ΛΑΜΠΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΟΧΕ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΛΑΜΠΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΟΧΕ

Με μια εντυπωσιακή εκδήλωση κατάμεστη από επίσημους προσκεκλημένους και φίλους του χάντμπολ, που ανέδειξε το άθλημα κατά τον καλύτερο τρόπο, πραγματοποιήθηκε η ετήσια γιορτή της ΟΧΕ στην αίθουσα Athens view του ξενοδοχείου Divani CARAVEL. Τιμήθηκαν ξεχωριστές προσωπικότητες του επιχειρηματικού κόσμου, του δημοσιογραφικού και του καλλιτεχνικού οι οποίοι υπήρξαν πρώην αθλητές, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, αθλητές, διαιτητές, ο Πρόεδρος της Unicef Λάμπρος Κανελλόπουλος και η ΕΡΤ.

Μίλησε για την πρόοδο του χάντμπολ ο Στέλιος Αγγελούδης

Στην εισαγωγική του ομιλία ο Πρόεδρος της ΟΧΕ, Στέλιος Αγγελούδης, αναφέρθηκε στα 33χρόνια της ιστορίας του αθλήματος, επισήμανε τον σύνδεσμο της ΟΧΕ με την Τοπική αυτοδιοίκηση και την αγαστή συνεργασία τα τελευταία 10 χρόνια, υπογράμμισε την εξαιρετική παρουσία της Εθνικής στα παιχνίδια με Ιταλία και Μαυροβούνια και εκδήλωσε την αισιοδοξία του πως η εθνική θα κάνει το καλύτερο στα play off με τη Γερμανία. Παράλληλα Ο Πρόεδρος της ΟΧΕ και μέλος της ΕΟΕ τόνισε ότι πρέπει να βρεθεί λύση στο θέμα που έχει δημιουργηθεί με το διορισμό αθλητών υψηλού επιπέδου. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη βοήθεια και τη συμπαράσταση από τη Γενική Γραμματεία αθλητισμού, και τόνισε ιδιαίτερα την προσφορά των πρώην διεθνών διαιτητών του αθλήματος στο χάντμπολ. Επίσης ο Πρόεδρος στάθηκε ιδιαίτερα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων του 2011 που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη, ζητώντας την στοιχειώδη και ουσιαστική βοήθεια από την ΓΓΑ».

Παρών και ο ΓΓ Αθλητισμού

Ο Γεν Γραμματέας Αθλητισμού κος Πάνος Μπιτσαξής στην ομιλία του υπογράμμισε ότι η ένταξη του χάντμπολ στα αθλήματα πρώτης εθνικής προτεραιότητας θα συμβάλλει αποφασιστικά στην ανάπτυξη του, συμπλήρωσε επίσης « Περιμένουμε από την Ομοσπονδία το πενταετές αναπτυξιακό πλάνο της ώστε και εμείς από την μεριά της Πολιτείας να συμβάλλουμε στην καλύτερη ανάπτυξη του αθλήματος» Σε ότι αφορά τη διοργάνωση του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Νέων του 2011 Ο ΓΓΑ τόνισε: «θα είμαστε μαζί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων του 2011».

Χορηγοί της Εκδήλωσης ήταν το ταξιδιωτικο γραφείο PILGRIMS sport και η αθλητική εταιρεία Hummel ( η οποία έδωσε και στους 5 τυχερούς της πίτας 5 δωροεπιταγές των 200 ευρώ).
Τυχεροί της εκδήλωσης, που κέρδισαν τις δωροεπιταγές, ήταν οι Παπαδιονυσίου Τάσος αθλητής, Anjia Freser αθλήτρια Ορμής, Γιάννης Αρβανίτης, Ευγενία Μυλωνά και Κατσούλη Κατερίνα
H OXE, με σχετική της ανακοίνωση, ευχαρίστησε τους χορηγούς της καθώς και όλο τον κόσμο που στήριξε με την παρουσία του αυτή την όμορφη εκδήλωση.

