Συγνώμη έκανα λάθος - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Συγνώμη έκανα λάθος

Στα.. 7 μέτρα με τον ΚΩΝ/ΝΟ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο του αθλήματος. Ήμουν από τους υπέρμαχους της άποψης πως πρέπει να μπουν στο χάντμπολ Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός για να πάει μπροστά. Δεν μου έφτανε ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ και ήθελα και τους άλλους χούλιγκανς και των άλλων ομάδων. Μη σώσει και γίνει ποτέ πρώτο άθλημα στην Ελλάδα, 2ο, 3ο, 4ο ας παραμείνει 5ο και ας μας περάσει και το Μπέιζμπολ. Καταφέραμε σε 45 λεπτά ότι δεν έγινε τα 33 χρόνια που υπάρχει το άθλημα στην Ελλάδα να το κάνουμε διάσημο. Μέχρι και τον Καναδά έφτασε η χάρη μας. Μπράβο μας!!! Ας μείνουμε με τους 10 φιλάθλους στο γήπεδο, τους γραφικούς και την μιζέρια μας, εξάλλου αυτή μας αξίζει. Να μπορέσει να φέρει ο πατέρας το γιο στο γήπεδο χωρίς καν να μπει στην διαδικασία να δει ποιες ομάδες παίζουν. Ας μείνουμε χαντμπολάκι, καλύτερα.

Εμείς είμαστε οι ηθικοί αυτουργοί
Αυτό που έγινε στη Λαμία ήταν δολοφονική επίθεση και φταίμε όλοι. Εβλεπα ανθρώπους με ανοιγμένα κεφάλια ακόμα και στη γραμματεία, είδα άνθρωπο στο νοσοκομείο με επίδεσμό σε όλο του το σώμα από μαχαιριά, είδα άνθρωπο να του έχει γυρίσει το πόδι 180 μοίρες. Εμαθα για άνθρωπο που έκανε 145 ράμματα, για άνθρωπο που είχε 10 τραύματα στο κεφάλι και άλλον που είχε εγκαύματα. Είδα πλακάκια, μάρμαρα και τζάμια να εκσφενδονίζονται προς πάσα κατεύθυνση και το μόνο που δεν έχουμε δει από καθαρή τύχη είναι κηδειόχαρτα.
Κανείς δεν είναι άμοιρος ευθυνών από την ομοσπονδία, τους παίκτες, τους προπονητές, τους παράγοντες, τους δημοσιογράφους, όλους. Είμαστε όλοι εμείς οι άνθρωποι του αθλήματος οι ηθικοί αυτουργοί. Εμείς οι δημοσιογράφοι επιζητούμε τις μεγάλες ομάδες. Γράφαμε, γράφουμε και θα γράφουμε για αυτές. Το τίμημα της ακροαματικότητας, της τηλεθέασης, της αναγνωσιμότητας, των πωλήσεων εφημερίδων είναι βαρύ. Πολύ βαρύ. Αν θες να τα έχεις αυτά παίρνεις πακέτο και τους στρατούς των μεγάλων ομάδων. Όχι εγώ προσωπικά δεν θα πάρω. Προτιμάω να φιλάω κατουρημένες ποδιές για να πάρω 100 λέξεις παραπάνω και να γράψω για το άθλημα που αγαπάω, προτιμάω να τσακώνομαι κάθε μέρα με τους ανωτέρους μου για τον χώρο, προτιμάω να σκίζομαι κάθε Σαββατοκύριακο για να βγάζω πέρα βόλεϊ και χάντμπολ με ένα μισθό. Να βλέπω το ένα επαγγελματικά και το άλλο συναισθηματικά. Προτιμάω να τα ακούω από τους χαντμπολικούς ότι πούλησα το άθλημα και δεν ασχολούμαι πια τόσο πολύ, προτιμάω τα πάντα, από αυτό που βίωσα στη Λαμία.

Να παραιτηθούν όλοι
Θα πρέπει όλοι αυτοί που έχουν ευθύνη να παραιτηθούν. Θα το έκανα και εγώ, αλλά από αυτό που κάνω ζω την οικογένεια μου. Δεν είναι εθελοντική θέση. Αυτοί που είναι στην ομοσπονδία όμως είναι εθελοντές. Το 90% των συμβούλων είναι μαριονέτες και το ξέρουμε εδώ και μήνες και κωφεύουμε. Ποια ανανέωση μωρέ; Ποιοι εμφανίζονται στα Δ.Σ., ποιοι τρέχουν για το χάντμπολ από όλους αυτούς. Μόνο ο Σταυρακάκης και 1-2 ακόμα. Η ΟΧΕ βγάζει πρόεδρο –παρότι ο Σίμος είναι συμπαθέστατος και ηθικός, αλλά δεν μπορεί να διοικήσει- από το Δ.Σ. (νομικά σωστό, όχι ηθικά) και όχι από την απόφαση των σωματείων, για την ομοσπονδία που ενώ στους 13 ψήφους υπήρχε ένα άκυρο και ένα λευκό ψηφοδέλτιο στην ψηφοφορία για το νέο πρόεδρο, ανακοίνωσε πως υπήρξαν 12 υπέρ και ένα λευκό, που μόλις μύρισε το μπικικίνι –και ήθελε να μην πληρώσει και οδοιπορικά στους δημοσιογράφους και δεν πλήρωσε διανυκτέρευση ούτε στους διαιτητές- πέταξε την σκούφια της, που κάνει κεκλεισμένων των θυρών τις τεχνικές συσκέψεις του φάιναλ- φορ, ενώ δύο χρόνια πριν οι δημοσιογράφοι τράβηξαν κλήρο για τους διαιτητές, για την ομοσπονδία που πήγε τη διοργάνωση στη Λαμία για να μην έρθει κανένας χαντμπολικός και να παρακαλάνε για ένα εισιτήριο παίκτες και προπονητές, για μια ομοσπονδία που ποτέ δεν ακούει, που δεν μαθαίνει από τα λάθη της, που δεν δέχεται καμία παραίτηση. Εχουν γίνει καμία δεκαριά παραιτήσεις –με τελευταία αυτή του Χατζηιωάννου, που δεν βγήκε στο φως της δημοσιότητας- από την αρχή της σεζόν και ως εκ μαγείας όλοι τις πήραν πίσω. Μην στενοχωρήσει κανέναν η ΟΧΕ, μην χαλάσει την μαγιά, μην πληρώσει κανείς. Ε, έτσι όπως τα κάνατε θα πληρώσουν όλοι. Μια ομοσπονδία που δεν σκέφτηκε καν ότι μπορεί να γίνει κρανίου τόπος η Λαμία. Ηθελε να μην στενοχωρήσει τον ΠΑΟΚ. Ούτε η Μαρία Τερέζα δεν είχε τόσες ευαισθησίες.
Μια φοβισμένη ομοσπονδία, που μόνο στη Λαμία δεν φοβήθηκε, αλλά το έπαιξε μάγκικη και πήρε την χειρότερη απόφαση που έχει παρθεί ποτέ, να ξεκινήσει η διοργάνωση.
Ανεξάρτητα το τι έλεγαν οι ομάδες και η αστυνομία –που μόνο τσίρκο μπορώ να την χαρακτηρίσω- έπρεπε να πάρει την ευθύνη και να αναβάλει το φάιναλ- φορ. Αλλα που είναι τα «κάκαλα» όμως να το πράξετε.
Κύριοι παραιτηθείτε όλοι. Αποτύχατε και αποτύχαμε στην μεγαλύτερη πρόκληση και ευκαιρία για το άθλημα. Γίναμε διεθνώς ρεζίλι. Το πλοίο βούλιαξε και μας πήρε όλους. Αναλάβετε για μία φορά τις ευθύνες σας. Ναι, η αστυνομία έχει την μεγαλύτερη ευθύνη, όμως αυτή δεν θα την κρίνω εγώ, αλλά άλλοι. Δεν μπορείς να αλλάξεις την αστυνομία, η ΟΧΕ μπορεί να αλλάξει όμως και νοοτροπία και να γίνει πιο ουσιαστική. Υπάρχουν άνθρωποι απ’ έξω που η υπάρχουσα διοίκηση τους έχει αποκόψει, τους έχει απομονώσει, δεν περισσεύει κανένας.

Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο
Πάμε και στις ομάδες. Ολες φταίνε. Ακόμα και αυτές που δεν ήταν στο φάιναλ- φορ. Που είναι η αντιπολίτευση; Που είναι τα σωματεία, που είναι η φωνή τους; Όλα να βολευτούν θέλουν. Το καθένα για την πάρτι του. Να πάρουν 1-2 κουκιά παραπάνω στην διαιτησία, μια θεσούλα στο επόμενο Δ.Σ., μια θεσούλα σε καμία επιτροπή. Οι τέσσερις ομάδες του φάιναλ- φορ. Ολες έδωσαν εισιτήρια σε οπαδούς- χούλιγκαν. Ακόμα και τα Βριλήσσια και ο Δούκας (χωρίς να το γνωρίζουν και χωρίς φυσικά να είχαν πρόθεση) και καμία ομάδα δεν είπε «ρε παιδιά τι αγώνες θα κάνουμε. Αναβάλλεται το τουρνουά». Ολες έλεγαν όχι. Ολες σκεφτόντουσαν τα λεφτά και όχι το μακελειό και τις ανθρώπινες ζωές, που από τύχη δεν θρηνήσαμε.
ΠΑΟΚ και ΑΕΚ δεν ξέρανε τι πούπουλα έρχονται; Δεν ξέρανε τι θα γίνει; Όλοι ξέρανε, όλοι το περίμεναν και τι έκαναν; Τα έδωσαν τα εισιτήρια και μετά έκαναν την κορόιδα. Η ΑΕΚ δεν ήξερε πως μετά το σπάσιμο του συνδέσμου πως κάποιοι θα έρθουν από Αθήνα μόνο και μόνο για αντίποινα; Που συζητάμε για το αν έχουν αντικειμενική ευθύνη, όταν αυτοί που διοικούν είναι οι ίδιοι οπαδοί. Είναι οι ίδιοι που σε κάποια ματς μπαίνουν στο γήπεδο και φτύνουν, βρίζουν, προπηλακίζουν παίκτες και διαιτητές. Στον ΠΑΟΚ μία από τα ίδια υπάρχουν παράγοντες που δυσφημούν το άθλημα και μόνο με την παρουσία τους, που φεύγουν παίκτες από την Ελλάδα και λένε τα χειρότερα για αυτούς, που πουλάνε οπαδιλίκη (το ίδιο και κάποιοι παίκτες), που το «yes master» είναι σκοπός της ζωή τους. Κανένας εκ των παραγόντων της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ δεν καταδίκασε τα γεγονότα. Δεν διάβασα στην ανακοίνωση της ΑΕΚ να λένε πως «αυτοί δεν είναι δικοί μας. Δεν είναι οπαδοί μας. Εκαναν ντου, μπήκαν χωρίς εισιτήρια». Δεν είναι στις ανακοινώσεις ΟΧΕ και ΑΕΚ να μιλάνε για ευθύνες που έχουν οι ίδιοι. Για την ΟΧΕ φταίνε τα σωματεία και η αστυνομία για την ΑΕΚ η ΟΧΕ και η αστυνομία. Καλά ο ΠΑΟΚ δεν το συζητάω ούτε καν μπήκε στον κόπο να βγάλει ανακοίνωση, οι οπαδοί του διαπραγματεύονταν την ελευθερία αυτών που πήγαν στο τμήμα και ένα σωρό τύποι σιγοντάρισαν και συμπαραστέκονταν σε αυτούς που έφυγαν στη 1 το βράδυ από τη Θεσσαλονίκη με οργανωμένο σχέδιο μέσο Δομοκού για να κηρύξουν τον πόλεμο. Ο ένας δε παράγοντας του ΠΑΟΚ, που είναι και αστυνομικός τα έβαλε με όλο τον κόσμο και έβαζε χέρι λέγοντας: «Είστε άσχετοι τι ξέρετε εσείς από μέτρα;». Τι λες ρε παλικάρι χρειάζεται ιδιαίτερη γνώση για να καταλάβεις πως εδώ γίνεται μακελειό και δεν υπάρχει κανένα σχέδιο;
Όλοι αυτοί –εκτός από τους χούλιγκαν- είναι το ελληνικό χάντμπολ. Κύριοι είμαστε κλάματα.

