ΑΡΧΗ ΜΕ ΓΙΑΝ ΚΟΜΙΝΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΑΡΧΗ ΜΕ ΓΙΑΝ ΚΟΜΙΝΕΚ


Aρχή με Κόμινεκ

Οριστική συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον σπουδαίο Τσέχο πορτιέρο

Και πάνω που άρχισε να μας παίρνει ο ύπνος, κάτι κινήθηκε στον πρωταθλητή Ελλάδας. Πρώτα η απόφαση να αναλάβει τον προκριματικό όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ και έπειτα τα μεταγραφικά, όπου βεβαίως επίσημα δεν υπάρχει καμία ενημέρωση. Πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν πως ο ΠΑΟΚ «έκλεισε» την πρώτη του μεταγραφή για την νέα σεζόν, που ακούει στο όνομα Γιαν Κόμινεκ. Ο κορυφαίος τερματοφύλακας την τελευταία τριετία στην Α1 ανδρών συμφώνησε να υπερασπίζεται τα δοκάρια του «Δικεφάλου» του Βορρά για την επόμενη χρονιά και μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν για την ολοκλήρωση αυτής της σπουδαίας μεταγραφής. Ο 27χρονος τσέχος πορτιέρο την περσινή σεζόν έπαιξε στον Θερμαϊκό, τον οποίο βοήθησε να μπει -για πρώτη φορά στην 2χρονη ιστορία του στην Α1 ανδρών- στην τετράδα των πλέι οφ, ενώ το διάστημα 2006-2008 φόρεσε την φανέλα του Πανελληνίου με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2007.

Σεβαστίδης ο επόμενος
Η ενίσχυση στη θέση του δεξιού ίντερ είναι δεδομένη και μάλιστα από την στιγμή που χρειάζεται και ένας ακόμα παίκτης που να μπορεί αν παίζει ως εξτρέμ η απόκτηση δύο αριστερόχειρων είναι επιβεβλημένη. Το θέμα του Νίκου Ριγανά θα ξεκαθαρίσει μετά την Μεσογειάδα με τον ΠΑΟΚ να έχει ελαφρύ προβάδισμα έναντι του Φιλίππου, αλλά το θέμα του Ηλία Σεβαστίδη είναι πιο απλό, αφού ο 23χρονος δεξιός ίντερ φαίνεται να βρίσκεται προ των πυλών του ΠΑΟΚ.

* Από την Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισητήρια διαρκείας της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ. Μάλιστα θα υπάρχει ειδικό στάντ στη Τούμπα, όπου θα πολούνται. Το εισητήριο διαρκείας κοστίζει 40 ευρω και θα περιλαμβάνει και τους δυο αγώνες της προκριματιής φασης του Τσάμπιονς Λίγκ!

3 comments

TRELLOS said...

ΝΤΟΥ όλοι στα διαρκείας να στηρίξουμε τον πρωταθλητή ελλάδος...!!!!

Anonymous said...

ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ. ΟΛΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΑΡΑΝΤΑΡΙ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΑ ΜΑΣ, ΣΤΟ "ΚΛΟΥΒΑΚΙ" ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ. Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΌΛΑ! ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ.

Anonymous said...

Καλή επιτυχία Γιάν (αν και είναι δεδομένη αυτή) με τη νέα σου ομάδα.
Θα μας λείψεις...