Μετά τις ομιλίες ακολούθησαν οι απονομές βραβεύσεων των τιμώμενων προσώπων και αυτοί ήταν:

Αλέξης Αλβανός Διεθνής διεθνής. Τιμήθηκε για την πρώτη συμμετοχή Έλληνα αθλητή σε τελικό ευρωπαϊκού κυπέλλου. Ο Αλβανός ήρθε από τη Γερμανία προσκεκλημένος της ΟΧΕ αποκλειστικά για την εκδήλωση και ευχαρίστησε την ΟΧΕ για την τιμή που του έκανε.
Σάββας Καρυπίδης διεθνής αθλητής. Τιμήθηκε ως πρώτος σκόρερ του Γερμανικού πρωταθλήματος. (Το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους του ο συμπαίκτης του στην Εθνική, Γιώργος Ζαραβίνας ο οποίος ευχαρίστησε την ΟΧΕ εκ μέρους του Σ. Καρυπίδη).
Γιώργος Παπακυπριανού, MVP του πρωταθλήματος Α1 2008-2009
Γιώργος Καραγεωργίου, 1ος σκόρερ του πρωταθλήματος Α1 2008-2009
Ελένη Ποιμενίδου 1η σκόρερ, του πρωταθλήματος Α1 Γυναικών 2008-2009
Σωματείο ΠΑΟΚ Πρωταθλητής περιόδου 2008-2009,
Σωματείο ΑΕΚ Κυπελλούχος περιόδου 2008-2009
Σωματείο ΑΣΕ Ορμή Πατρών Πρωταθλήτρια και Κυπελλούχος περιόδου 2008-2009
ΑVANT GARDE Πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπιτς Χάντμπολ Γυναικών 2008-2009, ΑCROPOLIS Πρωταθλήτρια ομάδα Ανδρών Mπιτς Χάντμπολ 2008-2009
Πρωταθλήτρια ομάδα Εφήβων του ΑΣΕ-Δούκα,
Πρωταθλήτρια ομάδα Νεανίδων του Αρίωνα Πτολεμαϊδας
Πρωταθλήτρια ομάδα Παίδων του Φιλίππου Βέροιας
Πρωταθλήτρια ομάδα Κορασίδων του Άρη Θεσσαλονίκης
Γιάννης Βαρδινογιάννης, επιχειρηματίας, Πρώην αθλητής χάντμπολ ( το βραβείο του οποίου παρέλαβε ο Νομικός του σύμβουλος Σταύρος Καραγεωργίου) ,
Αλέξανδρος Σαρακάκης, επιχειρηματίας Πρώην αθλητής χάντμπολ,
Γιάννης Δούκας Πρόεδρος ΑΣΕ Δούκα ( το βραβείο του παρέλαβε ο γιος του Κωστής Δούκας, ο οποίος ευχαρίστησε την ΟΧΕ εκ μέρους του πατέρα του και τόνισε πως όλοι πρέπει να συμβάλουμε για να ανέβει το άθλημα πιο ψηλά),
Λάμπρος Κανελλόπουλος Πρόεδρος Ελληνικής Επιτροπής Unicef ( ο οποίος αναφέρθηκε στη συνεργασία της unicef με τη ΓΓΑ και τις αθλητικές ομοσπονδίες)
Νίκος Μπακουλόπουλος, αρχισυντάκτης ειδήσεων Alter Πρώην αθλητής χάντμπολ Γιάννης Αϊβάζης ηθοποιός, Πρώην αθλητής χάντμπολ από την Νέα Ιωνία
Σταύρος Κόντος Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας ( την πλακέτα παρέλαβε ο πρόεδρος Αθλητικού Οργανισμού Πάυλος Κότσιρας) ,
Χαρούλα Ουσουλτζόγλου Δήμαρχος Βέροιας ( το βραβείο της παρέλαβε ο Χρήστος Καψάλης),
Γρηγόρης Τσιούμαρης, Δήμαρχος Πτολεμαϊδας,
Δημήτρης Τερζίδης Δήμαρχος Κιλκίς
Nίκος Χαρδαλιάς Δήμαρχος Βύρωνα ( το βραβείο παρέλαβε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Β. Μακράκης) ,
Οι διεθνείς διαιτητές που σταμάτησαν από την ενεργό δράση, Σωτήρης Μίγκας, Νίκος Κορρές, Γιάννης Μεϊμαρίδης, Γιώργος Μπεμπέτσος. Εκ μέςρους τους μίλησε ο Γ. Μπεμπέτσος ο οποίος υπογράμμισε: «γίναμε σοφότεροι ζητάμε συγνώμη απ΄όσους δυσαρεστήσαμε»
Οι Βετεράνοι χάντμπολ ( το βραβείο παρέλαβαν ο Ρωμύλος Αλεξανδρίδης και ο Άγγελος Κανόνης),
Ε.Ρ.Τ. ΑΕ ( το βραβείο παρέλαβε ο δημοσιογράφος Νίκος Αντωνιάδης).
Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης οι βουλευτές κα Θεοχάρη του ΠΑΣΟΚ, κ Κατρίνης ΠΑΣΟΚ, κ. Γιάννης Ιωαννίδης ΝΔ, ο πρώην υφυπουργός κ Ζαφειρόπουλος, ο Αντιπρόεδρος της ΕΟΕ Ι. Κούβελος, ο ΓΓ της ΕΟΕ κ Κατσιαδάκης, ο Πρόεδρος του ΠΣΑΤ Παύλος Γερακάρης, μέλη της ΕΟΕ, εκπρόσωποι ομοσπονδιών –μέλη σωματείων και βετεράνοι αθλητές απ όλη την Ελλάδα.

