ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ (ΓΙΑ ΦΥΛΛΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ (ΓΙΑ ΦΥΛΛΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ)

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στην Γαλλική ομάδα Μονπελιέ αύριο Κυριακή 4 Οκτωβρίου στην πόλη Μονπελιέ της Γαλλίας στο στάδιο Παλέ ντε σπορ Ρενέ Μπουνιόλ ώρα Ελλάδος 18:00 στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς λιγκ των ανδρών ο Πρόεδρος της ΕΣΧΘ και έφορος του τμήματος χάντμπολ του ΠΑΟΚ Γρηγόρης Πετρίδης δήλωσε: «Γνωρίζουμε τη μεγάλη δυναμικότητα των ομάδων που θα αντιμετωπίσουμε αρχής γεννομένης από την Μονπελιέ που είναι μια ομάδα η οποία θα διεκδικήσει με απαιτήσεις τον τίτλο στο Τσάμπιονς λιγκ. Τα πράγματα είναι δύσκολα. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και ότι βγει».

Ο Στέλιος Υετίων , συνεργάτης προπονητής του τεχνικού του ΠΑΟΚ Στέλιου Σεϊρεκίδη σχετικά δηλώνει: «Για εμάς είναι ένα όνειρο η συμμετοχή μας στους ομίλους του Τσάμπιονσ Λγκ. Πάμε να ζήσουμε αυτό το όνειρο . Ξέρουμε πως θα αντιμετωπίσουμε την Μονπελιέ, που έχει τεράστιο μπάτζετ και είναι το φαβορί για τον τίτλο. Πάμε να το ζήσουμε σαν εμπειρία. Σίγουρα θα αποκομίσουμε πολλά οφέλη και θα κερδίσουμε πολλά από την εμπειρία αυτή. Για στόχους σε αυτό το παιχνίδι δεν μπορούμε να μιλήσουμε μιας και έχουμε απέναντί μας ένα μεγαθήριο. Από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό».

Ο Τόλης Αποστολίδης παλιός διεθνής παίκτης του χάντμπολ και σήμερα ψυχή του ΠΑΟΚ και μέλος του Δ.Σ της ΟΧΕ τόνισε: «Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Πάμε για να κερδίσουμε εμπειρίες».

Ο διεθνής παίκτης Ηλίας Σεβαστίδης τόνισε θα είναι μια πάρα πολύ καλή εμπειρία θα ζήσουμε κάτι διαφορετικό μια ατμόσφαιρα εξαιρετική μέσα σ ένα γεμάτο από φιλάθλους κλειστό γυμναστήριο. Εμείς απλά θα πάμε να αποκομίσουμε εμπειρίες. Όσον αφορά το παιχνίδι με το Φίλιππο το παιχνίδι κερδήθηκε στην άμυνα. Εάν δεν τον κερδίζαμε τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα για εμάς» .

Ο Παναγιώτης Ιατρούδης εκ των ομοσπονδιακών της εθνικής ανδρών σχετικά αναφέρει: «Επειδή έχω περάσει από αυτή την εμπειρία αξίζει όλη αυτή την διαδικασία να την ευχαριστηθεί κανείς. Να ζήσει μέχρι τελευταίας σταγόνας του ιδρώτα του αυτή την εμπειρία. Μπορώ να διαβεβαιώσω πως οι εμπειρίες και οι προσλαμβάνουσες παραστάσεις θα είναι σε εντυπωσιακό βαθμό. Το κατόρθωμα του ΠΑΟΚ να μπει στους ομίλους πρόσθεσε ένα λιθαράκι στην όλη προσπάθεια την ανύψωσης του ελληνικού χάντμπολ. Οι παίκτες θα πρέπει να βιώσουν στο έπακρο την εμπειρία αυτή και να κοιτάξουν στα μάτια αυτούς τους αντιπάλους. Από αυτούς τους αγώνες είναι βέβαιο πως θα βγουν πολύπλευρα κερδισμένοι».

Ο Γιάννης Αρβανίτης προπονητής της ΑΕΚ για την προσπάθεια του ΠΑΟΚ δηλώνει: «Εύχομαι καλή πορεία στον ΠΑΟΚ. Πρέπει οι παίκτες του να δείξουν πως είναι ανταγωνιστικοί και στην Ευρώπη και να ανταποκριθούν σε αυτή την πρόκληση. Η Μονπελιέ είναι από τις μεγαλύτερες δυνάμεις της Ευρώπης. Παρόλαυτα αρκετοί παίκτες του ΠΑΟΚ και κυρίως οι διεθνείς δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τους ξένους συναδέλφους τους».

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΠΧΕ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ:
« ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΠΧΕ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΠΙΤΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ»
Ο ΣΥΠΧΕ ανακοίνωσε πως εγκαινιάζει ήδη την ανανεωμένη ιστοσελίδα του, η οποία είναι στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.sypxe.gr.

Στην ίδια ανακοίνωση του ΣΥΠΧΕ αναφέρεται και το εξής:
« Ο ΣΥΠΧΕ καλεί όλα τα μέλη του να εγγραφούν ως μέλη στη νέα ιστοσελίδα ώστε να αρχίσει μια διαδικτυακή επικοινωνία σε θέματα προπονητικής. Η δημιουργία της ιστοσελίδας αποβλέπουμε να ωφεληθεί ο κλάδος των προπονητών χάντμπολ . Η ιστοσελίδα μας πέρα από την ανανέωσή της και πέρα από τα νέα που θα περιλαμβάνει είναι φιλική και θα αποτελέσει το διαδικτυακό σπίτι των προπονητών»

3 comments

Anonymous said...

ΤΙ ΕΜΑΘΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΥΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ? ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΕΤΡΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ Η ΜΗΠΩΣ ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΕΙΣ ΚΑΤΙ. ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΑΛΤΟ ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΣΟΥ

Anonymous said...

gia ton tsiara milas-ma nomizw paei na kanei ti doyleia toy,dimosiografos den einai?

Anonymous said...

Πήγε ο Παράσχου στην Γαλλία; μπορεί να έχει συνέδριο αξιωματικών της αστυνομίας ρε σεις....