ΣΤΗ ΡΑΜΑΛΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΣΤΗ ΡΑΜΑΛΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ

Η Ελληνική ομάδα καλλιτεχνών και παλαιμάχων ποδοσφαιριστών «Hasta La Victoria Siempre» έφτασε σήμερα στη Ραμάλα όπου θα λάβει μέρος σε διάφορες εκδηλώσεις αλληλεγγύης με τον Παλαιστινιακό λαό, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Αλληλεγγύης με τον Παλαιστινιακό Λαό (29η Νοέμβρη), και θα δώσει φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου με ομάδα Παλαιστινίων παλαιμάχων την Πέμπτη στις 17:00, στο στάδιο «Φάϊσαλ Χουσέϊνι».
Σήμερα, τα μέλη της ομάδας περιόδευσαν σε προσφυγικούς καταυλισμούς στην περιοχή της Ραμάλα, επισκέφθηκαν κέντρα νεότητας, συνάντησαν τοπικούς βουλευτές, αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα, και μοίρασαν αθλητικές φανέλες σε μικρά παιδιά.
Τα μέλη της ομάδας είδαν από κοντά το διαχωριστικό Τείχος στο τμήμα που χωρίζει τη Ιερουσαλήμ από την Καλάντια και ενημερώθηκαν για τα διάφορα γκράφιτι που έχουν ζωγραφιστεί πάνω στο Τείχος από Παλαιστίνιους και ξένους καλλιτέχνες.
Αύριο Πέμπτη, τα μέλη της ομάδας θα καταθέσουν στεφάνι στο μνημείο του Γιάσερ Αραφάτ, και θα δώσουν συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ενώ το απόγευμα θα διεξαχθεί ο ποδοσφαιρικός αγώνας και θα ακολουθήσει συναυλία.
Την Παρασκευή θα περιοδεύσουν στη Βηθλεέμ και θα επισκεφθούν το Ναό της Γεννήσεως.
Ο Παλαιστίνιος πρέσβης στην Ελλάδα, Σαμίρ Αμπού Γκαζάλε, επικοινώνησε τηλεφωνικά σήμερα με την Ελληνική ομάδα και ευχαρίστησε τα μέλη της για τη συγκινητική τους επίσκεψη που εκφράζει τους ιστορικούς δεσμούς φιλίας κι αλληλεγγύης που συνδέουν τον Ελληνικό και τον Παλαιστινιακό λαό. Ο Πρέσβης ευχαρίστησε και την Παλαιστινιακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου για την εξαιρετική προετοιμασία και διοργάνωση της επίσκεψης και της περιοδείας της Ελληνικής ομάδας.

Την Ελληνική ομάδα αποτελούν:
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΚΚΑΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΙΜΙΓΔΑΛΑΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ
ΤΑΚΗΣ ΒΑΜΒΑΚΙΔΗΣ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΕΡΑΦΙΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
Γ. ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΑΡΙΝΟΣ ΜΟΥΖΑΚΗΣ
ΣΑΒΒΑΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΨΑΡΙΑΝΟΣ
ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΑΛΛΙΩΡΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΑΚΑΛΟΣ
ΛΑΚΗΣ ΒΑΜΒΑΚΙΔΗΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ

2 comments

Anonymous said...

μπραβο κωστα για την αναρτηση .οσο και να το αγαπαμε,η ζωη δεν ειναι μονο χαντμπολ και για τετοια γεγονοτα πρεπει να ειμαστε ενημεροι

Anonymous said...

Κι απο μένα μπράβο για την ανάρτηση. Η Διεθνής ημέρα αλληλεγγύης προς τον Παλαιστινιακό λαό που σήμερα γιορτάζεται, έχει σπουδαία σημασία για την παλαιστινιακή τραγωδία που συνεχίζεται απο το 1948. Η ειρηνική λύση του παλαιστινιακού προβλήματος είναι απαίτηση της πολιτισμένης κοινωνίας... (Ν.Κ.)