Αυτή η Εθνική είναι δυσφήμιση για το άθλημα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αυτή η Εθνική είναι δυσφήμιση για το άθλημα

Δυστυχώς έφτασα στο σημείο να πιστεύω πως για πρώτη φορά η τηλεοπτική μετάδοση ενός αγώνα μπορεί να είναι δυσφήμηση και όχι διαφήμιση. Το καταφέραμε και αυτό κύριοι στο ελληνικό χάντμπολ! Οποιος φίλαθλος παρακολούθησε το παιχνίδι Ελλάδα- Τουρκία ένιωσε ντροπή και για το θέαμα που αντίκρισε και για Εθνικούς λόγους. Οι Τούρκοι που κάποτε τους είχαμε 10-15 γκολ έφτασαν στον σημείο να μας κερδίζουν στο γήπεδο μας 13 γκολ διαφορά. Αυτοί τι έκαναν; Διότι μην μας πείτε κύριοι της Ομοσπονδίας πως έχουν λεφτά, διότι θα γελάσει και η καραφλή κατσίκα, όπως είχε ειπωθεί πέρσι και έμεινε ως η ατάκα- σταθμός στο ελληνικό χάντμπολ.

Τέτοιος σχεδιασμός ούτε στα νησιά- κουκ
Απλά έχουν οργάνωση, έχουν σχέδιο. Που είναι η προετοιμασία; Που είναι τα φιλικά για να πάει η ομάδα να παίξει επίσημο ματς; Που είναι τα τουρνουά; Με πόσες ημέρες προετοιμασίας έπαιξε η Εθνική το παιχνίδι; Θα σας πω εγώ 7 ημέρες μόνο. Ολες οι αθλήτριες παίζουν στην Ελλάδα και το πρωτάθλημα έχει τελειώσει από τις 14 Μαρτίου!!!!
Αντί να κάνουν προετοιμασία 3-4 εβδομάδες για να πάνε ετοιμοπόλεμες στα παιχνίδια έκαναν 7 ημέρες. Ας μας πει κάποιος οι ομάδες από την 5η έως την 10η θέση στην Α1 γυναικών τι θα κάνουν από δω και στο εξής. Διακοπές στο Ρίο Ντε Τζανέιρο; Διότι η ΟΧΕ φρόντισε να μην υπάρχουν ματς κατάταξης για τις υπόλοιπες θέσεις. Μόνο η πρώτη τετράδα θα παίξει από δω και στο εξής. Και οι παίκτριες που παίζουν π.χ. στον Αρη, στην Αναγέννηση Βύρωνα θα κληθούν στην Εθνική τον Μάιο να παίξουν με Ισπανία και Σερβία τα εναπομείναντα ματς για τα προκριματικά του Euro 2010, όντας σε απραξία από τις 14 Μαρτίου, δηλαδή 2,5 μήνες! Ούτε το Κύπελλο δεν έκαναν μετά το τέλος του πρωταθλήματος –όπως γίνεται στους άνδρες- ώστε να έχουν λόγο να συνεχίσουν οι ομάδες προετοιμασία. Γιατί να το κάνουν άλλωστε; Eξάλλου η νοοτροπία είναι άντε να τελειώνουμε. Εφυγε και φέτος το βάσανο των γυναικών από την καμπούρα μας. Α έχω και μια τελευταία ερώτηση για την ΟΧΕ πόσους δημοσιογράφους πήρε τηλέφωνο για να καλύψουν τον αγώνα της Εθνικής; Εγώ δεν λέω ψέματα, δεν θα πήγαινα έτσι και αλλιώς, αλλά αυτή τη φορά μάλλον μάντεψε σωστά και δεν πήρε ούτε έναν, αν είχαμε δημοσιογράφους στη Μίκρα…..

