Χάντμπολ- Ποδόσφαιρο, σημειώσατε 1 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Χάντμπολ- Ποδόσφαιρο, σημειώσατε 1

Ειδαν περισσότεροι το Δανία- Σερβία, παρά το Κοπεγχάγη- Παναθηναϊκός!

Στην Δανία και στη Νορβηγία, ξεκίνησε στις 7 και θα διαρκέσει έως τις 19 Δεκεμβρίου 2010, το EURO 2010 χάντμπολ Γυναικών με τη συμμετοχή 16 ομάδων.
Όπως ανακοινώθηκε από το ενημερωτικό δελτίο τύπου της EHF Μarketing, ένα ιδιαίτερα αξιοσημείωτο γεγονός είναι οι εντυπωσιακά υψηλές τηλεθεάσεις που πραγματοποιούνται στις χώρες που φιλοξενούν τη διοργάνωση (Δανία και Νορβηγία).
Ειδικότερα, η αναμέτρηση του προκριματικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Δανίας-Σερβίας (25-20) σημείωσε υψηλότερη θεαματικότητα από τον ποδοσφαιρικό αγώνα UEFA Tσάμπιονς Λιγκ μεταξύ των ομάδων της Κοπεγχάγης και του Παναθηναϊκού, παρά το γεγονός ότι ήταν ένας σημαντικός αγώνας για την ομάδα της Κοπεγχάγης όπου πήρε τη νίκη και προκρίθηκε στους 16. Ο αγώνας χάντμπολ είχε μερίδιο τηλεθέασης 39,1% και ο ποδοσφαιρικός αγώνας 33,7%.
Αντίστοιχα ο αγώνας που άνοιξε τη διοργάνωση, με αντίπαλες ομάδες τη Νορβηγία και τη Γαλλία (νίκησε η Νορβηγία με 33-22 ) σημείωσε τηλεθέαση 49,8%, επιβεβαιώνοντας το υψηλό ενδιαφέρον για το γυναικείο χάντμπολ και το χάντμπολ γενικότερα, στις σκανδιναβικές χώρες.

20 comments

Anonymous said...

VRILISSIA 1(1.40)
AEK 2 (1.65)
XANTH 1 (2.00)
4.62 APODOSI.
KALI MAS EPITIXIA
betman

Anonymous said...

ΑΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΕ ΦΙΛΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΤΟ ΜΑΤΣ ΧΑΝΘ ΚΥΔΩΝ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΦΟΥ Η ΠΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΚΥΔΩΝΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ.

ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.

Anonymous said...

ΟΧΙ ΑΝΑΒΑΛΕΤΑΙ. ΚΑΤΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ 10-0 ΛΟΓΩ ΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ 2 ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥΣ Ο ΚΥΔΩΝ ΑΠΟΒΑΛΕΤΑΙ.

Anonymous said...

eisai poly kakomoiros re teleytaie.profanws den efyge to aeroplano.ektos an h8eles na peta3ei me 11 mpofor.

mh geloiopoieisai re.

Anonymous said...

ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΩΣΑ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΔΕΝ ΕΦΕΥΓΑΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΥΔΩΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΣ ΤΑ ΒΡΕΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ.ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΕ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ.

ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΚΤΛ, ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΑΙ.ΜΕ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ.ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΛΟΓΙΚΗ, ΛΟΓΙΚΗ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΤΣΕΠΩΣΕΙ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΜΕΝΑ ΝΕΡΑ (ΟΣΦΠ-ΤΣΣΚΑ ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ) ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟ ΕΖΗΣΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ, ΘΛΙΒΟΜΑΙ.ΚΑΙ ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΧΑΝΘ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ Η ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΟΔΑ...

ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΑΝ Ο ΚΥΔΩΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Η' Π.Χ. ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ.ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΑΙΜΟΥΔΙΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Anonymous said...

KALA DEN APOKLEIETAI NA MHN PROLABAN KIOLAS KAI OXI NA MH MPOROUSAN.

TWRA ESY ME TOUS APOKLEISMOUS KTL MALLON VLEPEIS POLLES TAINIES.

Anonymous said...