SAVE THE HANDBALL ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ

70 comments

Anonymous said...

Μπράβο για το άρθρο. Απενεργοποίησε τον μετριασμό σχολίων και θα δεις πόσοι πολλοί είναι οι χαντμπολικοί.

Anonymous said...

Κώστα μίλησες από καρδιάς και μίλησες στις καρδιές όλων μας. Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ σε όσα λες. Όλοι φταίνε και κανένας δεν μένει απ' έξω για αυτό που έγινε. Ντροπή σε όλους...

Anonymous said...

αρκετα ΟΨΙΜΗ η κριτικη
αλλα τουλαχιστον εσυ εχεις
τ αρχιδια να κριτικαρεις τα αθρωπακια του χωρου μας .
Οταν μιλουσαμε για επαγγελματιες παραγοντες που ρουφουν το αιμα του αθληματος γιναμε εχθρος !!!
ολοι βολεμενοι ειναι πλεον
απο τον προεδρο μεχρι τον γυμναστακο που μπηκε τεφαα με μαιμου συμμετοχες
να ξερεις οτι τωρα εισαι στοχος
ολο το συστημα θα εχεις κοντρα
(ποιο συστημα δηλ,τις αχρειες ορντινατσες που ζουν απο το χαντμπωλ)
αλλα ειναι και η ευκαιρια να τους ξεφτιλισεις μπας και διορθωθει κατι
τα αυγα εσπασαν,ας γινει και η ομελεττα
μην τα κουκουλωνετε

Anonymous said...

tis dilosis tu saoulidi tis diavase kanis?? i astinomia itan anetimi ke i kerkida tu paok dextike dolofoniki epithesi. bravo re megale.. etsi pula paoktzidiko sinesthima ,tha ginis laikos iroas..bravo!file dolofoniki epithesi dextike olos o filithlos kosmos pu agapuse to handball ke perimene na sas di na pezete ke na ''skotoneste '' sto gipedo gia niki. Se kamia periptosi den dextikan dolofoniki epithesi i opadi tu paok pu katevikan stin lamia,dioti afti pigan me sxedio opos ke to idio sigura ekanan ta ala '' kalopeda '' tis aek pu anevikan gia ton idio akrivos logo.poli atixes i dilosis su,ke an esis den exete ta arxidia na tus katadikasete fovumeni min tixon ke den ksanapatisun sto gipedo tote..perimene ke deftero giro.

Anonymous said...

μπραβο κωστα και συγχαρητηρια για το αρθρο σου.ειπες τα πραγματα με το ονομα τους.ολοι τα ξερουν και δεν μιλαει κανεις.ολοι υποκριτες...

Anonymous said...

1 φορα δημοσιογραφος παραδεχεται τα κακως κειμενα στον ελληνικο αθλητισμο γενικοτερα.οσον αφορα το χαντμπολ ετυχε να ειμαι παρων στο 1ο παιγνιδι χαντμπολλ της αεκ στην α1 πριν 5-6 χρονια.απο τοτε φαινοταν οτι ειναι ζητημα χρονου να συμβει.

Anonymous said...

Τρομάρα τους βγάζουν και δελτίο τύπου και λένε ότι είναι πρωτεργάτες κατά της βίας κι για παράγοντες που υποθάλπουν τη βία κλπ. Σκατά στα μούτρα τους. Υποκριτές και φαρισαίοι. Μήπως εγώ είμαι πρόεδρος της ΕΣΧΘ και μέλος της ΔΕΠ ή αυτοί που φωτογραφίζετε στην γελοία ανακοίνωση σας? Μπορείτε να μας θυμίσετε πρωτεργάτες κατά της βίας την απόφαση σας για τον ξυλοδαρμό μικρών παιδιών πέρυσι στο εφηβικό? Τι έγινε με την περίπτωση του Βατάλη μέλους του ΔΣ? Τι έγινε με την υπόθεση του αθλητή Πουρνάρα? Εσύ ρε Χατζηδημητρίου μου φαίνεται ότι είσαι από άλλο κόσμο. Ζητάς να παραιτηθούν ποιοί? Οι καρεκλοκένταυροι? Ή οι κωλυώμενοι? Ψάξε κι εσύ λίγο. Κοιμάσαι όρθιος? Κάνε μια έρευνα για την υπόθεση ενός μέλους του ΔΣ που έχει ασυμβίβαστο? Να δεις λαβράκια που θα βγάλεις. Όρεξη και θέληση να έχεις να το πας μέχρι τέλος και θα σου έρχονται σιγά σιγά, πληροφορίες που θα τρίβεις τα μάτια σου.
Υ.Γ Πρωτοπόρε χαιρετίσματα στο Μπιτσαξή. Θα έχετε πολλά να συζητήσετε αύριο για την εφαρμογή της νομιμότητας.

Anonymous said...

ΚΩΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕΣ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΤΑ ΧΑΖΑ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΧΑΝΤΜΠΩΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ. ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ?? ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΚΤΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ??
ΕΙΔΕΣ ΠΟΣΗ ΖΗΜΙΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕΣ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΩ ΠΩΣ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ , ΟΛΩΝ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΤΕ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΣΑΣ.
ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΕΙΧΕ ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ , ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝΑ ΘΑ ΕΧΕΙ. ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΟΧΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΣΚΥΨΑΝ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΟΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΨΙΜΟΙ ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗΔΕΣ, ΠΕΤΡΙΔΗΔΕΣ ΚΛΠ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ ??? ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΙΛΟΥΝ ?? ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ !!! ΦΤΑΝΕΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ !!!
ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΟΜΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΟΧΕ , ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ , ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ, ΑΘΛΗΤΩΝ , ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ. ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΧΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ?? ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ?? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ, ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ, ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ, ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ, ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ, ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΠΕΝΔΥΣΕ Η ΟΧΕ?? ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ??? ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ?? ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΟΥ κ. ΠΑΝΤΕΛΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ ?? ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ??? ΑΝ ΝΑΙ ΚΑΝΕ ΚΩΣΤΑΚΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ , ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ !!! ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ , ΑΛΛΑ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΚΙΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΛΛΗΤΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥ κ. ΠΑΝΤΕΛΗ ??
ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ.
ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ- ΕΝΩΣΕΩΝ, ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΟΧΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΡΓΟ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ? ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ?? ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ?? ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΖΟΥΝ ΟΙ ΚΛΙΜΑΚΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ?? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ?
ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΑΥΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΜΕ ΟΜΕΛΕΤΑ !!! ΕΔΩ ΣΕ ΘΕΛΩ ΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ.

Ανδρέας Κόγκας said...
This comment has been removed by the author.
Ανδρέας Κόγκας said...

Κώστα είναι ό,τι καλύτερο διάβασα από εσένα στα χρόνια που σε γνωρίζω. Σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις της ΟΧΕ η στάση μου ήταν ΛΕΥΚΟ. Η μια και μοναδική φορά που ψήφισα ήταν μόνο τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗ (πριν αρκετά χρόνια). Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ πρέπει όλοι να σταματήσουμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας, πρέπει όλοι να αγωνιστούμε να βοηθήσουμε το άθλημα να απαγκιστρωθεί από το "ΟΝΕ ΜΑΝ SHOW" και να βοηθήσουμε με έργα και όχι με λόγια, ώστε η επόμενη μέρα να είναι μέρα γόνιμου διαλόγου και έργων και όχι ύβρεων και κριτικής.
Και επειδή ποτέ μου δεν κρύφτηκα και δεν φοβήθηκα

Με εκτίμηση
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΓΚΑΣ

Anonymous said...

Να μας πουν τα "μεγάλα σωματεία" της ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ποιοι ηταν αυτοί που μοίρασαν τα εισιτήρια στους χουλιγκάνους της λαμίας ?
Να μας πουν οι προπονητές και οι έφοροι πως διαχειρίστηκαν την κρίση που γνώριζαν όλο αυτό το διάστημα?
Μα μας πεί ο Πετρίδης και Σταματιάδης τι έκαναν να περιφρουρήσουν το άθλημα ? Μα μας πουν οι Παπαδόπουλος-Σαουλίδης τι έκαναν για το καλο του αθλήματος σαν αθλητές και φυσικά οι Σειρεκίδης, Αρβανίτης??
Να μας πουν οι της ΟΧΕ γιατί μοίρασαν εισιτήρια στους κανίβαλους μεσω των σωματείων και όχι στα παιδιά των ηλικιακών πρωταθλημάτων της?
Τέλος πάντων να απολογηθούν όλοι !!

Anonymous said...

ΕΔΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΩΛ? ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ F4 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Η ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ.ΦΥΣΙΚΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ Κ.ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ IMAGE.ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ (ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΘΜΟ)ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΚΡΥΦΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΣΥΝΑΝΤΙΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΧΑΜΟΣ.ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΘΕΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΣΤΥΧΟΣ.ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ moto ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ,ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.ΣΥΜΦΩΝΟ ΦΤΑΙΕΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΟΧΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ.ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΦΥΛΑΞΑΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΣΑΣ.ΑΣ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ.ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.( ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΕΣΕΝΑ ΣΑΝ ΟΧΕ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ -ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ )- ΜΕΤΑ ΟΙ 2 ΟΜΑΔΕΣ ( ΠΑΟΚ & ΑΕΚ ) ΘΕΛΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ 750 ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΝΕ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΩΛ?? ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΟΥΤΕ 10 ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΔΩΣΑΤΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ? ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΦΑΣΑΡΙΕΣ? ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΩΛ ΠΟΥ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΠΟΝΑΝΕ ΧΑΘΗΚΕ.ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ, ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΟΥΝ (ΜΕ ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΕΡΙΧΝΑΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΑΘΛΗΜΑ)ΣΤΟ ΧΑΝΜΠΩΛ.ΚΡΙΜΑ

Anonymous said...