Χορτάσαμε από λόγια, θέλουμε έργα
Μετά από όλα αυτά ο προπονητής μας να είναι και ευχαριστημένος που φάγαμε 27 γκολ σε 33 σουτ εντός εστίας που έκαναν οι Τουρκάλες. Ε, λοιπόν εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος και θα έπρεπε να σταματήσει αυτές τις γραφικές δηλώσεις πριν και μετά από κάθε ματς. Αντί για αυτές θα πρέπει να μας εξηγήσει πιο είναι το κριτήριο που κάνει τις κλήσεις και να μας πει τι προτάσεις έχει κάνει στην ΟΧΕ. Ωστόσο έχω την εντύπωση πως πολύ λίγες από τις αποφάσεις που παίρνονται είναι πραγματικά δικές του. Υπάρχει μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα για το κόψιμο κάποιων αθλητών όχι για την αγωνιστική τους κατάσταση, αλλά για άλλα θέματα. Επιτέλους ας βγουν κάποιοι να μιλήσουν. Τώρα σας έπιασε η ηθικολογία; Υπάρχει μεγάλη μυστικοπάθεια και παρασκήνιο πίσω από αυτή την ομάδα και επιτέλους πρέπει να ειπωθούν αλήθειες. Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο καθένας στην προσωπική του ζωή. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να βάζει την μπάλα στα δίχτυα, να παίζει και να πονάει την Εθνική, να είναι σωστός μέσα στο γήπεδο.
Κύριε Πένιοβιτς κάλεσες τόσες παίκτριες από τον Αρη -και καλά έκανες- και δεν κάλεσες την μοναδική αριστερόχειρα ίντερ που υπάρχει στο πρωτάθλημα την Ευαγγελίδου; Που είναι η Καζάκη; Που είναι η Μυλωνά (για την οποία έλεγες πως σου έκανε φοβερή εντύπωση όταν είχες πρωτοέρθει), που είναι η Κούτσικου; Που είναι η Λαφάρα που έκανε φοβερό πρωτάθλημα; Είναι δυνατόν η βασική πλέι- μέικερ της Ορμής η Καζάκη που έχει φοβερή συνεργασία στην ομάδα της με την Ποιμενίδου (πίβοτ) να μην καλείται; Είναι δυνατόν η Μπαλάφα να παίζει δεξί εξτρέμ και η Παπανικολάου που είναι αριστερόχειρας να μπαίνει όταν το ματς είχε κριθεί. Και αν ήταν τραυματίας και δεν μπορούσε να παίξει, τότε κακώς κλήθηκε. Υπήρχε η Μαυρογιώργη, η Α. Βασιλειάδου κ.α.
Στην ομοσπονδία δεν έχετε αντιληφθεί πως δεν έχουμε τέρμα, αφού οι φιλότιμες προσπάθειες της Κόρρα δεν αρκούν. Η κοπέλα δεν παίζει καν βασική στην ομάδα της. Δεν έχετε καταλάβει πως πρέπει να γίνει ελληνοποίηση. Ντεμπελιάσκι η Φάκα. Αυτή η θέση δεν μπορεί να περιμένει 10 χρόνια. Πρέπει να γίνει κάτι άμεσα. Βρείτε έναν τρόπο παίζουν τόσα χρόνια στην Ελλάδα και τουλάχιστον στην νοοτροπία δεν θεωρούνται πια ξένες. Στην κατάσταση που είναι η Εθνική ομάδα γυναικών δεν χρειάζεται ξένος προπονητής, ο ξένος έρχεται να σου μάθει το κάτι παραπάνω, εδώ δεν κάποιες δεν γνωρίζουν ούτε τα βασικά!! Κύριε Πένιοβιτς λυπάμαι για την σκληρή κριτική, αλλά αν μιλάγατε λιγότερο η θέση σας θα ήταν πιο ελαφριά, αν και σε σχέση με τους προϊστάμενους σας έχετε μικρό μερίδιο ευθύνης. Το πρόβλημα όμως δεν είναι ότι μιλάτε πολύ, αλλά μιλάτε πολύ σε λάθος άτομα και σε αυτά που πρέπει και παίρνουν τις αποφάσεις καθόλου!

