Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ο Δημήτρης Σάββας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ο Δημήτρης Σάββας

Ανοικτή επιστολή του μέλους του Δ.Σ. της ΟΧΕ Δημήτρη Σάββα και προέδρου της ΕΣΧΑΜΑΘ (Ενωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης).

«Θέλω να εκφράσω τον προβληματισμό μου, αλλά και συναδέλφων με τους οποίους έχω καθημερινή επαφή και συζητάμε τα προβλήματα του αθλήματος μας και πως αυτά θα λυθούν.
Από αυτές τις συζητήσεις έχουν προκύψει κάποια συμπεράσματα για τον τρόπο λειτουργίας της ομοσπονδίας.
Οι αποφάσεις που λαμβάνει η ΟΧΕ πρέπει να ακολουθούν πιστά το οργανόγραμμα της.
Θα πρέπει όλοι οι σύμβουλοι να έχουμε στα χέρια μας την αναλυτική εικόνα κάθε θέματος, το οποίο τίθεται προς συζήτηση στο Δ.Σ. για να μπορούμε να έχουμε και τις ανάλογες προτάσεις. Σε κάποια θέματα δεν δίνουμε το χρόνο και την προσοχή που τους αρμόζει. Πρέπει όλοι μας να γίνουμε πιο μεθοδικοί, ειδικότερα στην σημερινή εποχή, που ακόμα και η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά.
Επίσης θεωρώ ότι οι Ενώσεις και οι Τοπικές Επιτροπές που είναι ο καθρέπτης της ΟΧΕ δεν λειτουργούν όπως θα έπρεπε. Αρα γιατί να υπάρχουν;
Θα πρέπει να τους δώσουμε την αξία που τους αρμόζει ή αλλιώς θα πρέπει να καταργηθούν και όχι να τις χρησιμοποιούμε μόνο όποτε μας βολεύει.
Τον τελευταίο χρόνο παρατηρώ πως οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι των σωματείων στο Δ.Σ. είναι μόνοι τους. Δεν υπάρχει στήριξη από όλη την οικογένεια του αθλήματος και κυρίως από τους υπαλλήλους της ΟΧΕ, οι οποίοι θα μπορούσαν να κάνουν πολλά περισσότερα και απλούστερα πράγματα απ’ ότι κάνουν. Υπάρχουν υπάλληλοι που και γνωρίζουν και θέλουν να βοηθήσουν, αλλά κάποιοι άλλοι δυστυχώς τους φρενάρουν.
Οσον αφορά το Παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων που έρχεται πιστεύω πως η επιτροπή και ο πρόεδρος έχουν κάνει ότι είναι δυνατό για την διοργάνωση, αλλά θα έπρεπε και η πολιτεία να είναι πιο κοντά σε αυτή. Σε αυτό το θεσμό εκπροσωπείται η χώρα μας και για αυτό το κράτος πρέπει να δώσει μεγαλύτερη προσοχή και σημασία. Είμαι πεπεισμένος πως η διοργάνωση θα πετύχει και εμείς από την πλευρά μας είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε σε όποιον τομέα χρειαστεί.
Θέλω τέλος να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλη την οικογένεια του αθλήματος».

Δημήτρης Σάββας

23 comments

Anonymous said...

Ρε, άι στο διάλο! Βαρέθηκα πια να ακούω αοριστολογίες και μισόλογα.

Σε κάποια θέματα,κάποιοι θα μπορούσαν να βοηθήσουν,κάποιοι τους φρενάρουν, κάπου, κάποιος,κάποτε...

Κύριε Σάββα, έχεις να μιλήσεις; Έχεις να πεις τίποτα; Γιατί μας ζαλίζεις τον έρωτα αν δεν έχεις να πεις κάτι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ; Σε ποιό θέμα, ποιός ακριβώς, και τι κάνει! Άι στο καλό!

Ρε, άι χάσου μυρμηγκάκι!

Anonymous said...