Έγινε ακόμη η παρουσίαση του νέου χορηγού αθλητικού υλικού Εθνικών Ομάδων, της Hummel ενώ αθλητές (Αλβανός-Καφφάτος-Σαμαράς- Μεγαλοικονόμου Ζαραβίνας) και αθλήτριες (Ποιμενίδου-Στρατάκη- Παπανικολάου) της Εθνικής ομάδας παρουσίασαν τις φανέλες.

Από τον καλλιτεχνικό χώρο παρέστησαν η ηθοποιός Μαρία Κορινθίου (προκειμένου να παραστεί στη βράβευση του συζύγου της Γιάννη Αϊβάζη και ο τραγουδιστής και πρώην χαντμπολίστας του Αρχέλαου Δήμος Αναστασιάδης.

3 comments

Anonymous said...

ΤΗΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟ ΑΕΚ κ. ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙ Ο κ ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΡΕΣ
ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΙΜΟΥΣΑΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝΤΑ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟ ΑΕΚ
ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ Ο κ. ΜΠΑΚΑΟΥΚΑΣ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΓΓΑ
ΤΕΛΕΙΟΣ ΘΙΑΣΟΣ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚΙ ΣΑΣ

Anonymous said...

αληθεια γιατι δεν τιμηθηκε και επι 10ετιας χαμάλης της Εθνικης κ. Γκαντής ;
είχαν μεγαλύτερη προσφορά κάτι τυπάκια που καπνίζαν στο ρουφγκάρντεν του Κάραβελ ;;

Anonymous said...

Μια απορία: Τον κ. Δούκα τον τιμήσατε και καλά κάνατε για την προσφορα του στο άθλημα.
Ο Βασίλης Κρανιώτης απο την Άρτα δεν έχει προσφορά στο άθλημα ;
Ο Νίκος Τζεβελέκης απο τον ΓΑΣΚ δεν είχε προσφορά στο άθλημα ;
Ο Νίκος Ουσουλτζόγλου και ο Γιώργος Φύκατας απο τον Φίλιππο δεν είχαν και έχουν προσφορά στο άθλημα;
Ο Φιλάρετος ΚΑζαντζίδης απο την ΓΕΒ δεν είχε προσφορά στο άθλημα;
Ο Βασίλης Σκουλάς απο τα Βριλήσσια δεν είχε προσφορά στο άθλημα;
ο Πονηρός απο τον Ιωνικό ΝΦ δεν είχε προσφορά στο άθλημα;
και ένα σωρό άλλοι πρόεδροι που έβαλαν και έχασαν τα ωραία τους λεφτά για να ανέβει το άθλημα και εσεις ούτε που τους μνημονεύσατε αγαπητοί κύριοι.
Αλλα όλοι αυτοί δεν πουλάν επικοινωνία όπως το όνομα του κυρ Γιάννη ή τον φοβάστε ακόμη τόσο πολύ ;
Σεβασμός στην ιστορία κύριοι και εσύ Νίκο απο το γραφείο τύπου να τους τα θυμίζεις γιατί κάποιοι ξέχασαν εύκολα μπροστά στο πανηγύρι της κάμερας