Η χειρότερη ομάδα των προκριματικών
Αν δούμε τα αποτελέσματα των 7 προκριματικών ομίλων θα κλάψετε. Εχουμε μακράν την χειρότερη ομάδα. Με -58 γκολ παθητικό, 46 γκολ υπέρ και 104 κατά. Εχουμε χάσει με την μεγαλύτερη διαφορά (27 γκολ από την Σερβία με 45-18). Δεν υπάρχει άλλη ομάδα ανάμεσα στις 28 που παίζουν σε αυτή τη διοργάνωση με τέτοια στατιστικά. Μέχρι και η Μεγάλη Βρετανία έχει καλύτερα αποτελέσματα (-47 παθητικό, τέρματα 52-99 και παίζει με πολύ καλύτερους αντιπάλους (Γαλλία, Αυστρία, Ισλανδία). Εχουμε γίνει περίγελος της Ευρώπης. Ολες πλέον οι ομάδες έρχονται στην Ελλάδα για διακοπές, αφού ξέρουν πως το κοντέρ θα γράψει 10μπαλο και πάνω.

Αυτές είναι οι προτάσεις
Για να μην τα ισοπεδώνουμε όλα οι κινήσεις να μειωθούν οι ομάδες από 10 σε 8 στην Α1 γυναικών και οι ξένες από πέντε να πάνε σε τέσσερις είναι καλές, αλλά δεν αρκούν από μόνες τους. Οι 8 ομάδες πρέπει να παίζουν πρωτάθλημα τριών γύρων (21 αγώνες) και μετά πλέι- οφ όλες οι ομάδες (όχι οι μισές) ώστε τη σεζόν να έχουν από 25-30 αγώνες στην… πλάτη τους και όχι όπως τώρα που κάποιες τελειώνουν τη σεζόν με 18-19 ματς! Οι τέσσερις ξένες να γίνουν τρεις και σταδιακά δύο. Η Ευρώπη δεν είναι προτεραιότητα. Πρώτα κοιτάς το σπίτι σου και μετά του γείτονα. Οι ομάδες εξάλλου που θέλουν την ευρωπαϊκή διάκριση έχουν την δυνατότητα μόνο για την Ευρώπη να πάρουν όσες ξένες θέλουν. Φάιναλ- φορ στο τέλος της σεζόν όπως και στους άνδρες ώστε να μένει το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος. Ομάδα που δεν έχει έστω μια ηλικιακή κατηγορία –όχι αφαίρεση βαθμών- να μην έχει καν δικαίωμα να παίξει στην Α1 γυναικών. ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Το καλοκαίρι τουρνουά προετοιμασίας με φιλικούς αγώνες. Κατά την διάρκεια της χρονιάς πριν από κάθε επίσημο ματς τουλάχιστον 15-20 ημέρες προετοιμασία. Αμεσα: Δραστηριοποίηση των ομάδων και της ΟΧΕ με έκτακτη Γενική Συνέλευση για την αναβάθμιση του γυναικείου χάντμπολ. Προπονητής Ελληνας κοινός αποδεκτός με καλό όνομα που θα έχει τον σεβασμό όλων και πλάνο 5ετές. Μέχρι να εξαντληθεί αυτό, ο στόχος θα είναι η παρουσία της ομάδας σε μια τουλάχιστον τελική φάση διοργάνωσης. Αυτοί πρέπει να είναι οι στόχοι, όχι να φάμε 27 και 30 γκολ! Αν έχουμε στόχους τέτοιους καλύτερα να βάλουμε λουκέτο….

Στα 7 μέτρα
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

22 comments

Anonymous said...

allo ti nea????

Anonymous said...

