ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΕΚ- ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΕΚ- ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ



1ος ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ 28
ΑΕΚ 30
Τα δεκάλεπτα: 4-7, 9-11, 15-14 (ημχ.), 20-18, 22-21, 24-24 (κ.α.), 26-27 (α’ημχ. παρ.), 28-30 (β’ ημχ. Παρ.)
ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Χρήστος Γεροδήμος): Χρυσόπουλος, Ρέντας, Μλαντένοβιτς 8, Χατζόπουλος, Βίντιτς, Βλαχοσπύρος, Μουζακιώτης, Τρουπής 4, Βίτγενς, Σάβιτς 3, Τσούλος, Γκουλές, Δημητρούλιας 4, Παπακυπριανού 9
ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Κουλούρης, Στρέμπατς 7, Μπακαούκας 5, Σαμλίδης 3, Κουτσής, Βελιτσιάνος 5, Ανδρώνης, Γερουλάνος, Παπαδόπουλος Γιούρι, Παπαδόπουλος Γιώργος 6, Ασαρίδης 1, Τσαούσης 3, Γρηγοράκης, Κρεμόνας. Διαιτητές: Κατσίκης- Μιχαηλίδης, Δίλεπτα: 4-5, Πέναλτι: 3/5-1/4, Κόκκινη: 29:09 Βασιλόπουλος (βοηθός προπονητή Διομήδη, διότι απώθησε βίαια τον παρατηρητή Κασαμάκη)

ΔΗΛΩΣΕΙΣ:
Χρήστος Γεροδήμος (προπονητής Διομήδη): ‘’Ηταν ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι για δυο πολύ μεγάλες ομάδες, εξαιρετικά δύσκολο για τους και για τους δυο. Κρίθηκε στις λεπτομέρειες και ίσως στο σημείο που δεν σταθήκαμε τόσο ανταγωνιστικοί στην άμυνα και στη συνέχεια πέσαμε και στην επίθεση. Φυσικά αυτό δεν είναι λάθος των παικτών. Συγχαρητήρια στον Γιάννη Αρβανίτη και τους παίκτες τους και καλή επιτυχία γι' αύριο. Η ΑΕΚ δεν είναι αμελητέα ποσότητα, καθώς τερμάτισε στις θέσεις 5-8 και διεκδικεί το Κύπελλο. Εμείς χάσαμε αρκετές φάσεις από τα 6 μέτρα, από τα εξτρέμ μας. Από την άλλη μεριά οι παίκτες της ΑΕΚ είναι μαχητές, τρέχουν μάχονται και έπαιξαν γνωρίζοντας πως δεν είχαν να χάσουν τίποτα. Σε καίρια σημεία είχαν περισσότερη φρεσκάδα και δύναμη’’.

Δημήτρης Δημητρούλιας (παίκτης Διομήδη): ‘’Οι δυο ομάδες τα έδωσαν όλα. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την επιτυχία της. Ο κόσμος της ήταν εμψυχωτικός και την έσπρωξε στη νίκη. Αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για εμας. Το γεγονός ότι αρκετά από τα παιδιά είναι χρόνια μαζί τους βοήθησε να βρουν λύσεις σε δύσκολες στιγμές, κάτι που δεν μπορέσαμε να κάνουμε εμείς’’.
Γιάννης Αρβανίτης (προπονητής ΑΕΚ): ‘’Η ατμόσφαιρα του γηπέδου ήταν εκπληκτική, αυτός ο κόσμος δίνει άλλη μορφή, αλλά χαρακτήρα στο άθλημα. Εύχομαι κάποια στιγμή παιδιά σαν τον Δημήτρη Δημητρούλια που είναι χρόνια στο άθλημα να παίζουν με τέτοια έδρα. Πρέπει παίζουν μπροστά σε τέτοιες κερκίδες και να έχει ομορφιά το άθλημα. Δικός μας στόχος για φέτος ήταν το κύπελλο. ο Διομήδης έκανε προσπάθεια και για το πρωτάθλημα. Παρά το γεγονός ότι είμαστε για μεγάλο διάστημα και συγκεκριμένα από τον περασμένο Γενάρη μέχρι σήμερα χωρίς προπονήσεις σε κανονικό γήπεδο, έχουμε δουλέψει πολύ κι είναι αλήθεια πως μου φαίνεται περίεργο που παρά δυσκολίες τα παιδιά αυτά συνεχίζουν να έχουν όραμα και προσπαθούν μέχρι τέλος. Ο Διομήδης είναι μια μεγάλη ομάδα. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες και θα μπορούσε να έχει κερδίσει κι ο Διομήδης. Το πρώτο ημίχρονο είχε πολύ επίθεση και το δεύτερο άμυνα. Δεν έχω καμιά προτίμηση στον αντίπαλο. Το σημερινό αποτέλεσμα δεν θα έχει καμία αξία εάν χάσουμε αύριο στο τελικό’’.
Νίκολας Στρέμπατς (παίκτης ΑΕΚ) «Το ματς κρίθηκε στην άμυνά μας. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει και στην κανονική περίοδο. Είχαμε περισσότερο ενέργεια από τον Διομήδη. Κάναμε πολύ καλή δουλειά στην παράταση».