αν ήρθε με αυτά που έγιναν η ώρα να μιλήσουν όλοι και να καθαρίσει το άθλημα....τότε πρέπει όλοι να ντρεπόμαστε που τόσο καιρό απλά δεν τα λέγαμε..!!
Κύριε Κώστα καλά όσα λες...αλλα άθελα σου η όχι ήσουν μέρος του συστήματος. έκανες ταξίδια με τον Παοκ k το ότι ζητάς συγγνώμη είναι προς τιμήν σου.
ευθύνη έχουν όλοι όσοι έχουν μπει στην ομοσπονδία με έναν και μονο στόχο .... το οικονομικό και προσωπικό όφελος.
υπάρχουν και παίχτες που έχουν ευθύνη για την συμπεριφορά τον κάφρων αυτόν ( όπως κάποια extrem των μεγάλων ομάδων που άθελα τους κατά την γνώμη μου, δυναμίτιζαν την συμπεριφορά αυτων).
Αλήθεια ποτε θα κοιτάξουμε ανοιχτά ότι το άθλημα πεθαίνει γιατί δεν υπάρχει καμια απόλυτως στήριξη στις μικρές ομάδες που δεν έχουν γήπεδα, που όταν έχουν γήπεδο έχουν πολύ λίγες ώρες ώστε να έχουν ακαδημίες, πως θα έχουμε ανάπτυξη αν δεν μπει το άθλημα μέσα στα σχολεια όπως το basket και το βόλευ..? υπάρχουν 3-4 ομάδες που τα κατάφεραν να έχουν μια συνεχεια και με ποιότητα στις ακαδημίες τους και από εκεί και πέρα το χάος.
Ας παρθούν μεγάλες αποφάσεις αν υπάρχουν κότσια...
ας πάει στην A2 και ο Παοκ και η ΑΕΚ και μετά θα δείτε αν μπορούν οι ίδιες οι ομάδες να τους ελέγχουν. μπορούν απλά δεν θέλουν γιατί τους βολεύει. δεν έχω κάτι με τις συγκεκριμένες ομάδες όμως κάποτε πρέπει να γίνει η αρχή.
εγώ ήμουν αθλητής 19 χρονια και τώρα νιώθω πολύ άσχημα που ακούω να μιλάνε έτσι και να απαξιούν το handball μας.
ας βγούν όλα στην φορα και να γίνει μια νέα αρχή με βάσεις και συμπεριφορές που να αξίζουν.

Anonymous said...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ???
ΕΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΟΙ=ΑΣΧΕΤΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΠΟ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΟΙ ΒΑΒΡΑΡΟΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΜΕ ΚΡΑΝΗ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ, ΜΕΣΩ ΔΟΜΟΚΟΥ ? ΤΟΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΕΣΥ ?? ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΣΤΕΛΙΟ ΣΕΙΡΕΚΙΔΗ ??
ΕΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΟΙ= ΑΣΧΕΤΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΣΑΚΚΙΔΙΑ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΣΑΣ ?? ΠΑΝΤΕΛΗ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ? ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΡΒΑΝΙΤΗ ?
ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΟΥΛΕΨΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΟΣΤΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΑΣ, ΟΙ ΠΕΤΡΙΔΗΣ, ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗΣ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΕΣΩ ΘΥΡΑΣ 4 ΚΑΙ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ, ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΑΛΗΤΕΣ ΤΑ ΕΙΣΗΤΙΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΟΧΕ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ? ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΤΟΝ κ. ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΑΛΛΑ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΧΡΕΩΜΕΝΟ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ(ΠΙΛΑΦΑΣ- ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ). ΕΓΙΝΕ ΔΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ?? ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΔΡΑΝΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΣΕΛΓΗΣΑΤΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ??
ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ , ΟΧΙ ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΤΕ. ΤΡΕΙΣ ΑΝΑΘΡΩΠΟΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ-ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ,ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ, ΠΙΛΑΦΑΣ- ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ , ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ??
(Ο ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ) ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ? ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ?

Anonymous said...

αντρεα κογκα αλλου αυτο το παραμυθακι σου
στηριξες και στηριζεις την οχε με τα γνωστα πατρινα καραγκιοζηλικια
δεν μας ενδιαφερει τι ψηφισες , κοιτα που εφτασε το αθλημα
ευθυνες σε ολους τους συντελεστες του τελικου και ειδικα σ αυτους που μοίρασαν τα εισιτήρια του αγώνα

Anonymous said...

Δηλαδή για να καταλάβω-και τι έγινε που μπήκανε τα 'μεγάλα' σωματεία στο άθλημα;Μήπως έφεραν τα μεγάλα μπάτζετ(ο ΠΑΟΚ έχει 300.οοο και η ΑΕΚ δεν έχει γήπεδο να προπονηθεί!),μήπως έκαναν τις τρομερές επενδύσεις;υποδομές;
Και στα ίδια τους τα σωματεία τα παιδιά του χάντμπωλ είναι κάτι σαν ανέκδοτο!
Αμ οι άλλοι οι τρομεροί επενδυτές στο γυναικείο-βλέπε Ορμή και Αναγέννηση Άρτας-μας έχουνε φλομώσει στο παραμύθι και στη μόστρα,και ουσία μηδέν(και τους ήμαστε και υποχρεωμένοι!)
Ότι κατάφερε το ελληνικό χάντμπωλ το κατάφερε μόνο του τα χρόνια πρίν του 2000-τότε που αυτοί που ασχολούνταν μ'αυτό έπαιρναν ψίχουλα αλλά είχανε μεράκι!!
Απο τότε και μετά μας έχουν πνίξει τα ΣΚ...:(
Λοιπόν να πάρει αλά μπρατσέτα ο ΠΑΟΚ την ΑΕΚ,ο Σκιαθάς τον Κρανιώτη,η ΕΤ3 το sport+,οι σωτήρες της ομοσπονδίας τους υπαλήλους τους και να μας αφήσουν ήσηχους(όπως μας απειλούν όταν δέχονται κριτικές) -ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΞΑΝΑ!!!
Ευχαριστώ πολύ!
Υ.Γ.Σιγά μην φύγουν:(

Anonymous said...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ,ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ...ΡΕ ΣΥ ΧΑΣΟΔΙΚΗ,ΕΦΤΑΣΕΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΑΚΡΑΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥ?!ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΗΔΗ,ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ "ΜΑΓΑΖΙ" ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ,ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΠΡΟΒΟΛΗ,ΤΗΝ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΡΟΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ,ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥ ΟΠΑΔΙΣΜΟΥ...ΕΛΠΙΖΩ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ,ΝΑ ΤΙΣ ΚΡΥΨΕΙΣ,ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΠΙΔΥΚΝΙΕΙΣ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΣΟΥ ΑΥΡΙΟ-ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ...

Anonymous said...

file 7:37 pios ine xasodikis pu les ? grapse to onoma tu se parakalo gia na mathume gia pion les

Anonymous said...

Διάβασα με μεγάλη προσοχή τα σχόλια όλων των φίλων.
Θα ήθελα να ξεκινήσω με τις ομάδες οι οποίες δεν καταδίκασαν την συμπεριφορά των ''οπαδών'' της αλλά το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να τους αφήσει ελεύθερους η αστυνομία.
Την στιγμή αυτή που γράφω άκουσα δήλωση του αστυνομικού διευθυντή της λαμίας, ο οποίος είπε συγκεκριμένα: προτιμήσαμε να γίνει ο αγώνας επειδή οι φίλαθλοι βρισκόντουσαν στην πόλη, και ήταν προτιμότερο να γίνουν μερικές ζημιές στο κλειστό παρά στην πόλη!
Επίσης ο ίδιος ο Γενικός γραμματέας αθλητισμού παρότρυνε να γίνει ο αγώνας από την στιγμή που έδωσε διαβεβαίωση η αστυνομία.
Δεν θεωρώ λάθος την επιλογή της λαμίας, αλλά το ότι έδωσαν εισιτήρια στους κάφρους.Επίσης θα ήθελα να σχολιάσω την συμπεριφορά των προπονητών και των παραγόντων των ομάδων οι οποίοι δεν έκαναν το παραμικρό αντιθέτως είχαν και κάποιες αψιμαχίες.
Οι προπονητές ήθελαν να γίνει το παιχνίδι ( βλέπε Σερεικίδης ) και κάποιοι παράγοντες της ΑΕΚ έλεγαν στους παίκτες του ΠΑΟΚ ''ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ'' ξεχνώντας τι μέρα ήταν εχθές!
Κώστα μου κάνει εντύπωση αφού όπως λες γνωρίζεις πολλά γιατί δεν βγαίνεις να πεις τα πράγματα συγκεκριμένα και με το όνομά τους!
Εσυ δεν είσαι μέρος του συστήματος και γιατί έκρυψες την αλήθεια όλον αυτόν τον καιρό?
Ότι έχεις να βγείς και να πεις οτιδήποτε γνωρίζεις μα στοιχεία.
Τώρα θεωρώ ότι μετά τις τιμωρίες που θα ρίξει ο αθλητικός δικαστής , δεν θα ξαναπατήσουν οι κάφροι στο γήπεδο.
Κώστα μέχρι τώρα κανείς δεν μας έπαιρνε στα σοβαρά και έλεγαν: έλα μωρέ στο χάντμπολ θα γίνουν φασαρίες?
Είναι μία καλή ευκαιρία για ξεκαθάρισμα και να γυρίσει το χάντμπολ στην ηρεμία του και στους ρυθμούς του.Είμαι της άποψης να μην γίνει το Final 4 και θα ήθελα την άποψη σας φίλοι.
Το να απαξιώνουμε μια διοίκηση δεν είναι τόσο σωστό,γιατί δεν θυμόσαστε μερικοί οτι οι διοίκηση αγγελούδη κατάφερε να σβήσει χρέος 700,00 αυτά τα χρόνια και να είναι στο σχεδιασμό της ΓΓΑ στα πρώτα 4-5 αθλήματα και να μην κοπούν λεφτά από την επιχορήγηση/
Δεν λέω ότι δεν έχει και τα στραβά της αλλά υπάρχουν και κάποιοι στην Ο.Χ.Ε. (οχι υπάλληλοι)οι οποίοι πραγματικά προσπαθούν και το κάνουν επειδή αγαπούν το χάντμπολ.
Να μην τα ισοπεδώνουμε όλα και τα μηδενίζουμε, ψυχραιμία κύριοι!
Συγνώμη εάν σας κούρασα θα παρακολουθώ τις συζητήσεις και θα συμμετέχω.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Anonymous said...

ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ Η ΜΠΙΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΒΓΗΚΕΣ ΚΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΑΡΖΑΝΙΕΣ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ Ή ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ; ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ; ΗΡΩΑΣ; ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥΔΗ; ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ; ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ; ΑΣΕ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ. ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΣΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΚΛΑΝΟΥΝ ΜΕΝΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥΔΗ. ΑΣΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ. ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

Anonymous said...

o γνωστος αριστερος εξτρεμ.!

