ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΪΝΑΛ ΦΟΡ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΝΔΡΩΝ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ
Για την μεγάλη μάχη στο 11ο  φάϊναλ φορ που θα διοργανωθεί από την ΟΧΕ και τον ΜΓΣ Πανσερραϊκό στις 30 και 31 Μαϊου 2009 στις Σέρρες παίκτες από τις τέσσερις  ομάδες εκφράζουν την άποψή τους για τους αγώνες:
Ο Στέργιος Τριανταφύλλου (τερματοφύλακας του ΓΑΣ Κιλκίς): «Θα είμαστε και εμείς στις Σέρρες. Ξέρουμε πως είμαστε η πιο αδύναμη ομάδα μιας και κατακτήσαμε την 8η θέση στο πρωτάθλημα. Θα δώσουμε όμως και εμείς τη μάχη μας. Όποιος θέλει να μας κερδίσει θα πρέπει να ματώσει, να παλέψει και μετά να μας κερδίσει. Πιστεύω πως και ο δεύτερος ημιτελικός μεταξύ Κιλκίς και Φιλίππου θα συγκεντρώσει επίσης το ενδιαφέρον του φίλαθλου κόσμου, μιας και οι δυο πόλεις είναι κοντά στις  Σέρρες».
Ο Σταύρος Παπαδόπουλος (διεθνής παίκτης του Φιλίππου): «Στόχος του Φιλίππου είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου. Το κύπελλο το κατακτά η ομάδα που το θέλει περισσότερο. Έχουμε ψυχικά αποθέματα, χρειαζόμαστε και λίγη τύχη. Έχω υποστεί κάκωση στα δάχτυλα του δεξιού χεριού από το παιχνίδι με τον Δούκα. Δεν έπαιξα στα επόμενα παιχνίδι αλλά και με ένεση ακόμα θα παίξω για να ενισχύσω την ομάδα».
Ο Ανδρέας Τρουπής (διεθνής παίκτης του Διομήδη Άργους): «Ο Διομήδης δεν πάει για τουρισμό, πάει στο παιχνίδι με την ΑΕΚ να διεκδικήσει τη νίκη και μετά να διεκδικήσει και πάλι τη νίκη στον τελικό. Το μυστικό του Διομήδη είναι ομοιογένεια και η εμπειρία των παικτών. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε  για να υπερασπιστούμε την φανέλα της ομάδας μας».
Ο Γιώργος Ασαρίδης (παίκτης της ΑΕΚ): «Πιστεύω θα γίνει μια πολύ καλή διοργάνωση. Στόχος της ΑΕΚ είναι το κύπελλο. Εμείς είχαμε μεγάλο πρόβλημα με την έλλειψη γηπέδου είναι άθλος που φτάσαμε στο φαϊναλ φορ. Είμαστε μια ομάδα που μας δένει το πείσμα. Είμαστε μια καλή παρέα».

ΜΑΝΤΖΟΣ: «ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ»
Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Νίκος Μάντζος, σχολιάζοντας την κατάκτηση από τον ΠΑΟΚ, του Πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών, τόνισε: «Τα θερμά μου συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, είχε πράγματι την καλύτερη αγωνιστική ετοιμότητα με βάθος πάγκου στον κατάλληλο χρόνο στοιχεία που είναι απαραίτητα στον πρωταθλητισμό.
Είμαι σίγουρος ότι η διοίκηση του ΠΑΟΚ θα χειριστεί κατάλληλα την επιτυχία και θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο το τμήμα του χάντμπολ ώστε να αυξήσουμε πολύ περισσότερο το ενδιαφέρον του κόσμου για το πρωτάθλημα αλλά και γενικά για το άθλημά μας. Ένα πρωτάθλημα που μπορεί να υστέρησε σε ποιότητα και θέαμα, αλλά είχε έντονο και συναρπαστικό αγωνιστικό και βαθμολογικό ενδιαφέρον μέχρι τέλους σε όλες τις βαθμίδες και ικανοποιητική συμμετοχή από πολλές ομάδες νέων Ελλήνων αθλητών.
Ελπίζω την επόμενη χρονιά οι ομάδες να επενδύσουν περισσότερο σε νέους ταλαντούχους  Έλληνες αθλητές που με συστηματική προπόνηση και περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε παιχνίδια μπορεί να αποτελέσουν την ευχάριστη νότα του μέλλοντος.
Όπως επίσης αν επενδύσουν σε ξένους αθλητές να είναι τουλάχιστον αναγνωρισμένης αξίας ώστε να μπορέσουν να προσφέρουν κάτι το διαφορετικό στο ελληνικό πρωτάθλημα».

