Πρόεδρος ο Βαρελτζής - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πρόεδρος ο Βαρελτζής

Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός των γυναικών ανέλαβε τα ηνία του ΣΥΠΧΕ

Ο Γιάννης Βαρελτζής είναι από χθες ο 6ος πρόεδρος στην ιστορία του συνδέσμου προπονητών χειροσφαίρισης (ΣΥΠΧΕ) -που ιδρύθηκε το 1996- μετά τους Λέτσιο, Δημητριάδη, Κρανάκη, Δανήλο και Αρβανίτη.
Το Δ.Σ. του συνδέσμου συγκροτήθηκε σήμερα σε σώμα ως εξής: Πρόεδρος: Βαρελτζής Γιάννης, Αντιπρόεδρος: Γεροδήμος Χρήστος, Γενικός Γραμματέας: Γραμματικός Νίκος, Ταμίας: Ιατρούδης Παναγιώτης, Ειδικός Γραμματέας: Αντωνίου Γιώργος. Μέλη: Σεϊρεκίδης Στέλιος, Τζουβάρας Χρήστος, Αναπληρωματικά μέλη: Γκίνης Θόδωρος, Πουλιδάκης Δημήτρης, Σκούφας Σωκράτης, Υετίων Στελιος, Λαζαρίδης Γιάννης, Παπαδόπουλος Νίκος, Βασιλόπουλος Ανδρέας.
Κατατέθηκαν πολλές απόψεις –όπως του Παναγιώτη Ιατρούδη για δημιουργία ηλεκτρονικής εφημερίδας- και περίπου 16 θέματα τα οποία θα εξεταστούν και θα τεθούν προς έγκριση στο επόμενο Δ.Σ. Σε αυτό επίσης θα ανατεθούν συγκεκριμένες αρμοδιότητες και στα 14 νέα μέλη.

Εκδήλωση για τον Δημητριάδη
Στο Δ.Σ του ΣΥΠΧΕ υπήρξε μεγάλη συγκίνηση όταν πάρθηκε η απόφαση να γίνει στο μέλλον ένα μεγάλο συνέδριο στη μνήμη του πρώην προέδρου του ΣΥΠΧΕ και ενός από τους πρωτεργάτες του αθλήματος στη χώρα μας του Δημήτρη Δημητριάδη.

17 comments

Anonymous said...

pia omada exei tora o bareltzhs?

Anonymous said...

Καλή επιτυχία Γιάννη. Μπορείτε να κανετε πολλά πράγματα για το καλό του αθλήματος. Μην ακούτε κανέναν κακοήθη.

Anonymous said...

KALI EPITIXIA STI NEA DIIKISI TOU SINDESMOU.KE ME TIN DIKI MAS VOITHIA KE SIMETOXI ISOS PAME ENA VIMA PARAPANO. KAKOITHIES THA IPARXOUN POLES - PROSTATEPSTE OLOUS TOUS ELLINES PROPONITES

Anonymous said...

Kali epitixia giani prostatepse ti douleia mas apo tous kathe Dikigorous kai tous kai kathe idraulikous.

Anonymous said...

Skefteite poso axristoi eiste oi perissoteroi ( oxi oloi) pou sas trone tin douleia dikigoroi, idraulikoi kai kafetzides. Poso ma poso axristoi.

Anonymous said...

Eimaste axristi re magiti 1.50 alla toulaxiston den kathomaste se pago omadas a1 me apirous titlous kratontas kompoloi kanontas tous proponites!y.g.to kompoloi megalo xasapotavernas gia na katalavenomaste osoi itan sto paixnidi kseroun ti leo oi ipolipoi as fantastoun tin eikona!!!!!

Anonymous said...

ΣΥΜΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Κ. ΒΑΡΕΛΤΖΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ.ΕΛΠΙΖΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΜΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ. ΕΛΠΙΖΩ ΣΑΝ ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Η ΓΝΩΣΤΗ ΡΗΣΗ "ΚΑΘΕ ΠΕΡΣΥ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ" ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ.... ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΜΕΣΑ. ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΤΕ Κ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΤΕ ΕΣΤΩ Κ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ. ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΣΑΡΕΛΕΣ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΔΕΕΣ,ΟΡΕΞΗ,ΟΡΑΜΑ Κ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Κ ΠΑΛΙ!!!!

Anonymous said...

Την κάθε μαλακία που λέει ο αμόρφωτος Ιατρούδης την κάνεις σημαία σου;
Τον έχεις ακούσει να μιλάει τον ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ της ομοσπονδίας μας; Ο Μάκαρος ο Ψωμιάδης του ποδοσφαίρου μιλάει καλύτερα από τον Ιατρούδη, τώρα πως με επίπεδο δημοτικού (ασχέτως του πτυχίου του) μπορείς να φτάνεις σε τέτοιες θέσεις είναι δείγμα της σοβαρότητας επιλογών της Ο.Χ.Ε..

Anonymous said...

Αφου δεν υπαρχουν μοντελα αναπτυξεισ γιατι καθε φορα καλουμε ξενουσ να μασ παρουσιασουν τουσ τρπουσ προπονησησ στισ μικρεσ ηλικιεσ?Οσο για τισ πιστεσ ξερουμε καλα τισ ραδιουργιεσ που γινινται σε αυτεσ

Anonymous said...

ΠΩ ΠΩ ΕΜΠΑΘΕΙΑ!ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΟΜΠΛΕΞ!...

Anonymous said...

ΑΚΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛΙΚΕ 12.13 ΤΟΝ ΙΑΤΡΟΥΔΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΟΜΙΛΗΤΗ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑ...ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ!!!

Anonymous said...

ΦΙΛΕ 12:13 KAI O BARRY WAITE ΗΤΑΝ ΤΥΦΛΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ ΚΑΛΑ.ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΟΥ Ο ΙΑΤΡΟΥΔΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ,ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΩΣΤΑ.

Anonymous said...

Kala lei o 10.08 re pedia-edo kotsam giorgakis me ena karo ptixia pou kiverna mia xora ke otan anigi to stoma tou den ton katalaveni kanis.alla tin kiverna

Anonymous said...

Γιατί; Τα υπόλοιπα στα καλύπτει ο Ιατρούδης; Τον έχεις για μεγάλο προπονητή;

Anonymous said...

ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ -ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΧΕ ΠΛΑΣΑΡΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥ-ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΠΡΙΝ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΕ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΟΧΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ.

Anonymous said...

το αθλημα εφτασε ενα βημα πριν την καταστροφη και ορισμενοι εδω βγαζουν τις βλακειες τους για τον ιατρουδη.
καλως ή κακως ο ιατρουδης ειναι εκει που ειναι μεχρι το καλοκαιρι , αν μπορει να μιλησει ή να γραψει εχει τοση μεγαλη σημασια?
σημερα ο ΣΥΠΧΕ πρεπει να παρει πρωτοβουλια να γινει σχολη προπονητων και σεμιναρια για τους νεους ανθρωπους που θελουν να γινουν προπονητες. αυτο να κοιταξει να κανει.
και για καποιον που γραφει πως ο ιατρουδης ειναι υπευθυνος αναπτυξης προφανως κανει καπου λαθος. μπες συναδελφε στο σιτε της οχε και πανε εκει που λεει αναπτυξη οπου θα δεις πολλα ονοματα ετσι για να ξερουμε τι λεμε και τι γραφουμε

Anonymous said...

ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΩΝΑΖΕΤΕ. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥΔΗ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ... ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΝ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