Anonymous said...

Eπίσης θα ήθελα να μάθω ποιοί είναι οι παράγοντες που έχουν μείνει στην απ'έξω να μας τους αναφέρεις ονομαστικά για να δούμε ποιοί θα μπορούσαν να είναι διοίκηση εάν παραιτούνταν τώρα όλοι αυτοί που κτά την άποψή σου δε έχουν κάνει τίποτα για το άθλημα.
Επίσης αγαπητέ κώστα θέλω να μου πείς ποιοί έχουν προσφέρει (ονομαστικά) όλα αυτά τα χρόνια,γιατί για να φθάσει κάπου ένα άθλημα δεν πηγαίνει μόνο του!
Θα με συγχωρήσεις άν και συμφωνώ σε αρκετά μαζί σου να σου πω, ότι και εσείς οι δημοσιογράφοι είσαστε όπου φυσάει ο άνεμος και όπου σας βολεύει ανάλογα τα συμφέροντά σας (έως ενός σημείου είναι λογικό)!
Τώρα για ότι λές έχεις στοιχεία , ή τα λες έτσι εν βρασμό ψυχής?
Ξέρεις δεν με πείθει πολύ αυτό το ξέσπασμα σε μια χρονική στιγμή δύσκολη για το χάντμπολ.
Θα προτιμούσα να το έκανες αρκετό καιρό πρίν και όχι τώρα.
Αυτή είναι η άποψή μου και θα ήθελα σε παρακαλώ να μου απαντήσεις.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Anonymous said...

Στο μόνο που διαφωνώ είναι οτι φταίνε οι παίκτες.Με εξαίρεση τον απαράδεκτο Σαουλίδη, οι υπόλοιποι τι να κάνουν;;;Από τον Αύγουστο προπονούνται με αστείους μισθούς παίρνοντας τους κιόλας μετά από 4 και 5 μήνες και έρχεται η ανίκανη ομοσπονδία και η τραγική αστυνομία να αφήσουν 1500 κωλόπαιδα να διαλύσουν μία γιορτή.Αν ακυρωθεί το Final 4 θα είναι ακόμα μία πιστοποίηση της ανεπάρκειας της ομοσπονδίας.Δεν μπορείς να ''ακυρώσεις'' τον ιδρώτα των αθλητών και να τους στερήσεις κάτι που είναι κεκτημένο.Tέλος ΑΕΚ και ΠΑΟΚ πρέπει να τιμωρηθούν αυστηρά και παραδειματικά, ώστε να καταλάβουν ότι τέτοιο κόσμο δεν τον έχουν ανάγκη.

Anonymous said...

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΩΣΤΑ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΩΛ.ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΟΧΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ,ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΑΠΟ ΔΣ ΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΣΤΑ.ΣΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΣ.ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΣΚΑΚΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΟΥΛΙΔΗ ΑΠΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ.ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΕΦΟΣΟΝ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΟΡΟΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΟΣ.

Anonymous said...

Κάτι που πριν 1 χρόνο δεν ήθελε να ακούσει κανείς

Μετά το τέλος του 2ου αγώνα Play off της περσινής αγωνιστικής περιόδου (2008-09) μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ομάδας μας (όλος ο κόσμος είδε τι έγινε μέσω της ΕΤ1 στον συγκεκριμένο αγώνα), πήραμε ένα μήνυμα σαφές και ξεκάθαρο:

« Κύριοι του Άργους, της Βέροιας, της Έδεσσας, του Κιλκίς, της Νάουσας, των Χανίων, δεν θέλουμε τους 200 η 300 υγιείς φιλάθλους του Χάντμπολ που μαζεύετε εσείς στα γήπεδα των πόλεών σας ή σας θέλουμε για να συμπληρώνετε τον απαραίτητο αριθμό ομάδων για το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο και θέλουμε τον ΠΑΟΚ την ΑΕΚ και οπωσδήποτε τον Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό… για να πάει μπροστά το άθλημα ».

Το καλοκαίρι του 2009 κάνοντας τον σχεδιασμό μας, αποφασίσαμε ριζική ανανέωση στην Ανδρική ομάδα και μεγαλύτερο βάρος στις Ακαδημίες (οι οποίες λειτουργούν σε σωστές βάσεις από το 2007 με 120 παιδιά – αθλητές) .

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

ΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗΣ ( ΑΡΓΟΣ 29/5/2010 ) 600 παιδιά σχολικής ηλικίας παιζουν street handball στην Κεντρική Πλατεία

ΗΜΕΡΑ ΝΤΡΟΠΗΣ ( ΛΑΜΙΑ 29/5/2010 ) F4 ΚΥΠΕΛΛΟΥ



Δυστυχώς στις 29/5/2010 ήμασταν οι μοναδικοί άνθρωποι του χώρου, πραγματικά γεμάτοι και ευτυχισμένοι, για το άθλημα που υπηρετούμε με αγάπη από το 1984.

Αντιγραφή από το επίσημο site του Διομήδη Άργους (www.diomidis-handball.gr)
ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΜΑΥΡΙΛΑ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ!!!

Anonymous said...

Η ομοσπονδία τι να κάνει; Να δώσει αυτή τα εισιτήρια αφού εξετάσει τον κάθε οπαδό με συνέντευξη αν είναι καλό παιδί και αξίζει να τα πάρει;
Η Λαμία ήταν σωστή επιλογή λόγω γηπέδου και απόστασης κατά την γνώμη μου.
Το ότι περιμέναμε επεισόδια ήταν αδιαμφισβήτητο καθώς ξέραμε το ποιόν των οπαδών των δύο ομάδων, το ότι δεν υπήρχε άλλη δραστηριότητα για αυτές τις ομάδες σε άλλα τμήματά τους, και την προϊστορία στο Μενίδι, με τις ανακοινώσεις των αθλητών και των διοικήσεων αργότερα.
Ε και; Τι σημαίνουν όλα αυτά; Δηλαδή σε κάθε παιχνίδι που περιμένουμε επεισόδια σημαίνει ότι τελικά θα γίνουν;
Θεωρώ αποκλειστική υπεύθυνη την αστυνομία που χειρίστηκε το θέμα ερασιτεχνικά και δημοσιοϋπαλληλίστικα (αν είδατε πλάνα από τα επεισόδια θα βλέπατε καμιά 20αρια ΑΕΚτζήδες μέσα στο παρκέ να πετάνε καρέκλες και στην άκρη του παρκέ καμιά πενηνταριά αστυνόμους να κοιτάνε τους άλλους στην κερκίδα, τους μέσα στο παρκέ κανένας δεν τους έβγαζε έξω).
Το παιχνίδι θα μπορούσε να είχε γίνει και να μην είχε υπάρξει ούτε μια ανοιγμένη μύτη αν υπήρχε σωστός αστυνομικός σχεδιασμός - και ας είχαν έρθει για οπαδοί οι χειρότεροι βαρυποινίτες από τις φυλακές.
Πως θες να μην γίνουν επεισόδια αφού οι ΑΕΚτζήδες μπήκαν στο γήπεδο χωρίς σωματικό έλεγχο.
Με αγροφύλακες με σκαρπίνι και καπέλο δεν γίνεται δουλειά.
Δεν με ενδιαφέρει τι έγινε στην πόλη το πρωί,ας σκοτωνόντουσαν πεντακόσιοι έξω από το γήπεδο, εγώ σαν άνθρωπος που θέλω να υπάρχει και αύριο το χάντμπολ αξίωνα το παιχνίδι να γίνει και να προστατευτεί ο αγωνιστικός χώρος από τα τσογλανάκια. ΦΤΑΙΕΙ, ΦΤΑΙΕΙ, ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΦΤΑΙΕΙ η ανίκανη αστυνομία που δεν μπόρεσε να κρατήσει τους κάφρους. Και μη μου πείτε ότι δεν έχετε δει με 3-4 εκπαιδευμένες διμοιρίες ΜΑΤ να χέζονται από το φόβο τους και τριπλάσια χουλιγκάνια από αυτά που ήταν στην Λαμία(σημείωση, οι Παοκτζήδες δεν ήταν πάνω από 100 άτομα).
Ο τοπικός αστυνομικός διευθυντής ή όποιος σχεδίασε την ασφάλεια του final four, τελικά θα βγει λάδι; Θα πάρει και παράσημο;

Anonymous said...

ΚΩΣΤΑ ,ΤΑ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ.ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ,ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΕΣ.ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ,ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΟ ΠΕΡΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΝΟ Η ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ(ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ) ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ .ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΟΥΧΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ

Anonymous said...

Δεν ξέρω εάν ακούσατε χθες το πρωί στη ΝΕΤ τι είπε ο Σωτηρακόπουλος και ο Συρίγος (ο μεγαλύτερος πολέμιος του χάντμπολ) όσον αφορά τα επεισόδια και για το αν έπρεπε να γίνει ο αγώνας.Αυτό για απάντηση στον Κο Χατζηδημητρίου που λέει ότι έπρεπε να αναβληθεί ο αγώνας και με αφορμή αυτό να βγάλει την προσωπική κόντρα που έχει με τον Αγγελούδη.
Είναι μια καλή ευκαιρία για να κράξει την Ο.Χ.Ε.Κώστα παραιτήσου πρώτα εσύ και μηη δικαιολογείς τον εαυτό σου ότι εσύ ζείς από αυτό.
Παραιτήσου από το χάντμπολ και μην το παίζεις ήρωας τώρα.Ένας αγώνας δεν αναβάλλεται όπως πολύ εύκολα το λες εσύ ότι δεν είχαν τα κάκαλα!
Εάν άκουσες τον Συρίγο είπε ότι ο αγώνας έπρεπε να γίνει , που θεωρώ είναι πιο έμπειρος από εσένα σε τέτοιες καταστάσεις και έχει ζήσει πολλούς τέτοιους αγώνες.
Ήσουν παρών στην προσπάθεια που έγινε μέχρι και την τελευταία στιγμή για να πάρουν διαβεβαιώσεις ότι μπορεί η αστυνομία να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.Η αστυνομία ευθύνεται 100% για την κατάσταση που δηνιουργήθηκε στο γήπεδο.
Ας σοβαρευτούμε και ας προστατέψουμε το άθλημά μας κύριοι δημοσιογράφοι, όχι μόνο όταν μας συμφέρει αλλά και όταν είμαστε στηναπ'έξω.
Προσοχή τι γράφετε και τι λέτε γιατί όλα τα βλέμματα είναι πάνω μας αυτή την στιγμή και δεν χρειαζόμαστε εσωκομματικό πόλεμο!!

Anonymous said...

αρχίσανε τα παπαγαλάκια!!!

Anonymous said...

ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΚΙΝΕΙ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕΣ ΑΦΗΣΕΙ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΝΙΟΒΙΤΣ , ΤΩΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΚ ΒΑΘΕΩΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΧΑΝΤΜΠΩΛ , ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΧΕΣ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΗΣΟΥΝ ΘΙΑΣΩΤΗΣ ΣΤΟ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΣΤΟ ΧΑΝΤΜΠΩΛ.....ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΔΙΚΤΥΟΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ.ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΩΛ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΑΝ ΚΑΚΙΝ ΚΑΚΩΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ.....D-DAY ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΜΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ....

Anonymous said...

Κύριοι του διοικητικού συμβουλίου και των επιτροπών κάνατε μιά επιλογή πρό 5-6 ετών. Επενδύσατε κύριε Αγγελούδη και υπόλοιποι στην δημιουργία τμημάτων Handball απο της μεγάλες ομάδες. Παρά τις αντίθετες γνώμες αρκετών (τους οποίους και απομακρύνατε). Το Σάββατο πήρατε την απάντηση της επιλογής σας. Πήγαίνετε στο σπίτι σας δεν τα καταφέρνετε. Υπήρχαν και υπάρχουν υγιέστερες δυνάμεις να βοηθήσουν. Θα δούμε αν έχετε κότσια. Τί προβλέπει το πειθαρχικό εξαντλήστε τα. Τα κόλπα, οτι αποφασίζει ο Αθλητικός δικαστής τα ξέρουμε, γιατί μπορεί να δούμε και επίπληξη αφού απο οτι φαίνετε απο την εξέλιξη των σχόλίων του μπλόκ πάλι φταίει η Αστυνονομία κ. Σταυρακάκη ( ο πρώτος θιασώτης της εξέλιξης) που μας το δήλωσε πρωϊ πρώϊ την Κυριακή απο την ΝΕΤ. Αλήθεια αυτός απο υπεύθυνος επικοινωνίας πως βρέθηκε μέλος του Διοικητικού συμβουλίου. Δυστυχώς τελευταία στον τόπο μας πάντοτε φταίνε οι άλλοι. Βέβαια κύριε Σταυρακάκη και Πιλαφά δόσατε τα εισιτήρια στους Σταματιάδηδες και Πετρίδη που ξέρατε τί θα τα κάνουν. Και τώρα σας φταίει η Αστυνομία. Πάρτε δρόμο τώρα.

Anonymous said...

Κώστα ξέρεις πολύ καλά ότι στην ΟΧΕ με πρώτο τον Αγγελούδη μετά το επισόδειο στην Πλατεία του Λαού δεν ήθελαν με τίποτα να γίνει το παιχνίδι. Ο Λαζαρίδης ζήτησε με έγραφο που πρωτοκολήθηκε από την αστυνομία να του δώσουν και γραπτώς την εγγύηση ότι υπάρχουν μέτρα ασφαλειας και δεν θα συμβεί το παραμικρό. Ο ταξίαρχος το μόνο που ήθελε ήταν με κάθε τρόπο να γίνει το παιχνίδι γιατί μετά οι κάφροι θα ήταν ανεξέλεκτοι στην πόλη. Βέβαια με μία διμοιρία που είχε κάτι κοιλαράδες σαν βαρελοφόρους πως μπορουσε να είναι τόσο σίγουρος; Ίσως γιατί βασίζονταν στις ενσιχύσεις. Όμως δεν υπήρχε κανένα σχέδιο και από ένα σημείο και μετά αυτό ήταν η αιτία να χαθεί εντελώς ο έλεγχος. Οι καφροι από την Αθήνα μπήκαν με σακίδια γεμάτα φωτοβολίδες. Είδα έναν τέτοιο στην τηεόραση από αυτούς που είχαν μπει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Όταν η αστυνομία σου λέει "ΝΑ ΠΑΊΞΕΤΕ , ΕΓΏ ΕΓΓΥΌΜΑΙ" τι παραπάνω να κάνεις. Και την ίδια άποψη είχαν και οι πιο ψηλά. Είναι εύκολο να κατηγορείς και ακόμη πιο εύκολο όταν γίνεται ανώνυμα Θα έβαζα το δικό μου όνομα αλλά ξέρω ότι μετά θα βρουν την αφορμή να πουν κάποιοι διάφορα, ΑΝΩΝΥΜΑ, όπως γίνεται πάντα. Καλή η αυτοκριτική αλλά δυστυχώς καποιοι την εκμεταλλεύονται ΑΝΕΝΤΙΜΑ

Anonymous said...

Είναι μια μεγάλη γιορτή για το χάντμπολ. Όλες οι ομάδες θέλουν την κατάκτηση του τροπαίου. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό. Όλοι οι παίκτες αντιμετωπίζουν το θεσμό με σοβαρότητα και θέλουμε να περάσουμε το Σάββατο στον τελικό για να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας. Θα έχουμε 750 φιλάθλους κοντά μας μέσα στο γήπεδο και περίπου 500 απ έξω. Προσωπικά θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Έχω θέσει σαν προτεραιότητα αυτούς τους αγώνες. Η διοίκηση είναι με το παραπάνω κοντά μας και ακόμα καμία ομάδα δεν είχε τόση συμπαράσταση από τον κόσμο της όσο εμείς.»
Στέλιος Υετίων αναφέρει: « Όλες οι ομάδες έχουν από 25% πιθανότητες εμείς θεωρητικά είμαστε έτοιμοι . Βέβαια αυτό στην πράξη θα φανεί στο γήπεδο. Θέλουμε το Κύπελλο. Εφόσον περάσουμε από τον ημιτελικό στον τελικό θα δώσουμε όλες τις δυνάμεις για την κατάκτηση του κυπέλλου. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό. Οι παίκτες θέλουν να ολοκληρώσουν την χρονιά με την κατάκτηση του νταμπλ. Οι φίλαθλοι θα μας συμπαρασταθούν. Από τους 750 φιλάθλους μας που θα έρθουν για το F4, ευελπιστούμε ότι μια σημαντική μαγιά θα μείνει κοντά μας και για το πρωτάθλημα την νέα περίοδο. Ο στόχος είναι με την απόδοσή μας να κρατήσουμε τον κόσμο κοντά μας»
Γ. Παπαδόπουλος: Ευλογία να είσαι στην ΑΕΚ

«Αυτό που θέλω να πω είναι ένα φάιναλ φορ με ιδιαιτερότητες. Θα υπάρχουν οπαδοί και από τις δυο ομάδες. Εμείς από την μεριά μας, είμαστε ευλογημένοι που παίζουμε σε ένα τέτοιο σωματείο. Την αγάπη που μας δείχνουν οι οπαδοί μας είναι φοβερή και θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε. Θα κάνουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Θα ματώσουμε μέσα στο γήπεδο για να πετύχουμε τον στόχο μας». Σε ερώτηση για το αν η παρουσία του κόσμου αγχώνει τους παίκτες, ο Παπαδόπουλος επισήμανε: «Κάποιους τους αγχώνει, κάποιους τους πορώνει, Εμένα προσωπικά με πορώνει και αυτό αντιπροσωπεύει και τους περισσότερους συμπαίκτες μου».

Από τον ΠΑΟΚ ο πάικτης Θόδωρης Πετρίδης στάθηκε στην παρουσία οπαδών και από τις δυο ομάδες: « Όσον αφορά το θεσμό του φάιναλ φορ δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ. Όλες οι ομάδες έχουν τις ίδιες δυνατότητες 25%.

Αυτό που με χαροποιεί ιδιαίτερα είναι πως για πρώτη φορά στην καριέρα μου θα χαρώ σε ένα γήπεδο και οπαδούς της δικής μας ομάδας αλλά και των αντιπάλων.

Η χρονιά ήταν πολύ δύσκολη. Ίσως να μην ήταν στον αριθμό πολλοί οι οπαδοί μας ωστόσο και οι λίγοι που ήταν έδιναν ρυθμό
KAI TVRA MOYGKA OLOI

Anonymous said...

Εσύ 8:16 είσαι μάλλον χαζός....
Πως να γίνει το ματς;;;Είδες το γήπεδο;;;Είδες οπαδούς που είχαν ανοιγμένα κεφάλια;;;Τι βλακείες λες.Συνυπεύθυνοι είναι όλοι εκτός από τους παίκτες (πέρα από τον γελοίο Σαουλίδη που πουλάει οπαδιλίκι επειδή θα πολιτευθεί με το ΠΑΣΟΚ).Φταίνε μαζί ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΥΓ: Σαουλίδη κόψτο αγοράκι μου το χάντμπωλ....Ντροπή σου

Anonymous said...

Προς τον 12:26.
Μάλλον εσύ είσαι χαζός που δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ.
Και καλό θα ήταν να διαβάζεις προσεκτικά τι γράφεται και μετά να χαρακτηρίζεις έτσι ανθρώπους!
Καλό θα ήταν να κρατήσουμε κάποιο επίπεδο έτσι κύριε 12:26?
Εγώ δεν εννοούσα να γίνει ο αγώνας μετά τα επεισόδια.
Αυτό το ζητούσαν κάποιοι προπονητές!!!

Anonymous said...

και στο site της εσχθ , της οποίας πρόεδρος είναι ο από χρόνια σεσημασμένος για την ανεπάρκειά του αλλά λόγω παλατάκι στηριγμένος από την οχε γρηγόρης πετρίδης, ΠΕΤΑΝΕ ΑΕΤΟ και ενημερώνουν για το προ δεκαημέρου τουρνουά δημοτικών σχολείων στις Σέρρες. ΓΙΑ ΥΠΟΤΡΟΠΗ που διπλασιάζει τις ποινές γιατί δεν μιλάει κανείς όταν ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ φέτος και πέρισι στον αθλητικό δικαστή ήταν πελάτες αεκ και παοκ και επειδή βαρέθηκε να τους βλέπει και να τους δίνει 1-2 αγωνιστικές στο τέλος τους έδιωχνε με επίπληξη ; ΥΠΟΤΡΟΠΗ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ : αποκλεισμός 24 αγωνιστικές + όταν και αν ξαναγυρίσουν 10 αγωνιστικές κεκλεισμένων + 120.000 ευρώ πρόστιμο + από καμιά κατοσταρούμπα κάθε σωματείο για τις ζημιές στο γήπεδο και την πόλη. Πέρα από τα δεδομένα λάθη της οχε και πέρα από τη δεδομένη ανικανότητα της αστυνομίθας ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ. Αντε από εκεί που ήρθανε λοιπόν.

1961 said...

Εγώ θα σταθώ στο ενδεχόμενο να ματαιοθεί η τελική φάση του κυπέλλου,κάτι που πρέπει να μας βρεί όλους αντίθετους μια που δεν νομίζω να έχει ξαναγίνει σε κανένα άθλημα(με ιστορικό επεισοδίων),πόσο δε στο δικό μας που στα 35 χρόνια ιστορίας του δεν έχει ξαναγίνει κάτι παρόμοιο!
Νομίζω μόνο αφελείς πια μπορούν να πιστεύουν ότι οι ταραξίες έχουν την παραμικρή σχέση με το χάντμπωλ-γιατί εμείς πάλι να πληρώσουμε τη νύφη;-για να συνετιστούν τα άλλα αθλήματα;

Anonymous said...

