ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Την συμπαράσταση πατρινών φιλάθλων θα έχει στο πλευρό της η Ορμή Λουξ στο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (4μ.μ.) με αντίπαλο την Αναγέννηση Βύρωνα.
Ηδη, οι φίλοι της Ορμής Λουξ έχουν συμπληρώσει τις θέσεις για ένα πούλμαν που θα ταξιδέψει στην Αθήνα, ενώ δεν αποκλείεται σήμερα να προκύψει και δεύτερο!
Να σημειωθεί ότι για αυτήν την μαζική μετακίνηση των φίλων της Ορμής Λουξ στην πρωτεύουσα, έχει ήδη ειδοποιηθεί σχετικά η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας.
Η αποστολή της Ορμής Λουξ θα αναχωρήσει για την Αθήνα την Κυριακή το πρωί στις 11, ενώ στις 12.30μ.μ. έχει προγραμματιστεί η αντίστοιχη αναχώρηση των φίλων της ομάδας. Και οι δύο αναχωρήσεις θα γίνουν από το Εθνικό κλειστό γυμναστήριο στο Κουκούλι.
Σε ό,τι αφορά την προετοιμασία της Ορμής Λουξ για τον αγώνα της Κυριακής, αυτή ολοκληρώνεται σήμερα με προπόνηση υπό τις οδηγίες του Τάκη Καρακίτσου.

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

1 comment

Anonymous said...

Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με πρόστιμο 53 χιλιάδων ευρώ από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι. Αυτό αφορά στις ρίψεις καπνογόνων και στο σουγιά που βρήκε ο Γιούρκας Σεϊταρίδης και παρέδωσε στον Τάσο Κάκο. Αντίθετα, οι “ερυθρόλευκοι” απαλλάχθηκαν λόγω ελλιπών στοιχείων για την υπόθεση του αεροβόλου την οποία θα ερευνήσουν πλέον μόνο τα ποινικά δικαστήρια.
Ο ΠΑΟΚ και ο Φίλιππος τιμωρήθηκαν πολύ αυστηρότερα για ένα μπουκάλι νερού των 500 ml άδειο και κάποια υβριστικά συνθήματα.
Οι τιμωρίες των παραπάνω ομάδων ήταν να παίξουν χωρίς φιλάθλους σε ένα αγώνα σε σύνολο 12 αγώνων που δίνουν στην έδρα τους.
Δικαιολογείται λοιπόν η θέση του χάντμπωλ στην ψηφοφορία.
Πολύ θα ήθελα να δω σε βίντεο την πορεία που διέγραψε το μπουκάλι των 500 ml πριν καταλήξει στο παρκέ και το λερώσει με λίγες σταγόνες εμφιαλωμένου νερού. Άλλο τόσο θέλω να ακούσω τα υβριστικά συνθήματα των ζωηρών ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ (ζωή να 'χουν) που "δυσφήμησαν" το άθλημα και θίξανε συνειδήσεις.
Αυτό που σίγουρα δεν θα δω όσο και να το θέλω είναι το αεροβόλο του ντέρμπι. Είναι σαν να λέμε λόγια του αέρα!!!
Να 'σαι καλά ρε Αλβανέ που μας ξελάσπωσες σαν άθλημα.