Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το test event των Special Olympics - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το test event των Special Olympics


Σε μία πάρα πολύ ωραία εκδήλωση οι άνθρωποι που στελεχώνουν το χάντμπολ στα Special Olympics και οι αθλητές που παρέδωσαν μαθήματα ζωής, πέτυχαν 100% στο test event για τους αγώνες του 2011 που θα διεξαχθούν στην Ελλάδα. Το διήμερο 31 Μαΐου- 1η Ιουνίου στο Δαϊς έγιναν πολύ ωραία παιχνίδια και οι αθλητές απέδειξαν πως μπορούν να διαφημίσουν το ελληνικό χάντμπολ και σε αυτόν τον θεσμό. Εξάλλου η Εθνική μας ομάδα έχει παράδοση, αφού το 2003 κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο, το 2007 την 4η θέση και το 2006 ήταν πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Η τελική κατάταξη των ομάδων ήταν
1. Ανοικτή Αγκαλιά 6
2. Μετς 4
3. Ορίζοντες 2
4. Πάτρα 0


Από τους εθελοντές και το προσωπικό –που βρίσκονται στην οικογένεια του αθλήματος- τις υπηρεσίες τους στα Special Olympics προσφέρουν οι: Γιώργος Μπεμπέτσος, Γιάννης Μεϊμαρίδης, Στάθης Παπαχαρτοφύλης, Ανδρέας Μούκιος, Τατιάνα Χαλκίδου, Μάικ Φουντεδάκης.
Στους διαιτητές είναι οι: Σκλαβενίτης, Μερτινιάν, Γούσιας, Κουτσός, Βήτας και από τους κριτές οι: Παζάρογλου, Παπαδοπούλου, Μπερδούση, Αλούρδα, Γρηγοριάδης, Φελεκίδου, Κωσταρέλου.


«Εχουμε παράδοση»
Ο προπονητής του Μετς Μανώλης Βερίκος σχολίασε για την διοργάνωση: «Αυτό ήταν ένα Πανελλήνιο πρωτάθλημα που έγινε εδώ. Συμμετείχαν ομάδες από διάφορες περιοχές της χώρας, προκειμένου να έχουμε μία εικόνα για να στελεχώσουμε τις δύο Εθνικές ομάδες που θα πάρουν μέρος το 2011. Το Μετς είναι ένα παράρτημα της Εθνικής, όπως και οι άλλες ομάδες που έπαιξαν, αλλά και άλλες που δεν κατάφεραν να πάρουν μέρος. Ελπίζουμε σε ένα μετάλλιο. Εχουμε καλή παράδοση στο χάντμπολ και έμεινα πολύ ικανοποιημένος από το επίπεδο».

«Με προσπάθεια και αγάπη όλα γίνονται»
Από την πλευρά του ο αθλητής του Μετς Γιάννης Μαυρίνος σχολίασε: «Ηταν μια καλή διοργάνωση. Καλοί αγώνες. Για φέτος το επίπεδο ήταν μέτριο, του χρόνου θα είναι πολύ καλύτερο. Μπορούμε να φέρουμε μία καλή διάκριση. Με προσπάθεια και αγάπη όλα γίνονται».

«Συγκινητική διοργάνωση»
Ο διευθυντής του χάντμπολ Γιώργος Μπεμπέτσος τόνισε: «Ηταν κάτι πρωτόγνωρο για όλους εμάς. Δεν είχαμε ξαναδουλέψει με αθλητές των Special Olympics. Ηταν συγκινητική η απόδοση των αθλητών και αξιοζήλευτο το αγωνιστικό τους πάθος. Η συγκίνηση που όλοι νιώσαμε και η χαρά στο πρόσωπο των αθλητών στην απονομή ήταν η καλύτερη ανταμοιβή για όλο αυτό που στήσαμε. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα το προσωπικό και τους εθελοντές και φυσικά το ΔΑΪΣ που τόσο απλόχερα και χωρίς κόστος μας πρόσφερε την φιλοξενία. Αγωνιστικά υπήρχαν διαφορές μεταξύ των ομάδων, ωστόσο του χρόνου θα υπάρξει κατηγοριοποίηση. Η Εθνική ομάδα πάντως έχει παράδοση και πιστεύουμε σε
αυτή».

