ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ

ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ: «ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ»
Ο Σάββας Καρυπίδης για τον τραυματισμό του που υπέστη κάταγμα περόνης στο δεξί πόδι δήλωσε: «Αυτό συνέβη σε μια διεκδίκηση της μπάλας, ήταν μια άτυχη στιγμή . Ήμουν όμως τυχερός στην ατυχία μου, διότι δεν είχαμε μετακίνηση του οστού, διότι στην περίπτωση αυτή θα χρειαζόταν χειρουργική επέμβαση. Έχω βάλει το πόδι μου στον γύψο, τον οποίο θα έχω για 6 εβδομάδες. Σε ένα μήνα θα ξανακάνω ακτινογραφία για να δούμε πως πάει η κατάσταση . Το άθλημά μας είναι σκληρό, και οι τραυματισμοί είναι μέσα στο παιχνίδι. Δεν φοβάμαι, μετά από  3 μήνες θα είμαι έτοιμος να επιστρέψω στην ενεργό δράση».

ΣΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΑΡΘΡΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΚΩΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ Ο ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΣ
Χειρουργήθηκε προχθες στην Γερμανία στον αγκώνα του δεξιού χεριού του ο διεθνής παίκτης  Σπύρος Μπαλωμένος. Προβλέπεται να παραμείνει εκτός αγώνων περίπου για ένα μήνα.
Ο  ίδιος δήλωσε: « Στο παιχνίδι με τη Βέτσλαρ χτύπησα τον αγκώνα μου . Στη συνέχεια  η κατάσταση επιδεινώθηκε. Δεν μπορούσα να κλείσω το χέρι. Υποβλήθηκα σε επέμβαση αρθροσκόπησης στην Κολωνία. Ο ιατρός της ομάδας μου έκανε ένα καθαρισμό στον αγκώνα και είδα σε απεικόνισα την όλη επέμβαση. Η περίοδος αποθεραπείας θα είναι από 2-4 εβδομάδες . Σε ένα μήνα πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμος. Ελπίζω πως όλα θα πάνε καλά. Όσο για τον Σάββα γλύτωσε τα χειρότερα διότι θα μπορούσε να μείνει και ένα χρόνο εκτός».

ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΝΔΡΩΝ ΤΗΣ ΕΣΧΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2009-2010
Το πρωτάθλημα των Ανδρών της ΕΣΧΑ ξεκινά στις 17/10/09, ενώ η αγωνιστική περίοδος της ΕΣΧΑ ξεκινά στις 10/10/09 με τα πρωταθλήματα εφήβων και παίδων, ενώ στις 24/10/09 ξεκινά το πρωτάθλημα νεανίδων.

1η  αγωνιστική-Πρωτάθληαμ Ανδρών-ΕΣΧΑ
17-18/10/09
Π.Ο.Κ ΕΣΠΕΡΟΣ - Α.Ο ΑΤΛΑΝΤΕΣ
Α.Ο ΑΕΤΟΣ - Ν.Ε.Φ.Ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ
Γ.Α.Σ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ - Α.Ο ΤΕΛΑΜΩΝ
ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - Γ.Σ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
Γ.Σ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣ.
Α.Σ ΕΥΩΝΥΜΟΣ - Α.Ο ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

--Αναλυτικά όλες οι αγωνιστικές έχουν αναρτηθεί στο site της ΟΧΕ στην επιλογή –Γραφείο Τύπου-Νέα.

