ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ

ΜΑΝΤΖΟΣ ΚΑΙ ΙΑΤΡΟΥΔΗΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ
Ανεχώρησαν χθες για τη Γερμανία οι Ομοσπονδιακοί Προπονητές της Εθνικής Ανδρών Νίκος Μάντζος και Παναγιώτης Ιατρούδης προκειμένου να παρακολουθήσουν αγώνες και να έχουν συνεργασία με τους παίκτες της Εθνικής Ομάδας οι οποίοι αγωνίζονται στη Γερμανία.
Σε δήλωσή του ο Νίκος Μάντζος τόνισε: «Χθες το βράδυ παρακολουθήσαμε τον αγώνα της Γερμανικής Ομάδας Γκούμερσμπαχ τερματοφύλακας της οποίας είναι ο τερματοφύλακας της Εθνικής ομάδας του Μαυροβουνίου Στογιάνοβιτς. Αντιμέτωπος της Γκουμερσμπαχ ήταν η ομάδα Βέτσλαρ στην οποία αγωνίζεται ο Γιώργος Χαλκίδης. Σήμερα Πέμπτη θα έχουμε συνεργασία με Χατζιάρα, Μπαλωμένο και Αλβανό. Αύριο Παρασκευή θα δούμε τον αγώνα Βέτσλαρ-Λέμγκο και το Σάββατο τον αγώνα της Μέλτσουγκεν. ΄Οσον αφορά τους τραυματισμούς των Καρυπίδη, Μπαλωμένου πιστεύω ότι τους δύο παίκτες θα τους έχουμε κοντά μας στα παιχνίδια με Ιταλία, Μαυροβούνιο τον Ιανουάριο του 2010 για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος».

ΜΑΝΤΖΟΣ: «ΠΙΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ, ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ»
Ο Νίκος Μάντζος αναφερόμενος στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών που αρχίζει το Σάββατο τόνισε: «Το νέο πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό πιο δυνατό και πιο ποιοτικό σε σχέση με το προηγούμενο. Το προβάδισμα έχουν η ΑΕΚ, ο Φίλιππος και ο ΠΑΟΚ, αλλά ένα πρωτάθλημα κρύβει πάντα εκπλήξεις».

ΙΑΤΡΟΥΔΗΣ: «ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ 12 ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΤΗΣ Α1 ΘΑ ΠΟΡΕΥΤΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ»
Ο Παναγιώτης Ιατρούδης για το νέο πρωτάθλημα σημείωσε: «Το νέο πρωτάθλημα θα είναι το συναρπαστικότερο και το καλύτερο των τριών τελευταίων χρόνων. Όλοι οι συνάδελφοι προπονητές δουλεύουν σκληρά στις ομάδες τους και η δουλειά αυτή θα φανεί στα γήπεδα. Τον πρώτο λόγο έχουν ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο Φίλιππος αλλά πιστεύω ότι θα έχουμε και εκπλήξεις. Ενόψει των κρίσιμων αγώνων της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος για την Εθνική Ομάδα, πιστεύω ότι και οι 12 ΄Ελληνες Προπονητές θα σταθούν και πάλι στο πλευρό της Εθνικής Ομάδας ώστε όλοι ενωμένοι να μπορέσουμε να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα και να προκριθεί η Εθνική μας Ομάδα στα Πλέιοφ του Ιουνίου. Θα ήθελα εκτός από την Εθνική  Ομάδα που έχω την τιμή να είμαι Τεχνικός να είχα τη δυνατότητα να μετέχω κι εγώ σ΄ αυτό το συναρπαστικό πρωτάθλημα υπό την ιδιότητα και του Προπονητή Συλλόγου».

ΓΚΙΝΗΣ: «ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ»
Ο Προπονητής των Βριλησσίων Θεόδωρος Γκίνης τόνισε :«Τα Βριλήσσια στοχεύουν σε κάτι καλύτερο από την παραμονή. Εχουμε το πρόβλημα του τραυματισμού του Βουγιάνοβιτς ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση αρθροσκόπησης στο γόνατο του δεξιού του ποδιού και θα μείνει εκτός αγώνων για τρεις εβδομάδες. Εμείς αγωνίζομαστε στη Νάουσα κόντρα στο Ζαφειράκη και για το παιχνίδι αυτό έχω να πω κάθε αρχή και δύσκολη. Όσον αφορά το πρωτάθλημα το προβάδισμα έχουν η ΑΕΚ , ο ΠΑΟΚ κι ο Φίλιππος αλλά ποτέ δεν ξέρει κανείς πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Συμφωνώ με τον Παναγιώτη Ιατρούδη στο ότι όλοι μαζί οι Προπονητές θα πρέπει να συμπαρασταθούν στην Εθνική Ομάδα στα κρίσιμα παιχνίδια με Μαυροβούνιο και Ιταλία. Για την περίπτωση των Καρυπίδη και Μπαλωμένου που έχουν τραυματιστεί πιστεύω ότι αυτό είναι ένα πλήγμα αλλά θεωρώ ότι και οι δύο αθλητές θα είναι έτοιμοι να βοηθήσουν την Εθνική Ομάδα».

ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΑΤΡΑΣ ΣΤΗΝ Α2 ΑΝΔΡΩΝ
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία συγχώνευσης των σωματείων ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΑΤΡΑΣ με το σωματείο ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ ΠΑΤΡΩΝ. Οι Ελπίδες Πάτρας απορρόφησαν τα τμήματα ανδρών του Μινώταυρου. Με την πραγματοποιηθείσα πιστοποίηση της συγχώνευσης από την ΟΧΕ , το σωματείο Ελπίδες Πάτρας αυτοδικαίως θα αγωνίζεται στην Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών και στο Κύπελλο.

1 comment

Anonymous said...

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥ...ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ..!