AΤΥΠΟ... ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑ -3- - greekhandball.com

Τελευταία νέα

AΤΥΠΟ... ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑ -3-

Οι δύο «μεγάλοι» του ελληνικού χάντμπολ, που κατέκτησαν πέρσι τους εγχώριους τίτλους θα συγκρουστούν απόψε στην Μίκρα 3 στο εξ' αναβολής ματς της 3ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών. Ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί (8μ.μ.- sport+) την κυπελλούχο ΑΕΚ σε ένα άτυπο… Σούπερ Καπ. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά αντέστρεψε την εις βάρος του κατάσταση, που προήλθε από την ήττα με τον Δούκα, χάρις στα «διπλά» σε Βέροια και Βριλήσσια και στο σημερινό ματς στοχεύει στην νίκη, που θα τον φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας. Για την ΑΕΚ το ματς είναι ακόμα πιο σημαντικό αφού ακόμα δεν έχει νίκη (1 ήττα- δύο ισοπαλίες) στο πρωτάθλημα, αλλά δεν έχει υπέρ της ούτε την παράδοση, ούτε και τους οιωνούς. Συγκεκριμένα είναι εκτός οι Στρέμπατς και Βελιτσιάνος με θλάσεις, ενώ στα τελευταία τέσσερα ματς με τον ΠΑΟΚ εντός και εκτός έδρας μετράει ισάριθμες ήττες. Η τελευταία της δε νίκη επί του αντιπάλου της χρονολογείται από τις 24 Μαρτίου 2007 με 34-26 στην Θεσσαλονίκη! Για τον ΠΑΟΚ εκτός από την μόνιμη πια απουσία του Αποστολίδη, αμφίβολος είναι ξανά -δεν έπαιξε με Βριλήσσια- ο Τσέχος πορτιέρο Γιαν Κόμινεκ, που παραμένει εμπύρετος.

3 comments

Anonymous said...

23-20 η ΠΑΟΚαρα!!!

Αφου κερδίσαμε τους βασικούς αντιπάλους μας για το πρωτάθλημα(Φίλλιπο Β. και ΑΕΚ)συνεχίζουμε χαλαροί και από τη κορυφή...

Ανδρέας4

Anonymous said...

afou peirate olous tous paixtes paizete twra monoi sas me 20 paixtes diethneis nyn kai prwin !!!na doume pws tha tous plhrwsete me mpla-mpla gia akomh mia fora?

Anonymous said...

Θα βάλουμε ολοι λεφτα, είμαστε κιμπάριδες εμεις,:D