ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ

ΟΙ ΩΡΕΣ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΟ ΦΑΪΝΑΛ ΦΟΡ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

Οριστικοποιήθηκαν οι ώρες τέλεσης του Φάϊναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδος Χάντμπολ Ανδρών που θα γίνει στις 30 και 31 Μαϊου στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Σερρών.
Το Σάββατο ο 1ος ημιτελικός ανάμεσα στον Διομήδη Άργους –ΑΕΚ θα διεξαχθεί στις 2 το μεσημέρι σε απευθείας τηλεοπτική κάλυψη από το ψηφιακό κανάλι σπορ+, ενώ ο 2ος ημιτελικός Φίλιππος Βέροιας –ΓΑΣ Κιλκίς θα αρχίσει στις 6 το απόγευμα και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το ψηφιακό σπορ+.
Ο τελικός την Κυριακή 31 Μαϊου θα αρχίσει στις 4.15 το απόγευμα και θα μεταδοθεί απευθείας από την τηλεόραση της ΕΤ1.
Σήμερα Παρασκευή στην Αστυνομική διεύθυνση Σερρών θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη για τα μέτρα τάξης που θα ληφθούν στη διοργάνωση.
Ο Αστυνομικός Διευθυντής Σερρών κος Ρίζος έχει προσκαλέσει να παραβρεθούν εκπρόσωποι από  την ΟΧΕ, τη ΔΕΑΒ και τον Πανσερραϊκό αλλά και των τεσσάρων ομάδων που συμμετέχουν στη διοργάνωση.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ Β  ΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α1 ΑΝΔΡΩΝ
Α΄ Τετράδα (θέσεις 1-4)
Σάββατο 23/5/09
ΕΓ Μίκρας 19:00 ΠΑΟΚ-ΓΣ Πανελλήνιος, απευθείας από την ΕΤ1
ΔΑΚ Άργους  19:00 Διομήδης Άργους-ΑΟΔ Θερμαϊκού
Β΄ Τετράδα  (θέσεις 5-8)
Σάββατο 23/5/09
ΔΑΚ Νάουσας 18:00 Ζαφειράκης-ΕΣΝ Βριλησσίων
Ιωνικός 18:00 Iωνικος-ΓΣ Κορωπίου
Γ΄ Τετράδα  (θέσεις 9-12)
Σάββατο 23/5/09
Ιωνικού 16:00 ΑΕΚ-Φίλιππος Βέροιας (κεκλεισμένων των θυρών)
ΑΠΚ Δαϊς 17:00 ΑΣΕ Δούκα –ΝΙPPON  ΓΑΣ Κιλκίς

MVP ΤΗΣ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ Β ΦΑΣΗΣ ΣΤΗΝ Α1 ΑΝΔΡΩΝ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
MVP της 2ης αγωνιστικής της Β φάσης του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών ο 22άχρονος πλέϊ μέϊκερ και ίντερ του ΠΑΟΚ Παναγιώτης Αποστολίδης. Ο ίδιος δήλωσε: «Δεν το περίμενα. Ευχαριστώ πολύ τους προπονητές που με επέλεξαν. Βέβαια αυτή η τιμή αντανακλάται στο πρόσωπο όλων των παικτών του ΠΑΟΚ. Στο ματς με τον Διομήδη είχαμε πολύ άγχος έγιναν πολλά λάθη τα οποία μας άγχωσαν περισσότερο. Στη συνέχεια «πατήσαμε γκάζι» και έτσι φτάσαμε στη νίκη. Ο Διομήδης είναι πολύ καλή ομάδα και έδωσε και την ψυχή του στο παιχνίδι προσπαθώντας  να κατακτήσει τη νίκη. Στην ομάδα είμαστε πολύ δεμένοι και ο ένας προσπαθεί να διορθώσει το λάθος του άλλου. Το Σάββατο έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Πανελλήνιος είναι μια «ψημένη ομάδα». Έχει μεγάλη εμπειρία. Πρέπει να χαληναγωγήσουμε τα λάθη μας. Ο κόσμος πιστεύω θα δώσει και πάλι συγκλονιστικό παρών  και θα μας ενθαρρύνει . Δεν  μπορεί να χάσουμε αυτό το παιχνίδι».

Ο συνεργάτης προπονητής του τεχνικού του ΠΑΟΚ Στέλιου Σεϊρεκίδη, Στέλιος Υετίων τόνισε: «Ο Παναγιώτης Αποστολίδης είναι βγαλμένος από τα σπλάχνα του Φοίβου Συκεών πριν 4 χρόνια πήρε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ. Δουλεύει σκληρά και είναι συνεπής και για αυτή την προσπάθειά του δικαιώνεται. Αποτελεί για τον ΠΑΟΚ ένα από τα μεγάλα του όπλα».

