ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΑΤΡΑΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΑΤΡΑΣ

Με απόλυτη επιτυχία και συμμετοχή 100 περίπου παιδιών αλλά και πολλών γονέων και φίλων, ολοκληρώθηκε το 3ο τουρνουά ΜΙΝΙ handball 5X5 για παιδιά Γ' και Δ' τάξης Δημοτικών Σχολείων που διοργάνωσε η ομάδα των Ελπίδων Πάτρας, το τμήμα υποδομής και οι προπονητές του Στάθης Μπουρδόπουλος και Αλέξης Παπαγεωργίου υπό την αιγίδα της Ε.Σ.Χ.Πελοποννήσου.
Οι ομάδες των παιδιών έπαιξαν αυθόρμητα και διασκέδασαν χωρίς την απόλυτη επιδίωξη για νίκη αφού δεν δόθηκε καμία σημασία στο σκορ.
Έτσι είχαν την ευκαιρία να πάρουν την πρώτη τους εμπειρία από το όμορφο άθλημα του χαντμπολ.
Σε αυτό το σημείο να αναφερθεί, ότι η ομάδα των Ελπίδων είναι η μόνη στην περιοχή μας που μέσα σε διάστημα δέκα μηνών από την λειτουργία της έχει καταφέρει να διοργανώσει αρκετά τουρνουά αλλά και διάφορες  εκδηλώσεις με ζητούμενο πάντα και να φέρει κοντά στο άθλημα της Χειροσφαίρισης τα μικρά παιδιά..
Τα παιδιά αλλά και οι πολυάριθμοι γονείς που παρακολούθησαν την εκδήλωση διασκέδασαν με την ιδιαίτερη αυτή εκδοχή του αθλήματος και δήλωσαν την επιθυμία τους να συνεχίσουν την αθλητική τους πορεία στις υποδομές των Ελπίδων με οδηγό το άθλημα της Χειροσφαίρισης.
Την εκδήλωση συντόνισε και κατεύθυνε για μία ακόμη φορά ο προπονητής και υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής του συλλόγου Στάθης Μπουρδόπουλος με την βοήθεια του δεύτερου προπονητή του τμήματος Αλέξη Παπαγεωργίου αλλά και του Αντιπροέδρου και Γενικού εφόρου υποδομών Γιώργου Κάνιστρα.
Παρών ήταν και ο προπονητής του ανδρικού τμήματος που αγωνίζεται στην Α2 Εθνική κατηγορία Ανδρέας Καραβέλας.
Ο σύλλογος των Ελπίδων Πάτρας ευχαριστεί τους διευθυντές και τους καθηγητές των σχολείων των οποίων οι ομάδες έλαβαν μέρος, τους γονείς που παρότρυναν και συνόδευσαν τους νεαρούς αθλητές στα πρώτα τους βήματα στο handball καθώς και τους χορηγούς που στηρίζουν το παιδαγωγικό και αθλητικό τους έργο.
Αγωνίστηκαν οι παρακάτω ομάδες:
ΑΣΤΕΡΙΑ-ΑΙΑΝΤΑΣ-ΑΕΤΟΙ-ΣΠΙΡΤΟΥΛΗΔΕΣ-ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ-ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ-ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΕΣ-ΣΤΑΡΣ-ΔΕΛΦΙΝΙΑ-ΚΕΡΑΥΝΟΙ-ΦΛΟΓΕΣ-ΕΛΠΙΔΕΣ-ΘΥΕΛΛΑ-ΠΗΓΑΣΟΣ-ΣΚΟΡΠΙΟΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ-ΑΜΑΖΟΝΕΣ-ΑΓΡΙΟΓΑΤΕΣ-ΑΣΤΡΑΠΗ-ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ.
.

1 comment

Anonymous said...

krima pou h antriki omada den exei tin dinatotita na meinei sthn katigoria....kali sinexia se olous k efxomai k elpizo tou xronou na einai mia kaliteri xronia......