Στους -4- της Ευρώπης ο Παναιτωλικος! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στους -4- της Ευρώπης ο Παναιτωλικος!

Αποκλείστηκε η πρωταθλήτρια Αβαν Γκαρντ

Σπουδαία επιτυχία για το ελληνικό Μπιτς χάντμπολ και τον σύλλογο του Παναιτωλικού αποτελεί η πρόκριση της ομάδας στα ημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος συλλόγων μπιτς χάντμπολ (Μάστερς) που διεξάγεται στο Εσπίνιο της Πορτογαλίας. Η ελληνική ομάδα στο 3ο και τελευταίο της ματς στον 2ο όμιλο επικράτησε 2-0 (20-16, 17-16) της ελβετικής Ταιφούν και εξασφάλισε την παρουσία της στις 4 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Η ομάδα του Αγρινίου θα αντιμετωπίσει αύριο στις 2μ.μ. την Κροάτικη Ντετόνο Ζάγκρεμπ, που θεωρητικά είναι το φαβορί για το χρυσό.
Αντίθετα η πρωταθλήτρια Ευρώπης Αβαν Γκαρντ δεν κατάφερε να υπερασπιστεί το στέμμα της, χάνοντας 2-0 από την ελβετική Πλαγιαντέτες και με δύο ήττες σε τρία ματς αποκλείστηκε από την συνέχεια της διοργάνωσης και πλέον θα διεκδικήσει αύριο την 5η θέση.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ- ΤΑΙΦΟΥΝ 2-0 (20-16, 17-16).
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Βασίλης Χαραλαμπάκης): Στάντλερ 16, Χαραλαμπάκης, Ραμμόπουλος, Γιαννιώτης 2, Βραχιολίδης, Κίτσος, Ζήσης 6, Αλμπάνης 13.
ΤΑΙΦΟΥΝ (Στέφαν Ρίχνερ): Αφλόλτερ 12, Ελγλόφ 8, Φίλσεφ, Χάφλιγκερ, Κούντζ, Μόσερ 11, Σπίγκελμπεργκ 1, Στογιάκοβιτς.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Παναγιώτης Στεργίου (πρόεδρος ερασιτέχνη Παναιτωλικού): «Συγχαρητήρια στα παιδιά. Ευχαριστούμε για την χαρά που μας έδωσαν. Βέβαια αυτή η πρόκριση μας ανοίγει την όρεξη και κοιτάζουμε ψηλότερα. Με πήραν τηλέφωνο οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας, οι οποίοι πέραν από τα συγχαρητήρια περιμένουν και αυτοί κούπα».

Βασίλης Χαραλαμπάκης (προπονητής Παναιτωλικού): «Οι καθηγητές που είχα το 2008 στο σεμινάριο προπονητικής της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ήρθαν μετά τους αγώνες και μου έδωσαν συγχαρητήρια για το στήσιμο της ομάδας. Η πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης ήταν ένας στόχος που είχαμε θέσει εδώ και πολλά χρόνια και εκπληρώσαμε σήμερα. Δεν σταματάμε όμως εδώ. Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις αύριο για να κάνουμε την υπέρβαση».

Μαρία Καραντώνη (προπονήτρια Αβαν Γκαρντ): «Κάναμε δύο χάλια παιχνίδια. Τίποτα δεν λειτουργούσε. Τα σκορ ήταν τόσο χαμηλά. Σε κανένα τουρνουά μέχρι σήμερα δεν είχαμε τόσο χαμηλή συγκομιδή. Ισως να ήταν η κούραση από το πρωινό ματς που τα δώσαμε όλα. Δεν καταφέραμε δυστυχώς να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας. Δεν πιστεύω ότι μας επηρέασε αρνητικά η νίκη κόντρα στις ισπανίδες. Απλά μας επηρέασε ότι
μπήκαμε πολύ χαλαρά κόντρα στην πορτογαλική ομάδα. Τώρα ο στόχος είναι η 5η θέση».

4 comments

Anonymous said...

ΞΕΚΑΒΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΩΡΕ ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗ.

ANGELINA said...

POLLA MPRAVO STA PAIDIA TOY PANAITOLIKOY!SYGXARITIRIA SE OLOYS!

Anonymous said...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ Γ.Φ.Σ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ.ΑΞΙΟΙ
E.T

Anonymous said...

bravo sta paidia sigxaritiria gia tin prospathia kai ti thesi pou katelaban .apo pote omos eginan ethniki omada pios tous edose to xrisma eleos paidia tous eautous sas koroideuete prota