«Εχετε ανεβάσει ψηλά τον πήχη»
Η νορβηγίδα τεχνική παρατηρητής Εύα Σκει που το διήμερο βρέθηκε στο Δαϊς για να επιβλέψει την οργάνωση των αγώνων αμέσως μετά την ολοκλήρωση τους… έσταζε μέλι για το προσωπικό και την εγκατάσταση. «Δεν ξέρω πόσο ψηλότερα μπορείτε να ανεβάσατε τον πήχη, διότι είναι ήδη
πολύ ψηλά», έλεγε, ενώ ιδιαίτερη μνεία έκανε στον υπεύθυνο της παρουσίας Μάικ Φουντεδάκη που πίσω από την κονσόλα ξεσήκωσε με τις μουσικές του επιλογές αθλητές και θεατές.

«Πάντα δίπλα στο χάντμπολ»
«Εμείς στο ΔΑΪΣ πάντα πιστεύουμε ότι τέτοιες διοργανώσεις εκτός ότι ανεβάζουν ένα επίπεδο ψηλότερα το άθλημα δείχνουν τις δυνατότητες της εγκατάστασης. Πάντα είμαστε κοντά στα Special Olympics θα θέλαμε να είμαστε κοντά τους και του χρόνου, παρόλα αυτά μπορέσαμε μόνο αυτό το χρονικό διάστημα να φιλοξενήσουμε τους αθλητές και νομίζω πως όλα πήγαν καλά. Ηταν μια εξαιρετική διοργάνωση. Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Μπεμπέτσο για την συνεργασία και όλο το προσωπικό και κυρίως τους εθελοντές, διότι χωρίς αυτούς μεγάλες διοργανώσεις δεν γίνονται. Η Ελλάδα έχει ανάγκη τέτοια event, ειδικότερα μετά τα τελευταία γεγονότα. Πιστεύω πως ήταν μια κακή παρένθεση. Το ΔΑΪΣ και ο Δούκας είναι πάντα κοντά στο χάντμπολ. Οι Ελληνες έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε και πήραμε ξανά τα; Συγχαρητήρια των ξένων», σχολίασε ο διευθυντής του ΔΑΪΣ Αποστόλης Κατσαρός.

32 comments

Anonymous said...

Κύριε Χατζηδημητρίου εάν πραγματικά αγαπάτε το άθλημά μας όπως λέτε σταματήστε εσείς και όλοι οι υπόλοιποι, που βρήκατε αφορμή τα επεισόδια της Λαμίας, τα αλληλοκαρφώματα για την ανάδειξη των προσωπικών σας διαφορών. Η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ είναι ιστορικά σωματεία αλλά για το handball είναι πολύ μικρά ιστορικά. Ασχοληθείτε με το ΜΕΓΑ ζήτημα που θα σημάνει το ΤΕΛΟΣ του αθλήματος στην ΕΛΛΑΔΑ. Αυτό το ζήτημα είναι ότι φέτος για ΟΛΑ τα ηλικιακά πρωταθλήματα τα παιδιά που θα συμμετέχουν καλούνται να πληρώσουν ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ τους από 150 έως και 300€ για την συμμετοχή τους σε περίοδο οικονομικής κρίσης. Εάν λοιπόν πιστεύεται ότι το τέλος του αθλήματος άρχεται από τα επεισόδια στην ΛΑΜΙΑ και όχι από το ανωτέρω γεγονός ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ και όνειρα γλυκά...

Anonymous said...

Αγαπητέ 5:51
Το μέγα ζήτημα που σημαίνει τέλος του αθλήματος στην Ελλάδα δεν συμβαίνει μόνο στο άθλημα μας αλλα και στα υπόλοιπα σύμφωνα με τον νέο αθλητικό σχεσιασμό της πολιτείας. Το ερώτημα που τίθεται είναι : Θέλει η Ελληνική πολιτεία τον αθλητισμό ? απο εκεί ας ξεκινήσουμε πρώτα και ακολουθεί η συνέχεια με πολλά ερωτήματα.
Αναφορικά με το αν οι γονείς των παιδιών στα ηλικιακά πληρώνουν απο την τσέπη τους , αυτό έχει καθιερωθεί απο πολλές ομοσπονδίες και απο την δική μας εδώ και 5 χρόνια στο "κλουβί του Ατέρμωνα" όπου πληρώνανε οι γονείς μέχρι και πέρσυ 125 ευρώ το άτομο.Στην φετινή περίοδο τουλάχιστον άλλαξαν οι τόποι διεξαγωγής και για πέντε βράδυα θα πληρώσουν στα ξενοδοχεία 150 ευρώ το άτομο, κατά συνέπεια έγινε ένα πρώτο βήμα αλλαγής ως πρός τους τόπους διεξαγωγής αλλά και διαμονής παιδιών σ αυτή την τρυφερή ηλικία. Δεν ξέρουμε την νέα χρονιά με αυτή την κρίση αν τελικά θα διεξαχθούν πρωταθλήματα και το θέμα δεν είναι στην ΟΧΕ αλλά στην πολιτεία όπως΄σου ανέφερα παραπάνω. Η οΧΕ υλοποιεί τα πρωταθλήματα αν η πολιτεία την επιχορηγήσει, διαφορετικά που να τα βρεί η ΟΧΕ τα χρήματα ?
Μη τα ρίχνουμε όλα τα βάρη στην ΟΧΕ , η δομή της κοινωνίας μας έχει πρόβλημα και η πολιτεία ίσως να μη θέλει τον αθλητισμό.