Μπραβο για το αρθρο. Αυτο που λες για το οτι ειχαμε τους Τουρκους στο παρελθον ειναι σωστο. Αλλα αυτοι ιδιως στις γυναικες ασχοληθηκαν με την αναπτυξη σε αντιθεση με εμας που οσοι αχολουνται με την αναπτυξη εχουν μοναδικο προσον τοο κολλητιλικι με τον Χατζηιωαννου και τον Πιλαφα οι οποιοιεχουν γατζωθει στην καρεκλα. Καλες οι προτασεις σου αλλα θα βρουν τοιχο.v

Anonymous said...

se arketa simeia exeis dikio. o teleutaios p ftaiei einai o penievits omos. ipervolika t sxolia gia euaggelidou koutsikou lafara!!! distixos exoume polu ftoxo iliko, megali politeleia n leipei apo t omada i kazaki p einai mesa stis 3 korifaies alla auto ofeiletai s eksoagonistikous logous. apaiteitai peraitero meiosi ton ksenon k kainourgioi proponites sta klimakia k tis mikres ethnikes omades

Anonymous said...

deite pioi dioikoun stis omades kai tha katalabete ti ginete sto gunaikeio,kamia xeni gia 3 xronia na plirwsoun proponites na doulepsoun mono ellinides na sas dw re manges.ethniki gunaukwn na min paei pouthena gia 3 xronia na dwthoun ta lefta stin anaptixi kai blepoume

Anonymous said...

ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ,ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ..ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΨΑΛΙΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ..ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΜΕ 15 ΓΚΟΛ ΔΙΑΦΟΡΑ -ΜΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ,ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΑΛΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ 45΄ ΚΑΙ ΜΕΤΑ,ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΡΘΩΣΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΠΙΣΤΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ..ΑΛΛΑ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ( 27 ΓΚΟΛ ΣΤΑ 33 ΣΟΥΤ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΕΣ )-ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙ ΦΙΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ - ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ..ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΤΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ..ΤΟΥΡΚΟΥΣ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΕΦΟΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΧΕ ( ΦΙΛΙΚΑ -ΧΡΟΝΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ -ΤΟΥΡΝΟΥΑ ) ΠΑΡΕ ΤΟ ΚΑΠΕΛΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΥΓΕ, ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕΣ.ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ..ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ Η ΟΧΙ..ΕΙΣΑΙ! ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ..ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΩΡΑ

Anonymous said...

ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ,ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ..ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΨΑΛΙΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ..ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΜΕ 15 ΓΚΟΛ ΔΙΑΦΟΡΑ -ΜΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ,ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΑΛΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ 45΄ ΚΑΙ ΜΕΤΑ,ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΡΘΩΣΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΠΙΣΤΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ..ΑΛΛΑ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ( 27 ΓΚΟΛ ΣΤΑ 33 ΣΟΥΤ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΕΣ )-ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙ ΦΙΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ - ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ..ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΤΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ..ΤΟΥΡΚΟΥΣ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΕΦΟΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΧΕ ( ΦΙΛΙΚΑ -ΧΡΟΝΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ -ΤΟΥΡΝΟΥΑ ) ΠΑΡΕ ΤΟ ΚΑΠΕΛΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΥΓΕ, ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕΣ.ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ..ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ Η ΟΧΙ..ΕΙΣΑΙ! ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ..ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΩΡΑ

Anonymous said...

ΤΗΝ ΚΑΖΑΚΗ Ο ΠΕΝΙΟΒΙΤΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΚΕΧΑΓΙΑΣ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ.ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΟΜΩΣ?

Anonymous said...

θα ειχε ενδιαφερων κ. δημοσιογραφε να μασ πειτε και τα αποτελεσματα των προηγουμενων αγωνον τα παλαιωτερα χρονια, Π.Χ με Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ μια που εχεται σαν παραδειγμα αυτη την εθνικη.Εκτοσ λεω εκτοσ αν εξυπηρετηται ανθρωπουσ η καταστασεισ με τα σχολεια σασ με το χαλι που εχει αθτη η εθνικη

Anonymous said...

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ. ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ, ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ?

Anonymous said...

prwta ap'ola prepei na vrethoun kaloi proponites stin a1 gynaikwn kai oxi asxetoi !!!!!!!oi ethniki epaikse apsixa san na min tous noiazei!!!!kai merikes empeires paiktries...paitousan t mpala stin termatofulaka san milo!!!etsi den ginetai prepei na allaksoun polla pragmata !a kai na min ksexname oti o termatofilakas einai to 50%tis omadas se ena mats!!!!alla gia tis paiktries pou anaferthikes ksana skepsou to ligo kalutera!!!