ΡΡΕ ΣΑΒΒΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΧΕ ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ !
ΣΕ ΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΛΕΙΣ? ΜΗΠΩΣ, ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΙΑ ΑΝΗΠΑΡΚΤΗ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΞΟΔΑ !
ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΟΧΕ ΠΩΣ ΜΠΗΚΕΣ?
ΧΑΧΑΧΑΧΑ.
ΕΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ, Ο ΣΑΒΑΣ ΜΕ ΑΠΟΨΗ!
ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ.

Anonymous said...

Αυτά που λέει ή υπονοεί ο Σάββας για ανύπαρκτη διοίκηση, για υπαλλήλους με υφάκι, είναι πέρα για πέρα αλήθεια. Αλλά τώρα το κατάλαβε και αφού "καθάρισε" το θέμα με την ένωση του; Μήπως η επιστολή του τη δεδομένη συγκυρία εξυπηρετεί τα συμφέροντα αυτών που δήθεν συνομιλεί και δήθεν μοιράζονται τους ίδιους προβληματισμούς; Να φανταστώ ότι τώρα που κατάλαβαν όλοι ότι ο Σίμος, καλός και άγιος, αλλά ακατάλληλος για Πρόεδρος της ΟΧΕ, θα επανέλθει θέμα Αγγελούδη ή θα του ζητηθεί να ξεκαθαρίσει τη θέση του ώστε να πάρουν σειρά οι επίδοξοι Βορειοελλαδίτες δελφίνοι; Αλήθεια κε Σάββα μπορείς να μας πεις τις προτάσεις και παρεμβάσεις σου στις συνεδριάσεις των ΔΣ της ΟΧΕ, που προφανώς παρακολουθείς ανελλιπώς;

Anonymous said...

ΞΕΡΕΙΣ ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ?
Ο ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΔΣ, ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ.
ΑΝ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΡΑΜΙΝΟΙ (ΜΙΜΗΣ-ΚΩΣΤΑΣ) ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ,ΑΛΛΕΟΟΟΟΟ
ΜΙΜΗ ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ? ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ

Α ΡΕ ΣΤΕΛΙΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕΣ ΜΟΥ ΛΕΣ ?

Anonymous said...

τσακωνεστε για μ...κιες βλεπω.για τα οφιτσια,τις καρεκλες και τις κορδελες.

το μπλογκ εχει γινει βοθρος για τα προσωπικα απωθημενα του καθε τυχαρπαστου.

ΘΑ ΣΧΟΛΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ 70% ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ?

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ, ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΑΟΚ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΠΙΟ ΛΙΓΑ (ΑΛΛΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ),ΙΩΝΙΚΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ,ΧΑΝΘ ΚΑΙ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ.
με αυτα θα σχοληθειτε ποτε?Δε βλεπετε οτι παικτες εγκαταλειπουν το αθλημα, οτι χορηγοι δεν υπαρχουν και οτι οι διοικησεις ειναι της πλακας?
ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ.ντροπη σας κυριοι "δημοσιογραφοι"

Anonymous said...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ.ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΒΡΙΣΚΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΩΣΤΑ,ΚΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΑΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ.ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ .ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ,ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΧΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΩΣ ΑΘΛΗΜΑ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΥ

Anonymous said...

Αμ, δεν τα λέει με το όνομά τους, τα λέει χωρίς όνομα.
Ονόματα να ακούμε!
Χρειάζονται μπαλάκια για να ακούσουμε ονόματα.

Anonymous said...

ρε εσι 12.48 exeis poli plaka re zoon ti prosfereis kai 8eleis na pliro8eis kiolas 8a mas trelanete entelos ree eine dunaton den ftanei pou kaneis kai to mpanaki sou dorean kai exeis kai ta taxidakia sou 8es kai mis8oulako ti poulas gia pes mas ti poulas kai 8es na pliro8eissssssssss

Anonymous said...