Anonymous said...

κε Αρβανίτη
στην επιστολή σας πρός το δσ της ΟΧΕ απο παραδρομή αναφέρετε τον κ. Καψάλη αντί του ορθού που είναι ο κ. Κουτσούπης Σπύρος

Anonymous said...

ΣΩΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΤΟΥ ΑΤΕΡΜΩΝΑ, ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ, ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΖΩΝΗ ΚΙΛΚΙΣ.

Anonymous said...

Μια ερώτηση για τον Μπραουδάκη. Πως ζητά τις παραιτήσεις των μελών του ΔΣ της ΟΧΕ από τη μια και από την άλλη συνεχίζει να συμμετέχει στην ΕΑΠ;

Anonymous said...

Aνεμομαζωματα -διαβολοσκορπισματα, λεει η λαικη παροιμια και εκφραζει απολυτα την σημερινη κατασταση στον χωρο του handball.Oισυλλογοι-παραγοντες που μεχρι τωρα ειχαμε επενδυσει στην αναπτυξη βλεπαμε οτι χτιζαμε στην αμμο και απλως ειχαμε μεινει οι τελευταιοι νοσταλγοι. Οποιος δεν ειχε μπαρμπα στην ομοσπονδια παλευε μονος του, το αθλημα ειχε ταυτοποιηθει με τους συλλογους που ειχαν ποδοσφαιρικη- μπασκετικη ιστορια και ολοι οι αλλοιαπλα συμπληρωναν αυτο το πανυγηρι.Τωρα που αποκαλυφθηκε η γυμνια τρεχουν ολοι να αποποιηθουν τους προστατευομενους τους.ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΧΕ, Γιατι απο εκει ξεκιναει το προβλημα.ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΟΧΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ , ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Anonymous said...

Δηλαδη τοσα χρονια που πληρωνε η ομοσπονδια τις τελικες φασεις των ηλικιακων πρωταθληματων που τα εβρισκρ τα λεφτα?Αλλα οταν θελουμε τοσο κοσμο να δουλευει στην ΟΧΕ -αληθεια ποσα ατομα εχει υπαλληλους η ομοσπονδια μας?- βεβαια κοβονται τα λεφτα για τις τελικες φασεις των μικροτερων ηλικιων και βεβαια τα οδοιπορικα των εθνικων ομαδων.
Υ.Γ.:Η Πεντελη δεν μας κανει,Το Λουτρακι δεν μας κανει και μας κανει ο Ατερμωνας?!

Anonymous said...

special olympics
να υποθεσω οτι βελτιωθηκαν οι συνθηκες ζωης των αναπηρων !
ολοι εχουν πλεον καλυτερο καροτσακι,κρεβατι,μηχανηματα αυτοεξυπηρετησης κλπ
καλυτερη ιατροφαρμακευτικη καλυψη και πλεον μπορουμε να παμε και σε αγωνες
για να δούμε τον πιο γρηγορο,δυνατο,αλματερο

η καποιοι εκτος συστηματος δεν εχουν στον ηλιο μοιρα

να υποθεσω οτι οσοι βοηθησαν ηταν εθελοντες και οχι αμοιβομενοι στην πλατη αναξιοπαθουντων
να υποθεσω οτι κ Μπεμπετσος και οι συν αυτω,δεν ειχαν οικονoμικα οφελη απο την διοργανωση
γιατι διαφορετικα, ως θεσμος θεσεων εργασιας μοιαζει !

