ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΞΑΝΑ Ο ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΞΑΝΑ Ο ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ- ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ 27-37
ΠΑΟΚ (Στ. Σεϊρεκίδης): Κόμινεκ, Μισυρλής, Παλάσκας, Γουργούμης, Σαουλίδης 2, Κοκκώνης 7, Μαραγκός, Θ. Πετρίδης 4, Χατζηγιαννίδης, Γ. Πετρίδης, Ναουμίδης 1, Τσακίρης 2 , Ευαγγελίδης 3, Σεβαστίδης, Γκρουμπάνοφ 1, Ριγανάς 7
Βαγιαδολίδ (Πάστορ) Σιέρα Μέντεζ, Πόρας, Αντόνιο Μάρκος 3, Σκούρεκ 2, Ρεντέρο Ντελκάντο, Τβέντεν, Λόπεζ Ρομέρο 1, Σβένσον, Κριβοκάμπιτς, Μαρτίνεζ Ντε Λα Κολ 17, Μιλοσάβλιεβιτς 8, Γκουρμπίντο Μαρτίνεζ 3, Ντελκάντο Αβίλα, Περάλεζ Πέρεζ, Εντρέριος Ροντρίγκεζ Ραούλ 1, Μπιλμπίγια 2. Δίλεπτα 5/4, Πέναλτυ 1/0-7/5

11 comments

Anonymous said...

Nomizw pws eimaste se kalo dromo etsi k . Petridh ???
Eukairia gia proedros kai sthn OXE....kai kala krasia !!!

Anonymous said...

Κρίμα που ο ΠΑΟΚ έπαιξε πάλι σε άδειο γήπεδο. Αυτό είναι άσχημο για το ελληνικό χάντμπολ γενικότερα. Πρέπει να σταθούμε στη δήλωση του προπονητή του ΠΑΟΚ: «Χαίρομαι γι αυτούς που ήρθαν και λυπάμαι γι αυτούς που έλειψαν. Αυτό το παιχνίδι δεν ήταν ένα μεγάλο γεγονός μόνο για τον ΠΑΟΚ αλλά για όλο το χάντμπολ. Σε αυτό το άθλημα υπάρχουμε πολλοί ρομαντικοί και αυτοί έπρεπε να είναι παρόντες».
Αντώνη Σαουλίδη δεν απαιτείς από τον κόσμο. Πρόσεξε τις δηλώσεις σου γιατί μπορεί να καταλήξεις επαίτης του κόσμου του ΠΑΟΚ. Λίγη ευγένεια δεν βλάπτει.

Anonymous said...

ΑΛΛΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΣΑΟΥΛΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ?ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΑΦΟΥ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Anonymous said...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΣΟ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ Ο ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΕΙΡΕΚΙΔΗΣ.
ΕΙΝΑΙ ΩΨΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΑΥΤΟΙ.
ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΧΑΝΤΜΠΩΛΙΚΟΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ?
ΝΩΠΕΣ ΟΙ ΜΝΗΜΕΣ ΜΑΣ ΑΚΟΜΗ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.

Anonymous said...

Εχθές είδα τον αγώνα.δεν με στεναχώρησε που έχασε ο ΠΑΟΚ γιατί έπαιζε με ομάδα υψηλού επιπέδου αλλά που είχε τόσο λίγο κόσμο.Αν δεν μαζεύουν κόσμο ΠΑΟΚ,ΑΕΚ ποιος θα μαζέψει?Είναι κρίμα γιατί το handball δεν έχει μέλλον στην Ελλάδα με τέτοιο κόσμο.

Anonymous said...

Εσύ 9:18 γιατί δεν μας έλεγες να βάλουμε τον Πάστορ να σε καλέσει,
(μην ζαλίζεις το ώψιμο μυαλό σου, Πάστορ=Προπονητής της Βαγιαδολιδ).

Anonymous said...

ΟΙ ΧΑΝΤΜΠΩΛΙΚΟΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ "ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ.
ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΕΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ , ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΣΕ ΑΔΕΙΟ ΓΗΠΕΔΟ.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΩΛ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΦΙΛΕ 8:59 Ο ΠΑΟΚ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΥΓΙΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.
ΑΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΒΑΛΗΣΑΝ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΠΙΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ , ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ.
Ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΜΕ, ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ , ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ.
ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ........

Anonymous said...

"ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΣΟ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ Ο ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΕΙΡΕΚΙΔΗΣ.
ΕΙΝΑΙ ΩΨΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΑΥΤΟΙ.
ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΧΑΝΤΜΠΩΛΙΚΟΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ?
ΝΩΠΕΣ ΟΙ ΜΝΗΜΕΣ ΜΑΣ ΑΚΟΜΗ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ."

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!!!

Anonymous said...

o kosmos iparxei k erxotan alla kapioi ton ediwxan me tis gifties tous....oi pextes akomi aplirwtoi einai k tous doulevoun kiolas.kati prepei na allaxei ston paok....

Anonymous said...

a re sereikidh to eidame ki auto.o saoulidhs deksi extrem!!!!!!(eno exeis dyo aristeroxeires ekei mysirlh kai sebastidh)kai o kalyteros sou amyntikos paikths o maragkos ston pagko!!!.orea magika ekanes pali.

Anonymous said...

ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ Ο ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΝΙΚΗΣΕΙ Ο ΠΑΟΚ