--Από την πλευρά του, ο Πέτρος Κεφαλάς παλιός διεθνής παίκτης του ΒΑΟ και αρχηγός στην κατάκτηση των δυο πρώτων Κυπέλλων 1983-84, δήλωσε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ: «Είναι πολύ σημαντικό γεγονός και θα αλλάξει τη ροή των πραγμάτων σχετικά με το χάντμπολ στη Θεσσαλονίκη. Η Θεσσαλονίκη δικαιούνταν αυτό το τίτλο ο οποίος είναι ο πρώτος σε πρωτάθλημα και ο τρίτος μετά τα δυο κύπελλα που κέρδισε ο ΒΑΟ. Μπράβο στον Στέλιο Σεϊρεκίδη , ο οποίος ήταν συμπαίκτης μου στον ΒΑΟ. Υπάρχει μεγάλη χαρά όταν πετυχαίνουν άνθρωποι που έχουμε συνεργαστεί».

--Ο καθηγητής προπονητικής του ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ, Χρήστος Κοτζαμανίδης δήλωσε: «Είναι πολύ θετική εξέλιξη η κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ, η οποία αντανακλά την προσπάθεια που γίνεται από την Ομοσπονδία για την ανάπτυξη στην Περιφέρεια. Ο ΠΑΟΚ πήρε ζεστά την υπόθεση και ακόμα δικαιώνεται η συστηματική δουλειά ου Στέλιου Σεϊρεκίδη .Ευελπιστώ ότι δεν θα μείνει ο ΠΑΟΚ στον τίτλο αυτό και θα συνεχίσει με αυτό το ρυθμό, όσο για το F4 είναι και οι τέσσερις ομάδες ισάξιες».

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΙΝΙ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Α.Χ ΧΑΝΙΩΝ
Το Σάββατο 23 Μαίου η Ε.Α.Χ. ΧΑΝΙΑ διοργάνωσε με επιτυχία Φεστιβάλ μίνι Χάντμπολ στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Χανίων.  Διαιτητές ήταν αθλητές-τριες των σωματείων της πόλης μας. Την οργάνωση και τον συντονισμό είχαν οι Ότοβιτς Νατάσα και Μπιτχαβά Ελπίδα.
Έλαβαν μέρος 60 κορίτσια από τα Δημοτικά σχολεία των Χανίων.
Στην νικήτρια ομάδα απονεμήθηκε κύπελλο ενώ μοιράστηκαν μπλουζάκια σε όλες τις μικρές χαντμπολίστριες  καθώς και δίπλωμα συμμετοχής.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΪΝΑΛ ΦΟΡ
Για το φαϊναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών την Παρασκευή ώρα 12:00, θα δοθεί συνέντευξη τύπου από προπονητές, παίκτες των ομάδων και εκπροσώπους της ΟΧΕ και του ΜΓΣ Πανσερραϊκός στο Ξενοδοχείο «Ελπίδα Resort» (Kοιλάδα Αγ. Αναργύρων Τέρμα εξοχών-Σέρρες).

2 comments

Anonymous said...

Asteris triantafyllou oxi stergios..

Anonymous said...

δεν πειραζει φιλε 11.25. θα τον μαθουν οταν θα σηκωνει την κουπα την κυριακη. ΔΙΑΣ FOR EVER