Στον Ιωνικο ΝΦ ο Αρμινας Γρκιγκενας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στον Ιωνικο ΝΦ ο Αρμινας Γρκιγκενας

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του handball.gr ο Ιωνικός ΝΦ θα είναι ο επόμενος σταθμός του Αρμινας Γκριγκένας. Ο 6ος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος με την φανέλα του Ζαφειράκη Νάουσας που πέτυχε 139 γκολ σε 25 ματς (μ.ο. 5.56) υπέγραψε συμβόλαιο ενός χρόνου. Ο 24χρονος (1,95 μ.) αριστερός ίντερ από την Λιθουανία όπου βρίσκεται μίλησε για την νέα του ομάδα: «Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζω πολλά πράγματα, διότι πέρσι που έπαιζα στην Α1 ανδρών, ο Ιωνικός ΝΦ ήταν στην Α2. Ξέρω όμως πως πρόκειται για μία από τις δύο (μαζί με τον Φίλιππο Βέροιας) ιστορικότερες ομάδες της Ελλάδας στο χάντμπολ και σίγουρα για αυτό και μόνο το λόγο είναι τιμή μου που θα φορέσω την φανέλα της, που είναι βαριά, μιας και έχει κατακτήσει 10 πρωταθλήματα και 5 κύπελλα», τόνισε αρχικά ο Γκριγκένας που στην συνέχεια πρόσθεσε: «Επίσης γνωρίζω πως έχει στις τάξεις της πολύ καλούς νεαρούς αθλητές που πλαισιώνουν την Εθνική Νέων που θα παίξει του χρόνου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης.
Ηθελα να μείνω στην Ελλάδα και είχα αρκετές προτάσεις στα χέρια μου. Πέρσι στον Ζαφειράκη έκανα καλή σεζόν, αλλά στον δεύτερο γύρο έπεσε η απόδοση μου, διότι κουράστηκα, αφού έπαιζα 60 λεπτά σε κάθε ματς».
Ο Γκριγκένας αποτελεί την δεύτερη μεταγραφή για φέτος μετά τον τερματοφύλακα Χάρη Γκλεζάκο, που επέστρεψε.
Η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας επίσης αναζητά έναν δεξιό ίντερ, ενώ παρελθόν αποτελούν οι Λάμπρος Χίνης και Γιάννης Ζαρλακούτης.

No comments