2os ημιτελικός
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 31
ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ 25
Τα δεκάλεπτα: 6-6, 10-10, 14-13 (ημχ.), 20-14, 24-21, 31-25
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Τεο Παυλίδης): Χριστοδουλίδης, Κωστακίδης, Χατζόγλου 2, Βουτσάς 4, Βελίκοβιτς, Μπαντής 7, Δέλιος, Τζούφρας 5, Ούντσιανιν 8, Δεληγιάννης 3, Κορωνάς, Παπαδόπουλος 1, Γιούπης 1, Πρωτογέρης.
ΓΑΣ Κιλκίς (Νίκος Γεωργιάδης): Τριανταφύλλου, Σκάρλος, Κοτανίδης, Δημάκης 8, Τζουβάρας 2, Δεληγιάννης , Κυπραίος 1, Γιαρντίμ 6, Ρούταρ 1, Ασίκης, Χοτζούδης, Γκιντίδης, Κώστας 3, Μπεζμπράντιτσα 4.
Διαιτητές: Τσάκωνας- Χασκής, Δίλεπτα: 2-3, Πέναλτι: 2/3-2/3

ΔΗΛΩΣΕΙΣ:
Νίκος Γεωργιάδης -ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ: «Συγχαρητήρια στους παίκτες του Φιλίππου . Καλή επιτυχία στον τελικό. Αύριο θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι με κόσμο και από τις δυο ομάδες, πραγματική διαφήμιση για το άθλημα. Στο α΄ημίχρονο ήμασταν καλοί. Είχαμε μια διαφορά 2 γκολ, αλλά λόγω εμπειρίας ο Φίλιππος κάλυψε την διαφορά με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να γυρίσουμε το παιχνίδι παρά το ότι αλλάξαμε την άμυνά μας. Νοιώθω περήφανος για τους παίκτες μου. Όπως και να έχει κάποιος θα κέρδιζε κάποιος θα έχανε. Ο Φίλιππος πάντως ήταν άξιος νικητής. Σχετικά με το παιχνίδι του α ημιτελικού ο Διομήδης ήταν κουρασμένος η ΑΕΚ φάνηκε πιο φρέσκια. Εμείς δεν είχαμε παίξει πολύ δυνατά παιχνίδια ώστε να μας βοηθήσουν σε αυτή τη φάση που φτάσαμε. Το Κιλκίς δεν έχει έμπειρη ομάδα. Έχει μια νέα ομάδα με κορμό ελλήνων παικτών ηλικίας 19-22 κάτι το οποίο προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε. Το θέμα είναι πως ο Φίλιππος ήταν καλύτερος και κέρδισε. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Εμείς έχουμε μια καλή μαγιά και με περισσότερη δουλειά και προσθήκες μπορούμε πραγματικά να κοιτάξουμε μπροστά».
Ο Νίκος Γεωργιάδης ερωτηθείς για το αν αυτό ήταν το τελευταίο του παιχνίδι με το Κιλκίς τόνισε: «Δεν θα ήθελα να είναι το τελευταίο μου παιχνίδι. Δεν είναι κάτι το οποίο με έχει απασχολήσει αλλά ούτε θα με απασχολήσει»
Στέλιος Δημάκης- ΠΑΙΚΤΗΣ ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ: «Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και μας ξέφυγες στο σκορ ο Φίλιππος. Από εκεί και μετά τρέξαμε αλλά δεν φτάσαμε τους αντιπάλους μας . Δεν πιάσαμε το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων μας»
ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΟΓΛΟΥ-ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: «Σήμερα διδάξαμε ήθος. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Είχε πολύ καλή διαιτησία, εκτός από ένα δυο σφυρίγματα. Ευχαριστώ τόσο τους συναθλητές μου όσο και τους αντιπάλους μου. Όσο για το αυριανό παιχνίδι είναι 50-50. Δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσαϊντερ».
Θεόδωρος Παυλίδης-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ: «Η εμπειρία μας φάνηκε στο β ημίχρονο που αν και πήραμε τη διαφορά, ήταν αρκετή να μας οδηγήσει στη νίκη παρά το νεκρό διάστημα που είχαμε. Έχουμε αύριο έναν τελικό που θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να πάρουμε το Κύπελλο. Θα είναι ένα παιχνίδι 60 λεπτών και για τους δυο, το τελευταίο της χρονιάς και θα διεκδικήσουμε το Κύπελλο. Δεν υπάρχει φαβορί. Θα κερδίσει ο καλύτερος και ο τυχερότερος, όποιος μπει γρήγορα και όποιος βρει το ρυθμό. Ήρθα στην ομάδα αυτή για να φέρω νίκες. Έχω τη στήριξη της διοίκησης των παικτών και του κόσμου. Όσο για τον κόσμο της ΑΕΚ θα μας δώσει φτερά δεν θα μας επηρεάσει αρνητικά, θα μας κάνει ακόμα καλύτερους. Μπορεί κάποιος να απεύχονταν να παίξει με την ΑΕΚ λόγω αυτής της παραμέτρου αλλά εγώ πιστεύω πως ο παλμός αυτός θα δώσει κάτι καλύτερο στο άθλημά μας. Είμαι πάντα υπέρ, και το έχω ξαναπεί, στο να μπουν στο άθλημα και άλλες μεγάλες ομάδες. Εξάλλου ο Φίλιππος δεν έχει να φοβηθεί κάτι γιατί η διοίκηση είναι εκεί στηρίζει και κάνει πάντα το καλύτερο»

