Στο All Star Game o Καρυπίδης! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στο All Star Game o Καρυπίδης!


O πρώτος Ελληνας παίκτης που θα πάρει μέρος στη μεγάλη γιορτή του γερμανικού χάντμπολ το alla star game θα είναι ο Σάββας Καρυπίδης. Ο 29χρονος δεξιός εξτρέμ ψηφίστηκε μαζί με άλλους 18 παίκτες ως οι κορυφαίοι της Μπουντεσλίγκα που θα διασκεδάσουν τον κόσμο στις 7 Ιουνίου στο Βερολίνο. «Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Θα είμαι συμπαίκτης με τους καλύτερους παίκτες του κόσμου. Θα είναι μια πρωτόγνωρη
εμπειρία και μόνο που θα πατήσεις το πόδι στου στο παρκέ», σχολίασε ο αρχηγός της Εθνικής. Οι παίκτες που θα λάβουν μέρος: Τερματοφύλακες: Ομεγιέρ (Κίελο), Κέλεντριτς (Μέλσουνγκεν), Φριτζ (Ράιν Νέκαρ Λόβεν). Α. εξτρέμ: Βιλσίνσκι (Φούχσε), Κρίστιανσεν (Φλένσμπουργκ), Οπρέα (Γκόπινγκεν). Α. ίντερ: Ιλιτς (Γκούμερσμπαχ), Καράμπατιτς (Κίελο), Νιεμέγερ (Αμβούργο). Πλέι μέικερ: Γιάτσκα (Φούχσε), Βράνιες (Φλένσμπουργκ), Μπρακ(Μπάλινγκεν). Δεξί ίντερ: Καρλέν (Φλένσμπουργκ), Μίχελ (Βέτσλαρ). Δ. εξτρέμ: Σμετς (Λέμγκο), Καρυπίδης (Μέλσουνγκεν), Λίντμπεργκ (Αμβούργο). Πίβοτ: Ζούστ (Μίντεν), Στίμπλερ (Μαγδεμβούργο). Προπονητές: Μπρακ (Μπάλινγκεν), Βάντσναιντερ (Ντορμάγκεν)

5 comments

Anonymous said...

μπραβο σαββα και εις ανωτερα!χατζι -καλοπροαιρετα- μπερδεψες τα δεξια ιντερ με τα playmaker

Anonymous said...

Mpravo Savva!!!
Na se pion prepi na kaneis afieromata Hatzi...

Anonymous said...

αν καποιος μπασκετμπολιστας εβγαινε πρωτος σκορερ στο νβα θα μας τα ειχαν πρηξει οι συριγοσκουντηδες.μπραβο σαββα!

Anonymous said...

Α ΡΕ ΚΑΡΥΠΙΔΑΡΕ ΑΡΧΟΝΤΑ...ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΗΣΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΤΟΧΟ.....Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ....ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ,ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ,ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!!ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ...ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΝΑ ΣΕ ΘΑΥΜΑΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΣΤΗΝ ΧΑΡΑ ΣΟΥ...ΒΕΡΟΛΙΝΟ 3ΜΜ ΜΕ FUSCHE BERLIN Α ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΠΡΩΤΟΣ...ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΟΣ..ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ALL STAR GAME ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΘΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ HANDBALL!!!!ΑΒΒΑΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ Ο 13Ος ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ...Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ...ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ...ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΑΡΕΑ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΔΩ.......ΑΡΧΕΕΛΑΡΑ ΣΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ!!!!

Terzidis_Collection said...

savvouli mas sugineis kai mas kaneis perifanous olous tous ellines pou kratas psila tin simaia tis xoras mas se toso duskolo protathlima.