Δηλαδή, ο Κύδων έπρεπε να περιμένει την τελευταία στιγμή για να ταξιδέψει;... Τι παλαβά είναι αυτά;... Όταν παίρνεις τέτοιο ρίσκο, είσαι έτοιμος ν' αποδεχθείς και τις συνέπειες (καλή ώρα..). Γι' αυτό οι ομάδες πληρώνονται διαν/ση. Οι Χανιώτες πήγαν να το παίξουν πονηροί: Και τα λεφτά της διαν/σης να πάρουν και να ταξιδέψουν αυθημερόν. Οι ομάδες είναι υποχρεωμένες να προβλέπουν τα πιο πιθανά και απίθανα.

Anonymous said...

Δυστηχώς ο νόμος είναι σαφής,την έχουν πληρώσει και ομάδες από άλλα αθλήματα.Εγώ δεν καταλαβαίνω πως συμβαίνει πάλι με την ίδια ομάδα.Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού!

Anonymous said...

ριξτε και αλλο παραμυθι.ο νομος ειναι σαφης αν και το να σας εξηγησω τον ορο ανωτερα βια ειναι χωρις σημασια.

Ειναι αυτονοητο οτι ο Κυδωνας θα δικαιωθει και στις δυο περιπτωσεις.
Αν δεν μπορειτε να παρετε βαθμους μεσα στο γήπεδο μην τους ψαχνετε στα χαρτια....Ειδικα ο Πανελληνιος που φερθηκε πολυ π....κα

ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΡΑΚΟ.ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙΣΜΩΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΙΓΚ ΠΟΓΚ ΘΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ.

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ.ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ.

Anonymous said...

σας αφηνουμε να εκτεθειτε απο αυριο και δε μιλαμε.εαν κατσει και αλλη μια κακοκαιρία θα κυνηγατε άλλους δυο βαθμους στον αθλητικο δικαστη.
δηλαδη 5+2+2 και αν κατσει και αλλο ένα σαν του Φιλιππου που γελασε το παρδαλο κατσικι θα μπορουστε υπο προυποθεσεις να φτασετε τους 11 στο τελος της περιοδου.ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ.χου ρε λαμογια!

Anonymous said...

ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΨΩΜΟΤΥΡΙ-ΑΠΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΖΙΦΟΣ!ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ,ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ!

Anonymous said...

ela rikste tous stin A2 na teleiwnoume!

Anonymous said...

εννοειται οτι ο Κυδωνας θα δικαιωθει γιατι ο Αθλητικος Δικαστης (εφετης και όχι της πλακας) θα κρινει βασει στοιχειω και οχι με βαση την αλητεια σας.Και μιλαω για τον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ.

ΠΑΡΑ την αθλια συμπεριφορα σας και τις κακομοιριες που γραφετε εδω μεσα αν υπαρξει προβλημα μετακινησης στον β γυρο ο ΚΥΔΩΝΑΣ θα συμφωνησει σε ΑΝΑΒΟΛΗ.και αυτο ισχυει για ολες τις ομαδες.

ΑΥΡΙΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΧΑΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΑΝΑΠΟΔΑ. γραφικοι ψωριαρηδες.

Anonymous said...

astous re.oi typoi den exoun sxesh me to handballaki.

SHMEIA GIA TO STOIXHMA MPHKAN NA DWSOUN OI AERGOI.....

Anonymous said...

Ποια σημεια ρε φιλε.και εκει στον κουβα πηγαν.δες τι εδωσε ο γραφικος.μπηκε σε μπλοκ του χαντπολ να δωσει σημεια για το στοιχημα.


τα ποντικα αυριο θα κρυφτουν στις τρυπες τους.

Anonymous said...

O PANELLHNIOS REZILEYTHKE ETSI KAI ALLIWS.

Anonymous said...

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΚΟΜΗ?

Anonymous said...

re pate kala?to arthro to diavasate?re sinelthete ligo!!!!!!!!!!grafi epitelous kai ena pragmatiko arthro pou voithai to athlima kai oxi kotsompolio kai esis asxoliste me ta stiximata?iste esis oloi anthropi tou athlimatos?ei ante asxolithite mono me ayto kai afiste to athlima stous ligous pou niazonte.ntropi sas epitelous

Anonymous said...

ΚΥΡΙΟΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ...ΡΙΨΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΓΣ-ΚΥΔΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ

Anonymous said...

kamia apeilh.oso gia to entos agwnistikwn xwrwn pes to ston panellhnio.

ennoeitai entos agwnistikou xwrou.
apla h dioikhsh tou [anellhniou ekane rompa ton syllogo twn olympionikwn