Παίκτης της ΑΕΚ ο Μίλιαν Μάνιτς - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παίκτης της ΑΕΚ ο Μίλιαν Μάνιτς

Ο Σέρβος αριστερός ίντερ υπέγραψε συμβόλαιο ενός χρόνου

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του handball.gr η ΑΕΚ απέκτησε τον Μίλιαν Μάνιτς. Ο Σέρβος αριστερός ίντερ υπέγραψε συμβόλαιο ενός χρόνου και αμέσως μετά δήλωσε στο μεγαλύτερο portal του ελληνικού χάντμπολ: «Ξέρω πολλά πράγματα για τη νέα μου ομάδα και κυρίως ότι είναι από τις κορυφαίες στην Ελλάδα με πολύ λαό στο πλευρό της. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει τίτλους. Είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Πέρσι ήμουν τρίτος σκόρερ του Σέρβικου πρωταθλήματος, φέτος θέλω να βγω πρώτος στο Ελληνικό», ήταν το σχόλιο του 27χρονου αριστερού ίντερ.
Ο Σέρβος -που είναι γεννημένος στις 21 Νοεμβρίου του 1982 με ύψος 1,98 μ. και 100 κιλά- όπως ανέφερε πέρσι αναδείχθηκε 3ος σκόρερ του Σέρβικου πρωταθλήματος πετυχαίνοντας με την φανέλα της Πρόλετερ 187 γκολ σε 28 παιχνίδια (6,6 γκολ μ.ο.).
Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις Ζελέζνιτσαρ, Πλάνινκα, Νις, Μπουντούτσνοστ (Μαυροβούνιο) και Καταμπάνια (Ουγγαρία). Επίσης έχει αγωνιστεί στην Εθνική Νέων της χώρας, καθώς και στην Πανεπιστημιακή ομάδα.
Διαθέτει πολύ ισχυρό σουτ και στην άμυνα αγωνίζεται στις θέσεις 3 και 4 (στο κέντρο).
Την μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Ελληνας μάνατζερ Στάθης Παπαχαρτοφύλης.

No comments