ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ

Ο ομοσπονδιακός Παναγιώτης Ιατρούδης για το αποτέλεσμα της κλήρωσης της εθνικής μας ομάδας χάντμπολ των ανδρών, με την Γερμανία για τα play off του Παγκοσμίου τον Ιούνιο, δήλωσε: «Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τον εαυτό μας να είμαστε στην καλύτερη ψυχική και αγωνιστική κατάσταση τον Ιούνιο. Αν με ρωτούσαν ποια ομάδα από τις ισχυρές θα ήθελα να επιλέξω θα διάλεγα τη Γερμανία. Η Γερμανία είναι μια μεγάλη δύναμη παρά τα αποτελέσματά της στο Ευρωπαϊκό . Εμείς δεν την φοβόμαστε και θα δουλέψουμε σκληρά μέχρι τα παιχνίδια των play off».

Θεόδωρος Παυλίδης προπονητής Φιλίππου Βέροιας : «Πιστεύω στις δυνατότητες της ομάδας των αθλητών και των προπονητών της. Οι Γερμανοί παρά την μη καλή τους εμφάνιση στο Ευρωπαϊκό είναι δυνατοί μέσα και έξω από το γήπεδο. Πρέπει να αξιοποιηθεί η εμπειρία των παικτών μας που αγωνίζονται στην Γερμανία, από τους γερμανούς συναθλητές τους, και με ενωμένο τον κόσμο του χάντμπολ πιστεύω ότι μπορούμε να φτάσουμε στην πρόκριση. Σε κάθε περίπτωση θα είμαστε μαζί τους ανεξαρτήτως αποτελέσματος . Πάντως πιστεύω πως μπορούμε να τους παρασύρουμε σε λάθη που έδειξαν στην Αυστρία πως ήταν επιρρεπείς»

Ο συνεργάτης Προπονητής του τεχνικού της ΑΕΚ Γιάννη Αρβανίτη, Στέλιος Αλεπουδέας αναφερόμενος στην κλήρωση για τα play-off του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και στην αντίπαλο της Ελλάδος την Γερμανία τόνισε: «Είμαι αισιόδοξος για μια απόλυτα αξιοπρεπή εμφάνιση της Εθνικής μας Ομάδας Ανδρών στα play-off. ΄Εχουμε ένα πλεονέκτημα στα ματς με τη Γερμανία μιας και οι Διεθνείς μας που αγωνίζονται στη Γερμανία τους ξέρουν τους αντιπάλους από κοντά. ΄Εχουν κοντραριστεί σε αγώνες του Γερμανικού Πρωταθλήματος μαζί τους. Μέσα τους τους έχουν απομυθοποιήσει. Θεωρώ ότι όλοι οι ΄Ελληνες Διεθνείς γνωρίζουν το καθήκον τους και θα βάλουν τα δυνατά τους στις δύο μάχες με τη Γερμανία. Παράλληλα οι Προπονητές της Εθνικής θα καταστρώσουν το πλάνο δουλειάς με τέτοιο τρόπο που να οδηγήσει την ομάδα ετοιμοπόλεμη σ΄ αυτά τα παιχνίδια».

No comments