ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΗ- ΚΟΤΣΙΦΑ ΓΙΑ ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΗ- ΚΟΤΣΙΦΑ ΓΙΑ ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Πρώτη προπόνηση το Σάββατο 30 Μαϊου στη Βέροια

H σχολή τερματοφυλάκων υποδομών του σπουδαίoυ βετεράνου διεθνή τερματοφύλακα Μπάμπη Προδρομίδη μετά την επιτυχία που είχε στην Αθήνα (διαθέτει δέκα επίλεκτους τερματοφύλακες αυτή τη στιγμή) θα λειτουργήσει πλέον και στην Βόρειο Ελλάδα. Συνεργάτης του και υπεύθυνος της σχολής στη Κεντρική Μακεδονία θα είναι ο εν ενεργεία διεθνής πορτιέρο και πρόσφατα πρωταθλητής με τον ΠΑΟΚ, Γιώργος Κότσιφας. Μάλιστα η πρώτη προπόνηση θα γίνει το Σάββατο στις 11π.μ. στο «Φιλίππειο» της Βέροιας με επίλεκτους τερματοφύλακες από την πρωτεύουσα της Ημαθίας, τη Νάουσα, τη Θεσσαλονίκη και από το Κιλκίς. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6944272477. Αξίζει να σημειωθεί πως οι δυο τους είχαν εξαιρετική συνεργασία μαζί με τον Βασίλη Αναστασέλλο και τον Μάριο Τζανακάκη στον Πανελλήνιο, όπου την περίοδο 2005-2006 κατέκτησαν και το πρωτάθλημα.

«Θα επεκταθούμε σε όλη την Ελλάδα»
Εκ των κορυφαίων -αν όχι ο κορυφαίος- τερματοφυλάκων που ανέδειξε το ελληνικό χάντμπολ, Μπάμπης Προδρομίδης, σχολίασε για αυτή την νέα προσπάθεια: «Mετά από την καλή λειτουργία που είχε η σχολή στην Αθήνα, αποφασίσαμε να επεκταθούμε και στην Κεντρική Μακεδονία. Ο Γιώργος (Κότσιφας) για μένα είναι πολύ σημαντικό πρόσωπο. Είναι εν ενεργεία διεθνής αθλητής, ξέρει πολύ καλά τη θέση. Είναι πρότυπο χαρακτήρα και αθλητή και έχει διάθεση και όρεξη. Ευελπιστώ πως το επόμενο διάστημα θα μπορούμε να είμαστε και σε άλλα μέρη της Ελλάδας. Θα μιλήσω με κάποια πρόσωπα που θεωρώ εξειδικευμένα στη θέση, όπως τον Βασίλη Αναστασέλλο για την Πελοπόννησο, τον Νίκο Γιαμούρης για την Δυτική Ελλάδα».

«Απαραίτητος ο προποπονητής τερματοφυλάκων»
Από την μεριά του ο Γιώργος Κότσιφας, τόνισε: «Με τιμά ιδιαίτερα η πρόταση του Μπάμπη Προδρομίδη. Θα έπρεπε εδώ και καιρό να έχει γίνει μια οργανωμένη δουλειά στους τερματοφύλακες. Μας λείπει αυτό το στοιχείο από την Ελλάδα. Θα προσπαθήσω όσο μπορώ και εγώ με την όποια εμπειρία έχω να βοηθήσω από την πλευρά μου. Και εγώ κάποια στιγμή θα σταματήσω και δεν θα ήταν καθόλου κακή ιδέα να ασχοληθώ με κάτι τέτοιο. Είναι ένα κομμάτι που θεωρώ πως το γνωρίζω καλά. Είναι μεγάλο πράγμα να υπάρχει προπονητής τερματοφυλάκων σε μια ομάδα, απαραίτητο θα έλεγα. Η διαφορά είναι εμφανής με έναν άνθρωπο δίπλα σου. Ο τερματοφύλακας είναι ειδική περίπτωση και θέλει ειδική μεταχείριση. Στον Πανελλήνιο με προπονητή τερματοφυλάκων τον Μπάμπη Προδρομίδη βελτιώθηκα εντυπωσιακά, κάτι που βέβαια το είχα πρωτοσυναντήσει στην Σουηδία, όπου έπαιζα».

1 comment

Anonymous said...

ρε δραγαζη πολυ νιανιας εισαι, οπως στο παγκο με το σταυρο στο χερι