ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΚΡΟΣΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΚΡΟΣΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ

Οι ''Λύκοι" απέκτησαν τους Σαμαρά, Μάλλιο από τον Πανελλήνιο!

Με τον πιο εμφατικό τρόπο ολοκλήρωσε το φετινό του ρόστερ ο Διομήδης Αργους. Οι ¨Λύκοι" έφτασαν σε συμφωνία με τον Πανελλήνιο για την απόκτηση των Νίκου Σαμαρά και Χάρη Μάλλιου. Ο 32χρονος δεξιός εξτρέμ με παρουσία και στο εξωτερικό συμφώνησε για τα δύο επόμενα χρόνια, ενώ ο 23χρονος πλέι μέικερ ανήκει πλέον στους Αργείτες. Ετσι ο Διομήδης κατάφερε και απέκτησε και τους τρεις πρώτους σκόρερ των "Ολυμπιονικών'' την περσινή περίοδο. Σε 25 ματς ο Νίκος Σαμαράς πέτυχε 121 γκολ (μ.ο. 4,84), ο Χάρης Μάλλιος 108 (μ.ο. 4,32) και ο Γιώργος Ζαραβίνας 99 (μ.ο. 3,96). Το σημαντικότερο είναι πως πρόκειται για μια ελληνική ομάδα, που έχει μόλις δύο ξένους στη σύνθεση της, οι οποίοι μάλιστα θα παίξουν για δεύτερη χρονιά στην Ελλάδα. Γίνεται εύκολα κατανοητό πως ο Διομήδης πλέον συγκαταλέγεται από στα φαβορί του τίτλου.

"Ηρθε η ώρα για τίτλο"!
"Βάσει των καταστάσεων και δυσκολιών του συλλόγου εμείς σαν επαγγελματίες κοιτάξαμε το συμφέρον μας, υπάρχει όμως ένα σωματείο που έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι στηρίζει το χάντμπολ. Ευχαριστώ τον Πανελλήνιο που δεν στάθηκε εμπόδιο στην καριέρα μου και αντιλήφθηκε ότι πρέπει να πάω να παίξω σε μία ομάδα που να είναι πρωταγωνίστρια", σχολίασε αρχικά ο Νίκος Σαμαράς, ενώ στην συνέχεια μίλησε για την νέα του ομάδα: "Απέρριψα πρόταση του εξωτερικού και επέλεξα τον Διομήδη επειδή με κέρδισε και βάσει προγραμματισμού και βάσει της φερεγγυότητας του. Σε αυτή την ομάδα μπορώ να βασιστώ και να παίξω πολύ καλό χάντμπολ χωρίς να σκέφτομαι άλλα πράγματα που να με απασχολούν. Είμαι διπλά χαρούμενος που στο Αργος θα έχω συμπαίκτες δύο πολύ καλούς παίκτες με τους οποίους αγωνίστηκα μαζί και μας συνδέει και φιλία. Ο Διομήδης πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να κατακτήσει φέτος έναν τίτλο", κατέληξε.

''Να δικαιώσω αυτούς που με πίστεψαν''

Ο Χάρης Μάλλιος από την πλευρά του τόνισε: ''Ειμαι πολύ ευχαριστημένος από τον τρόπο που με προσέγγισαν οι άνθρωποι του Διομήδη και μου έδειξαν ότι με ήθελαν περισσότερο από τους άλλους. Θα προσπαθήσω να τους δικαιώσω. Η ομάδα είναι έτοιμη για μεγάλα πράγματα, αλλά πρέπει να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο. Χαίρομαι που θα είμαι πάλι μαζί με τους Σαμαρά και Ζαραβίνα. Ευχαριστώ την διοίκηση του Διομήδη που ήταν κύριοι απέναντι μου, αλλά και αυτή του Πανελληνίου που μου συμπεριφέρθηκε πολύ σωστά και κατάλαβε πιο είναι το καλό μου", κατέληξε ο νεαρός πλέι μέικερ.

