ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Γ.Γ.Α. - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Γ.Γ.Α.


Τον Υφυπουργό Πολιτισμού, αρμόδιο για θέματα Αθλητισμού κ. Γιάννη Ιωαννίδη, επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη 23 Απριλίου, ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης κ. Χασάν Μουσταφά, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της ΟΧΕ, κ.κ. Στέλιο Αγγελούδη και Παντελή Χατζηιωάννου, αντίστοιχα.
Θέμα συζήτησης ήταν η διεκδίκηση, από τη χώρα μας, του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Νέων του 2011, το οποίο εφόσον τελικά μας ανατεθεί, έχει αποφασισθεί να διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη.

Μετά τη συνάντηση έγιναν οι παρακάτω δηλώσεις:
ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: Μιλήσαμε για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων, τη διοργάνωση του οποίου διεκδικούμε. Ελπίζουμε ότι από τις δύο χώρες που τελικά έχουν επιλεγεί, κερδισμένη να είναι η Ελλάδα. Ανέφερα στον κ. Μουσταφά ότι στόχος μας είναι η περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος στην χώρα μας και ότι στο πλαίσιο αυτό δημιουργούμε τις απαραίτητες υποδομές. Ήδη, πριν από δύο μήνες εγκαινιάσαμε το Σπίτι του Χάντμπολ, στη Θεσσαλονίκη. Επίσης έχουμε τρία ακόμη γήπεδα, τα οποία έχουν κατασκευαστεί ειδικά για το άθλημα αυτό με τις απαιτούμενες διαστάσεις (40μ.). Ευελπιστούμε λοιπόν ότι θα αναβαθμίσουμε τη χειροσφαίριση στη χώρα μας, εφόσον οι ομάδες μας δυναμώσουν, με τη διατήρηση στη δύναμή τους, των καλών παικτών, ώστε να μη φεύγουν στο εξωτερικό κάτι που θα βοηθήσει και στην προσέλκυση νέων παιδιών στο άθλημα.

ΧΑΣΑΝ ΜΟΥΣΤΑΦΑ: Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος που συναντώ σήμερα τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιάννη Ιωαννίδη. Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί πρόκειται για έναν άνθρωπο, που προέρχεται από τον αθλητισμό και αυτό έχει μεγάλη σημασία. Είχα την ευκαιρία να του εκφράσω τα συγχαρητήρια μου για τη σταθερά καλή πορεία της Εθνικής Ομάδας Χειροσφαίρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Τυνησίας. Πιστεύω ότι με την καλή συνεργασία Πολιτείας, Εθνικής Ομοσπονδίας και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας θα επιτευχθεί ο στόχος να φθάσει ψηλά το άθλημα της χειροσφαίρισης στην Ελλάδα. Εμείς οι Αιγύπτιοι αγαπάμε την Ελλάδα γιατί «μιλάμε την ίδια γλώσσα».

* Φωτογραφίες μπορείτε να προμηθευτείτε ΔΩΡΕΑΝ, από την ιστοσελίδα www.intime.gr (ενότητα «ΑΡΧΕΙΟ», «ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ»).

3 comments

Anonymous said...

χατζι ξερεισ εσυ ή καποιος αλλος ποιες χωρες εκτος απο εμας διεκδικουν την διοργανωση του παγκοσμιου?

Anonymous said...

ellada kai vosnia

Anonymous said...

ξερεις αν ειναι οριστικο?εννοω μπορει να προκυψει κ αλλος διεκδικητης εν τω μεταξυ ή εχει ληξει η διορια?