ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΟΝ ΣΥΠΧΕ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΟΝ ΣΥΠΧΕ

Εκλέχθηκε το νέο Δ.Σ. του συνδέσμου προπονητών με επικεφαλή τον Γιάννη Βαρελτζή

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον σύνδεσμο προπονητών χειροσφαίρισης. Μετά από 4 χρόνια και 9 μήνες η απερχόμενη διοίκηση με πρόεδρο τον Γιάννη Αρβανίτη, άφησε την θέση της στην νέα διοίκηση με επικεφαλή τον Γιάννη Βαρελτζή. Στις εκλογές που διεξήχθησαν στο ΔΑΪΣ ψήφισαν 45 προπονητές (4 άκυρα) αρκετά μεγάλος αριθμός για αυτές τις ημέρες, ενώ για πρώτη φορά υπήρξαν τόσοι πολλοί υποψήφιοι (14).
Το νέο Δ.Σ. απαρτίζεται από τους: Βαρελτζής Γιάννης 32 ψήφοι, Ιατρούδης Παναγιώτης 29, Γεροδήμος Χρήστος 28, Σειρεκίδης Στέλιος 20, Γραμματικός Νίκος 19, Αντωνίου Γιώργος 18, Τζουβάρας Χρήστος 16, Γκίνης Θόδωρος 15, Πουλιδάκης Δημήτρης 13, Σκούφας Σωκράτης 10, Υετίων Στέλιος 8, Λαζαρίδης Γιάννης 8, Παπαδόπουλος Νίκος 5, Βασιλόπουλος Ανδρέας 4.
Η εξελεγκτική επιτροπή είναι: Αλεπουδέας Στέλιος 25, Μεσσήνης Παναγιώτης 24, Τσαγκαράκης Γιώργος 23.
Αύριο στις 14:00 στο ΔΑΪΣ θα λάβει χώρα το πρώτο Δ.Σ., όπου θα συγκροτηθεί σε σώμα με προεδρείο 7 μελών, ενώ οι υπόλοιποι 7 θα είναι αναπληρωματικά.
«Συνεχίζουμε την προσπάθεια του συλλόγου για επιμόρφωση και διεκδίκηση όλων των δικαιωμάτων του. Ζητάμε την συμπαράσταση όχι μόνο αυτών που παραβρέθηκαν στις σημερινές εκλογές, αλλά και αυτών που απουσίαζαν για διαφόρους λόγους, όπως επίσης και όλων των φορέων του αθλήματος, αλλά και του αθλητισμού. Βρισκόμαστε σε δύσκολες εποχές και κανείς δεν περισσεύει», σχολίασε ο Γιάννης Βαρελτζής.

4 comments

Anonymous said...

τις αργομησθιες παιδια και τα ματια σας
Τις αργομησθιες..

Α και τις αποσπασουλες !

Τρουπωστε οπου μπορειτε

Και μην κανετε φασαρια,μην τυχον ξυπνησει κανεις .

Anonymous said...

ΤΟΝ ΓΚΙΝΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΡΙΞΑΤΕ ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ Ο ΙΑΤΡΟΥΔΗΣ?ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ.

Anonymous said...

φιλε-η 10:17
με εκπλησεις θετικα !

ο-η 1:15 3/01

Anonymous said...

ΚΑΛΉ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΄. ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΑ .. ΟΧΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΦΙΛΟΣ ...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