ρε παιδια απιστευτο..δεν μπορω να το πιστεψω!!μιλαει ο σαββας!απιστευτο!!ολοι οι ασχετοι μανυπαρκτοι και χωρις κανενα εργο!!αντε καμια εθνικη να χαρουμε με τον κολλητο του τον τογανιδη..που εχουν να δωσουν εναν παικτη στο ελληνικο χαντπωλ 25 χρονια!1τελεθταιος ο χατζοπουλος!!ρε αντε να μου χαθειτε απαραδεκτοι..εβγαλε η μυγα κωλο και εχεσε τον κοσμο ολο!!μιλανε οι ανυπαρκτοι ρε παιδια!!ρε αντε δουλεφτε ρε..και μη μας δουλευεται κηφηνες του αθληματος!εσυ ρε σαββα ποιος εισαι τελος παντων!!εισαι τυχερος που δεν υπαρχει αλλος στη περιοχη και..υπαρχεις!1ρε θα τρελαθω ρε..τι δημοκρατια ειναι αυτη !!ο καθενας λεει και οτι θελει..και ποιος??ΑΥΤΟΣ!για ρωτηστε τον πρωην προεδρο του γ.σ.δραμας..ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ???αντε ρε σεββα ασχολησου με τιποτα αλλο που εχεις και αποψη!!η γνωμη μου ειναι η οχε να σε 'καθαρισει'να μην υπαρχεις ρε!!κηφηνα και παρτακια..!!αλλοι στα χαρακωματα κι ο δημητρακης στα βελουδα..διωξτε τον κυριοι της οχε ειναι ανυπαρκτος ανυποστατος και τεμπελχανειο τεραστιο!!ΑΙΣΧΟΣ ΡΕ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ!!!ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ!!ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΡΕ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ!!ΑΧΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ..ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΡΕ!!ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΟΧΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ..ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ ΠΡΩΤΑ...ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙς..ΟΛΑ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΥΔΟΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ..ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΑΒΒΟΥΛΗΣ..ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..ΚΡΙΜΑ...

Anonymous said...

ολα αυτα τα κανει ο σαββας για να 'τρομαξει 'την οχε και να παρει κανενα εξτρα κονδυλι για την ομαδα του τογανιδη που ειναι..ο αρχοντας της περιοχης.κατι σαν τσιφλικας οπως ο βογλης στο 'χωμα βαφτηκε κοκκινο'!!μας κανει τον γνωστη αυτος ο τυπακος της οκας..και απο πισω..ο..βογλης!!μεγας παντογνωστης(η μπαλλα δεν ξερει αν ειναι στρογγυλη η μακροστενη ακομα)θελετε και λεφτα..ο τσιτσο και ο φρανκο του ελληνικου χαντπολ!!ο ενας εγινε..αρχιπροπονητης και ο αλλος αρχιπαραγοντας..αντε ρε θαφτειτε..

Anonymous said...

αν τον εβαλε αφτον τον..σαβα ο αγγελουδισ εχει τεραστια μα τεραστια εφτηινι!!τον ξερει πρωτα πρωτα??

Anonymous said...

ρε ο σαββας ρε παιδια..κρουει και τον κωδωνα..σαν απουσιολογος παναθεμα τον!ρε κωστα οποτε σε παιρνρι τηλ αυτος θα του λες πρωτα να του κανεις το τεστ της αληθειας και μετα να τον ακους!ρε παιδια συγνωμη συνεχιζω παλι αλλα σοβαρα γραφω και με εχει πιασει νευρικο γελιο για τον σαββα..χαχαχαχαχαχα..ρε αυτος να μου κανει τον..τεχνοκρατη ρε..ελεος..ρε αυτος ειναι μονο να γλυφει την εθνικη να παιξει δραμα η κομοτηνη με τον αλλον τον..καθηγητη!!και απορω γιατι τοσο μα τοσο ποθο να παιξει εκει η εθνικη..ρε το σαββα ρε παιδια...αερας κοπανιστος ξερετε τι ειναι,,,??

Anonymous said...

Ο Τογανιδης πληρωνεται απο την ΟΧΕ ;
Αν ναι ,για ποιον λογο ;

Anonymous said...

AMA ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ ΜΕΓΑΛΕ ΣΑΒΒΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ....
ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ

Anonymous said...