ΣΕΪΡΕΚΙΔΗΣ: «ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΑΛΛΑ Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ»
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Στέλιος Σεϊρεκίδης αναφερόμενος στο φορτωμένο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη τονίζει: «Είχαμε φτάσει στην κορύφωση στο παιχνίδι με τη Ζαπορόζιε στη Μίκρα, τώρα μας περιμένει ένα Γολγοθάς. Τα πράγματα είναι δύσκολα αλλά πιστεύω πως η ομάδα έχει τη δύναμη και την πίστη να τα καταφέρει . Ξεκινάμε στο πρωτάθλημα με το ντέρμπυ με τον Δούκα και στη συνέχεια την Τετάρτη θα παίξουμε με τον Φίλιππο που έχει κάνει πολύ καλή επένδυση στις μεταγραφές και έχει ενισχυθεί. Στις 4/11 θα αντιμετωπίσουμε στην Γαλλία την Μονπελιέ, στο πρώτο παιχνίδι για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ . Παρόλαυτα είμαι αισιόδοξος διότι πιστεύω πως η ομάδα του ΠΑΟΚ θα δώσει τον καλύτερο εαυτό της σε όλες αυτές τις δοκιμασίες».

ΠΙΠΕΛΙΔΗΣ: «ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ»
Ευθύμιος Πιπελίδης- προπονητής του ΓΑΣ Κιλκίς: «Το εγχείρημά μας είναι  πολύ δύσκολο αλλά πιστεύω ότι είναι εφικτή η επιβίωση της ομάδας στην Α1 κατηγορία. Η ομάδα θέλει πολύ χρόνο για να  δεθούν τα νέα παιδιά του ΓΑΣ Κιλκίς με τα νέα παιδιά από τον Άρη και τη Βέροια αλλά και με τους ξένους. Μέχρι τώρα στο διάστημα της προετοιμασίας διαπιστώνω  πως έχουν φιλοδοξίες και θέλουν αυτό που κάνουν να το κάνουν με τον καλύτερο τρόπο. Η ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς είναι η νεαρότερη από πλευράς ηλικίας και το μέλλον είναι δικό της. Ευελπιστώ πως θα έχουμε την συμπαράσταση του κόσμου. Οφείλουμε σε μια ομάδα, τον ΓΑΣ Κιλκίς, που βγήκε στην Ευρώπη και έφερε καλά αποτελέσματα να εργαστούμε με τον ίδιο ζήλο για την παραμονή της στην κατηγορία. Στο πρώτο παιχνίδι με τον Φίλιππο στο Κιλκίς θα αντιμετωπίσουμε την ομάδα που είναι από τα φαβορί του πρωταθλήματος, αλλά σε κάθε παιχνίδι ανεξάρτητα από τη δύναμη του αντιπάλου ο απολογισμός γίνεται στο τέλος. Εμείς και σε αυτό το ματς θα πάμε να κερδίσουμε».

ΣΗΜΕΡΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΤΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
Σήμερα Τετάρτη στην κλινική «Άγιος Λουκάς» Θεσσαλονίκης, ο παίκτης του ΠΑΟΚ Παναγιώτης Αποστολίδης θα υποβληθεί σε επέμβαση αρθροσκόπησης στον αριστερό ώμο από τον χειρουργό ορθοπεδικό Μίλτο Θεοδώρου. Ο γιατρός εξήγησε στον αθλητή ότι θα πρέπει 10 ημέρες μετά την επέμβαση να έχει το αριστερό του χέρι σε ακινησία και μετά με φυσιοθεραπείες θα ακολουθήσει η διαδικασία της αποθεραπείας η οποία θα κρατήσει 2,5 μήνες.
Ο ίδιος δήλωσε : «Ψυχολογικά είναι έτοιμος . Το μυαλό μου όμως είναι στους αγώνες της ομάδας μου η οποία έχει βρει το ρυθμό της, και εύχομαι να ξεκινήσει νικηφόρα στην έναρξη του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Δούκα».

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ
Σήμερα Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο για τους καθηγητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Α΄ Αθηνών στην Καισαριανή, στις εγκαταστάσεις της ομάδας «Νίαρ Ηστ». Θα διδάξουν ο επικεφαλής της ανάπτυξης Τάκης Κορορός και ο αναπτυξιακός προπονητής της ΕΣΧΑ Κώστας Κότσιρας.

No comments