ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ (ΓΙΑ ΦΥΛΛΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ (ΓΙΑ ΦΥΛΛΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ)

ΤΗ ΜΟΝΠΕΛΙΕ ΑΝΤΙΠΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΠΑΟΚ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ

Την Γαλλική ομάδα Μονπελιέ θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ την Κυριακή 4 Οκτωβρίου στην πόλη Μονπελιέ της Γαλλίας στο στάδιο Παλέ ντε σπορ Ρενέ Μπουνιόλ ώρα Ελλάδος 18:00 στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς λιγκ των ανδρών.

Η επόμενη αγωνιστική προσπάθεια του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι στις 10 Οκτωβρίου στην Ουκρανία κόντρα στην ουκρανική ομάδα Πικ Σέγκεντ (Pick Szeged).



Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Στέλιος Σεϊρεκίδης αναφερόμενος στο παιχνίδι του πρωταθλήματος με το Φίλιππο αλλά και με το παιχνίδι με τη Μονπελιέ τόνισε: «Ήταν σπουδαία νίκη και γίνεται ακόμα πιο σπουδαία μιας και ο Φίλιππος έχει υψηλούς στόχους. Παίξαμε καλή άμυνα και είχαμε καθαρό μυαλό στην επίθεση . Ο δρόμος είναι μακρύς πρέπει να είμαστε σοβαροί και συνειδητοποιημένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα.



Όσο για το παρθενικό παιχνίδι στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ξέρουμε που πάμε. Έχουμε επίγνωση. Σε επίπεδο εμπειριών θα κερδίσουμε πολλά. Τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Δεν θα χουμε μαζί τον Γκρουμπάνοφ τον Κοκκώνη και τον Αποστολίδη λόγω τραυματισμού καθώς και τον Παλάσκα που δεν μπόρεσε να πάρει άδεια από το στρατό».



Ο διεθνής παίκτης του ΠΑΟΚ Θεόδωρος Ευαγγελίδης ο οποίος διακρίθηκε ιδιαίτερα στο παιχνίδι με τον Φίλιππο τόνισε: «Ο ΠΑΟΚ έδειξε τη δύναμή τους παίζοντας με πίστη και πάθος . Πήγε καλά στην άμυνα και ήταν πιο ώριμος στην επίθεση. Δεν έκανε τα λάθη που είχε κάνει στο παιχνίδι με τον Δούκα. Η νίκη αύτη μας ανέβασε την ψυχολογία. Στη Γαλλία θα πάμε για να χαρούμε τα παιχνίδια. Θα δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας και ότι βγει».





Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΛ Κώστας Γουργούμης του ΠΑΟΚ δήλωσε: «Μπήκαμε στο παιχνίδι με πίστη και πάθος για τη νίκη και καταφέραμε να πάρουμε τους δυο πολύτιμους βαθμούς. Κοντά μας είχαμε 50 φιλάθλους οι οποίοι μας βοήθησαν ιδιαίτερα. Έχω ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα πηγαίνοντας να αντιμετωπίσω μαζί με τους συμπαίκτες μου την ομάδα του Καραμπατίκ στη Γαλλία. Εμείς θα ιδρώσουμε και σε αυτό το παιχνίδι. Έχουμε κάποιες απουσίες αλλά έχουμε αποδείξει πως και λιγότεροι αριθμητικά μπορούμε όταν βάλουμε τα δυνατά μας να αντιμετωπίσουμε όλες τις καταστάσεις μέσα στα παιχνίδια».



Η ΟΡΜΗ ΣΤΗ ΔΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Σήμερα Παρασκευή η Ορμή Λουξ Πατρών θα αντιμετωπίσει την Δανέζικη ομάδα Άλμποργκ DH στην πόλη Άλμποργκ οστ της Δανίας στο Γιγάντιουμ Αρένα ώρα Ελλάδος 20:30 στο πλαίσιο των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ γυναικών περιόδου 2009-2010 (όλοι οι αγώνες τα ου 4ου ομίλου διεξάγονται στην έδρα της Άλμποργκ DH).

Αύριο Σάββατο 3/10/09 η Ορμή θα αντιμετωπίσει την Ισπανική Παλομάνο Παρκ Σαγκουντ ώρα 17:00 στην πόλη Άλμποργκ οστ της Δανίας στο Γιγάντιουμ Αρένα, ενώ την Κυριακή η Ορμή Λουξ θα αντιμετωπίσει στην ίδια έδρα την Τουρκική Μάλιγιε Μίγι Πιγιάνκο ώρα Ελλάδος 14:50.