Ειστε τρεις και ο κουκος και βραζετε στο ζουμι σας κατηγοροντας ο ενας τον αλλο,δεν σας ενδιαφερει αν το αθλημα ειναι οπως ηταν πριν τριαντα χρονια,δεν σας ενδιαφερει αν σε ολα υπαρχει μια απιστευτη διαπλοκη,δεν φαινεται να σας ενδιαφερει τιποτα,απλως οποιος προσπαθησει να γραψει κατι η να ταραξει καπως τα ΄΄νερα΄΄ τον ΄΄ορματε΄΄ ομαδικα και συντονισμενα προσπαθωντας να τον γελειοποιησετε.
Διαβαζοντας τα σχολια καταλαβα οτι για ολα τα κακα που συμβαινουν στο αθλημα φταιει αυτος ο ατιμος ο Σαββας και ο φιλος του ο Τογανιδης που δεν εχει βγαλει καποιο παικτη εδω και 25 χρονια !!!!!!.
Δεν ξερει κανενας απο εσας τους ΄΄κατηγορους΄΄ οτι αν δεν υπηρχε ο Τογανιδης δεν θα υπηρχαν οι υποδομες του αθληματος στη δραμα ,δεν ξερει κανενας απο εσας οτι μια ομαδα 5 ετων [μονο]καταφερε να πρωταγωνιστει στη Β εθνικη εχοντας στη βασικη ομαδα τρεις 16χρονους,δεν γνωριζει κανενας απο εσας οτι στις μικροτερες ηλικιες οι ομαδες μας ανταγωνιζονται επαξια΄΄παραδοσιακες΄΄ δυναμεις του αθληματος η μηπως δεν γνωριζετε οτι οι σημερινοι ΄΄κατηγορουμενοι΄΄ αγωνιζονται μονιμα [μονοι τους] σε ΄΄εχθρικο περιβαλον΄΄ απεναντι σε πολυ πιο δημοφιλη αθληματα ?????
Ολα τα παραπανω τα γνωριζετε ολοι σας πολυ καλα αλλα ........ .

Anonymous said...

...σιγη..οι οιδειμωνες εμιλησαννν!!μιλησαν οι καθαροι και σπαθενιοι του χωρου...!!σιγα ρε μη σας βαλουμε και στο hall of fame!!!εσεις ρε δραμινοι μιλατε και χρισιμοποιοοιτε την λεξη..''διαπλοκη''??ο σαββας ειναι δηλαδη ο πεφωτισμενος ευεργετης που μας δειχνει τα κακως κειμενα του χωρου...?//ΒΡΕ ΟΥΣΤ!!για ολα τα κακα..οχι δεν φταιτε..για τα κακα και την ανυπαρξια υης ενωσης σας και της δραμας..ΝΑΙ ΦΤΑΙΤΕ!!ΚΑΙ ΦΤΑΙΤΕ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ!!!τι μας ειπες αδερφε..?για της υποδομες της δραμας??αν εξεραισεις τωρα που ΙΣΩΣ..ΙΣΩΣ ΛΕΩ εχετε 2-3 καλα μωρα..ποια η προσφορα σας ρε???ποια??τα μπιτς που ειναι μονο διαφημιση και νυφοπαζαρο??ΒΡΕ ΟΥΣΤ!!οσο για το αν ειστε μονοι σας ΘΕΛΕΤΕ και ειστε για να δειχνετε..παντογνωστες και μοναδικοι!!ενω ειστε ψευτικοι και υποκριτες ΜΕΓΙΣΤΟΙ!!οσο για το αν παιζουν β εθνικη 16χρονα..σιγα το επιτευγμα ρε(ΣΙΓΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗς Β)!!γενιες και γενιες τα εκαναΝ πριν απο Εσας και...ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ!!οσο για το εχθρικο περιβαλλον..ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!!ο ερμης βολει πρωταγωνιστει ηλικιακα τα τελευταια χρονια ο καοδ μπασκετ τα ιδια οπως και οι τιτανες.εσεις που ησασταν τοσα χρονια και τωρα οχλαγωγειται??τεμπελιαζατε κα9ι περνατε τις συνδρομες των μικρων..τις επιχορηγησεις του ελληνικου κρατους για το τιποτα!!ΤΑΜΠΟΥΛΑ ΡΑΖΑ!!αυτο ειστε κυριοι..για αυτο μη μιλατε..και να ξερετε κατι..πολλοι συλλογοι εχουν μπασκετ βολει κλπ μα το χαντμπολ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ γιατι υπαρχουν ανθρωποι που δουλευουν αληθινα..και ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΝ ΕΣΑΣ!!ελπιζω αυτα που γραφω να τα διαβασουν και μερικοι γονεις με επιπεδο για να καταλαβουν τι τους προσφερεται σε αγωνιστικο επιπεδο στα παιδια τους οπως και σε θεμα κουλτουρας επιπεδου καιτεχνογνωσιας,,,αντε για υπνο τωρα ασχετοι τεμπεληδες και παρτακηδες...(ρε 2΄14 παω στοιχημα τα ποδια μου πως εισαι η ο σαββουλης η ο..ΒΟΓΛΗΣ??ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.....ΑΧΡΗΣΤΟΙ!1!1!

