ΠΕΝΙΟΒΙΤΣ «ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ 4-5 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΤΕΙ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΠΕΝΙΟΒΙΤΣ «ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ 4-5 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΤΕΙ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ»

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Γυναικών Βελιμίρ Πένιοβιτς αναφερόμενος στην εμφάνιση της Εθνικής μας ομάδας γυναικών στο παιχνίδι του Μ. Σαββάτου στην Σμύρνη κόντρα στην Τουρκία, στο οποίο ηττήθηκε με 30-22, τόνισε: «Σ΄ αυτό το παιχνίδι οι αθλήτριες μπήκαν με άλλη ψυχολογία. Στο 22 το σκορ ήταν 11-11. Υπήρξε μια «κοιλιά» στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου και μετά η ομάδα μας ισορρόπησε το παιχνίδι. Ο προπονητής της Εθνικής ομάδος την Τουρκίας αλλά και οι Σλοβένοι διαιτητές του αγώνα μου είπαν ότι δεν περίμεναν αυτή την εμφάνιση της Εθνικής μας ομάδας. Εάν στην Τουρκία δεν αγωνίζονταν η Οζέλ η οποία συγκαταλέγεται μέσα στις 10 καλύτερες αθλήτριες της Ευρώπης τότε η Τουρκία θα ήταν στα μέτρα μας. Αυτή η παίχτρια κάνει την διαφορά. Μια Εθνική ομάδα για να χτιστεί χρειάζεται ένα διάστημα 4-5 χρόνων. Αυτό ισχύει για οποιονδήποτε προπονητή, σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου».

ΖΑΠΑΡΤΙΔΗΣ «ΥΠΗΡΞΕ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ»
Το μέλος της Επιτροπής Ανάπτυξης της ΟΧΕ και Πρόεδρος της ΕΣΧΑ Ηλίας Ζαπαρτίδης αναφορικά με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων που έγινε στην Πτολεμαΐδα τόνισε: «Στον τομέα της διοργάνωσης μέσα στην δύσκολη οικονομική συγκυρία ο Δήμος Πτολεμαΐδας έδωσε ότι καλύτερο μπορούσε στην διοργάνωση και ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Γρηγόρη Τσιούμαρη και τους συνεργάτες του για την συμβολή τους στην επιτυχία της διοργάνωσης. Το επίπεδο των αγώνων ήταν αρκετά καλό. Υπήρχε βελτίωση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια αλλά χρειάζεται όλοι να δουλέψουν ακόμη περισσότερη για την εξέλιξη των αθλητριών που παρουσιάστηκαν στους αγώνες».

ΥΕΤΙΩΝ «Η ΔΥΝΑΜΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ»
Ο Διευθυντής της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αθλητισμού του Δήμου Συκεών Στέλιος Υετίων αναφερόμενος στο πρωτάθλημα Εφήβων που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Συκεών τόνισε: «Εμείς στον οργανωτικό τομέα πιστεύω ότι κάναμε το καθήκον μας με την καρδιά μας. Το ποιοτικό επίπεδο των αγώνων διακρινόταν από την δύναμη. Η τοπική ομάδα ο Φοίβος πήρε δίκαια το πρωτάθλημα και αυτό το σχολίασε ευμενέστατα και ο Δήμαρχος μας Σίμος Δανιηλίδης, ο οποίος τόνισε στην ομιλία του ότι θα είναι πάντοτε συμπαραστάτης στο άθλημα του χάντμπολ».  

ΚΑΛΑΜΑΡΙ-ΚΟΡΩΠΙ
Σήμερα Τρίτη στις 20:00 στο κλειστό γυμναστήριο Νέας Ιωνίας, θα διεξαχθεί ο αγώνας μπαράζ μεταξύ των ομάδων Παίδων ΚΑΛΑΜΑΡΙ-ΚΟΡΩΠΙΟΥ για την συμπλήρωση μιας θέσεως για την τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων που θα διεξαχθεί στα κλειστά γυμναστήρια ΙΩΝΙΚΟΥ-ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ το πρωί και ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ το απόγευμα από τι 7-10/4/2010. Την ευθύνη της διοργάνωσης έχουν η ΟΧΕ, ο Δήμος Νέας Χαλκηδόνας με την συνδρομή και των αθλητικών οργανισμών των Δήμων Ν. Φιλαδέλφειας και Αγ. Αναργύρων.

