Eπανασύνδεση - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Eπανασύνδεση

Ο Δημήτρης Καφφάτος είναι κοντά στην επιστροφή του στην ΑΕΚ

Tο γυαλί είχε ραγίσει για καλά, άλλα όπως φαίνεται δεν έσπασε. Τον Φεβρουάριο του 2007 Γιάννης Αρβανίτης και Δημήτρης Καφφάτος είχαν έρθει σε ρήξη με αποτέλεσμα την αποχώρηση του δεύτερου από την ΑΕΚ. Μετά από ενάμιση χρόνο, όπου μεσολάβησαν πολλά το χάσμα φαίνεται πως γεφυρώθηκε. Η επιθυμία του 30χρονου πορτιέρο να επιστρέψει στην ενεργό δράση -κυρίως για να βοηθήσει την Εθνική- σε συνδυασμό με την κουβέντα που είχε με τον τεχνικό Γιάννη Αρβανίτη, βοήθησαν στο να σπάσει ο πάγος. Οι δύο άνδρες συζήτησαν σε καλό κλίμα και η μεταξύ τους παρεξήγηση -που στάθηκε... τροχοπέδι στην επιστροφή του Καφφάτου στην ομάδα- φαίνεται πως λύθηκε. Χθές μάλιστα ο έμπειρος πορτιέρο είχε συνάντηση με την διοίκηση της «Ενωσης» και συγκεκριμένα με τον γενικό γραμματέα της ερασιτεχνικής Βασίλη Τόγελο και υπήρξε αμοιβαία επιθυμία για την επιστροφή του. Από την διοίκηση θέλουν να είναι σίγουροι για την κατάσταση της υγείας του, ενώ από την μεριά του παίκτη υπήρξαν κάποιες υποχωρήσεις οι οποίες φανέρωσαν ότι βάζει κάτω από την ομάδα το προσωπικό του συμφέρον. Απο κει και πέρα οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη Τετάρτη, αφού έτσι και αλλιώς θα πρέπει να συζητηθεί το οικονομικό και ειδικότερα τα οφειλόμενα προς τον αθλητή από τα προηγούμενα «αμαρτωλά» χρόνια στα οποία άλλε διοικήσεις έκαναν κουμάντο.

Τρέλα με τα εισιτήρια
Τα 400 εισιτήρια που θα πάρει η ΑΕΚ για τον πρώτο ημιτελικό με τον Διομήδη Αργους φαίνεται πως είναι πολύ λίγα για τον κόσμο της, αφού η ζήτηση είναι τεράστια. Μάλιστα η ερασιτεχνική προς αποφυγή παρεξηγήσεων, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει πως τα εισιτήρια (με τιμή 10 ευρώ το καθένα) θα διατίθενται από τα γραφεία της (Λ. Δεκελείας 138-140, Ν. Φιλαδέλφεια) από 26/05/2009 έως 27/05/2009 και ώρες 08:00– 19:00, αλλά και από τοπικό Club της Original 21 Σερρών τις παρακάτω ημέρες και ώρες: Τετάρτη 27/05/2009 (18:00 – 22:00), Πέμπτη  28/05/2009 (18:00 – 22:00), Παρασκευή 29/05/2009 (10:00 – 22:00). Απο κει και πέρα το site -του χορηγού πλέον της ομάδας- www.zougla.gr έκανε αίτημα ώστε να αναπαράγει απευθείας το πρώτο αγώνα στο φάιναλ- φορ με τους Αργείτες.

7 comments

Anonymous said...

ΓΙΑ ΚΥΡΙΟΝ ΜΙΓΚΑ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΜΟΛΙΣ ΘΑ ΣΦΥΡΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ, ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΔΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΤΙ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ Χ.Μ. ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΕΤΣΟ.
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ

Anonymous said...

den nomizo na to kanei-den einai xazos!opoios blekei me ta pitoyra ton trone oi kotes!

Anonymous said...

70 σχολια ειχε ο μπεμπετσος 170 θα εχει ο μιγκας

Anonymous said...

Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

Anonymous said...

το ΧΡΥΣΟ ΝΥΣΤΕΡΙ του ελληνικού χαντμπολ!!! Όσο πάει και ξεβρωμίζει ο χώρος!

Anonymous said...

erxontai alloi!

Anonymous said...

ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ
....