Anonymous said...

mono otan thelis na thapsis mpenis pleon kai enimeronis tin selida.gia kanenan olo logo.a re pou katantisame!alla stin ellada zoume alloste.ayto mas aksizi.kai otan tha ksana kanis protasis,kalitera na enimerothis prota kai na min petas tixea onomata pou oute stin omada tous mporoun na stathoun.pes ksekathara,thelo na parete tin kazaki.pleon den se pareksigi kanis.ormi kai pali ormi!gnorizoume tis protimisis sou.

Anonymous said...

Ντροπή μας. Πρέπει να έχουμε μια από τις χειρότερες ομάδες στην Ευρώπη.
Πάντως η Τουρκία έχει καλό προπονητή, τον Ούγγρο Peter Kovacs.

Anonymous said...

San ti katastaseis na eksupiretei file 10:24?
Ta xalia tis ethnikis anaferei kai genikotera tou gynaikeiou Handball kai den exei katholou adiko.
Kalo tha itan na stamatisoun anthrwpoi,katastaseis kai symferonta na diamorfwnoun tis kliseis stin ethniki giati to thema exei katantisei tragiko ews kai geloio!
Oloi vgainoun kai krazoun paiktries kai proponites.To megalytero lathos edw stin Ellada einai to skeptiko mas kai i nootropia mas.
To kalytero pou exoun na kanoun oi ypefthinoi,oi proponites kai oi paiktries einai na sovareftoun kai na skeftoun oti mono me swstes epiloges kai para poly douleia kai proponisi tha mporesoun sto mellon na exoun mia aksioprepi parousia.Ola ta ypoloipa einai peritta kai apla xeiroterevoun tin katastasi!

Anonymous said...

κ. Χατζηδημητρίου,
πέραν του ότι αργήσατε πολύ να μιλήσετε (καθώς κανείς δεν μιλάει, κιεγώ μαζί)οφείλω να ομολογήσω πως κερδίζετε έδαφος στην εκτίμηση του μικρόκοσμού μας, αφού αρχίζετε να δείχνετε πως καταλαβαίνετε την πραγματικότητά του. Για το θέμα που βάζετε θέλω να σταθώ σε μερικά σημεία:
1) Επιδιώξτε συζητήσεις με ανθρώπους του χάντμπολ (κυρίως προπονητές) που "μιλάνε" στο γήπεδο. Αυτούς δεν θα τους βρείτε σε ηλεκτρονικά καφενεία,σε χαντμπολικές "πασαρέλες" και γραφεία προέδρων.
2) Ήταν από την αρχή πασιφανές πως ο χρόνος που "κερδίζει" ο κ. Πένιοβιτς με αόριστες αναγωγές στο μέλλον (π.χ.2013), είναι σε βάρος της εθνικής γυναικών.
3)Ήταν από την αρχή πασιφανές πως δεν χρειαζόταν "μεγάλος" ή "ξένος" προπονητής για το γυναικείο. Χρειαζόταν προπονητής-"οργανωτής" με προσωπικότητα που να "εμπνέει" και να μπορεί να σπάσει στεγανά. Όχι υπάλληλος που θα κάνει "υποχωρήσεις" δεξιά κι αριστερά για να έχει το μεροκάματό του.
4) Ήταν από την αρχή πασιφανές ότι η σύνθεση του team προπονητών των εθνικών ομάδων νεανίδων Α,Β και κορασίδων ήταν αποτέλεσμα επίτευξης ισορροπιών και ίσως άγνοιας ή αδιαφορίας. Γιατί δεν το αξιολογείτε στην παρέμβασή σας; Δεν αποτυπώνεται αυτό στη λειτουργία των αντίστοιχων εθνικών συγκροτημάτων;
5) Ήταν από την αρχή πασιφανές (από πέρυσι δηλ.) ότι το εγχείρημα θα αποτύγχανε αφού ήταν προϊόν προσωπικών επιλογών και δεν στηρίχθηκε σε αντικειμενική ανάλυση της κατάστασης. Δεν το γνωρίζατε;
6) Αν η παρέμβασή σας ΕΧΕΙ αποτέλεσμα, θα ευχόσασταν να αλλάξει η κατάσταση πάλι με βάση κάποιες προσωπικές επιλογές;

Με εκτίμηση,
ένας Φίλος

Anonymous said...

re paidia aytes (euaggelidou koutsikou lafara)einai mikres.apo thn stigmi pou den exeis apla apo aristeroxires kai genika paiktries,den prepei na ftiakseis ths mikres????apo ekei ksekinan olaaaa!!!

anonymos said...