ΔΑΝΗΛΟΣ: «ΜΕ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ Ο ΙΩΝΙΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΔΡΙΜΥΤΕΡΟΣ»
Ο μάνατζερ του Ιωνικού Τάσος Δανήλος αναφερόμενος στον υποβιβασμό της ομάδας του Ιωνικού ΝΦ μετά από 32 χρόνια τόνισε: «Ο υποβιβασμός του Ιωνικού, που μας γέμισε θλίψη, δεν είναι κάτι ανεπανόρθωτο και πιστεύω ότι με τη στράτευση όλων των αθλητών που είναι βγαλμένοι από τον σύλλογο του Ιωνικού θα μπορέσει ο Ιωνικός να επανέλθει χωρίς τα σκαμπανεβάσματα των τελευταίων 5 ετών και να επανέλθει δριμύτερος στηριζόμενος στο μεγάλο έμψυχο υλικό του . Όλοι οι αθλητές πάλεψαν αλλά είχαμε και φοβερές ατυχίες. Φέτος δεν έπαιξαν λόγω τραυματισμών ούτε ο Αργυράκης ούτε ο Κωνσταντέλος και είχαμε και την απώλεια του Γιαννόπουλου που έβγαλε τον ώμο του, ο οποίος ήταν κάτι παραπάνω από απαραίτητος . Το μέλλον του Ιωνικού δεν είναι δυσοίωνο. Θεωρώ ότι τον ψυχικό πόνο που αισθανθήκαμε εμείς δεν τον αισθάνθηκαν σε καμία περίπτωση αυτοί που επιδόθηκαν σε φωνασκίες επικαλούμενοι το καλό του Ιωνικού, κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Χρειάζεται συσπείρωση. Απαιτείται εγρήγορση σε όλες τις πλευρές και πιστεύω  ότι ο Ιωνικός θα επιστρέψει στην κορυφαία κατηγορία με μεγαλύτερη δύναμη για να μην πέσει πάλι σε περιπέτειες».

Ο προπονητής των Βριλησσίων Παναγιώτης Μεσσήνης τόνισε για την παραμονή της ομάδας του στην Α1 κατηγορία : «Στόχος μας από την αρχή ήταν να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και να μείνει η ομάδα. Πετύχαμε αυτό τον στόχο παρά τα προβλήματα. Τώρα χρειάζεται να συζητήσουμε με τη διοίκηση για να καταστρωθεί το πλάνο της επόμενης χρονιάς. Είναι ευοίωνο το μέλλον των Βριλησσίων και μπορούν να φτάσουν ψηλά»

Ο Θεόδωρος Γκίνης προπονητής του Κορωπίου δήλωσε: «Εμείς στο ματς με τα Βριλήσσια δεν μπήκαμε στο γήπεδο. Οι παίκτες των Βριλησσίων ήταν πολύ καλύτεροι και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Θα πρέπει να γίνει μεγάλη κουβέντα για την επόμενη ημέρα του συλλόγου του Κορωπίου»

Ο Χρήστος Τζουβάρας προπονητής του Ζαφειράκη Νάουσας: «Η παραμονή μας στην Α1  αποτελεί άθλο. Είχαμε πολλά προβλήματα. Η έδρα μας αποδείχθηκε σχεδόν άτρωτη. Το γεγονός ότι τρεις ομάδες της ΄Ενωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Κεντρικής Μακεδονίας θα αγωνίζονται για πρώτη φορά στην Α1 Ανδρών, φανερώνει πως γίνεται σοβαρή δουλειά τόσο στις υποδομές όσο και στις πρώτες ομάδες. Όσον αφορά το Ζαφειράκη πιστεύω πως με το σχεδιασμό που ετοιμάζουμε θα γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστικός. Τέλος είναι πλήγμα για το άθλημα που υποβιβάστηκε ο Ιωνικός, ενώ συγχαίρω  τα Βριλήσσια που κατάφεραν με τη δουλειά τους να διατηρήσουν την ομάδα στην Α1»

17 comments

Anonymous said...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΕ ΔΑΝΗΛΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΟΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΑΜΟΙΒΕΣΑΙ....

Anonymous said...

Δηλαδη αν καταλαβα καλα τασουλη λες να μαζευτουμε ολοι να βοηθησουμε για να αμοιβεσαι εσυ.Δεν πασ καλα μου φαινετε...

Anonymous said...