ΣΑΟΥΛΙΔΗ ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ,ΔΙΕΛΥΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ.ΜΠΟΡΕΙΣ

Anonymous said...

ΣΑΟΥΛΙΔΗ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ,ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΟΠΑΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΑΙΚΙΣΜΟ ΟΤΙ ΘΑ ''ΨΗΛΩΣΟΥΝ'',ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ..

Anonymous said...

ΝΑ ΖΗΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΧΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ. ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ;

Anonymous said...

Τι σημαίνει αναβάλλονται οι αγώνες; Δηλαδή νίκησαν οι αλήτες; ΟΧΙ!!! Να διαλέξουν οι ομάδες μία επαρχία και να γίνουν οι αγώνες με μαθητές-αθλητές θεατές. Δεν μπορεί να ακυρωθεί η προσπάθεια των παιχτών, οι οποίοι ονειρεύονταν αλλά και προετοιμάζονταν όλη τη χρονιά γι' αυτήν.

Anonymous said...

ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΑ ΣΠΕΚΟΥΛΑΔΟΡΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!!

Anonymous said...

Ασε ρε γκογκα. Ξεσπαθωσες και εσυ ξαφνικα λες και προερχεσαι απο παρθενογεννηση. Πλακα μας κανεις?

Anonymous said...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟ ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ-Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ-ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟ ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ.ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .ΠΟΙΟΙ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΑΥΤΟ?ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΤΑ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΑΡΓΑ(ΤΕΛΟΣ ΜΑΙΟΥ)?Η ΜΟΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΑΙΓΛΗΣ ΚΑΙ ΓΚΛΑΜΟΥΡΙΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗΣ ΤΟΥ CL.ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΙΔΕΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΛΕΙΨΟΥΝ ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ .ΚΑΛΟ ΥΠΝΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΥΧΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΕΙΤΕ ΚΟΙΜΟΜΕΝΟΙ ΕΙΤΕ ΞΥΠΝΙΟΙ

Anonymous said...

Το Ισραήλ χτύπησε την αποστολή βοήθειας προς τη Γάζα. Να παραιτηθεί αμέσως όλο το ΔΣ της ΟΧΕ. Αυτοί είναι υπεύθυνοι μαζί με τον Αγγελούδη....
Σωστά κ Κόγκα?
Πως τόλεγε ο Λαζόπουλος, άειειει χάαααασου.....

Anonymous said...

ΣΕΡΡΕΣ FINAL-4 2009.

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ

1η ημέρα (Ημιτελικός ΑΕΚ-Αργος)
Σφάγιαζετε το Άργος.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ το ξύλο που έφαγε ο Παπακυπριανού σε εκείνο το παιχνίδι και ειδικα στο τέλος και ουτε ενα διλεπτο.

Δεν θα ξεχάσω ποτε το πρόσωπο και την αγανάκτηση του Χειβιδόπουλου μετα το ματς

2η ημέρα (Τελικός ΑΕΚ-Φιλιππος Βέροιας)
Μιγκας-Κορρές εκτελέσαν τον Φίλιππο με το νυστερι (μόνο αυτοί ειχαν την ικανότητα να το κάνουν)

Δεν θα ξεχάσω ποτέ την απογοήτευση των παικτών του Φίλιππου.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ που κρατούσαν τον Τάκη 10 άτομα για να μην τα πει πρόσωπο με πρόσωπο με τους διαιτητές.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ θα χαμόγελα ικανοποίησης στους κουστουμαρισμένους της ΟΧΕ και λοιπων συνεργατών που η ΑΕΚ πήρε τίτλο.

ΕΚΕΙΝΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ:

1) ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ οικογένειες (μπαμπάς, μαμα και τα παιδιά τους) ντυμένες με κόκκινη φανέλα, χαντμπολικοί που δώσαν-δίνουν την ψυχή τους για την ΧΑΝΤΜΠΩΛΑΡΑ των ονειρων μας.

και από την ΔΕΞΙΑ

2) Μισόγυμνοι οπαδοί (σημερα τους λέμε με το όνομα τους ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ) μεσα στην μαστούρα να τραγουδούν χωρις να ξερουν που βρισκονται.

Κάποιοι από την ΟΧΕ πέρσι διάλεξαν με ποιους θέλουν να είναι. (Φέτος μπορεί να το μετάνιωσαν)

ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΠΛΕΥΡΑ.

Εγώ ήμουν, είμαι και θα είμαι απο την ΑΡΙΣΤΕΡΗ.

Anonymous said...

Την αποκλειστική ευθύνη για τα επεισοδια την έχουν ΑΕΚ (Σταματιαδής) και ΠΑΟΚ (Πετρίδης) γιατι αυτοί ηξεραν καλά που έδιναν τα εισιτήρια. Οι ευθύνη τις ΟΧΕ είναι που έφερε αυτούς του κάφρους του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ στο handball.

Άλλο οι ευθύνες για το μακελιο
και Άλλο οι πολιτικές ευθύνες.

Anonymous said...

θελω να δω απο δω και περα τα δελτια τύπου της ΟΧΕ που μας τα καναν τουμπανο όλη την χρονια με τον Υετίων και τον Αρβανίτη και τον υπέροχο κόσμο τους, λες και δεν υπήρχε κανέναν άλλος.

Champions League έπαιζε ο ΠΑΟΚ με 200 άτομα στην κερκίδα και μας μιλούσαν για υπέροχο κόσμο.

Τέλος αυτή η αλητεία.

Υπέροχος κόσμος ήταν αυτοί που διώξατε.

Στην Βέροια, στην πραγματική Νέα Φιλαδέλφια στην Κατερίνη, στο Κιλκίς, στο Άργος.

'Επεσε πέρσι η χαντμπωλομάνα ο Ιωνικός, φέτος το Κιλκις, σχεδον δεν υπάρχει ο Αρχέλαος, έκλεισαν τα εργοστασια του ΒΑΟ και της ΓΕΒ, από ότι ακούγεται δεν θα υπάρχει Πανελλήνιος στο νέο πρωτάθλημα, και ένα μεγάλο ΝΕΟ καταρέει ο Φίλιππος.

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΟΚ και ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ ΤΟΥΣ.

ΟΧΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΜΑΣ

Anonymous said...

Αγαπητοί φίλοι,
δεν πρέπει να ξεχνάμε από που ξεκίνησαν και τι ιστορία κουβαλάνε απάνω τους οι <> ομάδες. Η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακος, ο Παναθηναικος κλπ. Είναι ευπρόσδεκτες σε οποιοδήποτε άθλημα. Δεν είναι δα κ όλοι οι φίλαθλοί τους χούλιγκαν. Το πρόβλημα δεν βρίσκεται στις ομάδες και τους υγιείς φιλάθλους τους, αλλά στις διοικήσεις τους που δεν θέλουν ν΄απομονώσουν το αληταριό και στους νόμους του κράτους που δεν τηρούνται. Φταίει η ΟΧΕ δηλαδή που οι οργανωμένοι των δύο ομάδων αποφάσισαν να τα κάνουν λίμπα ? και γκολφ να έπαιζαν το ίδιο θα έκαναν... Έλεος πια με τις παπαριές πως για όλα φταίει η ΟΧΕ.

Anonymous said...

Kωστακη δεν είδα να ζητάς καμιά παραιτηση απο τα φιλαρακια σου των ομάδων που όλη την ώρα μιλάτε στα κινητά...

Anonymous said...

oi basikoi upetioi ton episodeion einai oi sesimassmenoi,aggeloudis,korres miggas,katsikis mixailidis,kai betman tzaferopulos.ooo,ti sfageia htan auta theemou.as einai kala o fillipos me ton diomidako.parte ta xaliasas tora,esei ta dimiourgisate.

Anonymous said...

Παρακολουθώ αυτές τις ημέρες αυτά που γράφονται με πολύ προσοχή και αυτό που θα ήθελα να πω είναι το εξής: α)Πολύ σωστά παρατήρησε ο 10:27 γιατί κώστα δεν ζητάς παραιτήση των παραγόντων των ομάδων?Γιατί εκεί είναι το συμφέρον σου?
β)Απο την στιγμή που σε μάλλωσε ο Αγγελούδης και ήσουν στην απ'έξω είχες σιγήσει και τώρα για ''όλα'' φταίει η ομοσπονδία?Όταν σε είχε στα όπα-όπα ήταν καλά?θέλω να μάθω παίρνετε ή όχι από την Ο.Χ.Ε. κάποια λεφτά οι δημοσιογράφοι?
Σου έχω θέσει και κάποια άλλα ερωτήματα και δεν απαντάς!!
Θεωρώ όμως ότι η επισκεψημότητα της σελίδας σου ανέβηκε πάρα πολύ!
Εξήγησέ μας επιτέλους γιατί αυτή η επιθετικότητα προς την Ο.Χ.Ε?Μήπως λέω μήπως σε έχουν στην απ'έξω για μεγάλο χρονικό διάστημα και τα έχεις πάρει άσχημα?
Πραγματικά πίστευα ότι είσαι φιλόδοξος και άνθρωπος που αγαπάει το άθλημά μας και φυσικά το δικό σου συμφέρον ( αυτονόητο ) θέλοντας να γίνεις ο υπ'αριθμόν 1 δημοσιογράφος του χάντμπολ.
Τι στράβωσε στην πορεία δεν ξέρω, αλλά δεν μ'αρεέσει καθόλου η στάση σου γιατί δεν είναι αντικειμενική - αμερόληπτη.Με λίγα λόγια δείχνεις κ'εσύ λενα άλλο πρόσωπο δυστυχώς!!

Υετίων Στέλιος said...

