki...?????

Unknown said...

megale blue vayeros tha sto ksanapo alli mia fora gia na to katalaveis.den mporouses na aneveis oute kai me tous diaitites pou eixes oloi tin xronia mazi sou
lazaridis-tsianampetis kai tous eixes xreomenous oloi tin xronia
eiste i monoi omada pou epaikse me tous idious diaitites toses polles fores!!!!!!!nomizo 6 ton fores mporei kai parapano kai oi perisoteres me tin anakoinosi tis anadiarthoseis !!!!!!mexri kai sto kentauro tous volou tous katevases na kathorisoun !!!!!mexri kai tin omada apo to topiko pou simplirose tin keni thesi fovithikes kai pires sinodeia !!!!!!!!!!!!!!!mipos taksideuate oloi mazi???????
ola autoi eiste kai tis thessaliniki tha tin vlepete met o kiali xantampolika!!!!!!!!!!!!!
kai tha sto ksanapo arketes fores se esena pou tha ekanes plaka tis katigoria


koukou mpanana!!!!!!!!!!
koukou mpanana!!!!!!!!!!
a2 ethniki eeee!!!!!!
koukou mpanana !!!!!!!!

Anonymous said...

o thumosofos laos mas leei: "ths konths ps..lhs,ths ftaine oi trixes"...

afhste thn xwriatila kai ton an o pilalidis exei 2 omades,kai koitaxte pws tha xefugetai apo thn mizeria sas!

me agaph to pagourolimnotagaro!

blue vayeros said...

koukou mpanana!!!!!!!!!!
koukou mpanana!!!!!!!!!!

πρεπει να σ αρέσει αρκετά πολύ εσένα η μπανάνα.......βοήθεια σου !!!

Anonymous said...

auto me ton barba isxyei kathe xrono pairnei lefta apo tis omades pou agonizetai.....

Anonymous said...

ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΥΛΑΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

ante ftanei toso me ayto to thema.