Βαριά ήττα από την Τσεχία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Βαριά ήττα από την Τσεχία

Με το... αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις στα προκριματικά του Εuro 2012 του χάντμπολ η Εθνική Ανδρών. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε με 32-20 από την Τσεχία στο Ζλιν και πλέον το Κυριακάτικο ματς με την Νορβηγία στην Ξάνθη παίρνει τον χαρακτήρα του τελικού αν θέλει να έχει ελπίδες πρόκρισης στην τελική φάση. Το καλό ξεκίνημα (3-3) δεν κράτησε για πολύ με τους Τσέχους να φτάνουν στο 9-3 με 6-0 σερί, όμως η Ελλάδα θα μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο όταν στο 43' μείωσε σε 18-15, αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο κατέρευσε.

Tα δεκάλεπτα: 3-2, 8-3, 14-8 (ημχ), 18-13, 22-17, 32-20
ΤΣΕΧΙΑ: Νότσαρ 4, Βράνι 3, Γίχα 8, Σόμπολ 5, Μρατς 2, Γιούρισεκ 1, Στέλικ 1, Μόντλ 1, Σκλένακ 7.
ΕΛΛΑΔΑ: Παπαδόπουλος 1, Μαστορογιάννης 2, Βασιλάκης 4, Τζούφρας 2, Χαλκίδης 4, Σανίκης 2, Αλβανός 3, Καρυπίδης 2. Δίλεπτα: 4-3, πέναλτι: 2/3-2/3.
«Το σκορ ήταν πλασματικό και δεν αντιπροσωπεύει την προσπάθεια μας. Τα τελευταία δέκα λεπτά χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας και η διαφορά ξέφυγε. Οι Τσέχοι είναι ο κακός μας ''δαίμονας'', αλλά θα μας ξαναδοθεί η ευκαιρία να τους δώσουμε αυτό που τους αξίζει», σχολίασε ο πλέι μέικερ Γιώργος Βακάλης.
* Στο άλλο ματς του 2ου ομίλου Νορβηγία- Ολλανδία 35-30

25 comments

Anonymous said...

dwste topo sta niata... kai aksiopoieiste ta me polu douleia!!!!!

Anonymous said...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80.ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ Ο ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ.

Anonymous said...

Χρειάζεται ηρεμία, περίσκεψη και λίγο ΦΙΛΟΤΙΜΟ από ΟΛΟΥΣ μέχρι την Κυριακή. Η νίκη είναι μονόδρομος γιατί αν δεν έρθει αντίο 2012 από τη δεύτερη αγωνιστική μιας και τα 12 γκολ δεν καλύπτονται με τίποτα.

Anonymous said...

Ο ΒΑΡΕΛΤΖΗΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΩΡΑ? ΤΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΥΠΧΕ?

Anonymous said...

re 8:22 dekaetia t 80 eixes polu liga xronia san athlima k deyteron meta eides ti akolouthise k exoume tn ethnikh p exoume...

Anonymous said...

h mallon ti akolouthise kai exoume estw mia ethnikh gt apo ti nees fournies tpt...

SNIPER said...

κε Βακαλη οι παικτες μιλανε στο γηπεδο και τετοιες "ποδοσφαιρικες" δηλωσεις σας εκθετουν.Ειστε σιγουρος οτι οι Τσεχοι δεν το ακουσαν? βεβαια το ξυλο αλλοι θα το τρωνε,γιατι εσεις στον αγωνα,δεν...

Anonymous said...

mou fainetai oti pairnoume oti mas aksizei san athlima.auto einai to epipedo tou protathlimatos mas(A1) kai autoi einai oi diethneis mas me eksairesh autoi pou agonizontai sto eksoteriko.as to apodextoume oloi den mporoume na kontraroume megales dynameis to europaikou handball

Anonymous said...

thymomaste oloi ti elegan oi mantzos iatroudis gia ton perkovats.ti exoune na poune tora gi ayta pou kanoune aytoi?piran mia omada me to kalytero yliko pou eixame pote kai exoume kseftylistei.ola edo plironontai kyrioi omospondiakoi.

Anonymous said...

ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΑΓΩΘΗΚΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥΔΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΦΤΑΙΓΕ ΣΕ ΟΛΑ.
ΝΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΠΑΡΕΟΥΛΑΣ ΤΟΥ. ΛΟΓΙΑ - ΛΟΓΙΑ - ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ: Ο ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΩΛ ΚΑΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ-ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ

Anonymous said...

Υπάρχει κανείς απο το συμβούλιο στην ΟΧΕ να εστερνηστεί και να λύσει προβλήματα σωματείων και αθλητών ? Ουδείς !
Το καράβι μπάζει νερά εδώ και κάτι μήνες και αυτοί ακόμη για τίτλους και ταξίδια αναψυχής ψάχνουν.
Αλήθεια πότε είναι η επόμενη πτήση για Κοπενγχάγη ??

