Σλοβακία-Ελλάδα: 26-25 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σλοβακία-Ελλάδα: 26-25

H εθνική μας ομάδα χαντμπολ ανδρών στην πρεμιέρα του διεθνούς τουρνουά που γίνεται στην Ουγγαρία έχασε με 26-25 από την Σλοβακία.
Ο αγώνας που έγινε στην πόλη Όντζ, βρήκε τις δυο ομάδες στο ημίχρονο ισόπαλες 14-14.
Σε γενικές γραμμές η εθνική μας παρουσίασε μέτρια απόδοση, σε ένα παιχνίδι όπου οι Ομοσπονδιακοί τεχνικοί Νίκος Μάντζος, Παναγιώτης Ιατρούδης έκαναν πολλές δοκιμές κυρίως σε αμυντικά αλλά και επιθετικά σχήματα και είχε συνέχεια εναλλαγές στο σκορ, (1-2 γκολ μπροστά η κάθε ομάδα).
Στην τελευταία επίθεση οι Έλληνες διεθνείς δεν κατάφεραν να σκοράρουν ώστε να λήξει ο αγώνας ισόπαλος.
Η σύνθεση και τα γκολ της εθνικής μας: Καφφάτος, Κότσιφας, Χαλκίδης 2, Σαμαράς, Μαστρορογιάννης, Παπαδόπουλος, Ριγανάς 1, Ζαραβίνας 2, Τζούφρας 1, Τζιμούρτος 4, Μπαλωμένος 3, Βασιλάκης 12, Σανίκης, Ευαγγελίδης, Βακάλης.
--Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Νίκος Μάντζος δήλωσε: «Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι. Παίξαμε καλά σε ότι αφορά την αμυντική μας λειτουργία. Η εξέλιξη του αγώνα θα μπορούσε να μας είχε βρει νικητές. Στα τελευταία 5 λεπτά δεν είχαμε την αποτελεσματικότητα που έπρεπε, σε ότι αφορά να αξιοποιήσουμε τις αντεπιθέσεις μετά τις μπάλες που έπαιρνε η άμυνα μας. Δηλαδή δεν είχαμε την έκρηξη που έπρεπε όταν βγαίναμε στην κόντρα. Παρά το γεγονός ότι παίξαμε συνολικά, μέτρια, είχαμε την δυνατότητα αν δεν κάναμε κάποια λάθη να πάρουμε και τη νίκη. Πάντως υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης σε ότι αφορά την συνέχεια».
--Αύριο παίζουν Ουγγαρία-Σλοβακία. Την Κυριακή η εθνική μας θα αντιμετωπίσει την Ουγγαρία.

3 comments

Anonymous said...

Έπειτα από τρία χρόνια ακόμη δοκιμές κάνουν τα τζιμάνια

Anonymous said...

ανελαβε εσυ που εισαι καλύτερος.. τζιμάνι του γλυκού νερού

Anonymous said...

ΔΟΚΙΜΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΧΕ.ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΒΙΑΣΤΙΚΟΣ,,,,!!!!!!