Anonymous said...

Πολυ θυμωμενo σε βλεπω ρε 5,24 σιγα μη σκισεις κανενα καλτσον.
εγω φιλαρακι ουτε ειμαι του αθληματος και ουτε θα απολογηθω για την ΄΄κατασταση΄΄που βρισκετε αυτο το αθλημα ,αν θες να μαθεις εγινα υποχρεωτικα φιλαθλος του χαντπμολ και βλεπω οτι αυτοι οι ανθρωποι ολη την ημερα τρεχουν πισω απο την ομαδα που εφιαξαν ,τωρα αν εσυ δημιουργησες καμια ομαδα απο το ΄΄μηδεν΄΄ και την εφτασες σε πιο ψηλο επιπεδο απο οτι ειναι σημερα η ομαδα μας σε βγαζω το καπελο ,αν οχι ασε την κριτικη για αυτους που προσφεραν περισσοτερα στο αθλημα ΣΑΣ.
Το στοιχημα παντως το εχασες, και καλα που εβαλες στοιχημα να κοψεις τα ποδια σου και οχι τα αρ..δια σου ,σε φανταζομαι να λες στα φιλαρακια σου οτι τα εχασες εξαιτιας του φιλου σου του Σαββα και του Τογανιδη,μεγαλη η χαρη τους !!!!! χαχαχαχαχαχαχαχα

Anonymous said...

ΣΑΒΒΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟ ΤΟΓΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΣΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ .ΒΡΕ ΟΥΣΤ

Anonymous said...

ευτυχως 8'40 που δεν εισαι του αθληματος και ανοιγεις και το greek hanadball!!?!ποσο μπουφος εισαι ρε..βογλη..ουτε εδω δεν μπορεις να κρυψεις την βλακεια σου!παω στοιχημα πως το ονομα σου ξεκιναει απο τογ-..και τελειωνει σε -..νιδη!!χαχαχαχαχα...κοροιδευε τα παιδιακια κι αλλο ανυπαρκτε!οσο για την εκφραση με το..καλσον!την χρισιμοποιεις στην καθημερινοτητα σου...ΜΠΟΥΦΕ!!!nai..esy kai o sabboylhs prepei na apologhueite gia thn katantia toy draminoy xantpol axrhstoi!!πρεπει να σας καθαρισουν απο παντου..ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ!!!

Anonymous said...