Ο φετινός Διομήδης Αργους
Τερματοφύλακες: Γιάννης Χρυσόπουλος, Ηλίας Τσούλος
Δεξί εξτρέμ: Νίκος Σαμαράς.
Δεξί ίντερ: Ντάλιμπορ Ντορντίγεβιτς (Σερβία), Δημήτρης Δημητρούλιας
Πλέι μέικερ: Χάρης Μάλλιος, Γιάννης Ελευθερίου
Αριστερό ίντερ: Ανδρέας Τρουπής, Τζούρο Μούγιτς, Νίκος Πασσιάς
Αριστερό εξτρέμ: Γιώργος Ζαραβίνας, Λευτέρης Κρεμαστιώτης, Χρήστος Πριόβολος
Πίβοτ: Μάρτιν Γιόχανσον (Εσθονία), Γιάννης Γρηγοράκης, Δημήτρης Μουζακιώτης, Φώτης Κοντούλης.

12 comments

Anonymous said...

Μπράβο στους Αργείτες
Φτιάχνουν μια Ελληνική ομάδα με πολύ καλούς παίκτες.
Σπρώχνουν τα δικά τους παιδια στην πρώτη ομαδα , κάνουν υποδομές , διατηρούν τον προπονητή τους για τρίτη χρονιά κάνουν το handball πρώτο άθλημα στην πόλη τους.
Γιατί όχι και πρωτάθλημα στο Άργος.

Anonymous said...

Kati mou leei oti ekei sto Argos dimiourgeitai mia nea ''Veria'' sigoura einai polu nwris gia kati tetoio alla makari na ginei kati tetoio .. Stis meres to exei anagki to elliniko handball gia to kalo olon mas..

Anonymous said...

ΜΠΡΑΒΟ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ !!!!!!!!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ !!!!!!ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΩΑΝΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΡΕΠΙΣΙΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΤΣΙ ΘΑ (ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΝΕΑ ΒΕΡΟΙΑ) ΡΕ ΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ.....

Anonymous said...

4.50 eisai grafikos k mikromualos...

Anonymous said...

Profanos eisai typos poy den antexei tis allages.
o diomidis me ayta ta didyma kerdise Doyka , Fillipo , Kilkis kai Xania apo poy eisai geloie type kai den antexeis.
Fetos na deis ti ua pathete.

Anonymous said...

me ta xania dn itan to didimo sto opoio anaferese...eisai lathos pantws opos k na xei k to ksereis

Anonymous said...

gerodime tha se ksanadionsei o zaravinas

Anonymous said...

ksanadioksei ithela na po

Anonymous said...

Ο Διομήδης εξελίσσεται στη μεγάλη δύναμη.....της διαιτησίας.
Για να δούμε πόσες φορρές θα ξαναστείλουν τα κοριτσάκια εκει κάτω να σφυρίξουν.Μετρηστε αποβολες με Φιλιππο και Κυδωνα και τα συμπερασματα δικα σας....

Anonymous said...

Καλά τα λέτε γελοιοι κομπλεξικοι.
Δε σας νοιάζει που εκεί στο Νότο υπάρχει μια ομάδα κόσμημα που δεν χρωστάει σε κανένα.
Αλλά έτσι είναι εσείς θέλετε ομάδες που να χρωστάνε σε οποιον μιλάει Ελληνικά (κι όχι μόνο) για να επιβιώνετε ως παράγοντες.
Ευτυχώς εκεί στο Άργος δεν ιδρώνει το αυτί τους και συνεχίζουν ακάθεκτοι.
Να δούμε τι θα γράφετε φέτος γι' αυτούς αν η ομάδα τους πηγαίνει καλά. και γιατί να μην πηγαίνει καλη ομάδα εφτιαξαν για να μηνπω την καλυτερη.
Επίσης να μην ξεχάσω μαθαίνω ότι επιτέλους ο Χειβιδόπουλος είναι πλέον εκτός δκσης των Αργειτων με δική του πρωτοβουλία.
Καλύτερα γιατί πλέον έχει έρθει η ώρα για Πρόεδρο της ΟΧΕ από την Νότια Ελλάδα.(τα τελευταία τα γράφω για να στάξετε χολή γελοίοι )

Anonymous said...

ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ!ΔΕ ΜΑΣΑΝΕ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΠΟΥΘΕΝΑ!ΕΣΕΙΣ ΟΜΟΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΧΟΛΗ,ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΟΣ ΟΥΤΕ ΣΑΣ ΑΚΟΥΝΕ!ΟΥΤΕ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ!ΑΥΤΟΙ Η ΠΑΡΕΑ ΓΕΝΝΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΕΙΡΕΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Anonymous said...

καντε τουρνουα με διαιτητές καλυτερα.σε αυτους θα στηριχθειτε και φετος.....