Anonymous said...

Ούτε για να φτερνιστεί δεν υπάρχει κάποιος στην ΟΧΕ. Ποιος από αυτούς, εκτός Φύκατα και Χατζηιωάννου, βάζει λεφτά από την τσέπη του για να νοιώσει και να καταλάβει τα προβλήματα των ομάδων? Και ο Φύκατας έκανε στην άκρη. Ο μόνος που τρέχει και προσπαθεί, για να λέμε την αλήθεια, είναι ο Σταυρακάκης. Απο εκεί και πέρα κανείς άλλος.

Anonymous said...

Κύριοι επικριτές των πάντων γιατί δεν αναλαμβάνετε εσείς την τύχη του αθλήματος και πάτε και ψηφίζετε άλλους και μετά κρίνετε τα πάντα ανώνυμα και χωρίς προτάσεις; Η εθνική δεν έχει προοπτική, δεν έχει κίνητρο γιατί οι βασικοί παίκτες που την αποτελούν βρίσκονται στη δύση τους και προσέχουν τα συμβόλαιά τους στο εξωτερικό και οι άλλοι που αγωνίζονται εντός συνόρων είναι ποτισμένοι από πάνω ως κάτω με τη μιζέρια του χώρου. Αυτό είναι το επίπεδο και αυτή η εθνική μας αξίζει σήμερα. Δηλαδή τι περιμένατε να κερδίζαμε την Τσεχία εκτός ; Άντε να περιμένατε να χάναμε με 3-4 γκολ. Όσον αφορά τους προπονητές, με αυτό το άψυχο και μέσης ποιότητας υλικό δεν γίνεται κάτι καλύτερο. Βέβαια και οι προπονητές δεν εμπνέουν ούτε τους αθλητές ούτε τους συναδέλφους τους, γιατί είναι έλληνες. Αν ήταν κανένα όνομα του εξωτερικού με όρεξη για δουλειά ίσως να ήταν καλύτερα, αλλά με τέτοιο επίπεδο του αθλήματος δε νομίζω ότι μπορεί να γίνει κάτι άλλο. Γυρνάμε πίσω.

Anonymous said...

Γυρίσαμε πίσω διότι δεν υπάρχουν παράγοντες και προπονητές ικανοί.
Κλειστό επάγγελμα στον χώρο μας οι προπονητές και διαιτητές με αποτέλεσμα να χαθούν οι παράγοντες.
Αθλητές υπάρχουν αλλα δεν υπάρχει Ομοσπονδία , είναι που λένε "πέρα βρέχει"

Anonymous said...

Αληθεια τη λύση του Κρανάκη την έχει σκεφτεί κανείς???

Anonymous said...

1)ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΘΕΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ;
2)ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ;
3)ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΕΨΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ;(πχ ΚΟΚΟΛΟΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ)
4)ΕΙΝΑΙ Η ΟΧΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ;(σ.σ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΛΛΑ ΧΑΝΤΜΠΩΛ,ΟΥΤΕ ΧΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ)
5)ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ;
6)ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΝΕ;

Anonymous said...

ΠΟΤΕ ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ 2004 Η 2005 ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ 12ΑΔΑ ΗΜΑΣΤΑΝ.......ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ;

Anonymous said...

Να μιλήσουν επιτελους οι προπονητες μας , δεν ειναι δυνατον με προυπολογισμο 2.800.000 ευρω η ομοσπονδια να μη μπορει να εχει αξιολογες και αξιοπρεπεις εθνικες ομαδες σε ανδρες και γυναικκες. δεν ειμαστε ικανοι οσο οι Σκοπιανοί ? και τι παραπανω εχουν οι τσεχοι απο εμας?
μηπως ηρθε ο καιρος να μιλησουμε ολοι μαζι ? να δουμε που σπαταλουνται τοσα χρηματα ? μηπως κατι δεν λειτουργει οπως πρεπει ? μηπως πρεπει να διαμαρυρηθουμε στην ΓΓΑ για την αντιμετοπιση που εχουμε?
ΣΩΣΤΕ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Anonymous said...

Kyrioi,
as synelthoume ligo kai oti oti einai na grapsoume na to grapsoume apo Deutera.

Anonymous said...

-Για τον φιλο που γραφει για τη λυση Κρανακη πρεπει να γνωριζει οτι αν ηθελε πραγματικα ο κ.Κρανακης θα ηταν ηδη στην Εθνικη απο τοτε που εφυγε ο Σεφερτ...

-Για την εικονα της εθνικης -στο συγκεκριμενο παιχνιδι- εχω να πω ενα πραγμα:ειναι η εικονα του ελληνικου χαντμπολ.Λαθη στην επιθεση αιφνιδιασμος και γκολ.

Anonymous said...