Ναι ρε φιλε δεν ειμαι του χαντμπολ τι να κανουμε τωρα ,εμπλεξε ο γιος μου με αυτο το αθλημα και αναγκαστικα μπαινω σε χαντμπολικα θεματα μπας και μπορεσω να διαβασω κατι χρησιμο,αλλα τιποτα, ,που ειναι οι προτασεις σας ρε χαντμπολικοι ειδημονες ,που ειναι ο σεβασμος στη αντιθετη αποψη ????? το μονο που διαβαζουμε ειναι βρισιες,ειρωνιες,΄΄κακιες΄΄ ζηλιες και ΄΄παραχαντμπολικες ΄΄σαχλαμαρες ????? .
Κατ αρχην δεν ειμαι του χαντμπολ και ουτε θα γινω γιατι τα τελευταια 20 χρονια πιστευω οτι <>μακαρι ο γιος μου οσο ειναι καιρος να γυρισει πισω στη μπαλα που ηταν πριν αρχισει να το παιζει χαντμπολιστας.
2. οι συνδρομη που δινω [210 ευρω το χρονο για περιπου 250 προπονησεις -αγωνες] για το παιδι ειναι οι μισες απο οσα εδινα στην μπαλα ,ο αριθμος των προπονησεων στη διαρκεια του χρονου ειναι τουλαχιστον τριπλασιες [στη μπαλα τον χειμωνα και λογω καιρικων συνθηκων τα παιδια κανουν ελαχιστες προπονησεις]και η ποιοτητα της προπονησης σε σχεση με τα αλλα αθληματα πολυ καλυτερη και πιο ΄΄δυναμικη΄΄ .

Με την ευκαιρια θελω να ευχαριστησω τον προπονητη μας τον Σακη τον Βαλαβανη επειδη τα παιδια μας τα εφτασε σε ενα πολυ καλο αγωνιστικο επιπεδο

ΥΣ ειναι η τελευταια φορα που προσπαθω να σε αποδειξω οτι ο γαιδαρος δεν πεταει και επειδη οι βλακειες μας κουρασαν αυτους που μπορει να παρακολουθουν το θεμα εγω δεν θα ξαναγραψω σε αυτο το θεμα,θα απαντησω μονο αν γραψεις με το ονομα σου και θα σε απαντησω με το δικο μου.
ΤΕΛΟΣ

Anonymous said...

sakis valavanis einai egguhsh paidiaaa... eiste polu tuxeroi pou ton exetai! enas filos apo thessaloniki!

Anonymous said...

προς 7΄26 και 12'46..κατ'αρχην επιμενω πς εισαι ο τογ...δης και ΧΕΣΤΗΚΕΣ απο τις αληθειες που λεω και την κανεις γυριστη..ταχα γονεας και μαμουκαλα!εισαι αχρηστος για το αθλημα αυτο το ξερεις αλωστε.οσο για την αναφορα στον βαλαβανη οντως..αυτος και ο δεμερτζιδης ειναι αξιολογοι ανθρωποι και φιλοτιμοι εργατες..αν και ο βαλαβανησ με δουλεια ειναι για παραπανω..μηνπατε να γυρισετε την κουβεντα ομως..σαββας και τογ..ειναι για τα γιδια σε ολα τους!!ταχα μα ςκανεις και αναλυση για της ωρες προπονησης...αν σταματησεις να μιλας θα κοψω κι εγω τα μπινελικια(που σας αξιζουν αλωστε).αν συνεχισεις ομως με την βλακεια σου θα πω κι αλλα (αληθειες βεβαιως)για αυτο αντε μπες σε κανα λακκο!!αχνα...τεμπελχανεια...

Anonymous said...

παιζω χαντμπολ 8 χρονια...ακομη δεν εχω ενηλικιωθει..πριν το χαντμπολ επαιζα μπαλα,πηγαινα κολυμβητηριο και διαφορα αλλα αξιολογα αθληματα..εδω μαλλον εχουν γραψει και καποιοι απο τους προπονητες μου...ως αθλτητης του χαντμπολ και προσωπικα σαν παικτης αισθανομαι τυχερος που ειχα και εχω διπλα μου ανθρωπους σαν τον κυριο τογανιδη,τον κυριο δερμετζιδη και φυσικα τον κυριο βαλαβανη.! ειδα τυχαια αυτο το μπλογκ 2 χρονια μετα..δεν ξερω γιατι υπαρχει τετοιο μισος,τετοιος θυμος και τετοια οργη προς τους προπονητες μου..ειλικρινα θα ηθελα να μαθω αλλα [μαλλον] επειδη υποτιθεται ''ειμαι μικρο παιδι και δεν θα καταλαβω'' και να το διαβασετε θα το αφησετε φλου..