ΣΤΕΦΤΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΣΤΕΦΤΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ


Παπαρίζου: «Επαιζα χάντμπολ στο σχολείο»!

Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ξεφάντωσαν περισσότεροι από 6.000 άνθρωποι στο Αργος με τα τραγούδια της Ελενας Παπαρίζου και των Οnirama. H συναυλία που διοργάνωσε η ομάδα χάντμπολ του Διομήδη στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία, κάτι που είχε συμβεί και πέρσι τέτοια εποχή με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Οι άνθρωποι του Διομήδη παρέδωσαν στην απόλυτη σταρ της ελληνικής pop μουσικής μία φανέλα της ομάδας και αυτή συγκινήθηκε τονίζοντας πως ο αθλητισμός και η μουσική ενώνει. Επίσης αναφερόμενη στο άθλημα τόνισε: «Σε μένα είναι πολύ γνώριμο, αφού στη Σουηδία έχει τεράστια παράδοση και μεγάλη δημοτικότητα. Εγώ μάλιστα έπαιζα χάντμπολ στο σχολείο. Είναι από τα αγαπημένα μου αθλήματα». Μάλιστα γνώριζε πως οι ομάδες παίδων και παμπαίδων του Διομήδη επέστρεψαν πρόσφατα από το Γκέτεμποργκ την γενέτειρα της! Εκεί διεξάγεται το κορυφαίο τουρνουά- φεστιβαλ μικρών ηλικιών με περισσότερες από 900 ομάδες από 50 χώρες να συμμετέχουν κάθε χρόνο από το 1963!

5 comments

Anonymous said...

Ευτυχώς που υπάρχουν και ομάδες που κάνουν πράγματα ανεβάζουν τον πήχη στο χαντμπωλάκι μας.
Εκεί στο Άργος οι άνθρωποι του Διομήδη φτιάχνουν την επόμενη πόλη του αθλήματος μετά την Βέροια.
Έφτιαξαν και καλή ομάδα φέτος.
Έμαθα επίσης ότι από φέτος έχουν νέα διοίκηση στον Διομήδη , ανέλαβε η νέα γενιά Π. Ρέντας Ν. Βλαχοσπύρος, Α. Μούκιος κ.α. κι από ότι φαίνεται είναι εξίσου καλή με την προηγούμενη που έβαλε τις βάσιες , για να μην πω καλύτερη.
Εύχομαι και κούπα στους "Λύκους" φέτος.

Anonymous said...

σε πληρωνουν για να τα γραφεις αυτά η είσαι ένας από τους αναφερόμενους?
οταν θα κατεβουμε και σας τσακισουμε για πλακα με 7-8 γκολακια θα μεινετε με το στριγκ της παπαριζου.
Ακου νέος Φίλιππος Βέροιας.........

Anonymous said...

ΣΤΡΙΓΚΑΚΙ,ΣΤΡΙΓΚΑΚΙ,ΣΑΣ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑΜΕ ΠΕΡΣΙ!ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ!!!ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ!ΕΧΕΤΕ ΡΙΞΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ 7,8 ΓΚΟΛ!!ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΟΔΙΑ ΠΟΛΛΑ ΦΕΤΟΣ!!!ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ,ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΠΑΓΩΤΟ ΧΩΝΑΚΙ ΘΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΠΟΛΥ,ΜΑ ΠΟΛΥ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!!!!!!!!

Anonymous said...

ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΔΙΣΚΩΝ? ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟΥΣ ΔΕ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ.ΑΡΑΞΤΕ ΣΤΑ ΚΥΒΙΚΑ ΣΑΣ...
ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΠΡΩΞΟΥΝ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΝΤΕ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.

Anonymous said...

ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ Λιγο!!!ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΝΤΕΡΜΠΥ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΦΥΡΙΞΟΥΝ ΟΙ ΙΩΑΝΝΕΣ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ!!!!!!!!!!!!!ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙΑ!!!!!!!!!