Μεγάλε σωτήρα του ΧΑΝΤ-ΜΠΩΛΛ 1.38, δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ με την όλη πρεμούρα των ξαφνικά αδιάφθορων του χώρου αλλά εσύ ανώνυμα με αποκαλείς φορέα αλητείας καιπρέπει και εγώ να πώ την γνώμη μου. Ή μήπως πλέον ως "μιάσματα" του χώρου δεν πρέπει να έχουμε γμώμη και θα μας μαζέψετε να μας πάτε στην Σπιναλόγκα?
Όταν ρε εξυπνάκια ανώνυμε μιλούσαμε για την βοήθεια του κόσμου μας, μιλούσαμε ,στον ΠΑΟΚ τουλάχιστον, για τον κόσμο που μας ακολούθησε πιστά όλη την χρονιά, λίγος έστω , χωρίς να συμβεί το παραμικρό επεισόδιο.
Ναι , είναι αυτοννόητο ότι καταδικάζουμε την βία, δεν χρειάζεται να ανακαλύψουμε την Αμερική. 'Αλλωστε εσείς που με την σιγουριά της πολυθρόνας σας και του πληκτρολογίου σας, κράζετε, δεν είσασταν μέσα στο "πεδίο της μάχης" , δεν σας περνούσαν δίπλα από το κεφάλι σας κατσαβίδια, πέτρες, σίδερα ,φωτοβολίδες, πλακάκια, τζάμια κλπ. Έτσι δεν είναι Κώστα?? Μαζί ,κυριολεκτικά, τρέχαμε να σωθούμε από τους κάθε χρώματος ανεγκέφαλους.Δεν είχατε όπως εμείς, οι αθλητές και οι οικογένειές μας τον φόβο για το πως θα φύγουμε ζωντανοί. Και τώρα φταίμε όλοι εμείς. Φταίει ο Σειρεκίδης, ο Υετίων , ο Ευαγγελίδης, ο Ριγανάς και όποιος άλλος γιατί κάποιοι έδωσαν ραντεβού στην Λαμία για να ξεφορτώσουν την τρέλλα τους πάνω στον κόπο μας, στην προσπάθειά μας, στην καθημερινή μας "χαζομάρα" γιατί τελικά όποιος ασχολείται με τόσο πάθος με το ΧΑΝΤ-ΜΠΩΛΛ μάλλον είναι χαζός.
Ας προκαταβάλλει η Ο.Χ.Ε. όπως έκανε άλλωστε χθες τις βαρύτερες των ποινών, πριν επιληφθεί ο Αθλητικός Δικαστής.Ας παίξουν τελικό μόνο οι "καλοί" και όχι οι"κακοί" των οποίων οι οπαδοί είναι κάφροι και δεν έχουν οικογένειες, φίλους,φιλάθλους κλπ. Το "Χαντμπωλλάκι" είναι ο εύκολος στόχος, αφού δεν μπορούμε να πειράξουμε την βία στο Ποδόσφαιρο, στο Μπάσκετ, στην ίδια την κοινωνία συνολικά.Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο. Νεκρό είχαμε στο Βόλλευ Γυναικών πριν δύο χρόνια, αλλά ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναικός δεν έφταιγαν σε τίποτε, σύμφωνα με την Αθλητική δικαιοσύνη.Μάλλον στο βόλευ κάνουν εκπτώσεις στην καταπολέμηση της βίας... Ας γίνουν κριτές όλοι, τώρα που τους παίρνει, και τιμωροί για τις δύο "μεγάλες" ομάδες, που οι ίδιοι ήθελαν διακαώς στον ΄χωρο μέχρι πρότινος. Και αν είναι να λυθεί το πρόβλημα της βίας στην Ελλάδα ας λυθεί στην πλάτη του Ναουμίδη, του Κοκώνη, του Σεβαστίδη, του Μπακαούκα, του Καφάτου κλπ.
Που δεν θα λυθεί....
Αν ήθελε η Αστυνομία τίποτα δεν θα γινόταν, αν ήθελαν όλοι δεν θα γινόταν το παιχνίδι με οπαδούς ή καθόλου , αν, αν ,αν ....
Εδώ ο Ασυνομικός Διευθυντής της Λαμίας "επέλεξε" που θα γίνου τα επεισόδια, για να γλιτώσει η πόλη της Λαμίας, έστειλε το πρόβλημα στο γήπεδο....
Επειδή η "αφέλεια" και η ανευθυνότητα των περισσότερων δεν μπορούσε να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα πρέπει να την πληρώσουν οι αθλητές του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ που με κόπο προσπαθούν να πάρουν αυτά τα λίγα οικονομικά οφέλη, όταν τα παίρνουν και στελεχώνουν Εθνικές ομάδες, αλλά απ'ότι φαίνετε είναι οι μόνοι που θα την πληρώσουν.
Τώρα αναλογιστείτε μόνο όλοι , κι εμείς μαζί, μέχρι που ξεκινάει η ευθύνη του καθένα και βάλτε τα ξίφη της "εξυγείανσης" στις θήκες τους.
Η παρέμβασή μου είναι εντελώς προσωπική, δεν έχει να κάνει με τον επίσημο ΠΑΟΚ, αλλά δεν μπορώ να διαβάζω , για κάτι τόσο σοβαρό, ανώνυμες απόψεις που με αποκαλούν αλήτη....Ας τοποθετηθούν επώνυμα για να ξέρει ο καθένας το "βάρος" των απόψεών του.
Δεν ζητάω απάντηση, σχολιασμό, ούτε επιβεβαίωση, απλά λέω την άποψή μου ...με πολύ στεναχώρια, απογοήτευση, θλίψη για τα επεισόδια που πλήγωσαν το άθλημα που αγαπάω, αλλά και προβληματισμό για την από δω και πέρα διαχείριση της κατάστασης από όλους.
Υετίων Στέλιος.

Anonymous said...

ΠΑΙΔΙΑ ΗΡΕΜΙΑ..ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ..ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΙΓΟΥΡΑ!Η ΑΓΟΡΙΝΑ Η ΑΛΛΗ ΠΟΥΛΑΕΙ ΟΠΑΔΙΛΙΚΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ!ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ!ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ!ΑΥΤΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ!ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΠΩΣ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΧΥΔΑΙΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ..ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ!!ΑΥΤΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!Α Λ Λ Α....ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ..ΤΑ ΜΠΑΤΖΕΤ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ!ΝΑΙ ΜΕΝ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΙΩΝΙΑ ΟΡΜΗ ΒΡΙΛΛΗΣΙΑ ΑΡΓΟΣ ΑΡΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ..ΜΙΚΡΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ...ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ.. ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑΙ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΑΛΛΑ..ΦΟΥΛ ΣΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΓΙΑΤΙ ΧΑΘΗΚΑΤΕ!ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ..ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΑΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ!ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥ ΛΙΓΟ..ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ!ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ..!ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΜΕ..ΑΧ ΑΥΤΗ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ..ΟΛΟ ΕΜΠΕΙΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΝΝΑΕΙ..ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ..ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ!!Ο ΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΛΛΑ..ΜΗΝ ΛΕΡΩΘΕΙ ΟΓΙΑΚΑΣ ΤΟΥ!!ΑΓΓΛΔΣ..Ο ΑΛΛΟΣ Η ΟΥΡΑ ΤΟΥ!Ο ΠΑΡΑΛΟΣ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ..Ο ΑΛΛΟΣ ΠΑΠΑΓΑΛΛΟΣ!Η ΑΛΛΗ ..ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
??ΤΩΡΑ Ο ΛΖΡΔΗΣ ΕΙΝΞΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ??ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ..ΑΠΟ ΠΝΤΛΗ ΚΑΙ ΠΙΛΦ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ..ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΣΤΗΔΕΣ ΘΕΛΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ..ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!ΧΕΙΒΔΠΛΟΣ..ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΙ..ΟΧΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΙΣΩΠΕΔΩΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ..!ΧΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ..ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΚΕΚΤΗΜΕΝΟ..ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ..ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ..ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΝΤΖΟΣ ΙΑΤΡΟΥΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ..ΚΑΙ ΟΚΡΑΝΑΚΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΛΟΣ..ΚΑΛΟΣ..ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΑΛΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΕΙ Η ΑΡΤΑ Η ΙΩΝΙΑ Η ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ..ΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΙ ΑΕΚ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΟΥΝ..ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ..ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ!ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ..ΑΥΤΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΕΙΣΕΙΤΗΡΙΑ..ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΛΩΣ..ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ...ΧΑΝΕΙ 20ΜΠΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ..!?ΠΟΙΟΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΚΟ?



..ΑΛΛΕΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ?ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ..ΡΩΤΑΩ..ΑΛΛΑ ΚΑ;ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ..ΑΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑς ΠΩ ΓΙΑΤΙ?ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΡΕΧΑΓΚΕΛ..ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΣΕΦΕΡΤ..ΙΩΑΝΝΙΔΗ..ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ..ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΚΡΑ ΘΑΥΜΑΤΑ!!ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ20ΜΠΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙΑ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΤΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ??ΠΕΣ ΤΕ ΜΑΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΑΙ..ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ ΠΩΣ ..ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ!ΓΙΝΕΣΤΑΙ ΑΣΤΕΙΟΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ..ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ!ΚΑΙ ΑΥΤΟΙΣ Ο ΚΟΟΥΤΣ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ..ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ?ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΙΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ?ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ..ΒΙΤΣ??Ε ΟΧΙ ΡΕ..Ε ΟΧΙ!!ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΕ 2 ΟΜΑΔΕ4Σ ΠΟΥ ΠΗΓΕ..ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ..?ΔΕΣΤΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΙς ΗΛΙΚΙΕς ΤΩΣ ΚΟΟΥΤΣ..ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΧΑΣΜΑ..?ΟΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ...!!ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΤΕ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΤΙ ΕΚΑΝΕ??ΡΩΤΗΣΤΕ..ΑΛΛΑΕΙΠΑΜΕ!...ΒΙΤΣ!!ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!!ΦΟΒΟΣ ΧΕΣΙΜΟ ΚΑΙ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΣΜΟΣ..ΤΕΛΟΣ!ΜΗΝ ΑΠΟΡΙΠΤΕΤΑΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ..ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ..ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ...ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΦΥΛΟΥ ΕΧΤΙΖΕ ΧΡΟΝΙΑ..ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΣΤΡΑΦΙ..ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ...

Anonymous said...

Φιλε 12.46 οι παρατηρησεις σου ειναι πολύ σωστές. Πως εξηγειται αλλωστε το γεγονός οτι το μπλογκ αυτό ηταν σιωπηρό τουλάχιστον 15 μερες?
Αν ήθελε ο χειριστής του απλά να εκδηλώσει την οργή του μπορουσε να το κάνει στην άλλη ιστοσελίδα.
Ομως προτιμησε να το άνει εδω για να ανοιξει ο γνωστος ανωνυμος οχετος επι δικαιων και αδικων.
Ειναι υστεροβουλος ο τροπος αυτος χειρσιμου του μπλογκ και καπου αποσκοπει. Οπως και οτι για τα κολλητα φιλαρακια του καποια σχολια δεν τα ανεβαζει για να μην τους κραξουν οι υπολοιποι. Λυπαμαι αλλα ετσι δεν γίνεται γόνιμος διαλογος

ele said...