KALA SU LENE DANILO -KANEMAS TIN XARI PU EXIS MAZEPSI OLO SU TO SOI ( AFILOKERDOS FISIKA.. GIA TO KALO TU IONIKU ,EEEE? )KE ZITAS KE SISTRATEFSI..FILOSOFE.KALA RUFAGES MEDULI TOSA XRONIA.ASE

Anonymous said...

ΝΑΙ ΡΕ Ο ΔΑΝΗΛΟΣ ΣΑΣ ΕΦΤΑΙΞΕ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΤΕ, ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΝΕ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ 3 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΔΣ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ, ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΕΦΤΑΤΕ.
ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΛΙΓΟ ΣΤΑ ΧΑΜΗΛΑ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ "ΒΕΝΖΙΝΗ" ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΟ ΟΧΗΜΑ

Anonymous said...

ΔΑΝΗΛΟ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΘΗΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΜΟΙΒΗ?ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΕΣ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ? ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΑΝ...ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΣΚΟΡΠΩΝΤΑΣ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΜΩΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΟΝΑ ΑΒΟΗΘΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΑ.ΕΛΕΟΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ.....

Anonymous said...

προστατεψτε το φαιναλ φορ απο τους χουλιγκαν της ΑΕΚ.
προστατεψτε το χαντμπολ απο τους χουλιγκαν της ΑΕΚ.
ΠΡΟς ΓΟΝΕΙΣ. ΜΗΝ ΦΕΡΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΤΗΣ ΑΕΚ.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ 3 ΟΜΑΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΤΗΣ ΑΕΚ
προστατεψτε τον θεσμο απο τουσ χουλιγκαν της αεκ

Anonymous said...

Εξω οι χουλιγκαν απο το χαντμπωλ!

Anonymous said...

ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ...ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ....ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΓΛΥΨΕΙ ΤΩΡΑ.....

Anonymous said...

ΠΑΟΚ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΛΕΤΕ Η ΣΚΕΦΤΕΣΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ.

Anonymous said...

nai nai prostatepste to kuppelo apo tin aek na to vlepoume mono emeis syggeneis k filoi an k tora pia oute autoi erxoantai sto gipedo me tetoio epipedo...

re den pate kala...

Anonymous said...

αμα αρχισουν να'ρχονται φιλε οι χουλιγκανς στα γηπεδα του χαντμπωλ ζητω που καηκαμε δεν θα μπορει πια κανενας μας να πηγαινει-σκεψου το γιατι!

Anonymous said...

dhladh 1.58 proteimas sto ghpedo na einai xouligkania kai prezakia pou na mhn kseroun oxi tous paiktes alla oute kan tous kanones tou athimatos?to handball exei anagkh apo filathlous pou agapoun to athlima kai oxi stratologimenous opadous.kalytera syggeneis kai filoi para alhtaria...opos sto basket kai podosfairo

Anonymous said...

Τι να τα κάνω 500 άτομα στο γήπεδο που δεν ξέρουν με τι είδους μπάλα θα παιχτεί το παιχνίδι. Και άμα δουν και κανένα παιδάκι του μίνι από άλλη ομάδα στο γήπεδο να το πλακώνουν στο ξύλο γιατί έτσι κάνουν οι άντρες.
Δεν χρειαζόμαστε χαπακωμένα αλητάκια μόνο για να φωνάζουν. Χρειαζόμαστε θεατές.

Anonymous said...

allo re mages ta prezakia pou den niwthoun kai allo 500 pou den exoun idea.kai pws tha mathoun an den pane sto gipedo?kai otan pane se auto kathe agwnistiki den tha erthoun kai alloi na doun autos o mlk ti paei kai vlepei sto handball??den tha gemisoun etsi ta gipeda?meta den tha kopoun eisitiria den tha erthoun xorigoi meta i tv??

Anonymous said...

Τασουλη αυτοι η φουρνια δεν ειχε πολυ μυαλο, ουτε ηταν δυνατοι,ξερεις στο ταιμ αουτ δυνατα κ με μυαλο αθανατες οδηγιες διαχρονικες.

Anonymous said...

stis serres tha matosei to handball me tous hoyligans tis aek

Anonymous said...

φιλε 22/5 1:58 μμ ,αν ηταν δικα σου τα παιδια που δειραν τα τσουτσεκια οι ανανδροι οι αεκτζηδες στο κλειστο της νεας φιλαδελφειας επειδη τους περασαν στην αρχη για βαζελους(ο φοιβος συκεων φοραει πρασινα)να δω αν θα ελεγες τα ιδια