ΣΚΙΑΘΑΣ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΡΜΗΣ ΛΟΥΞ: «ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ»
Ο Πρόεδρος της Ορμής Αντώνης Σκιαθάς για την προσπάθεια της ομάδας του δήλωσε από την Κοπεγχάγη λίγο μετά την άφιξη της ομάδα τα εξής: « Η ομάδα είναι πολύ πιο δυναμωμένη και πολύ πιο άρτια. Πιστεύω πως τα κορίτσια θα κάνουν το καλύτερο δυνατό. Δεν αποκλείεται να φτάσουμε για πρώτη φορά σε πρόκριση στους ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ γυναικών. Βρήκαμε καλό καιρό στην Κοπεγχάγη αλλά θερμοκρασία 10 βαθμούς. Είχαμε καλό ταξίδι . Ακολουθεί επόμενη πτήση μισής ώρας για το Άλμποργκ»

ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ EHF
Στη Ρουμανία στην πόλη Μπάγια Μάρε βρίσκεται ήδη η Αναγέννηση Άρτας προκειμένου να αντιμετωπίσει την Ρουμάνικη ομάδα Στίντα Μπάγια Μάρε αύριο Σάββατο ώρα Ελλάδος 17:00 για τον δεύτερο γύρο του κυπέλλου EHF Γυναικών.

ΣΤΗΝ ΠΓΔΜ Ο ΑΛΕΞΑΝΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΤΣΑΛΕΝΤΖ ΚΑΠ
Ο Αλέξανδρος Γιαννιτσών αντιμετωπίζει σήμερα Παρασκευή και ώρα Ελλάδος 20:30 την ομάδα της Ιρλανδίας Άστρα HC στην πόλη Πρίλεπ, για τον δεύτερο γύρο του Τσάλεντζ Καπ Γυναικών, ενώ αύριο Σάββατο θα αντιμετωπίσει την Σκοπιανή Πρίλεπ ώρα Ελλάδος 18:00 και την Κυριακή το πρωϊ ώρα 12:00 θα αντιμετωπίσει την Ουκρανική HC Ντεμπριάνκα Κέρσον .

Ο ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΡΙΑΜΒΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΟΜΙΛΟ
Κατόπιν της αναστολής της λειτουργίας του τμήματος Ανδρών του σωματείου Θρίαμβος Αθηνών, τη θέση του στο νότιο όμιλο την Β΄ Εθνικής καταλαμβάνει το σωματείο ΑΟ Πολιτείας σύμφωνα με το κεφάλαιο Γ΄ της Γενικής Προκήρυξης παρ.8/2.

Ο προπονητής του ΑΟ Πολιτείας Γιάννης Χηνος δήλωσε: «Είχαμε ένα κρυφό όνειρο γι ανα ανέβουμε στη Β Εθνική . Πήραμε το Νίκο Κορμάζο από τα Βριλήσσια και 2-3 εφήβους από τον Ιωνικό. Η ηλικία των 18 παικτών μας είναι από 27 ετών και κάτω . Στόχος μας είναι να οργανώσουμε μια δυνατή ομάδα για να μπορεί να κάνει περισσότερα πράγματα τα επόμενα χρόνια. Έχουμε τη θερμή συμπαράσταση του Δημάρχου Κηφισιάς Νίκου Χιωτάκη ,ο οποίος αγαπάει ιδιαίτερα το χάντμπολ και ο οποίος είχε δεσμευτεί πως αν η ομάδα ανέβαινε θα τη στήριζε για να ανέβει και σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Η Διοίκηση με Πρόεδρο την κα Λένα Βαφείδου και Γενικό Γραμματέα τον Λεωνίδα Λώρα συμπαρίσταται κατά τον καλύτερο τρόπο. Επίσης δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τις ώρες προπόνησης στο κλειστό της Πολιτείας, ενώ έχουμε ήδη οργανώσει τμήμα μίνι και παμπαίδων»

21 comments

Anonymous said...

ωραια τα λεει ο προεδρος με το πουρο αλλα την ομαδα του μια φορα την εχει δει φετος. αν περασει η ομαδα του σε ομιλο εγω θα κατσω να με...

Anonymous said...

E re dimosigrafe ksipna!!!
"PICK" einai apo tin Ouggaria!!!