ποια ηταν τα αστερια τα τελευταια 10 χρονια στα τουρνουα των νεανιδων?
ποσες απο αυτες συνεχιζουν να παιζουν χαντμπωλ ?

απο εκει νομιζω πρεπει να ξεκινησει η αναλυση για την καταντια του ανυπαρκτου γυναικειου.

χωρις αθλητριες δεν γινεται ομαδα. [ολες τις γυναικες που παιζουν στην α1 να μαζεψεις παλι δυσκολα συμπληρωνεις 22αδα],.

Anonymous said...

kirioi kai kiroies,ayto to iliko,to proigoumeno kai to epomeno,se opia alli xora na itan ime sigouros pos tha trivame ta matia mas.exoun foresi to ethnnosimo para poli kales athlitries.to thema ine pos edo den tous endiaferi to handbolaki.kai idios oi gynekes.xoris programatismo,xoris camp,xoris toyrnoua,xoris ypodomes kai me kati ananeosis kai kala stin omada,pou ginonte mono kai mono gia na lene oti kati kanoun,oi na dikeologounte gia tis asximes emfanisis DEN GINETE TIPOTA!ta koritsia den ftene se kati.den nomizo pos iparxi anthropos pou tha forouse ayti ti fanela kai den tha ta edine ola.to provlima ksekinai apo psila.SOVAREFTITE EPITELOUS esis eki psila

Anonymous said...

Kapoios eipe oti apo ta "fagane" 27 gkol apo ta 33 sout! Gia na katalavw: Poia omada ths A1 exei proponiti T/F gia na ginei alios? Apo ekei nomizw prepei na ksekinhsei h analish

Anonymous said...

signwmi alla tha mas trelanetai i lafara mikri apo pote einai?xaxaxaxaxx plaka eixe auto!!!!i lafara genika den prepei na paizei handball!!!!!!!!!xaxaxaxaxaxaxax kalo!!!!!

Anonymous said...

ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΣΟ ΣΤΗΝ ΟΧΕ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΠΑΖΟΥΝ ΑΥΓΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΕ ΘΕΣΕΙΣ, ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ-ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟ- ΘΑ ΦΘΗΝΕΙ. ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ "Β ΕΘΝΙΚΗΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

Anonymous said...

ΑΣΕ ΡΕ ΚΩΣΤΑΚΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΕΣΥ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ. ΠΟΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΝΕΙ 4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΕΣΟΥΣΗΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ?? ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΑΘΕΣ ΠΙΑ... ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΦΕΡΕΦΩΝΟ....

ΥΓ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ 100ΑΔΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΤΩΣΑΝ? Α, ΘΑ ΕΦΤΑΙΓΕ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ....

Anonymous said...

stin e8niki omada ontos den dinei kaneis simasia..kanenas omws..o k.Peniavij kanei polu megales prospatheies gia na katastisei auti tin omada dunati kai a3ioprosexti kai ta paei thaumasia..einai e3airetikos kai einai adiko na tou askeitai tetoia kritiki..auto pou prepei arxika na alla3ei einai oi nootropia twn ellinwn gia to handball,kai episis i nootropia ton ellinwn paiktwn pou tous aresei na ARAZOUN KAI OXI NA MOXTHOUN GIA KATI KALUTERO..me e3aireseis vevaia..an dwthei i prepousa simasia apo tin omospondia kai mia pistwsi xronou polla mporoun na alla3oun pros to kalutero giati prepei na katalavete oti stin ellada kai uparxoun talenta kai o peniavij einai e3airetikos proponitis..auta...