ΔΙΑΜΑΧΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΑΤΡΑΣ- ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΙΑΜΑΧΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΑΤΡΑΣ- ΠΑΟΚ


8 comments

Anonymous said...

Κύριε Παπαγιαννόπουλε προφανώς δεν γνωρίζετε την συνήθη τακτική του "ιστορικού" σωματείου και δεν είστε τα πρώτα θύματα αυτής της τακτικής, κατά τα άλλα το "ιστορικό" σωματείο κάνει ανάπτυξη.
Δυστυχώς η ισονομία και η αξιοκρατία είναι λέξη άγνωστη για ορισμένους εκλεκτούς "εκλεγμένους"...

Anonymous said...

Καλά ο κ. Χασεκιδης έχει δικαίωμα υπογραφής στον ΠΑΟΚ ??
Θα τρελαθούμε εντελώς σ αυτό το άθλημα....μετά λέει ο Βασίλης Σκανδάλης να μην υποτιμήσουμε το γυναικείο....φτάνει πιά !!!

Anonymous said...

Αυτο το πρωτο εγγραφο ειναι αυτο που εστειλε ο ΠΑΟΚ περισι και εγινε η μεταγραφη με υποσχετικη; και φετος εκανε αιτηση για μετοικιση χωρις να εχει εξοφλισει;-αν καταλαβα καλα

Anonymous said...

Ο ΠΑΟΚ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΣΤΙΣ 13/6 ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ 28/8.ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ?ΑΠΑΝΤΗΣΕ κΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ?

Anonymous said...

Ο κ.ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΘΛΗΤΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ TOY.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΑΝ ΡΩΤHΣΕΤΕ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. 'Η ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ 'Η ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ.

Anonymous said...

ΑΠΟ ΟΣΑ ΑΚΟΥΩ,ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ Ο κ.ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΜΗΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΤΙΖΕΙ ΑΚΙ ΤΟΥΣ ΝΤΥΝΕΙ ΚΑΙ...ΚΑΙ...ΚΑΙ....ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΛΕΕΙ Ο ΜΑΛΛΟΝ κ.4:15, ΟΤΙ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΖΗΤΑΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ, ΠΟΙΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΙ;ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ;ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΖΗΤΟΥΝ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ;
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΥΛΛΟ 11:39 ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ 7:43

Anonymous said...

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ Ο κ.ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΥ? ΑΠ'ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΟΙΚΙΣΗ.ΑΦΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΟΡΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ 3.15 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Ο κ.ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ.

Anonymous said...

αγαπητή φίλη 8:08 από τα γραφόμενα σου καταλαβαίνει κανείς ποιά είσαι και όντως αναγνωρίζεις και καθιερώνεις τον κ. Παπαγιαννόπουλο όταν τον αναγράφεις και εσύ ως κύριο.Γι αυτό μην γίνεσαι κακοήθεις και προβοκάτορας και θες να διαστρεβλώσεις την αλήθεία για να καλύψεις τα λάθη σου.Εξ άλλου σε όλη την Ελλάδα ξέρουν ποιά την έκανε στον κ. Παπαγιαννόπουλο, όταν αυτός την εμπιστεύθηκε, γιατί την μεγάλωσε από μικρό κοριτσάκι και αυτή τον πούλησε, όπως λένε και για τον Ιούδα, για 30 αργύρια.
Γι αυτό θα ήταν σωστό όταν θα θέλεις να δικιολογήσε, να λες πάντα την αλήθεια, όπως την γνωρίζουν και οι πέτρες στην Ελλάδα για την περίπτωσή σου