Anonymous said...

κατι εγινε στισ σερρες.θα γελασουμε παλι

Anonymous said...

i zegend einai ougriki ki oxi oukraniki.perastika sas!...

Anonymous said...

ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.. ΕΙΧΑΜΕ ΚΡΥΦΟ ΟΝΕΙΡΟ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΣΤΗΝ Β΄ΕΘΝΙΚΗ.. -ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΑΝΕΒΑΣΑΝΕ ΔΕΝ ΑΝΕΒΗΚΑΤΕ...

Anonymous said...

Η σενγετ ειναι απο την Ουγγαρια

Anonymous said...

PARATA TIS MA....KIES RE ESY 8:24 GIATI ME AYTA POY LES THA ERTHOYME OLOI OI FILATHLOI THS ORMARAS MAS NA SE... OPOS LES KAI ESY.KAI POY XEREIS RE MAKAKA ESY OTI O PROEDROS THS ORMHS EXEI DEI THN OMADA TOY MIA FORA?AFOY DEN EISAI PATRINOS GIA NA LES TETOIES MAKAKIES...

Anonymous said...

kosta pes tous oti i szegend einai fimismeni uggriki omada ki oxi oukraniki!...

Anonymous said...

μαλλον θα ξερω περισσοτερα απο εσενα για το χαντμπολ 1.03 και θα γνωριζω πολυ περισσοτερο κοσμο

Anonymous said...

40-19 exase h ormh.............

Anonymous said...

fanikan ta sanidia gia tin ormi!ti egine eixe katifora to gipedo?

Anonymous said...

τωρα μετα το 40-19 δεν εχεις να πεις τιποτα 1.03; Κωνσταντινε, γιατι δεν εχεις βαλει το αποτελεσμα της ορμης;

Anonymous said...

MHN XANASXOLITHEI KANEIS ME THN ORMARA MAS GIATI MPOREI NA XASAME ALLA TOYS AXIZEI ENA MEGALO XEIROKROTHMA GIATI EFYGAN ME TO KEFALI PSILA

Anonymous said...

Mr Hatzidimitriou,
I wonna say that your site is very good and visitable of the fans of the handball.I am visiting it every day but i can't read only some things.Why the visitors of your site do the same things as in the other countries,i mean that they are saying bad words for other teams?

Anonymous said...

mas ta priksate me tis koritsares sas k tin ormara sas, kavaliste ta pa..... mas k ante gia. minares.

Anonymous said...

ALITHEIA...APO POTE H SYNTRIVI LEGETAI...HTTA ME PSILA TO KEFALI....AS PROSGEIOTHOUN KAPOIOI STHN ORMI...GIATI THN PATHSAN KAI MALISTA PARA POLU FETOS....

Anonymous said...

46-20 o paok!...

Anonymous said...

BOYLOSTE TO OLOI.ENTAXEI MPOREI NA XASAME ME TERASTIA DIAFORA ALLA EINAI CHAMPIONS LEAGUE KAI DIKAIOLOGEITAI.EXALLOY KAI H ARTA YPESTH SYNTRIBH.GIATI NA ASXOLEISTE MONO ME THN ORMARA MAS,E?

Anonymous said...

κατσε βρε συ, ξαφνικα η ορμη μπαινει σε συγκριση με την Αναγέννηση; Εσυ δεν ήσουν που την ελεγες την Αρτα ομαδουλα; Αν η πατρα κραταγε κλειστο το στόμα της τοτε κανεις δεν θα ελεγε τιποτα αλλα η προκλητικη σταση και η υπεροψια σας μας δινει ολο το δικαιωμα να κρινουμε, συν οτι εμεις κρινουμε εκ του αποτελεσματος, ενω εσεις κανατε θορυβο απο πριν, εναν θορυβο που τελικα δεν ειχε καν αντικρισμα. Κανε μας τη χαρη λοιπον. Εχουμε να ασχοληθουμε και με σημαντικοτερα θεματα

Anonymous said...

ESI NA TO VOULOSIS MAS EXEIS SKOTISI TON ERWTA (GIA NA MIN PW TIPOTE ALLO) TRELOKOTSIDOU.

Anonymous said...

OPA RE ESY SOVARE XAFNIKA MAS TO PAIZEIS KAI YPERANO.ENTAXEI MPOREI NA EIPA OTI EIPA ALLA AYTO DEN SHMAINEI OTI ZHMIONETAI KAI H OMADA,ENTAXEI?