ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ


Ο ΠΑΟΚ έχασε 29-25 από την Μπόσνα Σαράγεβο, αλλά έδειξε λίγο από την ποιότητα του

Το καλύτερο παιχνίδι του μέχρι τώρα στο κορυφαίο τουρνουά χάντμπολ της Ευρώπης «Ντομπόι 2009» έκανε κόντρα στην Μπόσνα Σαράγεβο ο ΠΑΟΚ, παρά την ήττα του με 29-25. Ο «Δικέφαλλος του Βορρά» στάθηκε πολύ καλά απέναντι στην πρωταθλήτρια Βοσνίας και κορυφαία ομάδα του τουρνουά, η οποία έχει στα πόδια της δύο εβδομάδες παραπάνω προετοιμασίας, που σε αυτό το επίπεδο παίζει σημαντικό ρόλο, αλλά και την εύνοια των συμπατριωτών τους διαιτητών, οι οποίοι σε αρκετές περιπτώσεις έκαναν τα... στραβά μάτια. Ο πρωταθλητής Ελλάδας είχε κορυφαίους τους Μαραγκό και Ριγανά, ενώ η μεγάλη αποκάλυψη του αγώνα ήταν ο νεαρός τερματοφύλακας Απόστολος Χατζηγιαννίδης, οποίος έπαιξε 40 λεπτά έχοντας 10 επεμβάσεις. Ο Τσέχος τερματοφύλακας Γιαν Κόμινεκ μετά από μια σύγκρουση με Βόσνιο παίκτη στο 14’ δεν πέρασε ξανά στο παιχνίδι., ενώ το εξάλεπτο 14-20 αγωνίστηκε και ο Κώστας Γουργούμης. Πλέον ο ΠΑΟΚ με τρεις ήττες, κατέλαβε την τελευταία θέση στον α’ όμιλο και αύριο στις 10π.μ. θα αγωνιστεί για τις θέσεις 7-8 κόντρα στην γερμανική Νόρντχορν, την κάτοχο του περσινού κυπέλλου, η οποία κατέλαβε την τελευταία θέση στον β΄όμιλο. Αντίθετα η Μπόσνα θα παίξει στον μεγάλο τελικό με την Βαρντάρ Σκοπίων στις 8:45 μ.μ.

ΠΑΟΚ 25
ΜΠΟΣΝΑ ΣΑΡΑΓΕΒΟ 29
Τα δεκάλεπτα: 2-4, 5-8, 10-16 (ημχ.), 13-20, 18-24, 25-29
ΠΑΟΚ (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Μισυρλής 1, Παλάσκας, Σεϊρεκίδης Ε., Γουργούμης, Σαουλίδης 3, Μαραγκός 4, Αποστολίδης 1, Χατζηγιαννίδης, Πετρίδης 1, Ναουμίδης 2, Ευαγγελίδης 2, Σεβαστίδης 1, Γκρουμπάνοφ 5, Ριγανάς 5.
ΜΠΟΣΝΑ (Ιρφαν Σμαιλάγκιτς): Ντόμπορατς 3, Μάτζιτς 3, Πουτσέλι 1, Οβτσινα, Μπόζολιτς 3, Γιάσκιτς 2, Βεσελίνοφ 2, Ουβοντιτς, Μπουλούγκιγια 2, Νέκιτς 3, Βράζαλιτς 3, Σίρκο 1, Αρναουντόφσκι 3, Μέλιτς 3. Διαιτητές: Πρίμορατς- Σούσιτς, Παρατηρηυτής: Σίμιτς (Βοσνία), Δίλεπτα: 2-4, Πέναλτι: 0/0-2/4

ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ: «Ημασταν κουρασμένοι»
Ο αριστερός ίντερ του ΠΑΟΚ Θόδωρος Ευαγγελίδης σχολίασε στην συνέντευξη τύπου: «Η Μπόσνα παίζει κάθε χρόνο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι πολύ καλή ομάδα. Εμείς κάναμε κάποια λάθη από κούραση, αλλά σταθήκαμε αρκετά καλά στο παιχνίδι. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας».

ΣΕΪΡΕΚΙΔΗΣ: «Το καλύτερο παιχνίδι μας»
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Στέλιος Σεϊρεκίδης τόνισε: «Κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας έως τώρα. Είχαμε πολύ καλή στατιστική στην οργανωμένη μας άμυνα. Χρειαζόμαστε δουλειά στην τελική πάσα και στην τελική προσπάθεια και φυσικά στην φυσική κατάσταση, η οποία θα έρθει με τον καιρό»

«Πολύ καλή ομάδα ο ΠΑΟΚ»
Οι εκπρόσωποι της Μπόσνα είχαν μόνο καλά λόγια να πουν για την ελληνική ομάδα, την οποία αντιμετώπισαν με σεβασμό. Ο Φαρούκ Βράζαλιτς, τόνισε: «Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Οι δύο ομάδες έκαναν πολλά τεχνικά λάθη. Αύριο στον τελικό με την Βαρντάρ, πιστεύω να είμαστε εμείς οι νικητές». Ο προπονητής των Βόσνιων Ιρφαν Σμαιλάγκιτς, τόνισε πως: «Ο ΠΑΟΚ έδειξα καλά στοιχεία, αλλά ακόμα είναι πίσω στην φυσική κατάσταση σε σχέση με εμάς. Μου άρεσαν πολύ ο αριστερός εξτρέμ (Σαουλίδης) και ο πίβοτ (Μαραγκός».

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΤΙΖΑΝ
Στο παιχνίδι παρευρέθηκαν κάποιοι φίλοι της Παρτιζαν, η οποία έχει αδερφοποιηθεί με τον ΠΑΟΚ και μάλιστα κρέμασαν στον τοίχο, πανώ της ελληνικής ομάδας.

ΕΚΛΕΨΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Ο ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΓΚΡΟΥΜΠΑΝΟΦ
Παρών στον γήπεδο ήταν και η οικογένεια του Μίλαν Γκρουμπάνοφ με την γυναίκα του και τον μικρό του γιο, οποίος μόλις τελείωσε το παιχνίδι μπήκε στο γήπεδο φορώντας μπλούζα με την ελληνική σημαία. Μάλιστα ήταν πολύ ωραία η στιγμή, που οι παίκτες συγκεντρώθηκαν γύρω του και φώναξαν δυνατά «ΠΑΟΚ»!


1 comment

Anonymous said...

ethniki vrazilias?