Anonymous said...

re file 4:41 poli sosta kanis tis ipothesis su ala to oti den exi kaliterefsi i zoi afton ton anthropon se kati den simeni oti den exun to dikeoma na metexun se agones.Me gnomona to oti prota prepi na dume se vathos tin piotita zoi tus ke meta ola ta ala,nomizo oti tha perimenume pola xronia akoma.tora gia osus dilonun ethelodes ine alunu papa evagelio.thelo na pistevo pos anamesa tus iparxun ke ETHELODES.

Anonymous said...

αν ξερατε το φαγοποτι που γινεται στο ονομα των ΑΜΕΑ ...

πρεσβευτες ολοι,καλης θελησης !

φυσικα ουτε λογος για τους πολλους αναπηρους που υπαρχουν ανα την Ελλαδα
αυτοι δεν εχουν δικαιωμα πουθενα και ουτε μας νοιαζει,αφου δεν μπορουν να γινουν ολυμπονικες .
ας μεινουν λοιπον χωρις καροτσι,χωρις φροντιδα,χωρις ελπιδα,
αυτα κοστιζουν και οι αγωνες εχουν εξοδα
τοσοι ξενοι ηρθαν ,να μην τους περιποιηθουμε; (με ξενα λεφτα)

Anonymous said...

Για να μιλάμε συγκεκριμένα , μήπως ξέρει κανείς τι μπάτζετ έχει η οχε από την πολιτεία, από αυτά τι μπάτζετ δίνεται στην ανάπτυξη και πώς αυτό κατανέμεται σε προπονητές ανάπτυξης, διοργανώσεις ανάπτυξης , προσωπικό ανάπτυξης κλπ ; Για να κρίνουμε αν κάτι πάει στραβά ή αν θα μπορούσε να πάει καλύτερα ;

Anonymous said...

φιλε 4.20
η πεντέλη δεν υπάρχει , στο λουτράκι είμασταν για κάποια χρόνια και απο τον ατέρμωνα φύγαμε , ετσι για την ιστορία.
καιρος και για αλλους προορισμούς που εχει η χωρα μας: προσωτσάνη,καστοριά,γιάννενα, κέρκυρα, αν.αττική όπου έχουμε αθλημα

Anonymous said...

10:11 ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ-ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ- ΓΚΑΡΝΤΑΣΙ ΚΑΝΕΙ ΔΥΟ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ . ΘΑ ΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ.
ΑΠΟ ΜΥΑΛΟΠΩΛΗΔΕΣ ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ , ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ

Anonymous said...

αναπτυξη εκαναν και κανουν συγκεκριμενα σωματεια δεν τα κανουν ολα τα λεφτα αλλα το μερακι των ανθρωπων του αθληματος και αυτο λειπει σε ολους
ποσοι αθλητες μας που επαιξαν τοσα χρονια που βρισκονται σημερα ?
δεν θελει χρηματα αλλα αγαπη για το αθλημα που ολους μας βολεψε σε θεσουλες μας εκανε υγιεις ανθρωπους και εμεις γυρισαμε την πλατη λες και καποιος μαγος θα κανει νεους αθλητες.
χρειαζεται μια πανστρατια παντου σε ολη την ελλαδα οπου υπαρχουν ή υπηρετουν γυμναστες που επαιξαν χαντμπολ, αυτο να κανει η οχε

Anonymous said...

ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΒΑΖΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΛΩΣ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ 2004 ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛΑΚΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΝΤΜΠΟΛ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΠΑΝΑΠΑΥΘΗΤΕ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΞΙΑ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΚΑΝΟΙ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΙΩΜΕΝΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ ?ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑΣ ΣΤΑΘΜΗΣ ΑΤΟΜΑ.ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΔΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.............

Anonymous said...

εσύ ρε 10:24 είδες σε καμία γσ να γίνεται λόγος για μπάτζετ ;

Anonymous said...

ΕΣΥ ΡΕ 11;21 ΗΡΘΕΣ ΠΟΤΕ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ?
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΚΟΥΓΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ Η΄ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΟΥ
ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΘΗΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΓΑΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ Μ ΑΥΤΑ.
ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ?
ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ Η΄ΤΗΣ ΟΧΕ
ΑΝΤΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΑΣ

Anonymous said...

ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΠΡΟΣΟΦΟΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ "ΖΗΤΩ" ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΝΑ ΞΕΡΟΚΟΜΜΑΤΟ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΙΟΛΑΣ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ.
ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.... ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ, ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΚΗ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ 2ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΗΛΙΚΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!
ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ....

Anonymous said...

Ν' ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ. ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΚΑΝΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΡΑΟΥΔΑΚΗ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΣ ΕΧΕΙΣ ΠΑΛΙ ΔΙΚΙΟ. ΝΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΓΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ 20ΧΡΟΝΑ ΠΟΥ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΕΙ Η ΒΑΝΑ.

Anonymous said...

Εχεις δικιο φιλε 10.17 που λες για ολες αυτες τις περιοχες της Ελλαδος.Συμφωνω να βρουμε νεες πολεις που πραγματικα αγαπανε το χαντμπολ.Ανεφερα την πεντελη-λουτρακι και τωρα θυμυθηκα και την Κατερινη οπου οι αγωνες ηταν πραγματικα γιορτη και οχι πανηγυρι.Ειδικα στην Πεντελη γινοντουσαν καλες διοργανωσεις με μοναδικη εξαιρεση το γηπεδο.Ακομα και οι σκηνες που κοιμομασταν ηταν μια χαρα.Αλλα οχι και Στον Ατερμωνα!Και φαντασου οτι εκει παει (η τουλαχιστον πηγαινε) και η Εθνικη ανδρων...

Anonymous said...

ΦΙΛΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ .
Ο ΑΤΕΡΜΩΝΑΣ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΗΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Η ΝΕΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΕΣ ΦΑΣΕΙΣ.
ΟΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΗΛΙΚΙΑΚΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΜΑΓΙΑ" ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.
ΕΠΙΚΡΟΤΩ ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ, ΝΑΟΥΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΝΤΠΩΛΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΣΤΕΓΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ.
ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

Anonymous said...

Εσυ 10:51
πριν μιλησεις για Γκαντή, Μπραουδάκη που αφιλοκερδως προσφέρουν στην ανάπτυξη και τους αποκαλείς άσχετους , αλλά επιπλέον "λούζεις" και την Βάνα για τις γενικές συνλεύσεις , καλό θα είναι να πλύνεις το στόμα σου με SOLU-KET θα σου κάνει καλό γιατί αποτελεί εγγύηση.

Anonymous said...

Oποιος γραφει ονοματα αλλων χωρις να βαζει απο κατω το δικο του ή ειναι καραγκιοζης ή εχει κατι να κρύψει ή φοβαται οτι αν βάλει το όνομα του θα μπουν αλλοι τοσοι να τον κραξουν επειδή ειναι και αυτός γνωστός

Anonymous said...

10.51 ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.
ΕΓΩ ΑΛΛΟ ΕΝΝΟΟΥΣΑ. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΞΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ Ή ΑΝΩΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΑΣΧΕΤΟΙ.
ΕΣΥ ΤΟ ΠΗΓΕΣ ΑΛΛΟΥ. ΤΑ ΕΜΠΛΕΞΕΣ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ...ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ...

Unknown said...

Είμαι ο 5.51 που έγραψα το πρώτο σχόλιο για την ανάπτυξη και είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος για την ευαισθησία που δείξατε όλοι όσοι απαντήσατε και κατάλαβα ότι πολλοί από εσάς είσαστε αθλητές. Είμαι και εγώ αθλητής και ξεκίνησα από τις ακαδημίες του Πανελληνίου κατακτώντας το πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων το 2003.Θέλω να πω ότι είχα 6 σερί συμμετοχές με την ομάδα μου σε τελικές φάσεις ηλικιακών πρωταθλημάτων και δεν είχα πληρώσει ούτε 1€ από την τσέπη μου!!! και οι τελικές φάσεις είχαν γίνει σε ΚΑΤΕΡΙΝΗ, σε ΛΟΥΤΡΑΚΙ κ.α. Γιατί τώρα ο αδελφός μου που είναι 11 χρονών να πληρώσει!!! Που πήγαν τα λεφτά!!! Γιατι η ΟΧΕ κλίνει 3ΚΛΙΝΑ ΜΠΑΝΓΚΑΛΟΟΥ σε 11χρονα παιδιά και όχι διοργανώσεις σε κατασκηνώσεις!!!!!!!! Ευχαριστω πολύ κ. Χατχηδημητρίου που μου δίνεται φωνή μέσα από το blog σας.