Αυτο που βλεπουμε ειναι το εξης. Η Εθνικη ομαδα παει καλουτσικα μεχρι το 50 και μετα καταρεει.Τι φταιει γι αυτο?Πολλα και σιγουρα οχι οι προπονητες.Το κυριοτερο πιστευω ειναι οτι οι παιχτες που παιζουν στην Γερμανια οι περισσοτεροι εχουν μαθει να χανουν με τις ομαδες τους και εχει μπει στο D.N.A τους η ητα γι αυτο και σε συνδιασμο με το οτι ειναι στην δυση της καριερας τους και χωρις κινητρο μεγαλο πλεον καταρεουν στο τελος οπως εγινε και με Τσεχια και με Γερμανια.Επισης δεν εχουμε τερματοφυλακα υψηλου επιπεδου και απο την αριστερη πλευρα ειδικα στην θεση του εξτρεμ δεν υπαρχουμε καθολου.

Anonymous said...

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΡΚΟΥΝΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ.Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ
ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΝ ΛΕΝΕ,
ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΗΝΑΝΕ,
ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΑΡΑ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ.ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑΝ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ (ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ)
ΕΡ -ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΚΗ ?

ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ,ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ
ΚΑΤΙ ΕΞΤΡΕΜ ΑΣΦΑΙΡΑ,ΚΑΤΙ ΣΟΥΤΕΡ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΣΕΣ,ΚΑΤΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ,ΚΑΤΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ...
-ΜΗΝ ΝΕΥΡΙΑΖΕΤΕ ,ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΟΥΣ ΔΙΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ !

Anonymous said...

Κύριοι για να πάει καλά ένα άθλημα το δικό μας άθλημα χρειάζεται δουλεία και ανάπτυξη.
Για την δουλεία βλέπε το καφενείο ΟΧΕ ούτε τους νέους κανονισμούς έχουν μετάφραση που είναι έτοιμοι από την Παγκόσμια ομοσπονδία το πώς άρχισε το πρωτάθλημα ένας Θεός ξέρει μόνο. Χωρίς κανονισμούς δεν υπάρχουν φωνές, ενστάσεις (είμαστε για δουλεία τώρα αφού πρωταρχικός μας σκοπός είναι το βόλεμα των δικών μας) υπάρχουν καρέκλες καινές.
Ανάπτυξη ωραίο φρούτο αφού ο Αγγελούδης που μασούσε την λέξη ανάπτυξη συνεχώς η ομάδα του ο Θερμαϊκός ανέστειλε όλα τα τμήματα ακόμα και την ανάπτυξη των μικρών μήπως δεν το γνωρίζει ο τ. πρόεδρος η πρόεδρος με αλληλογραφία. Μετά από 2004 που είναι τα έργα της ανάπτυξης σε 6 χρόνια ΤΙΠΟΤΑ!!! Μήπως είναι λίγα.
Ανάπτυξη στην διαιτησία είναι να βάζεις 2 νέα μέλη που τους βρίζουν όχι μόνο οι ομάδες αλλά και οι ίδιοι οι διαιτητές (βλέπε τα σχόλια μετά την ΕΝΕΡΓΟ αποχώρηση τους), υπάρχει μια λογική να ασχολούνται οι ομάδες με αυτούς και όχι με την ΟΧΕ.
Αυτά προς το παρόν και μην στενοχωριέστε σε εσάς το λέω που σας αρέσει το άθλημα υπάρχει και η δορυφορική έτσι για να μην το ξεχνάμε!!!!!!

Anonymous said...

Συμφωνώ απόλυτα με τον 29-10-2010 - 5:19. Κάτι κουρασμένα παλικάρια. Καιρός για αλλαγές. Κρανάκη στον πάγκο αν θέλουμε σοβαρή δουλειά. Τι άλλαξε στην Εθνική μας εδώ και 2-3 χρόνια; Τίποτα. Μόνο τα σκορ των αποτυχιών μας. Τι άλλαξε ο Κρανάκης στις ομάδες που πηγε; Τα πάντα. 10 γκολ από μια ομάδα που δούλευε πολύ πίβοτ. Τι κάνατε κ. προπονητές γι' αυτό; Δεν θέλει πολύ μυαλό. Σύγκρουση θέλει και να παρακαλέσετε λίγο τον Κρανάκη ή το Γραμματικό να αναλάβει τις τύχες του συγκροτήματος.

Anonymous said...

exei xa8ei kafe epafi me tin pragmatikotita.edo apokleistikame apo tin deyteri agonistiki me 12 kai 7 gkol sto kefali kai emeis vriskoume kerdos sta nea paidia.diladi ton samara ton eyagelidi ton rigana kai ton papadopoulo!!!!!!ma poion koroideyei o iatroudis?symfono apolyta me to dikaioma toy na yperaspizetai ti douleia kai ta lefta pou tou dinoun alla na min prokalei me tetoies diloseis.se mia sovari omospondia ayrio kiolas tha eprepe na dinate eksigiseis gia ayta ta xalia.