Για δοκιμή στην Γερμανία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Για δοκιμή στην Γερμανία

Mπαντ Σβαρτάου ή Φίλιππος o επόμενος σταθμός του Ευαγγελίδη

Στη Γερμανία βρίσκεται από χθες ο Θόδωρος Ευαγγελίδης, προκειμένου να δοκιμαστεί στην Μπαντ Σβαρτάου, ομάδα της Α2 κατηγορίας. Ο 23χρονος αριστερός ίντερ αποτελεί προσωπική επιλογή του τεχνικού της ομάδας, που πέρσι κατέλαβε την 6η θέση στο πρωτάθλημα. Μία παραπάνω από την θέση που πήρε η Εμπορ Ροστοκ, που είχε πλησιάσει πολύ κοντά στην απόκτηση του πριν λίγες ημέρες. Αν ο Ευαγγελίδης δεν συμφωνήσει με την Σβαρτάου τότε θα επιστρέψει στην Ελλάδα με τον Φίλιππο να είναι ο πιθανότερος σταθμός του, αφού οι Βεροιώτες φαίνεται να τα έχουν βρει με την ΧΑΝΘ. Εξάλλου οι δύο ομάδες φέτος θα έχουν καλό ασλησβερίση. Στον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ πρόταση έχει κάνει και η ΑΕΚ, όμως δεν είναι ικανή να τον κατεβάσει από την Βόρειο Ελλάδα.

Πρόταση σε Ναουμίδη
Ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχασε τον Ευαγγελίδη, όμως δεν έχει σκοπό να αφήσει τον άλλο παίκτη της ΧΑΝΘ τον Ευριπίδη Ναουμίδη. Ο διεθνής πλέι μέικερ είναι στις βασικές επιλογές του τεχνικού Στέλιου Σεϊρεκίδη γι' αυτό και ο σύλλογος θα κάνει κίνηση να τον κρατήσει. Μάλιστα πληροφορίες λένε πως θα προσφέρει ένα ποσό μεταξύ 5-7.000 Ευρώ συν τους Πίτσιο, Περβανά για να τον αποκτήσουν με ελεύθερη μεταγραφή. Εξάλλου ο παίκτης παραχωρείται μόνο με αυτή την μορφή και όχι με υποσχετική, αφού του χρόνου μένει έτσι και αλλιώς ελεύθερος με χρήση της 12ετίας!

Ραντεβού για Χαντζιάρα
Κρίσιμη εβδομάδα είναι αυτή που έρχεται για τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος» του Βορρά έχει συγκεκριμενοποιήσει τους στόχους του. Το πιο «καυτό» θέμα είναι του Ντίνου Χαντζιάρα με τον οποίο υπάρχει συμφωνία για δύο χρόνια, αλλά η μεταγραφή... περνάει μέσα από το Κιλκίς! Σύμφωνα με πληροφορίες για πρώτη φορά χθες ο ΠΑΟΚ «χτύπησε» μέσω τηλεφώνου την πόρτα του ΓΑΣ -όπου ανήκει ο δεξιός ίντερ- και οι δύο πλευρές έδωσαν ραντεβού για την Δευτέρα. Πάντως όποιος περιμένει η υπόθεση να είναι εύκολη πλανιέται οικτρά. «Κανείς δεν φεύγει τσάμπα από το Κιλκίς. Αν η ομάδα δεν ικανοποιηθεί οικονομικά δεν θα παραχωρηθεί, ας πάει να παίξει στο εξωτερικό. Ο σύλλογος γαλούχησε τον παίκτη από μωρό και έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για αυτό που είναι σήμερα», ξεκαθάρισε ο πρόεδρος του Κιλκίς Αργύρης Κωστίδης. Στα υπόλοιπα θέματα ο Σωτήρης Μαραγκός επιστρέφει στην ομάδα και θα αποτελέσει το «ζευγάρι» του Νίκου Κοκκώνη στα πίβοτ. Παρελθόν οριστικά αποτελεί ο Θόδωρος Ευαγγελίδης τη θέση του οποίου στο αριστερό ίντερ αναμένεται να καλύψει ο Σέρβος Ζόραν Ραντόγεβιτς με τον οποίο έχει επέλθει προφορική συμφωνία.

No comments