4711 said...

για τον παραπάνω φίλο
Το 2003 που ήσουν εφηβικό και μετείχες των τελικών φάσεων σε κατερίνη και λουτράκι ήταν άλλες εποχές βέβαια και άλλες συνθήκες.
φίλε μου και σήμερα εφήβων, παίδων δεν πληρώνουν ούτε 1 ευρώ για τις τελικές φάσεις.
Όπως και σε άλλα αθλήματα έτσι και στο δικό μας απο το 2004 οι τελικές φάσεις παμπάιδων , παγκορασίδων και μίνι γίνονται με χρήματα αυτών που συμμετέχουν. Δεν πήγαν πουθενά τα λεφτά γιατί δεν υπάρχουν.
καλό βέβαια θα ήταν να βρεθούν κατασκηνώσεις αλλά έλα να μου πείς που θα βρεθούν αυτές όταν ο προγραμματισμός απο την ομοσπονδία προφανώς άργισε να γίνει.
Είμαστε σε δύσκολες εποχές οικονομικής κρίσης και εκτιμώ πως η
πολιτεία προσπαθεί να βγάλει απο πάνω της όσες περιττές δαπάνες κρίνει αυτή, μιά απο αυτές είναι και ο αθλητισμός φαντάζομαι.
και καλα που η ΟΧΕ διοργανώνει τελικές φάσεις , άλλες ομοσπονδίες δέν έχουν να πληρώσουν ούτε την ΔΕΗ.
Καλή η κριτική ολων μας βέβαια το καλό του αθλητισμού θέλουμε αλλα το θελουμε μόνο εμείς , όχι άλλοι συνανθρωποι μας που δεν έχουν να φάνε σήμερα.

Μπραουδάκης said...

Ας μου επιτραπούν ορισμένες διευκρινίσεις:
Δεν υπήρχε επαρκής χρόνος προκειμένου οι τελικές φάσεις μίνι και Π/Π φέτος να γίνουν σε κατασκηνώσεις. Αναλάβαμε ως ΕΑΠ τον Απρίλιο κι ήταν αδύνατον να βρεθούν κατασκηνώσεις μέσα σε λίγες εβδομάδες. Οπότε ήταν μονόδρομος τα ξενοδοχεία σε Κατερίνη, Βέροια, Νάουσα που επιλέχθησαν ως πόλεις από την ώρα που νομίζω ορθότατα αποφασίσαμε ότι "Ατέρμονας ΤΕΛΟΣ".
Πρόθεσή μας είναι να γίνονται από του χρόνου και τουλάχιστον για τα επόμενα τέσσερα έτη (όσος και ο προγραμματισμός μας δηλαδή) οι τελικές φάσεις μίνι και Π/Π σε κατασκηνώσεις. Η σχετική "έρευνα αγοράς", οι συμφωνίες και οι ανακοινώσεις ευελπιστούμε ότι θα γίνουν το αργότερο έως το τέλος Σεπτεμβρίου.
ΥΓ.: Στην απορία πώς γίνεται να ζητώ ως δημοσιογράφος τις παραιτήσεις του ΔΣ της ΟΧΕ για το "μακελειό της Λαμίας" ενώ παράλληλα μετέχω της ΕΑΠ να εξηγήσω ότι οποιαδήποτε συμμετοχή μου σε οποιοδήποτε όργανο δεν μπορεί να με κάνω να απωλέσω τη δημοσιογραφική μου ιδιότητα. Εξακολουθώ να νομίζω ότι για λόγους ηθικής τάξεως το ΔΣ πρέπει να παραιτηθεί και να ζητήσει να "αναβαπτιστεί" ή να "τιμωρηθεί" από τη ΓΣ. Το ίδιο θα έπραττα άμεσα (παραίτηση και ευχέρεια να με κρίνει η βάση) εάν τέτοια γεγονότα συνέβαιναν (ή αν τυχόν συμβούν στο μέλλον) σε οποιαδήποτε φάση αγώνων των ηλικιακών, όπου την ευθύνη την έχει πλέον η ΕΑΠ.
ΥΓ.2: Δεν με ενοχλεί ο χαρακτηρισμός "άσχετος", έστω κι αν έρχεται πριν προλάβεις να κάνεις οτιδήποτε για να κριθείς. Και δεν με ενοχλεί επειδή δεν θα ήθελα να ήμουν "σχετικός" μόνο στα λόγια...
ΥΓ.3: Ως προς το οικονομικό κομμάτι, υποστηρίζω οτιδήποτε θα βοηθούσε στη διαφάνεια. Και νομίζω ότι το όποιο ποσό από την επιχόρηγηση της ΟΧΕ πάει στην Ανάπτυξη (και ο τρόπος κατανομής του) πρέπει να δημοσιοποιηθεί μέχρι ευρώ ώστε να γνωρίζουν όλοι...
Β. ΜΠΡΑΟΥΔΑΚΗΣ