ΓΡΙΤΖΑΛΗΣ «ΣΤΟΧΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΣΤΗΝ Ν. ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ»
O Αντιδήμαρχος Ν. Χαλκηδόνας Ηλίας Γρίτζαλης αναφερόμενος στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων τόνισε: «Προέρχομαι από το χάντμπολ. Έχω αγωνισθεί στις σχολές Ξυνή και στην Ν. Ελβετία καθώς και στην Εθνική Παίδων. Παράλληλα η Ν. Χαλκηδόνα και η Ν. Φιλαδέλφεια απαρτίζουν μία περιοχή που είναι χαντμπολομάνα. Εμείς θέλουμε να συμβάλλουμε με το καλύτερο τρόπο στην διοργάνωση αυτή και ακόμα στοχεύουμε στην ανέγερση κλειστού γυμναστηρίου για το χάντμπολ στο δήμο μας καθώς και στην ίδρυση τμήματος χάντμπολ στο σωματείο ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ. Ευχόμαστε Καλή Επιτυχία σε όλες τις ομάδες. Στον τομέα της προβολής έχουν αναρτηθεί οι αφίσες και οι αγώνες προβάλλονται και με 5 πανώ που έχουμε αναρτήσει σε Ν. Χαλκηδόνα, Ν. Φιλαδέλφεια και Αγ. Αναργύρους».

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ
Οι αγώνες της Τελικής Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων θα διεξάγονται από αύριο Τετάρτη μέχρι και την Παρασκευή το πρωί από 08.30 έως 14:00 στο κλειστό γυμναστήριο του Ιωνικού Ν. Φιλαδέλφειας και από 16:00 έως 21:00 στο Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Αγ. Αναργύρων. Οι τελικοί θα γίνουν στο κλειστό γυμναστήριο Ν. Φιλαδέλφειας το Σάββατο από 09:00 μέχρι 15:00.

Το αυριανό πρόγραμμα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος
Κλειστό Γυμναστήριο Ιωνικού 08:30 ΧΑΝΘ-ΦΙΛΙΠΠΟΣ, 09:45 ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, 11:00 ΦΑΟΕΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙ ή ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ-GRANT CHALET ΔΡΑΜΑ 86. 12:15 ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ-ΑΟ ΔΙΟΜΗΔΗΣ


Κλειστό Γυμναστήριο Αγ. Αναργύρων ώρα 16:00 ΙΩΝΙΚΟΣ-ΧΑΝΘ, 17:15 ΠΑΟΚ-ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ, 18:00 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΚΑΛΑΜΑΡΙ ή ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ, 19:45 ΦΙΛΙΠΠΟΣ-ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ
Αύριο Τετάρτη ξεκινάει στην Άρτα και η Τελική Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων. Την ευθύνη της διοργάνωσης έχουν οι ΟΧΕ, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και ο Δήμος Αρταίων. Ο Πρόεδρος της Αναγέννησης Άρτας Βασίλης Κρανιώτης τόνισε: «Ευχαριστούμε θερμά την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και τον Δήμο Αρταίων για την εξαιρετική συμβολή τους στην διοργάνωση αυτή».


Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας
Κλειστό γυμναστήριο Άρτας 14:30 Ν. ΙΩΝΙΑ-ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, 16:00 ΑΙΑΝΤΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΚΑΛΛΙΘΕΑ, 17:30 ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ-ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ, 19:00 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ-ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ.


ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΣΧΑ
Η Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΣΧΑ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10/4/2010 στον 4ο όροφο των γραφείων της ΟΧΕ.

1 comment

Anonymous said...

"Ο ήλιος ανατέλλει από την Ανατολή και δύει στη δύση!"
-Βέλιμιρ Πένιοβιτς-

ΠΟΣΟ ακόμη θα χρησιμοποιεί η ΟΧΕ αυτόν τον άνθρωπο;
ΓΙΑΤΙ να επενδύσουμε τα επόμενα 5 χρόνια σε έναν τελειωμένο;
ΠΟΙΟΝ εξυπηρετεί αυτή η κατάσταση;

*κ. Χατζηδημητρίου,
χαιρετίζω την απόφασή σου να ενεργοποιήσεις το blog, αφού δεν μιλάει κανείς ανοιχτά.