ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ- ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ- ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ

Από την Γεν. Γραμματεία Αθλητισμού ζητήθηκε για λόγους ασφαλείας, ο προγραμματισμένος τηλεοπτικός αγώνας χάντμπολ της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών- 2η αγωνιστική, για τις θέσεις 1-2, ΟΦΝΙ- ΑΣΕ ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ ΠΑΤΡΩΝ για σήμερα Πέμπτη 6/5/201 να αναβληθεί.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή  9/5/2010 και ώρα 17.30 απευθείας από το σπορτ+.
ΚΥΡΙΑΚΗ  9 ΜΑΪΟΥ 2010 , 2η Αγωνιστική, 1-2, ΤΕΛΙΚΟΙ PLAY OFF
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ 17.30 Ο.Φ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ - Α.Σ.Ε. ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ απευθείας από το σπορτ+
Η Βάσω Σκάρα η αρχηγός της Αναγέννησης Άρτας δήλωσε: «Ήταν ανάμεικτα τα συναισθήματά μας μετά την κατάκτηση της 3η θέσης. Είχαμε απογοήτευση γιατί δεν φτάσαμε στο στόχο μας αλλά και χαρά που είμαστε στις 3 πρώτες ομάδες.
Το πρωτάθλημα ήταν δυο ταχυτήτων στην πρώτη ταχύτητα κινήθηκαν 5 ομάδες και υπήρξε ένα χάσμα μεταξύ της πρώτης και δεύτερης ταχύτητας. Θα συνεχίσω για ένα χρόνο ακόμα να προσφέρω στην ομάδα.  Όσο για τον ομοσπονδιακό προπονητή Βελιμίρ Πένιοβιτς τον στηρίζω. Η Εθνική μας είναι η βιτρίνα του αθλήματος. Πρέπει να αλλάξουν πολλά στο χάντμπολ γυναικών. Οι αθλήτριες πρέπει να έχουν ένα κίνητρο στο διάστημα από Μάρτιο έως Σεπτέμβριο ώστε να δουλεύουν και από μόνες τους»

Στέλιος Υετίων- συνεργάτης  Στέλιου Σεϊρεκίδη στον ΠΑΟΚ : « Με τη δέουσα προσοχή θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι. Ο Φίλιππος είναι μεγάλος και ιστορικός σύλλογος και έχει πάντα κίνητρο να κερδίζει τα παιχνίδια . Εμείς θέλουμε τη νίκη. θα δώσουμε το εκατό τοις εκατό των δυνάμεών μας. Θέλουμε κοντά μας τους φιλάθλους μας και θέλουμε το Σάββατο κόντρα στο Φίλιππο να κεφαλαιοποιήσουμε όλη μας τη δουλειά» .
Ο Θόδωρος Παυλίδης- προπονητής του Φιλίππου Βέροιας τόνισε: «Θα έχουμε ελλείψεις γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα απουσιάσει ο Δημήτρης Μπαντής ο οποίος δεν προπονείται. Ευελπιστώ πως ο Γιούπης θα μπορεί για λίγο να προσφέρει,  όμως δεν θα είναι για πολύ και δεν θα είναι ο Γιούπης που ξέρουμε, λόγω του τραυματισμού του. Όμως θα παίξουμε στα ίσα και θα τα δώσουμε όλα, ώστε να χουμε την καλύτερη απόδοση και το καλύτερο αποτέλεσμα»
Ο διεθνής παίκτης της ΑΕΚ Γιώργος Παπαδόπουλος δήλωσε: «Είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε τα δυο εναπομείναντα παιχνίδια των play off για να πάρουμε καλύτερη θέση . Δεν έχουμε αγωνιστικά προβλήματα ούτε προβλήματα τραυματισμών»
Νίκος Μουτζουρίδης- διεθνής παίκτης ΑΣΕ Δούκα : «Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά να κερδίσουμε και αυτό το παιχνίδι μετά τη νίκη μας επί του Φιλίππου. Η ΑΕΚ έχει δυνατή ομάδα με καλή άμυνα και θα έχει και τους φιλάθλους κοντά της στο ΔΑΪΣ. Ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα του αγώνα ΠΑΟΚ -Φίλιππος εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας με στόχο τη νίκη»


 


 

No comments