Anonymous said...

Κε Μπραουδακη,

Ειναι αναφαίρετο δικαίωμα σας να διατηρείτε παραλληλα με οτιδηποτε άλλο και την δημοσιογραφική σας ιδιότητα. Ομως δεν είναι λιγο οξύμωρο (ή πολύ) με την μια ιδιοτητά σας να ζητάτε παραιτήσεις και με την άλλη ιδιότητα (μελος ΕΑΠ) να συνεργάζεστε μαζί με ένα ΔΣ το οποίο, όπως λέτε, πιστέυετε ότι πρέπει να παραιτηθεί?
Τι είναι οι ιδιότητες αγαπητέ? Στολές, να φοράτε μια την μια και μια την άλλη, αναλογα κατα πως σας βολεύει? Αποφασιστε: ή εντάσεστε και συνεργαζεστε μέσα σε ενα διοικητικό πλαίσιο το οποιο θεωρείτε ότι μπορεί να προσφέρει ή βγέιτε έξω απο αυτό.
Απλό είναι. Μην μας περνάτε για χαζούς...

Anonymous said...

κύριε 3:44 μήπως μπορείτε να χαρίσετε στους αναγνώστες του μπλοκ το ονοματάκι σας γιατί όταν απευθύνεστε προσωπικά σε κάποιον το στοιχειώδες αντριλίκι επιβάλλει το να υπογράφετε με το ονοματεπώνυμό σας ;
μήπως επίσης έχετε και κάποιες συγκεκριμένες προτάσεις για την ανάπτυξη γιατί είναι καλύτερο να τις μοιράζεστε με εμάς στο μπλοκ αντί να τις κρατάτε για τον εαυτό σας και να διαπρέπει μόνο το σωματείο σας ;
και μήπως γνωρίζετε επίσης τι συμφέρον μπορεί να έχει ο κύριος που αναφέρετε και γιατί να μην κάτσει σπίτι του όπως και εσείς και τι μερίδιο μπορεί να έχει στα επεισόδια της λαμίας ;
εγώ μιλάω ανώνυμα αλλά δε θίγω κανένα ούτε υπονοώ τίποτε. οκ ;

Συνυπεύθυνος said...

