ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ

ΑΥΛΑΙΑ ΣΤΟΝ ΑΤΕΡΜΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ 27ΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ

Στο αθλητικό κέντρο Ατέρμων, στον Άγιο Παντελεήμονα Κιλκίς, ανοίγει σήμερα Τετάρτη η αυλαία της τελικής φάσης του 27ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων που θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 25 Απριλίου. Ο επικεφαλής τεχνικός της ανάπτυξης Τάκης Κορορός σε δήλωσή του τονίζει: «Περιμένουμε οι αθλητές της κατηγορίας Παίδων να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους όπως το έκαναν οι συναθλητές τους των Εφήβων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Νέα Φιλαδέλφεια. Σε αυτές τις ηλικίες στηρίζεται το μέλλον του αθλήματος και η Ομοσπονδία δια της Επιτροπής ανάπτυξης καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να περιφρουρήσει τα πρωταθλήματα αυτά, από τα οποία θα αναδειχθούν οι αυριανοί πρωταθλητές και οι αυριανοί διεθνείς αθλητές». Ο Τάκης Κορορός θα επισκέπτεται και το Αμύνταιο για να παρακολουθεί και το πρωτάθλημα Κορασίδων ενώ το ίδιο θα κάνει και ο Ομοσπονδιακός προπονητής Κορασίδων Γιώργος Τσαγκαράκης. Στον Ατέρμονα θα είναι παρών ο Αναπτυξιακός προπονητής της ΕΣΧΑ, Κώστας Κότσιρας.

Η ΩΡΑ ΤΟΥ 21ΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ
Αύριο Πέμπτη στο κλειστό γυμναστήριο Αμυνταίου του νομού Φλώρινας αρχίζει η τελική φάση του 21ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων που θα διαρκέσει μέχρι τις 25 Απριλίου. Την ευθύνη της διοργάνωσης έχουν η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Φλώρινας με επικεφαλής τον Νομάρχη Ιωάννη Βοσκόπουλο, ο Δήμος Αμυνταίου με επικεφαλής τον Δήμαρχο Κωνσταντίνο Θεοδωρίδη και η τοπική ένωση δήμων και κοινοτήτων και η ΟΧΕ. Ο Β΄ Αντιπρόεδρος της ΟΧΕ Σίμος Λαζαρίδης σε δήλωσή του τονίζει: « Μετά την επιτυχία που σημείωση η διοργάνωση του πρωταθλήματος Νεανίδων που οργάνωσε με εντυπωσιακό τρόπο ο Δήμος Πτολεμαιδας, τώρα είναι η σειρά του Αμυνταίου, της γενέθλιας γης του ελληνικού χαντμπολ, να διοργανώσει το πρωτάθλημα Κορασίδων. Στο Αμύνταιο υπάρχει η παράδοση αλλά και η τεχνογνωσία για μεγάλες διοργανώσεις και ο κόσμος είναι πάντα κοντά στο χαντμπολ. Αξίζουν συγχαρητήρια στην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, στον Δήμο Αμυνταίου και στην τοπική ένωση δήμων και κοινοτήτων για την πολύτιμη συμβολή τους στην διοργάνωση». Παρών στο Αμύνταιο θα είναι ο αναπτυξιακός προπονητής της ΕΣΧΑ, Δημήτρης Σκάρλος.

ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ: « ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ»
Ο Δήμαρχος Αμυνταίου Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης δήλωσε: « Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί θα φιλοξενήσουμε στην πόλη που γέννησε το ελληνικό χαντμπολ το πρωτάθλημα Κορασίδων. Κρίνουμε απαραίτητο να δίνουμε πάντα την συμβολή μας σε ανάλογες διοργανώσεις. Με την ευκαιρία θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Ομοσπονδία για την επιλογή της να ορίσει τους αγώνες το Αμύνταιο. Δίνουμε την διαβεβαίωση ότι πάντα θα είμαστε στο πλευρό της Ομοσπονδίας για μελλοντικές διοργανώσεις για το άθλημα που είδε το πρώτο φως στην περιοχή μας».

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
Στο πρωτάθλημα Κορασίδων μετέχουν κατά ομίλους, στον 1ο όμιλο ο Αμύντας Αμυνταίου, ο Μακεδονικός, η Καλλιθέα Βέροιας, ο Άρης Χανίων και ο ΓΑΣ Καματερού. Στον 2ο όμιλο η Αναγέννηση Άρτας, ο Άρης Θεσσαλονίκης, ο Φίλιππος Βέροιας, ο Αρίων Πτολεμαιδας και οι Πόντιοι Ξάνθης. Το αυριανό πρόγραμμα αρχίζει στις 08:30 το πρωί και το απογευματινό στις 17:00.

ΔΟΥΚΑΣ - ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
Σήμερα Τετάρτη και ώρα 18:00 στο ΔΑΙΣ ο ΑΣΕ Δούκα θα αντιμετωπίσει τον Θερμαϊκό για το πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών (23η αγωνιστική).

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ
Σάββατο 25/4/2009
Α1 Ανδρών 24η Αγωνιστική
ΔΑΚ Άργους 15:00 Διομήδης Άργους-Πανελλήνιος ΓΣ Μίγκας/Κορρές
ΔΑΚ Κιλκίς 18:00 NIPPON ΓΑΣ Κιλκίς –ΕΣΝ Βριλησσίων Κατσίκης/ Μιχαηλίδης
ΕΓ Μίκρας 3 18:00 ΠΑΟΚ –ΑΣΕ Δούκα Τζαφερόπουλος/Μπέτμαν
Κορωπίου 18:00 ΓΣ Κορωπίου –Ζαφειράκης Καραπάνος/ Χρόνης
Πάτρας ΚΓ 18:00 Μινώταυρος Πατρών-ΑΕΚ Ανταλής/Τσάμος
Φιλίππειο ΔΓ 18:00 Φίλιππος Βέροιας-Ιωνικός Ν.Φ Βήτας/ Σκλαβενίτης
ΚΔΓ Περαίας 18:30 ΑΟΔ Θερμαϊκού-Απόλλων Καλαμαριάς Αγγελίδης/ Κατσάνος

Σάββατο 25/4/2009
Α1 Γυναικών
1η Αγωνιστική (play off)
Πάτρας ΚΓ 13:00 ΑΣΕ Ορμή Λουξ-Ελπίδες Δράμας Ανταλής Τσάμος
ΕΓ Μίκρας 3 15:30 Άρης Θεσσαλονίκης-Αναγέννηση Βύρωνα Κουταλίδης /Ουζούνης
Γιαννιτσών ΔΚΓ 18:00 Μεγ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών-Εθνικός Κοζάνης Θεοδοσάκης /Τόλιος

Κυριακή 26/4/2009
Α1 Γυναικών
1η Αγωνιστική (play off)
ΔΑΚ Άρτας 16:00 Αναγέννηση Άρτας- ΟΦ Νέας Ιωνίας Συρεπίσιος/ Μερτινιάν

2 comments

Anonymous said...

δεν αντεχω θα το πω.Μεγας παραμυθας οδημαρχος Αμυνταιου,οση σχεση εχω εγω με την πολιτικη εχει αυτος με το αθλημα.να ειναι καλα ο νομαρχης και η ΤΕΔΚ που καλυψαν τα εξοδα και απο ντροπη εδωσε καιο γυφτος κατι ψιλα.για ρωτηστε και τους παλιους αθλητες θα σας πουν τι εστι "μουφας"(το παρατσουκλι του δημαρχου)

Anonymous said...

paidia apotelesmata paidikou den exoume akoma????