35 comments

Anonymous said...

a re handbalaki!!

Anonymous said...

ANTE RE BLAKA!! TI SXOLIO EINAI AYTO TORA?

Anonymous said...

6:05 GIA TOYS TSAMPOUKADES TOY ARGOYS ANAFEROMAI!!!

Anonymous said...

bravo sthn aek pou kerdise shmera ton diomidi o opoios an kai htan to megalo fabori (gia thn koupa) katafere kai exase apo thn aek.ston teliko blepo dyskola ta pragmata gia thn aek pou apenanti mallon sto filippo na xanei to kypelo

Anonymous said...

ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ. ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΦΙΛΙΠΠΕ!!!!

Anonymous said...

Μπράβο Φιλιππάρα. Όλοι αύριο στις Σέρρες.

Anonymous said...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο TASSOS ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΓΟΣ: ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ !!!
ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΦΤΑΝΕΙ ΕΛΕΟΣ !!! ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΝ ΟΧΕ ΑΝΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ !!!

Anonymous said...

την καλυτερη ενημερωση , συνετευξεις και φωτογραφιες κλπ την εχει www.pliroforiodotis.gr
Μπραβο στο παλληκαρι

Anonymous said...

ΑΕΚΑΡΑ ΦΟΡΤΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΒΑΝΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ .ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 70-30 ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΙΞΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΥΠΕΡ ΜΑΣ.ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ.

Anonymous said...

ρε χειβιδοπουλε ποιο παιχνιδι εβλεπες και θα παραιτηθεις για τη διαιτησια? σε παρακαλω κανε μασ τη χαρη και παραιτησου

Anonymous said...

O Xevidopoulos einai o ''kyrios'' pou kapoia stigmh arxise ta kaoumpoilikia kai tous tsaboukades se mats me 500 antipalous opadous sthn exedra me apotelesma to mats na diakopei gia kana 10lepto?

As tou pei toulaxiston kapoios oti ekeinh th stigmh ekopse to rythmo ths DIKHS tou omadas ki edose othisi sthn exedra ths AEK i opoia itan klaseis kalyteri sto 2o imixrono ap'oti sto 1o.

Anonymous said...

ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΠΑΙΧΝΙΔΙ/Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

Anonymous said...

Αγαπητοι φίλοι που ασχολήσθε με τον Χειβιδόπουλο

Σας πληροφορώ ότι μάλλον αδιαφορεί πλήρως για την γνώμη σας.
Πιστεύει ότι εκεί στην ΟΧΕ έχουν χρέος να λύσουνε το πρόβλημα της διαιτησίας που κατά καιρούς όλοι σας έχεται επισημάνει.
Σε αυτήν την κατεύθυνση η προσπα΄θειά του να ταράξει τα νερά μάλλον καλό θα κάνει στο άθλημα.
Επιτέλους και κάποιος από το μαντρί του Αγγελούδη αποφασίζει να ταράξει τα νερά.
Αγαπητοί 9.50 , 11.11 και 11.14 αν δεν είστε ο ίδιος σας βρίσκω λίγο εμπαθείς μαζί του.
Μπορεί να φωνάζει παραπάνω αλλά τελικά δεν κολώνει να κάνει και πράγματα που κανένας δεν περιμένει ακόμα και ο Αγγελούδης.