Παρατηρώντας τα σχόλια των φίλων μπήκα κι εγώ στον πειρασμό να εκφράσω την άποψη μου. Θα το κάνω ανώνυμα γιατί καθετί επώνυμο δαιμονοποιείται και αντί για δημιουργική αντιπαράθεση γίνεται αντιπαράθεση επί προσωπικού. Και η δική μου άποψη είναι ότι το άθλημα βρίσκεται σε τέλμα τα τελευταία χρόνια. Κατά τη γνώμη μου, καθαρά υπεύθυνη είναι η διοίκηση Αγγελούδη η οποία επενδύοντας στις πελατειακές σχέσεις, με τη λογική στο να είναι όλοι ευχαριστημένοι-βολεμένοι ώστε να μην ακούγονται φωνές διαμαρτυρίας, ανάθεσε καθήκοντα σε ανθρώπους άβουλους, που δεν έχουν βιώσει τον αγώνα να διοικείς σωματείο, ανθρώπους περιορισμένων ικανοτήτων που απέτυχαν παταγωδώς στο να φέρουν το αγαπημένο μας άθλημα ένα σκαλί παραπάνω. Χαρακτηριστικό παράδειγμα για το πως λειτουργεί ο Αγγελούδης, είναι και η ιστορία της διαδοχής, που ενώ άφηνε τεχνηέντως να δημοσιεύονται στις εφημερίδες τα ονόματα των Χατζηιωάννου και Χειβιδόπουλου ως υποψήφιους διαδόχους, άδειασε τους πάντες εμφανίζοντας και εκλέγοντας τον Λαζαρίδη στη θέση του προέδρου του ΔΣ της ΟΧΕ. Παρόλα αυτά δεν άνοιξε μύτη, αφού οι περισσότεροι σκεπτόμενοι τις καρέκλες προτίμησαν να σωπάσουν. ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ όμως για το τέλμα και την ασυλία που απολαμβάνει η παρούσα διοίκηση, είναι κι όσοι διστάζουν να βγουν μπροστά και να εκφράσουν κάτι διαφορετικό, άλλοι προσποιούμενοι την αδιαφορία για τα τεκταινόμενα, φοβούμενοι στην ουσία μην τσαλακωθούν και άλλοι για να μην χάσουν τα οφίτσια τους (αποσπάσεις, βεβαιώσεις αθλητών κλπ). Έτσι βρισκόμαστε σε ένα φαύλο κύκλο που ανακυκλώνει τα ίδια πρόσωπα και καταστάσεις και το άθλημα πάει από το κακό στο χειρότερο. Και δυστυχώς δεν υπάρχει φως στο τούνελ. Τα ηλικιακά πάνε χάλια. Ομάδες ηλικιακών προκρίνονται στα "τελικά" χωρίς να έχουν δώσει ούτε έναν αγώνα. Σχολές προπονητών έχουν να γίνουν 4 και χρόνια. Αυτά και άλλα πολλά. Θα μ΄ενδιέφερε επίσης πολύ η άποψη του κου Μπραουδάκη τον οποίο εκτιμώ ως δημοσιογράφο και θεωρώ ότι μπορεί να συμβάλλει τα μέγιστα στο να πάει καλά το άθλημα.

Anonymous said...

Ο "ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ" ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ....."καθαρά υπεύθυνη είναι η διοίκηση Αγγελούδη η οποία επενδύοντας στις πελατειακές σχέσεις, με τη λογική στο να είναι όλοι ευχαριστημένοι-βολεμένοι ώστε να μην ακούγονται φωνές διαμαρτυρίας, ανάθεσε καθήκοντα σε ανθρώπους άβουλους, που δεν έχουν βιώσει τον αγώνα να διοικείς σωματείο, ανθρώπους περιορισμένων ικανοτήτων που απέτυχαν παταγωδώς στο να φέρουν το αγαπημένο μας άθλημα ένα σκαλί παραπάνω"....... ΚΑΙ ΣΑΣ ΡΩΤΩ κ. ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΕ ΠΟΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΒΟΥΛΟΙ ? ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΠΙΣΩ ? ΔΗΛ. ΟΙ κ.κ. ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ, ΦΥΚΑΤΑΣ, ΒΑΤΑΛΗΣ, ΧΕΙΒΙΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ, ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ, ΤΖΕΒΕΛΕΚΗΣ, ΚΡΑΝΙΩΤΗΣ ΚΛΠ ΠΟΥ ΞΟΔΕΨΑΝ ΚΑΙ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ Η΄ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ κ.κ. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΠΙΛΑΦΑΣ, ΚΟΥΤΣΟΥΠΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ,ΜΑΝΑΒΗΣ ? ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΜΙΛΑΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ?
ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΓΡΑΦΕΤΕ ......."Ομάδες ηλικιακών προκρίνονται στα "τελικά" χωρίς να έχουν δώσει ούτε έναν αγώνα....." ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ-ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ? ΜΙΑ κ. ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΚΟΡΟΡΟΣ ΚΑΙ Η ΕΑΠ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΕΧΟΥΝ.
ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ...."Θα μ΄ενδιέφερε επίσης πολύ η άποψη του κου Μπραουδάκη τον οποίο εκτιμώ ως δημοσιογράφο και θεωρώ ότι μπορεί να συμβάλλει τα μέγιστα στο να πάει καλά το άθλημα."...... ΄Σ' ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ κ. ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΕ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΜΠΡΑΟΥΔΑΚΗ ΠΟΥ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΝ ΕΚΤΙΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΑΠ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ Ο ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ. ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΒΟΥΛΟΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥΔΗ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥΔΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΠΡΑΟΥΔΑΚΗΣ, ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ.?
ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΛΟΥΚΕΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΓΓΕΛΟΥΔΗ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ .

Ο ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ

Anonymous said...

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

http://aoposeidon-handball-a2.blogspot.com/2010/05/blog-post_18.html