ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ "ΝΤΟΜΠΟΙ 2009" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ "ΝΤΟΜΠΟΙ 2009"


Δεν άντεξε ο ΠΑΟΚ

Την ήττα με 26-20 από την Κρετέιγ στην πρεμιέρα του κορυφαίου τουρνουά χάντμπολ της Ευρώπης «Ντομπόι 2009» γνώρισε ο ΠΑΟΚ. Ο πρωταθλητής Ελλάδας είχε ένα εξαιρετικό (για την περίοδο) πρώτο ημίχρονο, όπου με περιφέρεια Γκρουμπάνοφ (πλέι μέικερ), Ριγανά (δεξί ίντερ), Ευαγγελίδη (αριστερό ίντερ) εξτρέμ τους Σαουλίδη, Μισυρλή, πίβοτ τον Μαραγκό και τέρμα τον πολύ καλό Κόμινεκ (8/17, δηλαδή 50%) κατάφερε να ελέγξει το ματς. Το 4-7 στο 20’ έγινε 8-7 στο 26’ με ένα σερί 4-0 για τον ΠΑΟΚ και το ημίχρονο έληξε 9-9. Στο δεύτερο φάνηκε ξεκάθαρα πως οι Θεσσαλονικείς είναι πολύ πίσω σε ετοιμότητα -ενώ σίγουρα κόντρα στις ανοικτές άμυνες έλειψαν οι Κοκκώνης και Τσακίρης, που έμειναν στην Ελλάδα- και οι Γάλλοι πιο έμπειροι και πιο έτοιμοι το εκμεταλλεύτηκαν και ανέβασαν γρήγορα την διαφορά στα 10 γκολ (13-23 στο 49’), καθαρίζοντας την νίκη. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Στέλιος Σεϊρεκίδης πέρασε στο παιχνίδι όλους τους παίκτες και με τον Κώστα Γουργούμη να είναι εξαιρετικός κάτω από τα δοκάρια (10/13 αποκρούσεις!) και έτσι ο ΠΑΟΚ βρήκε ξανά ρυθμό και κατάφερε να μειώσει το σκορ στο τελικό 20-26. Ο «Δικέφαλλος του Βορρά» αγωνίζεται αύριο στην δεύτερη ημέρα του τουρνουά με την πρωταθλήτρια Μαυροβουνίου Μπουντούτσνοστ στις 6:15μ.μ.

#Στο εναρκτήριο παιχνίδι του τουρνουά η Βαρτάρ Σκοπίων νίκησε 34-25 την διοργανώτρια Σλόγκα Ντομπόι.

#Στο γήπεδο έδωσε το παρών ο αστυνομικός ακόλουθος της ελληνικής πρεσβείας στην Βοσνία Στράτος Καρακοντίνος, - έκανε τέσσερις ώρες δρόμο από το Σαράγεβο- για να καλωσορίσει τον ΠΑΟΚ και να συμπαρασταθεί στην προσπάθεια του.

#Κάποιοι φίλοι της Παρτίζαν στο Ντομπόι βρέθηκαν στο γήπεδο με φανέλες του ΠΑΟΚ για να συμπαρασταθούν στην ελληνική ομάδα, αφού ως γνωστών οι δύο ομάδες είναι αδερφοποιημένες!


ΠΑΟΚ 20
ΚΡΕΤΕΙΓ 26
Τα δεκάλεπτα: 1-1, 4-7, 9-9 (ημχ.), 12-17, 14-23, 20-26
ΠΑΟΚ (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Μισυρλής 1, Παλάσκας 1, Σεϊρεκίδης Ε., Σαουλίδης 3, Μαραγκός 2, Αποστολίδης, Πετρίδης 1, Ναουμίδης 1, Ευαγγελίδης 3, Σεβαστίδης 1, Γκρουμπάνοφ 3, Ριγανάς 4, Κόμινεκ, Γουργούμης, Χατζηγιαννίδης
ΚΡΕΤΕΙΓ (Νταβίντ Πενό): Ιντρισί, Πάβλοβιτς, Κερβαντέκ, Νίκολιτς, Νιοκάς 5, Μπακεκόλο, Μίτροβιτς 9, Αριβέ 1, Ποτρεφό 1, Ζουαγκί, Βαεγκέ 2, Μορένο 3, Μποιλό 4, Σισόκο 1, Ντελαμότ, Μπατίστ. Διαιτητές: Πάντζιτς- Σατόρτζιτσα, παρατηρητής: Τούμπιτς (Βοσνία). Κόκκινη: 55:46 Ποτρεφό (τρία δίλεπτα), Δίλεπτα: 4-5, Πέναλτι: 0/1-0/1.

ΣΑΟΥΛΙΔΗΣ: «Οσο αντέξαμε το παλέψαμε»
Ο αρχηγός του «Δικεφάλλου του Βορρά» σχολίασε μετά το ματς στην συνέντευξη τύπου: «Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα πολύ έμπειρη. Εχουμε στα πόδια μας μόλις δύο εβδομάδες προετοιμασίας και είμαστε ανέτοιμοι. Οσο αντέξαμε το παλέψαμε. Τα λάθη που κάναμε λόγω του ότι ήμασταν πίσω στην φυσική κατάσταση μετά το 40’ τα εκμεταλεύτηκαν οι Γάλλοι και άνοιξαν την διαφορά. Υπο διαφορετικές συνθήκες θα κοντράραμε το ματς και θα το διεκδηκούσαμε μέχρι το τέλος».
Ο προπονητής των Γάλλων Νταβίντ Πενό σχολίασε: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια αρκετά καλή ομάδα και στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε πολύ καλά. Στο δεύτερο όμως έμεινε πίσω λόγω φυσικής κατάστασης και κερδίσαμε εύκολα».

2 comments

Anonymous said...

μπραβο στον Παοκ για την πολυ καλη εμφανιση του

Anonymous said...

bre de to matose leme.poia kali emfanisi re,tha mas trellanete.