Anonymous said...

ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΥΡΙΟ Ο ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ ΚΑΙ Η ΨΙΨΙΝΕΛ?ΩΩΩ ΤΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ

Anonymous said...

Ο Νίκος Γεωργιάδης ερωτηθείς για το αν αυτό ήταν το τελευταίο του παιχνίδι με το Κιλκίς τόνισε: «Δεν θα ήθελα να είναι το τελευταίο μου παιχνίδι. Δεν είναι κάτι το οποίο με έχει απασχολήσει αλλά ούτε θα με απασχολήσει» APO TORA KANEIS TIS DIENERGIES NIKOLAKI NA BREIS OMADA GIA TOU XRONOU.......ξereis esu!!!!!!!!

Anonymous said...

ιγνάτη τρέμε!! κολιτσίδα του έγινε του Νικολάκη ο Σερραίος!! χααχα

Anonymous said...

Καλά αυτοί στό Άργος δέν τρώγονται-πάλι φωνάζουν γιά τήν διαίτησια!Τί διάολο σύστημα τό'χουνε;Γιά νά πούνε μετά στήν διοίκηση,δέν φταίγαμε εμείς;

Anonymous said...

o basilias tou handball shmera kathetai kai pali ston throno tou.filippe gera fere thn koupa ston bora......

Anonymous said...

ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΡΟΣΤΕΡ ΕΜΠΕΙΡΩΝ ΚΑΙ ΙΚΑΝΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ FORTSA AEKARA

Anonymous said...

h koupa shmera tha erthei sth mhtropolh tou handball thn veria.....

Anonymous said...

Μάλλον εκεί στο Άργος θα κατάλαβαν ότι με 5 παίχτες δεν πας πουθενά

Anonymous said...

Μπέρδεψε το άθλημα. Αυτό τουλάχιστον είπε ο σχολιαστής της ΕΤ1 για παίχτη της ΑΕΚ. Παιδιά ηρεμήστε στο ημίχρονο και τα λέμε στο δεύτερο. Βασιλιά εσύ στο θρόνο σου. Φιλιππάρα μου φέρ' το!!!

Anonymous said...

Δεύτερη παράταση????

Τι ματσάρα είναι αυτή???

Αφήστε πια τα ξεκατινιάσματα και δείτε τις προσπάθειες δύο ομάδων που τα δίνουν ΟΛΑ για το κύπελλο!!!

Έλεος! Σταματήστε να ψάχνετε φαντάσματα!

Anonymous said...

ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΡΕΣ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ

Anonymous said...

Axia kypellouxos h AEK, axios finalist o Filippos.

Megales stigmes gia to ellhniko handball.

Bravo se olous!

Anonymous said...

τεο, η φιλαδελφεια θα ειναι ο εφιαλτης σου μετα τα καμωματα σου...

Anonymous said...

6.23, ο κορρες σφυριξε παραβιαση των 6 μ απο τον βουτσα.

Anonymous said...

ο τεο θα εκανε τη μητροπολη παρεκκλησι

Anonymous said...

einai ontws paravasi apo ton voutsa se ena replay fainetai oti pataei mesa sta 6 metra opws erxete opote swsti i upodeiksi!

Aksia to kupello i aek,xwris polla lathi i diaitisia,aksios finalist o filipos!

haridimos said...

ΜΠΡΑΒΟ ΑΕΚΑΡΑ

Anonymous said...

ignati mono gia ta nera na koubalas eisai

Anonymous said...

APOXOROYN OI MPEMPETSOS-MEIMARIDIS, APOXOROYN KORRES-MIGAS, APOXOREI O XANTZOGLOU, APOXOREI O XEIVIDOPOULOS, APOXOREI O MINOTAVROS, H KALAMARIA...OXI ALLO KARVOUNO!!!

Anonymous said...

7.39 τα λαθη των διαιτητων ηταν μοιρασμενα(βλεπε 2 διλεπτα ανυπαρκτα σε παπαδοπουλο και σαμλιδη)και ο βουτσας μπηκε στα 6μ να μη το σφυριξει?

Anonymous said...

Ο Νίκος Γεωργιάδης ερωτηθείς για το αν αυτό ήταν το τελευταίο του παιχνίδι με το Κιλκίς τόνισε: «Δεν θα ήθελα να είναι το τελευταίο μου παιχνίδι. Δεν είναι κάτι το οποίο με έχει απασχολήσει αλλά ούτε θα με απασχολήσει» diladi re noumero apo to kilkis den se noiazei ton mellon sou mia zoi o idios isoun erixnes adeia gia na piaseis gemata palioxaraktira

Anonymous said...

Η ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ!!!!!!