ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΕΞΩ Ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ- ΚΑΤΑΓΜΑ ΠΕΡΟΝΗΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΕΞΩ Ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ- ΚΑΤΑΓΜΑ ΠΕΡΟΝΗΣ


Τυχερός στην ατυχία του

Η 3η αγωνιστική της γερμανικής Μπουντεσλίγκα αποδείχθηκε μοιραία για τον Σάββα Καρυπίδη, καθώς χτύπησε και θα απουσιάσει τρεις μήνες από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μέλσουνγκεν, αλλά και φυσικά της Εθνικής, η οποία τον Οκτώβριο (26-31) θα δώσει τουρνουά προετοιμασίας με Ισραήλ και Κύπρο στην Θεσσαλονίκη. Ηταν το 9ο λεπτό (είχε προλάβει να σκοράρει ήδη μια φορά) όταν σε διεκδίκηση της μπάλας ο πλέι μέικερ της Μπάλινγκεν Μαρε Χόιτς έπεσε πάνω στο δεξί πόδι του αρχηγού της Εθνικής με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα περόνης. Το θετικό στην υπόθεση είναι πως δεν μετακινήθηκε το κόκαλο, άρα δεν θα χρειαστεί εγχείρηση, η οποία θα τον άφηνε νοκ- αουτ για 6-7 μήνες, οπότε του τοποθετήθηκε γύψος όπου μαζί με την αποθεραπεία θα τον κρατήσει εκτός αγώνων για περίπου τρεις μήνες. «Κατάλαβα αμέσως πως έπαθα ζημιά. Για κανα πεντάλεπτο ήμουν στο παρκέ και σπάραζα από τον πόνο. Ευτυχώς δεν θα λείψω πάρα πολύ», ήταν το σχόλιο του 30χρονου δεξιού εξτρέμ, που πριν λίγες ημέρες ανανέωσε το συμβόλαιο του μέχρι το 2013 με πολύ υψηλές αποδοχές. Πάντως οι συμπαίκτες του έκαναν καλά την δουλειά τους, αφού κατάφεραν να χαρίσουν την πρώτη νίκη στην Μέλσουνγκεν με 28-25 με τους Βασιλάκη, Τζιμούρτο να σκοράρουν από έξι φορές και τον Σανίκη άλλη μία.
* Εντυπωσιακός ο Γιώργος Χαλκίδης πέτυχε 3 γκολ και οδήγησε την Βέτσλαρ σε νέα νίκη με 24-22 στην έδρα του Μίντεν. Εκτός αποστολής έμεινε τόσο ο Αλβανός στην ήττα της Ράιν Νέκαρ Λόβεν από το Αμβούργο με 30-34, όσο και οι Μπαλωμένος, Χαντζιάρας από το ματς της Ντορμάγκεν με το Κίελο (22-34).
* Στην Αθήνα μετατέθηκε ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Ευγένιος Κουλούρης, λίνοντας τα χέρια του Γιάννη Αρβανίτη, που τον έχει πλέον στην διάθεση του. Στον αέρα είναι το site www.aekhandball.gr

No comments