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΩΤΗΡΕΣ Κ.ΥΕΤΙΩΝ ΤΟΥ HANDBALL.ΟΠΩΣ ΤΟ ΥΠΗΡΕΤΗΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ.ΑΛΛ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ 53 ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΟΚ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ????Η ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ??????ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ( ΕΝ ΜΕΡΗ) ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ (Κ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΤΟ ΕΝ ΜΕΡΗ)ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΡΙΓΑΝΑΣ, ΟΥΤΕ Ο ΝΑΟΥΜΙΔΗΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΟΚ Η ΤΗΝ ΑΕΚ ΕΤΣΙ Κ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΑΣΑ, Ο ΖΑΜΠΟΥΝΗΣ, Ο ΓΑΛΑΝΗΣ Κ Ο ΠΕΡΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΚΩΣ ΤΙΣ ΧΑΡΑΧΤΗΡΙΖΕΤΕ "ΚΑΛΟΥΣ".......ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΗΡΕΤΗΤΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ Κ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΣΕΙΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΗΤΕ Κ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ "ΟΙ ΚΑΛΟΙ" ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΘΕΣΜΟΣ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΠΙΣΩ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΣΚΗΝΕΣ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ....ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ Κ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ Κ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑΤΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΓΓΕΙΗΣ ΑΘΛΗΤΕΣ, ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΑΚΟΜΑ Κ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ Κ ΟΧΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ κ.ΥΕΤΙΩΝ Κ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ Κ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΙΣΑΞΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ Κ ΒΙΩΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ.....ΟΤΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΠΑΟ Η ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ,ΟΥΤΕ Ο ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΘΛΗΤΗΣ Κ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΜΕΙΟΝ ΒΑΘΜΟΥΣ Η ΣΕ ΑΔΕΙΑ ΓΗΠΕΔΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ Κ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΝΑΝΕ ΟΤΙ ΚΑΝΑΝΕ.....
ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΗΣΩ ΟΤΙ ΤΟ 2003 ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΤΑΡΓΕΙΘΗΚΕ ΤΟ F4.....ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ????????ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΥΣ "ΚΑΛΟΥΣ" ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΘΕΣΜΟΣ........ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ Κ ΓΙΑ ΤΟ HANDBALL ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΑΤΕ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ???????????????????????????
ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΠΑΙΞΟΥΝ ΟΙ "ΚΑΛΟΙ" ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΑΝ Κ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ Κ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΞΕΝΕΡΩΜΕΝΟΙ Κ ΑΔΕΙΟΙ ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ.........
ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ ΙΣΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ.......ΙΣΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ 2-3 ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ ΣΤΟ ΖΕΣΤΑΜΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΚ.......ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΣΤΗΣΕΤΕ Κ ΣΤΟΝ ΣΑΟΥΛΙΔΗ ΠΩΣ ΟΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Κ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΠΑΟΚΤΖΙΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.......
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΝ ΟΧΕ Κ.Τ.Λ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΕ........ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ........

ΚΥΡΙΕ ΥΕΤΙΩΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.......

ΚΩΣΤΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ.......

Anonymous said...

re saoulidi esi milas gia tromokratia pou os theatis mpikes ston agonistiko xoro propersi stis sikies kai epitethikes se athlites tou kilkis kai tin ekanes gia na glitoseis to autoforo ki o gourgoumis eklaige san mikro paidi sto kratitirio ? ESI POU MESOLABISES NA DOSEIS AITHOUSA STO DIMO POU EKLEGESE SE ANTIEXOUSIASTES GIA NA SINEDRIASOUN !!!! RE MAS DOULEUEIS!!!!!

Anonymous said...

RE SAOULIDI TI INE AFTA PU LEGODE GIA SENA PALIKARA MU?? ORTHOSE TIN KORMARA SU KE IPERASPISU TON EUTO SU KE TON FILATHLO KOSMO TU SOMATIOU SU. VALTUS STIN THESI TUS ARXIGE..PU STO KALO EXIS XATHI???? SAOULIDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII HEEEEEEEEEEELP

Anonymous said...

ΚΑΤΑΜΕΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΩΝ
ΟΧΕ
1-ΚΑΚΩΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ
2-ΚΑΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ[ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ}ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΧΛΜ
3-Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΧΟΥΛΙΓΚΣΝΟΥΣ
4-ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΑΣ
5-Η ΕΥΘΙΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΟΧΕ{ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?}
ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΑΟΚ
1-ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΠΕΤΡΙΔΗ-ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗ
2-ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
3-ΠΑΨΤΕ ΠΟΙΑ ΝΑ ΦΟΒΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΣΑΣ
4-ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΔΕΞΙΑ Η ΕΞΟΔΟΣ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
ΔΕΝ ΕΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΤΑΞΗ
ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙΑΣ
ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΟΙ ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΑΝ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΘΕΤΩ
ΥΓ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΩΣΤΑ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΨΗa

Anonymous said...

kalispera.ego tha simfoniso sto megalitero meros me ton filo 7:44.
diafono mono os pros to oti i astinomia den exi kamia efthini.otan kseris oti tha sinadithun anthropi apo tis 2 omades filas ton kolo su.fisika ke perimenis apo tin astinomia na epivali tin taksi.perimenis apo tin astinomia na exi parioles tis apetumenes profilaksis gia tin asfalia tis polis.ton katikon ke kata sinepia tin omali dieksagogi tu agona.ala sto kratos pu zume kanenas den eftege apo osus eblekode sto f4. o dimos ametoxos ke darmenos ke gamimenos - i oxe lei ftei i astinomia ,- i astinomia ftene i omades -ke i omades ftene oli i parapano giati i filathli mas dexodan dolofoniki epithesi. i gnosti filosofia tu ellina,gatos gami ,gatos skuzi.RE OLI SPITIA TUS.IXANE 2 MINES KERO NA PROETIMASUN TO F4 GIA GIORTI KE TO KATADISANE FESTIVAL HOOLIGANISMU.UST ANIKANI KE AKOMA PARAPERA

Anonymous said...

Το πιο αστειο απο όλα ξερετε ποιο είναι? Ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ νομιζουν οτι εχουν πιθανοτητες να παιξουν ξανα ημιτελικο!!! ΔΕν φταινε λεει οι αθλητες τιποτα. Αυτα δεν τα ειχατε σκεφτει οταν κανατε την μοιρασια κυριοι? Πιο γηπεδο θα σας δεχτει τωρα να παιξετε εστω και κεκλησμενων των θυρων? Α, και να μην ξεχασω. Ολη η προσπαθεια που παρασκηνιακα γινεται για να πεσετε στα "μαλακα" μαλλον δεν θα εχει αισιο τελος. ΕΙναι πασιφανες ότι το παιχνιδι εχει ξεφυγει πλεον απο τα χερια της ΟΧΕ και εχει παει πολυ "ψηλοτερα". Δεν το καταλαβατε ουτε μετα την αποφαση του ΟΠΑΠ τι εχει συμβει?

Anonymous said...

ΜΠΛΑ ... ΜΠΛΑ ... ΜΠΛΑ ...

Anonymous said...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ Κ ΑΡΒΑΝΙΤΗ
ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΕ ΛΥΠΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ.ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΑΣ ΟΤΑ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΚΑΦΡΟΥΣ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ Ο Κ ΣΑΟΥΛΙΔΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Η ΟΧΕ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ....
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ.ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΟΙ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΝΑ.... ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΡΟΒΛΕΠΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΣ.ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΗΜΙΑ....

Anonymous said...

Α ΡΕ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ!
ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΤΥΧΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΝΝΑΚΗ? ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΙΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΛΑΝΕ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΤΕΡΕΣ. ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ (ΟΠΩς ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ) ΔΕΝ ΜΑΘΑΤΕ... ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗ ΕΙΣΑΣΤΕ...ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ ΤΗΝ Μ. ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΜΕΧΡΙ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΠΓΣ ΚΑΙ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΠΗΔΟΥΣΑΝ ΤΟ "ΣΧΟΙΝΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ" ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΓΙΑ ΓΡΑΜΜΗ.
ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ "ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ" ΑΥΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ? ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ ΑΓΝΟ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ.
Α, ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΝΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΛΗ ΝΑ ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΣΗ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ.
ΣΥΝΕΛΘΕ ΓΙΑΝΝΑΚΗ...

Anonymous said...

Παρακαλούνται όλοι οι δημοσιογράφοι να παρακολουθήσουν ζωντανά την τετάρτη την υπόθεση στον αθλητικό δικαστή και να καταγράψουν λέξη λέξη τους ισχυρισμούς των σωματείων και τις καταθέσεις και να μεταφέρουν όλα τα πρακτικά στις εφημερίδες τους για να ξέρουμε όλοι τι εγινε και τι στάση κράτησε ο καθένας.

Anonymous said...

δεν φταιει κανενας μεταφραστακο που εβγαλες και γλωσσα...
πουθενα ε πουθενα

Anonymous said...

ΟΤΑΝ Ο ΒΥΡΩΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΕΠΙ ΛΕΞΗ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥΔΗ:ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ... ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.... ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ 15 ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΑΛΙΣΤΑ....ΟΛΟΙ ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ ΤΡΕΛΟ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΑΛΛΗ ΜΑΣΑ ΣΤΟΝ ΟΛΘ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ...ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΛΟΛΑΚΙ ΤΟ ΑΦΗΣΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΡΙΤΙΚΕΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ

Anonymous said...

Προς Υετιων,

μαθε να διαβαζεις.
Κανένας δεν σε ειπε αλητη.
Κανένας δεν είπε οτι εχεις εσυ ευθύνη για αυτο.

1) Εαν διαβαζες σωστά και ήρεμα θα καταλάβαινες οτι η λέξη αλητεία δεν πάει σε εσένα ή στον Αρβανίτη, αλλά στην ΟΧΕ που κάθε εβδομάδα το ίδιο φούσκωμα, το ίδιο σπρωξιμο. Εκεί πήγαινε το ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΕ ΤΟΥΜΠΑΝΟ.

2) Σκέψου οτι οικονομικος χορηγός σας ειναι αυτοί οι κάφροι που πανε στα γήπεδα και τα σπάνε.

3) Αν τους δεν τους έχετε ανάγκη πάτε να ξαναδημιουργήσετε τον ΒΑΟ.

4) Είναι κρίμα που θα την πληρώσεις εσυ, ο Στέλιος και τα παιδιά. Αλλά σκέψου τι δουλεια έχεις εσύ σε μία ομάδα με υπεύθυνο τον αρχιχουλιγκανο τον Πετριδή, που όλες οι φασαρίες από αυτόν ξεκινάνε.

5) Μπράβος σας πάντως που επειδή ειστε απλήρωτοι από την ΠΑΕ (αυτό δεν πάει σε εσενα αλλά στον Πετρίδη) τους κάνατε την καλύτερη μαγκιά και τους κόψατε ως αντιποινα χορηγία του ΟΠΑΠ 1.4 εκατ. ευρώ,

6) Δεν υπάρχει αλωθι για τα επεισόδια ο Πετρίδης και ο Σταματιάδης ήξεραν που έδεινα τα εισιτηρια.

Anonymous said...

ΠΡΟΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΕΚ & ΠΑΟΚ
Και εγώ συνφωνο ότι εσείς πήγατε στην Λαμία για την γιορτή. Αλλά ρε παιδιά
Και αν θυμάμαι καλά εσείς κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος δεν βγάζατε
Ανακοινώσεις μετά από αγώνα σας και οι μεν κατηγορούσαν τους δε και υπερασπιζόσασταν τους φιλάθλους σας . Γιατί τότεΔεν βγάλατε πάλι κοινή ανακοίνωση.?
Μήπως και αυτές οι ανακοινώσεις βοήθησαν
Να έχουμε αυτά που έγιναν στην Λαμία…………………………
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ…………

Anonymous said...

η απόφαση θα ειναι μηδενισμός και των δύο από το κύπελο, αποκλεισμός και των δύο από 6 αγωνιστικές και λόγο υποτροπής άλλες 10 αγωνιστικές κεκλισμένων και από 120.000 ευρουλάκια για καθεμία συν τα σπασμένα στο γήπεδο . μετά θα πάνε στο ασεαδ και θα πέσει ο αποκλεισμός αλλά θα μείνουν τα άλλα.